«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΕΛΛΑΔΑ στα χέρια ενός δειλού και προδότη

Τουρκία-Παλαιστίνη ΑΟΖ

Ελληνική ΑΟΖ, η στιγμή της προδοσίας Μητσοτάκη μέσω Σίσι προχωράει

ΜΑΣ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ τα Τουρκικά ΜΜΕ: Ο Μητσοτάκης φοβάται -Έτοιμος να συνθηκολογήσει και να παραδοθεί!

Ελληνική ΑΟΖ, η στιγμή της προδοσίας Μητσοτάκη μέσω Σίσι προχωράει

Παλαιστινιακή Αρχή: “Είμαστε έτοιμοι για οριοθέτηση ΑΟΖ με την Τουρκία”

ΗΠαλαιστινιακή Αρχή (ΠΑ) είναι έτοιμη να διαπραγματευτεί μια συμφωνία οριοθέτησης θαλάσσιων ζωνών με την Τουρκία και να συνεργαστεί με την Άγκυρα στην εκμετάλλευση των φυσικών πόρων στην ανατολική Μεσόγειο, δήλωσε ο πρέσβης της ΠΑ τη Δευτέρα στα τουρκικά ΜΜΕ, επιβεβαιώνοντας όσα γράφει εδώ και καιρό το Πενταπόσταγμα για τουρκικό “δάκτυλο” στους Παλαιστίνιους, και εξαγριώνοντας φυσικά το Ισραήλ.

Ο Faed Mustafa, πρεσβευτής της Παλαιστίνης στην Άγκυρα, δήλωσε σε συνέντευξή του ότι η Παλαιστινιακή Αρχή μπορεί να ακολουθήσει το μοντέλο του παράνομου  τουρκολιβυκού μνημονίου για οριοθέτηση ΑΟΖ με την Τουρκία και να υπογράψει αντίστοιχο σύμφωνο.

“Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε ιδέα εμβάθυνσης των σχέσεών μας με την Τουρκία, συμπεριλαμβανομένης μιας συμφωνίας για αποκλειστικές οικονομικές ζώνες”, δήλωσε ο Μουσταφά στην εφημερίδα Aydinlik.

“Έχουμε επίσης δικαιώματα στη Μεσόγειο. Η Παλαιστίνη έχει μερίδια πετρελαίου και φυσικού αερίου στην Ανατολική Μεσόγειο. Είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε σε αυτούς τους τομείς με την Τουρκία και να υπογράψουμε μια συμφωνία”.

Ο Μουσταφά είπε ότι το Ισραήλ περιορίζει τις παλαιστινιακές προσπάθειες για διεξαγωγή δραστηριοτήτων ερευνών και γεωτρήσεων στο πεδίο φυσικού αερίου της Γάζας, το οποίο ανακαλύφθηκε το 1999 περίπου 30 χιλιόμετρα από την πολιορκημένη ακτή του παράκτιου θύλακα.

«Δεν μπορούσαμε να επωφεληθούμε από το αέριο λόγω της ισραηλινής πίεσης», δήλωσε ο Μουσταφά, σύμφωνα με αραβικό ΜΜΕ.

Όπως είχαμε αναφέρει προ ημερών, η προσέγγιση Τουρκίας-Παλαιστινιακής Αρχής δεν αποτελεί έκπληξη, ενώ παράλληλα εξαφανίζεται κάθε πιθανότητα αναθέρμανσης των σχέσεων Τουρκίας-Ισραήλ, όπως ήθελαν κάποια σενάρια στο πρόσφατο παρελθόν. Χαρακτηριστικά γράφαμε:

“Η Ελλάδα έχει στηρίξει την Παλαιστίνη και τον ταλαιπωρημένο λαό της εδώ και χρόνια, ενώ η Άγκυρα με μπόλικο καταριανό χρήμα έχει εξαγοράσει και εκεί τα πάντα. Η Τουρκία μάλιστα έχει μεγάλη επιρροή στην Ανατολική Ιερουσαλήμ, στην οποία ως γνωστό υπάρχουν όλα τα ιερά ορθόδοξα προσκυνήματα. Τα σχέδια των Τούρκων αφορούν τον έλεγχο αυτής της περιοχής και την υφαρπαγή ΑΟΖ από Κύπρο και Ελλάδα.       

Μάλιστα ο απόστρατος Τούρκος στρατηγός Τζιχάτ Γιαγιτζί είχε δηλώσει ότι: ”Η Παλαιστίνη είναι θαλάσσιος γείτονας της Τουρκίας. Γιατί λοιπόν δεν υπογράφουμε μια συμφωνία με την Παλαιστίνη; Τότε θα υποχρεωθεί και το Ισραήλ να επιδιώξει μια συμφωνία”.

Η Άγκυρα ανησυχεί σφόδρα μετά την προσέγγιση Ελλάδος-Αιγύπτου, καθώς οι όροι του παιχνιδιού αλλάζουν πλέον ραγδαία και προσπαθεί να κάνει τα πάντα κατά της χώρας μας χειραγωγόντας τους Παλαιστινίους”.

Δάκτυλος της Τουρκίας στην Παλαιστινιακή Aρχή: Zητά από Αθήνα να λάβει θέση στο σχέδιο επέκτασης του Ισραήλ

Η Τουρκία και η κυβέρνηση Εθνικής Συμφωνίας (GNA) στην Τρίπολη της Λιβύης, τον περασμένο Νοέμβριο υπέγραψαν ένα μνημόνιο για την οριοθέτηση των θαλάσσιων ζωνών στην ανατολική Μεσόγειο σε μια προσπάθεια να μπλοκάρει περαιτέρω ελληνικές και κυπριακές δραστηριότητες στην περιοχή, χωρίς ωστόσο αυτό να διαθέτει οποιαδήποτε νομιμότητα ή αναγνώριση από τη διεθνή κοινότητα.

Μια αντίστοιχη συμφωνία με την ΠΑ θα μπορούσε να ενισχύσει περαιτέρω τις τουρκικές προσπάθειες για ελαχιστοποίηση των ελληνικών συμφερόντων, για αυτό και πρέπει από εδώ και πέρα η Αθήνα να υιοθετήσει πιο δραστική και επιθετική τακτική απέναντι στην Τουρκία.

Η Άγκυρα πλέον έχει ενεργοποιήσει κάθε μέσο για την ολοκληρωτική υποβάθμιση της Ελλάδας στην περιοχή της νοτιοανατολικής Μεσογείου και είναι πλέον ξεκάθαρο – και στην κυβέρνηση ελπίζουμε – πως ο δρόμος της διπλωματίας και της συζήτησης δεν είναι ο κατάλληλος όσο αφορά τα ελληνοτουρκικά, αλλά απαιτούνται πράξεις και δράσεις που θα εξαλείψουν κάθε απειλή από το “γείτονα” και “σύμμαχο στο ΝΑΤΟ”.

Η Ελλάδα είναι μόνη της σε αυτή τη κρίση και η “ψυχραιμία” που επικαλείται συνεχώς η ελληνική διπλωματία δεν είναι τίποτα άλλο παρά έλλειψη αποφασιστικότητας για την ορθή υπεράσπιση των Ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων.

https://www.pentapostagma.gr/kosmos/mesi-anatoli/6948074_palaistiniaki-arhi-eimaste-etoimoi-gia-oriothetisi-aoz-me-tin-toyrkia

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>