«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Από που μας διαβάζουν

Free counters!

Ζούμε ότι επιτρέπουμε.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "1821 ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ "ΤΡΕΛΛΟΙ" ΞΑΝΑΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 2021 ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΞΑΝΑΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ"

«Γινόμαστε μεγαλοπρεπείς Γενίτσαροι, αναπαυόμαστε στον καναπέ και συνοδεύουμε με βρισιές αλά τούρκα που δεν παίζει την σειρά μας τον Σουλεϊμάν!!!!

Η Αίγυπτος απαίτησε για το Καστελόριζο 0% υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ, 1% για την Ρόδο, 10% για την Κάρπαθο και 20% για την Κρήτη.
Ο Κούλης ετοιμάζει το μεγάλο ξεπούλημα της πατρίδας.

Προδοσίες και οικονομικές ρεμούλες σε ημερήσια διάταξη και δεν ανοίγει μύτη!!! Ρε μήπως εγώ στον ύπνο μου τα βλέπω;

Το 86% Των Ελλήνων Θέλουν Την Απέλαση Των Παράνομων Μεταναστών…και εμείς κρεμόμαστε στους 300 προδότες!!!!!

Προδοσίες και οικονομικές ρεμούλες σε ημερήσια διάταξη και δεν ανοίγει μύτη!!! Ρε μήπως εγώ λέω ψέματα;

Τα ποσά που πήραν οι εφημερίδες τον Ιανουάριο του 2019, για να καταχωρήσουν την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών, βγήκαν στην δημοσιότητα τώρα από καραμπόλα.
Ίσως σε κάνα χρόνο μας πούνε που πήγαν τα χρήματα για τον κορωνοϊό.
Όλα αυτά δείχνουν ότι κάτι βρωμάει άσχημα στην Δανιμαρκία του νότου, φίλοι μου…

…….

Λεφτά υπάρχουν, όλοι μαζί τα φάγαμε! Ποιοι το λένε μα οι δημοσιογράφοι!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Με αφορμή τον εγκλεισμό μας, βρήκαν την ευκαιρία να φάνε πολλά δημόσια χρήματα. Για να το πάρουν μυρωδιά κι οι ξένοι φαντάζεστε πόσο έχει χοντρύνει το πράγμα.
Όλοι αυτοί έχουν ονοματεπώνυμο….

πόσα χρήματα εισέπραξαν από τα «κυβερνητικά» 20 εκατομμύρια ευρώ για τις δύο εκστρατείες «Μένουμε Σπίτι» και «Μένουμε Ασφαλείς».

Προφανώς δεν είναι αρμοδιότητα των ΜΜΕ να ανακοινώνουν επισήμως τι ποσά δόθηκαν στα ΜΜΕ είτε υπαρκτά είτε σχεδόν ανύπαρκτα, αλλά υποχρέωση της κυβέρνησης που διαχειρίζεται το κρατικό χρήμα και συγκεκριμένα το χρήμα των φορολογουμένων.

Έτσι για να μάθουμε αν –πέραν των αποκλεισμών- έγιναν ατασθαλίες ή αν τηρήθηκε η αναλογικότητα. Μέχρι στιγμής όλα δείχνουν με βάση τις πληροφορίες αλλά και τον κατάλογο των Μέσων που εισέπραξαν κρατικό χρήμα ότι δεν τηρήθηκαν στο ελάχιστο οι κανόνες της αναλογικότητας και της χρηστής διαχείρισης του δημόσιου χρήματος. Τουλάχιστον από αυτά που ακούγονται.

Προφανώς δεν είναι τυχαία η πλήρης σιγή της κυβέρνησης και του κυβερνητικού εκπροσώπου που αρνείται πεισματικά να δημοσιοποιήσει αναλυτικά τα χρήματα που δόθηκαν ανά ΜΜΕ.

Είναι ωστόσο προς τιμής αυτών των site (sofokleousin.gr και popaganda.gr) που δημοσίευσαν τα ποσά ώστε να γνωρίζει η Έλληνας φορολογούμενος που πηγαίνουν τα χρήματά του.

Προς το παρόν η κυβέρνηση κωφεύει

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "οι ΑΙΤΟΥΝΤΕΣ ΑΣΥΛΟ (ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ATOKO ΔΑΝΕΙΟ 25 000 ΕΥΡΩ, ME ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200.000 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ EN ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΕΥΡΩ ΔΑΝΕΙΟ ME ΕΓΓΥΗΣΗ TO ΔΗΜΟΣΙΟ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5.000.000.000 ΘΑ TO ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ.. ΤΡΥΠΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ, ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΕΥΤΕΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ (ΜΕΣΩ ΚΥΚΛΩΜΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ), ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ NA ΠΑΡΟΥΝ ΔΑΝΕΙΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ TO ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΣΑ... ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ.. ΤΣΙΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ 2021 ΑΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΣΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΛΩ"

Μόνο αν αγωνιστούμε
όλοι για έναν κι ένας για όλους,
έχουμε ελπίδα να σώσουμε τον Ελληνισμό.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ