«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Από που μας διαβάζουν

Free counters!

#ΣΕΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΗΣ #ΑΟΖ ΜΕ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ #ΤΟΥΡΚΙΑ! Ντοκουμέντο

Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να πέσει πριν ολοκληρώσει το επαίσχυντο έργο της. Δε νοιάζεται για τη πατρίδα αλλά για τη καρέκλα της. Να επέμβει ο στρατός άμεσα! Έχει ορκιστεί να φυλάσσει το σύνταγμα και τη πατρίδα! Επιτέλους Ελληνικές ένοπλες Δυνάμεις, διώξτε τους προδότες!

Οι Έλληνες αξιωματικοί και υπαξιωματικοί του Ελληνικού στρατού εάν επιτρέψουν στο πολιτικό σύστημα να μας ξεπουλήσει για άλλη μια φορά δεν αξίζουν τίποτα,δεν αξίζουν να φέρουν την ιδιότητα του Έλληνα στρατιώτη ούτε και τα γαλόνια τους.

Θα είναι για άλλη μια φορά οι υπηρέτες όχι του Ελληνικού λαού αλλά ενός καταπτιστου πολιτικού συστήματος.

Θα είναι για άλλη μια φορά ο περίγελος των Τούρκων στρατιωτικών.

Για άλλη μια φορά ήττα ήττα ήττα.

Ο στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος μίλησε για την προάσπιση του εδάφους αλλά όχι για την προάσπιση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων στην θάλασσα.

Οταν μας πάρουν την θάλασσα θα μας πάρουν και το έδαφος σιγά σιγά χωρίς να πέσει τουφέκια, τσάμπα τα πανάκριβα οπλικά συστήματα που τα χρωστάνε και τα τρισέγγονα μας.

Η Ελλάδα δεν πρέπει να υποχωρήσει καθόλου από το εκατό τα εκατό των δικαιωμάτων της γιατί αυτό θα σημαίνει το ιστορικό της τέλος.