«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Από που μας διαβάζουν

Free counters!

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ MATRIX ΤΩΝ ΜΜΕ

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΤΣΟΔΡΑΣ Σ
Τι φάνηκε ξεκάθαρα από τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της Novartis που δεν γράφει ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ γιατί έχουν ΛΑΔΩΘΕΙ ΟΛΑ με 20.000.000 ευρώ το δίμηνο του Lockdown.
ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ
1) Το σκάνδαλο για Ελλάδα, Νότια Κορέα και Βιετνάμ είναι υπαρκτό γιατί το παραδέχθηκε η ίδια η Novartis κατά τον συμβιβασμό που έκανε με την Αμερικανική δικαιοσύνη.
2) Το ΛΑΔΩΜΑ της Novartis προς πολλούς και διάφορους, όπως προκύπτει από τον συμβιβασμό, έγινε το χρονικό διάστημα 2012-2015.
Σε αυτό το διάστημα κυβέρνηση στην Ελλάδα ήταν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.
3) Η απόφαση του Αμερικανικού δικαστηρίου είναι ξεκάθαρη, μιλάει για ΛΑΔΩΜΑ υγειονομικού προσωπικού (κυρίως γιατρών) και ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ.

 
Οι αξιωματούχοι σ’ένα κράτος ξεκινούν από τους διευθυντές νοσοκομείων που διορίζονται από την εκάστοτε κυβέρνηση και φτάνουν στους γενικούς γραμματείς και στους υπουργούς του υπουργείου υγείας, ίσως και παραπάνω.
ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Στην Ελλάδα τουλάχιστον το διάστημα από 2012-2015 στο οποίο κυβερνούσε η ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ η Novartis ΛΑΔΩΝΕ υγειονομικό προσωπικό και ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ για να προωθούν τα δικά της φάρμακα περισσότερο από των υπολοίπων εταιρειών (οι γιατροί) και για αυξάνουν τις τιμές των φαρμάκων, να νομοθετούν και πολλά άλλα (οι Αξιωματούχοι).
Μετά την απόφαση του Αμερικανικού δικαστηρίου για τον συμβιβασμό με την Novartis στην Ελλάδα η σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ πανηγυρίζουν ενώ ήταν αυτά τα κόμματα που κυβερνούσαν όταν γίνονταν όλα τα παραπάνω και πλιάτσικο στα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων.
Με απλά λόγια η κυβέρνηση, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ με αιχμή του δόρατος ΟΛΑ τα ΛΑΔΩΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ διαστρεβλώνουν όπως πάντα την πραγματικότητα και κάνουν το μαύρο άσπρο.
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ MATRIX, ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
Ο,ΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΟ 80%-90%.
ΥΓ
Όλα τα παραπάνω είναι τα πραγματικά δεδομένα όλα τα υπόλοιπα είναι Σε Λόγια να Βρισκόμαστε για να Κρυβόμαστε.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.