«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπω. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπω. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Ελληνική ΑΟΖ, η στιγμή της προδοσίας Μητσοτάκη μέσω Σίσι προχωράει

ΜΑΣ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ τα Τουρκικά ΜΜΕ: Ο Μητσοτάκης φοβάται -Έτοιμος να συνθηκολογήσει και να παραδοθεί!

Η ΕΛΛΑΔΑ στα χέρια ενός δειλού και προδότη

Ελληνική ΑΟΖ, η στιγμή της προδοσίας Μητσοτάκη μέσω Σίσι προχωράει

Η λέξη ΠΡΟΔΟΤΗΣ μόνο τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ ενοχλεί και ειδικά τους δημοσιογράφους εγκάθετους της CIA απο τις ΗΠΑ, αυτούς με το μούσι.

ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΔΥΟ ΚΕΡΑΤΑ;

Η Τουρκία αν πολεμήσει με την Αιγυπτο θα χάσει και θα πέσει και ο Ερντογάν. Θα χρειαστεί νέους στόχους. Αυτό δεν εμποδίζει τον Μητσοτάκη να συνεχίσει την τυμβωρυχία επι των εθνικών μας θεμάτων στα οποία συνέχεια κάνει παραχωρήσεις αρχίζοντας απο τα αφρούρητα σύνορα στη θάλασσα και στον Εβρο.

Και ξαφνικά, χάρη σε παρέμβαση απο το Ισραήλ προφανώς, το θέμα της Novartis στις ΗΠΑ έκλεισε με εξωδικαστικό συμβιβασμό ύψους 350 εκ. δολαρίων. Απο αυτά τα 225 εκ. θα τα βάλει η Novartis Hellas. Το ότι στα θέματα  τριβής με το ΣΥΡΙΖΑ προστέθηκαν ξαφνικά και οι νεκροί στο Μάτι για άλλους εκβιασμούς (στην Ελλάδα οι ένοχοι ποτέ δεν πιάνονται, γιαυτό θέλουμε οι επενδυτές οι μεγάλοι να πηγαίνουν στο Μαξίμου), μάλλον οφείλεται σε υπερβολικό ζήλο… Το θέμα της Νοvartis δικαίωσε τον Παπαγγελόπουλο και μέσα στην Ελλάδα δεν έχει κλείσει αν καί όλοι τώρα προσπαθούν να τα κουκουλώσουν.

Πολλοί διερωτούνται, καθότι έχει γίνει βούκινο, μήπως διπλός πράκτορας δεν ήταν ο Μιωνή αλλά η Μαρέβα, λόγω της σχέσης της με τον Παπασταύρου. Διαβάστε και αυτό. Πονάει πολύ.

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΑΟΖ ΣΤΟΝ ΑΛ ΣΙΣΙ

Προσωπικά δεν πιστεύω τους απατεώνες στην Ελλάδα για τις απαιτήσεις του Αλ Σίσι στην Ελληνική ΑΟΖ. Είναι παραμύθι δικό τους για να υποχωρήσουν σε ότι ζητάει η Τουρκία και πιθανώς η Ελληνική ΑΟΖ κάτω απο τη Κρήτη να φτάσει στα όρια που δίνει το Τουρκολιβυκό σύμφωνο. Θα το εξετάσω με υπολογισμό. Πάντως θέλω να ακούσω τον ίδιο τον Αλ Σίσι να ζητάει αυτό δημόσια. Και το λέω αυτό,

 1. γιατί μου φαίνεται απίθανο ο Αλ Σίσι να θέλει να πολεμήσει τη Τουρκία στη Λιβύη και ταυτόχρονα να ζητάει πράγματα απο την Ελλάδα υπέρ της. Μόνο ένας Μητσοτάκης θα το έκανε αυτό.

 2. γιατί μετά τόσα χρόνια πρώτη φορά ακούμε πως η Αίγυπτος απαιτεί η Κρήτη, η Ρόδος, η Κάρπαθος και το Καστελόριζο να μην έχουν επήρεια. Πουθενά στο κόσμο δεν γίνονται αυτά. Μόνο ένας Μητσοτάκης θα το έκανε αυτό. δηλαδή να τα φορτώσει στον Αλ Σίσι.

 3. γιατί στην οικογένεια Μητσοτάκη η συνεκμετάλλευση είναι τρόπος ζωής…

Ο Πρωθυπουργός της Εθνικής Ηττας ήδη διέρευσε στα ΜΜΕ, πως ο Αλ Σίσι “πρότεινε”

 • Καστελόριζο 0% ΑΟΖ/υφαλοκρηπίδα,

 • Ρόδο  1% ΑΟΖ/υφαλοκρηπίδα,

 • Κάρπαθο 10% ΑΟΖ/ υφαλοκρηπίδα,

 • Κρήτη 20% ΑΟΖ/ υφαλοκρηπίδα στην κυβέρνηση του.

Διαβάστε εδώ για την προδοσία. Τα δεδομένα αυτά αποτελούν επόμενο θέμα μου προς υπολογισμό και διερεύνηση (ανεπίσημα την απάντηση την ξέρω ήδη). Διαβάστε και αυτό εδώ.

ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΓΙΝΑΝ. ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Ο Κούλης έβαλε τον Αναστασιάδη για να προετοιμάσει το έδαφος και λέει τέτοια πράγματα στα ΜΜΕ του καρτέλ, προκαλώντας φόβο στον κόσμο;

Μετά από όσα σας έχω συζητήσει σε άρθρα μου, κακή στρατηγική για τα κοιτάσματα ακολουθήθηκε όχι μόνο στην Ελλάδα με τις παρανομίες του Μανιάτη αλλά και στη Κύπρο. Θα αναλύσω άλλη φορά τα τρομερά λάθη του κλαψιάρη. Θα σας πω και ποιοί ακριβώς με πολέμησαν στην Ελλάδα για να μην ακουστώ τόσα χρόνια. Πολλοί στο κόλπο.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΟΖ ΜΕ ΕΠΗΡΕΙΑ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ 0%, ΡΟΔΟΥ 1%, ΚΑΡΠΑΘΟΥ 10%, ΚΡΗΤΗΣ 20%

Ασκήσεις επι χάρτου θα κάνω με τους προδότες του υπουργείου Εξωτερικών για να περνάει η ώρα; Δεν μπορώ να μιλάω επι υποθετικών τιμών της επήρειας. Αν κάνω κάτι, το κάνω για το κέφι μου!

Ας κάνουν τον υπολογισμό στο υπουργείο εξωτερικών και ας μου δείξουν τον σχετικό χάρτη, να τους πώ πού τον έκαναν λάθος και το κόστος του. Γιατί ότι κάνουν αυτοί εκεί μέσα έχει κόστος για τη χώρα μας.

ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΟΖ ΣΤΟ ΥΠ. ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ

 1. Οτσν δεν παίρνεις αυτό που θέλεις την ώρα που το  θέλεις, το αφήνεις για μετά. Αυτό αφορά και την ΑΟΖ.

 2. Συμφωνώ με τη Τουρκική άποψη πως πρέπει να ληφθεί υπόψη πως η Τουρκία έχει μεγάλη ακτογραμμή στη Μεσόγειο. Με βάση αυτή, το Καστελόριζο έχει πλήρη επήρεια. Πάλι έχασαν απο εμένα στο υπ. Εξωτερικών, οι “καλύτεροι”.

 3. Κάτι άλλο οι προδότες στο υπ. Εξωτερικών, που παράνομα οριοθέτησαν την υφαλοκρηπίδα νότια της Κρήτης με τον Νόμο Μανιάτη έχουν να πούν; Όσα λένε δεν κάθονται πιά. Και σε αυτό έχασαν οι “καλύτεροι”.

 4. Δεν είναι θέμα υποστήριξης απο την Ελλάδα, το να χωρίσει η Ελλάδα με τη Κύπρο την ΑΟΖ της. Ο Νεάρχου να μη περνάει με άλλο τρόπο τη γραμμή Ροζάκη με την  οποία η Τουρκία αποκτάει ΑΟΖ απο το  πουθενά.

 5. Χάρις σε εμένα κατάλαβαν πως τα 12 νμ είναι στρατηγικής σημασίας για να μη βγεί η Τουρκία με ΑΟΖ στο Αιγαίο. Απο χρόνια το ξέρουν οι Τούρκοι αυτό ενώ ο Ροζάκης έκλεινε τα μάτια του.

 6. Δυστυχώς κάτι ξένοι στο υπ. Εξωτερικών λένε αντιεπιστημονικές απόψεις, που στο Ισραήλ δεν θα πέρναγαν. Δεν κλείνει το Αιγαίο αν η Ελλάδα αποκτήσει 12 νμ χωρικά ύδατα. Υπάρχει η αβλαβής διέλευση όπως στα Στενά του Βοσπόρου. Ενοχλεί το Ισραήλ αυτό και δεν το θέλει ο Ροζάκης;

 7. Τα περί μερικής οριοθέτησης της Ελληνικής ΑΟΖ είναι άλλη μια προδοσία του υπ. Εξωτερικών της Ελλάδας. Η Ελλάδα αφήνει χώρο στη Τουρκία για να χωρίσει με την Αίγυπτο μεγαλύτερη ΑΟΖ απο αυτή  που δικαιούται, ενώ χάνεται το κοινό αμυντικό δόγμα με τη Κύπρο, κάτι που ευνοεί το Ισραήλ που αποκτάει νέα επαρχία. Φυσικά οι ΗΠΑ είναι πίσω απο αυτό.

Το άλλο που κατάλαβα είναι

 1. πως οι ΗΠΑ είναι αυτές που χώρησαν την Κυπρο – Αιγυπτιακή ΑΟΖ

 2. πως το Ισραήλ έχει μεγάλο ενδιαφέρον για κάποια κοιτάσματα νότια της Κρήτης, που ενώ ανήκουν στην Ελληνική ΑΟΖ τα προτιμάει στην Λιβυκή ΑΟΖ ενώ η ομάδα προδοσίας στο  υπουργείο Εξωτερικών συγκλίνει προς αυτή την ιδέα.

 3. πως όσοι διαφωνούν με τον Ροζάκη πάντα συμφωνούν σε ένα απο όσα λέει. Αμα τα βάλεις όλα μαζί, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ συμφωνούν στις απόψεις Ροζάκη που βασικά είναι απόψεις του Ισραήλ.

 4. πως χρειάζονταν να προηγηθούν κάποιες αποφάσεις – νομολογίες στο καραστημένο Δικαστήριο της Χάγης πριν στείλει το Ισραήλ με τον Ροζάκη την Ελλάδα εκεί.

 5. πως με αυτή τη προδοτική ομάδα που κάνει κουμάντο στο υπ. Εξωτερικών η Ελλάδα θα χάσει και άλλες φορές στο δικαστήριο της Χάγης.

 6. πως γίνεται αγώνας μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ για το ποιός θα ελέγξει μια αυτονομούμενη Κρήτη.

ΤΟ  ΟΝΟΜΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΥΒΡΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Πρωθυπουργός της Εθνικής Ηττας είναι. Δεν τη γλυτώνει σε όποιο μέρος του κόσμου και να πάει.

Η ΝΔ να αρχίσει να ψάχνει για νέο αρχηγό. Ας ρωτήσουν στο Ισραήλ ποιόν θέλουν. Με το Ροζάκη το παιγνίδι κάηκε.

Όσα κατα καιρούς λένε άλλοι καταρίπτονται. Οσα έχω πεί εγώ όχι.

https://zcode-gr.blogspot.com/2020/06/blog-post_98.html