«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ποιος θα τους δικάσει;

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΑ

Δικαστές, έκφυλοι δογματικοί, φιλοχρήματοι, μισάνθρωποι, χωρίς ηθικά αισθήματα, απάνθρωποι, άδικοι, καταστρατηγώντας κάθε έννοια με την Νέμεση που υποτίθεται υπηρετούν!

 Δικηγόροι, στο όνομα του απόρρητου του πελάτη κάνουν τα αίσχη, δολοφόνοι και αθώοι είναι το ίδιο για τους δικηγόρους, ναι αλλά σου λένε μέχρι να δικαστεί έχει το τεκμήριο της αθωότητας! Αλλά όταν δικαστή ως δολοφόνος τρέχουν και κάνουν τα πάντα κατά οιασδήποτε ηθικής και δικαίου, να αθωώσουν τον δολοφόνο! Δηλαδή δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε τίποτα ανθρώπινο!

Δικαστές και δικηγόροι οι χειρότερες  φράξιες!

Αστυνομικοί, σπουδάζουν πώς να σκοτώνουν στο ξύλο τους ανήμπορους, ηδονίζονται με το αίμα, ακόμα και την μάνα τους μπορούν να την σακατέψουν ατό ξύλο, σπουδάζουν για τραμπούκοι, για μπράβοι, τους φωνάζεις για βοήθεια και έρχονται όταν σε έχουν θάψει για να καθαρίσουν τα αίματα, ή σου προτείνουν να πάρεις κανέναν συναγερμό σεκιούριτι,  από όπου παίρνουν ποσοστά, η κάνουν βάρδιες με το αζημίωτο, την ώρα υπηρεσίας που εσύ ο πολίτης πληρώνεις, προς θεού μην τους φωνάξεις όταν  είναι υπηρεσία και κάνουν ρουσφέτια στους σεκιουρητάδες, την έβαψες, πρώτοι στο εμπόριο ναρκωτικών και στις απάτες. Κάθε  παράνομο εμπόριο και  απατεωνιά, όποια πέτρα να σηκώσεις αστυνομικό θα βρεις. Και αυτοί που είναι ακόμα τίμιοι, εκβιαστικά και με απειλές της ζωής τους θα μπουν στην παρανομία

 Καθηγητές που διδάσκουν προδοτικά την ιστορία, είναι πρώτοι σε διαδηλώσεις βάζοντας πάντα μπροστά τους φοιτητές,  μάχονται για τα ιδιαίτερα μαθήματα κατοίκων και αν είσαι καλός μαθητής σε θάβουν αν δεν τους τα σκάσεις σε ιδιαίτερα, διεκδικούν μετά μανίας τα πνευματικά δικαιώματα και διαμορφώνουν έκφυλους πολίτες και είναι πάντα ετοιμόλογοι, ότι δεν φταίνε αυτοί, αλλά οι νόμοι. Είναι ο κυριότερος αν όχι ο μοναδικός που διαμορφώνει την κοινωνία!

Δημόσιοι υπάλληλοι πλην ελαχίστων, φέρονται στον πολίτη που τους πληρώνει όπως οι νταβατσηδες στις πόρνες, (και τους πληρώνουν και τις βασανίζουν) ανθρωποειδή αγορασμένα από κάποιον προδότη πολιτικό, η χρηματοδότη ελεύθερο επαγγελματία. Πίσω από τα κισσέ είναι τα οι βασανιστές του λαού, τα αρπαχτικά, σε τεστάρουν από πάνω μέχρι κάτω και ανάλογα σου φέρονται και όλα αυτά με τον νόμο του κομματικού του αφέντη, να είσαι κάπου κρυμμένος να δεις πως εκτελεί τις εντολές του πατρόνα του. Εσύ πολίτη πλήρωνέ τον να σε βασανίζει!

Οι πουλημένοι πολιτικοί στο σύνολό τους, είναι προδότες, οι περισσότεροι είναι Εβραίοι, Αλβανοί, Τούρκοι, οι χειρότεροι εχθροί του ελληνισμού. Όλοι αυτοί διέφθειραν την Ελληνική κοινωνία, (έσπειραν την διχόνοια, πούλησαν και σκλάβωσαν πάλι την Ελλάδα) και σαν δικαιολογία μας λένε ότι ενεργούν βάση με το σύνταγμα το οποίο όπου δεν τους βολεύει το αναθεωρούν??? Το σύνταγμα που είναι ξενόδουλο και φτιαγμένο στα μέτρα, όχι του λαού αλλά 100% των (συμμάχων φίλων μας δανειστών, για να μας επιτρέψουν να είμαστε έθνος προτεκτοράτο??????) Όλα αυτά ο Ελληνικός λαός μπορεί να τα ανατρέψει ειρηνικά,, αλλά  οι παραπάνω φρόντισαν να μην συμβεί ποτές και για αυτό κάνουν τα πάντα να είναι ισχυρή η διχόνοια!

Άφησα απέξω τον Ιπποκράτη και αυτούς που ορκίζονται παγκοσμίως στο όνομά του , διότι αυτοί θέλουν ιδιαίτερη περιποίηση, αφού καταπατούν κάθε ανθρώπινη ηθική αξία την ζωή.

Τι μένει στον Ελληνικό λαό, δυο τρόποι, ένας καθολική λευκή απεργία των πάντων σε όλη την επικράτεια, ο άλλος  λαϊκά δικαστήρια και όποιον πάρει ο χάρος. Έτσι υπάρχουν περισσότερες ελπίδες οι νέοι να παραλάβουν καθαρό το στάλο του Αυγεία!

Μισθοφορικοί προδότες, όταν θα στηθούν λαϊκά δικαστήρια, να ξέρετε ότι κανείς δεν θα σας ξεχάσει, για ότι είπατε και κάνατε!!!!!ΠΡΟΔΟΤΕΣ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΘΑ ΞΑΝΑ ΕΡΘΕΙ.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

6 comments to Ποιος θα τους δικάσει;

  • Κώδικας QR (QR code) Πολεμήστε το σύστημα με τα δικά τους εργαλεία !!

    5 Ιουλ 2020

    Για τη δημιουργία ενός QR code δεν απαιτείται καμία (πραγματικά καμία!) εξειδικευμένη γνώση
    και μπορούν να δημιουργηθούν από τον οποιοδήποτε μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου ακολουθώντας τα πιο κάτω βήματα.

    Επισκεφτείτε στο διαδίκτυο κάποιο ιστοχώρο που παρέχει τη δυνατότητα δημιουργίας QR code όπως;

    o https://www.qrcode-monkey.com/
    o http://www.the-qrcode-generator.com/
    o https://www.qr-code-generator.com/

    Για να δημιουργήσετε ένα QR code πρέπει να αποφασίσετε αν θέλετε να “οδηγεί” σε κάποια
    σελίδα του διαδικτύου οπότε επιλέγω το URL πχ ( https://ideografhmata.gr ) αν θέλω να
    εμφανίζεται κείμενο (οπότε επιλέγω το text),
    αν θέλω να εμφανίζεται ένα pdf file (επιλέγω το pdf)
    αν θέλω να παίξει ηχητικό αρχείο (οπότε επιλέγω το MP3),
    αν θέλω να εμφανίζει εικόνα επιλέγω το images και ούτω καθεξής.

    Ο κώδικας αν κοιτάξετε προσεκτικά είναι παντού σε τιμοκαταλόγους,σε συσκευασίες προϊόντων παντού οπότε είναι κάτι που μπορεί να μπει φίλτρο..

    ΓΙα να μπορέσουμε να διαβάσουμε τον τυπωμένο QR code χρειάζονται μια κινητή συσκευή, με πρόγραμμα QR code ανάγνωσης και με σύνδεση στο διαδίκτυο, Δωρεάν προγράμματα QR code ανάγνωσης μπορείτε να βρείτε στο App Store ή στο Google play store. Κάποια που έχω να σας προτείνω είναι

    http://www.scanlife.com/get-the-app
    http://www.tapmedia.co.uk/more-apps.htm
    http://www.i-nigma.com/i-nigmahp.html

    Για περισσότερες πληροφορίες : https://ideografhmata.gr/forum/viewto

    Μουσική στο βίντεο : Hadjidakis & Cannavacciuolo – Altalena Dreams (ManosJMT Mix) https://www.youtube.com/watch?v=AgA8q

    Matrix – Clubbed to Death ( Rock / Metal Version ) by Stéphane L https://www.youtube.com/watch?v=MsQqA

    e-mail καναλιού topsecret@otenet.gr

    https://www.youtube.com/watch?v=iaheRw6kSnk

  • Επιστημονική δικτατορία και παγκόσμια διακυβέρνηση

    7 Απρ 2020

    Κείμενο της Φωτεινής Μαστρογιάννη (Οικονομολόγος, Καθ. ΜΒΑ, συγγραφέας, ιστολόγος, Economist, MBA lecturer, writer, blogger)

    Ο Αλντους Χάξλεϋ στο περίφημο, και κατά πολλούς προφητικό, βιβλίο του «Ο Θαυμαστός Καινούριος Κόσμος» έγραφε ότι «τα υποκείμενα του μελλοντικού δικτάτορα θα κυβερνούνται ανώδυνα από ένα σώμα κοινωνικών μηχανικών υψηλής κατάρτισης». Έγραψε επίσης: «Τον 21ο αιώνα, υποθέτω, θα έχουμε την εποχή των Παγκόσμιων Ελεγκτών, το σύστημα της επιστημονικής κάστας και τον Θαυμαστό Καινούριο Κόσμο».

    Ο Ράσελ υποστήριζε ότι η επιστημονική δικτατορία θα είναι πιο σταθερή, ως πολίτευμα, από τη δημοκρατία. Το ιδιαίτερα ανησυχητικό είναι και αυτό που έγραψε: «Δεν θεωρώ ότι κάποια εξέγερση θα μπορέσει ποτέ να απελευθερώσει τους καταπιεσμένους από τη σύγχρονη επιστημονική δικτατορία».

    Ο Φίχτε ανέφερε ότι η εκπαίδευση θα πρέπει να στοχεύει στην καταστροφή της ελεύθερης βούλησης και οι μαθητές τελειώνοντας το σχολείο να είναι ανίκανοι, μέχρι το τέλος της ζωής τους, να σκέφτονται ή να δρουν με τρόπο αντίθετο από αυτόν που δίδαξαν οι δάσκαλοί τους.

    Από πολύ νεαρή ηλικία θα πρέπει να υπάρχει ένας συνδυασμός δίαιτας και ενέσεων έτσι ώστε να δημιουργηθεί αυτός ο τύπος χαρακτήρα και πεποιθήσεων που θα αρέσει στην εξουσία και οποιαδήποτε σοβαρή κριτική της εξουσίας θα είναι ψυχολογικά αδύνατον να επιτευχθεί.

    Ακόμα και εάν όλοι είναι δυστυχείς, όλοι θα θεωρούν τους εαυτούς τους ευτυχισμένους εάν τους λέει η κυβέρνηση ότι είναι ευτυχισμένοι».

    Επιμέλεια παρουσίαση: Πολυξένη Λυκίδου

    Πηγή: https://mastroyanni.blogspot.com

    https://www.youtube.com/watch?v=qDXAriGjxQg

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>