«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΣΚΕΦΘΗΚΑΤΕ ΤΙ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ;

ΝΔ ΔΕΞΙΑ

 Κύριε Πρωθυπουργέ…Σας παραθέτω μία φωτογραφία και μία πρόταση της Πατριωτικής Ένωσης Λαϊκής Συσπείρωσης για την οποία δεν λάβαμε απάντηση. Κύριε Πρωθυπουργέ διαβάστε παρακάτω, ίσως να ξυπνήσει την πατριωτική σας συνείδηση;;;;;; Και να πω στους δεξιούς να αφήσουν τα κομματικά τους παραμύθια περί Τσίπρα… Κύριοι δεν κυβερνά ο Τσίπρας!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΠΟ τονΣτέργιο Σμυρλή Ταξχος (ΕΑ) 1966… Αξιοσέβαστε Στρατηγέ…

Χαίρομαι ως στέλεχος της μεγάλης οικογένειας των Ενόπλων Δυνάμεων να διαβάζω το αισιόδοξο άρθρο σας, το οποίο αν μη τι άλλο εκφράζει την εις βάθος εκτίμηση της καταστάσεως και το πιστεύω ενός έμπειρου  καταξιωμένου Ανώτατου Αξιωματικού.

Το άρθρο σας  πρέπει να διαβασθεί από όλα τα στελέχη, γεγονός που θα ανυψώσει το ηθικό τους σε αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο της Πατρίδος μας.

Σχετικά με τον εξαίρετο Στρατηγό Φλώρο, όπως και ο Ναπολέων  είχε ειπεί, «Εις τον πόλεμο η δυσκολία δεν έγκειται εις την απόκτηση πολλών και επίλεκτων πολεμιστών, αλλά εις την εξεύρεση ενός Αρχηγού.

Όπως δε λέει ο Κλαούζεβιτς, ο αιφνιδιασμός κατά το μάλλον ή ήττον είναι η βάσις όλων των επιχειρήσεων.

Σχετικά με τον αιφνιδιασμό είναι γνωστό ότι αυτός που θα κτυπήσει πρώτος θα έχει και το στρατηγικό προβάδισμα….

Θα πρέπει όμως να σημειώσουμε ότι τα άρματα που διαθέτει η Τουρκία είναι περίπου διπλάσια σε αριθμό από τα δικά μας (σύμφωνα με τις αποφάσεις που λήφθηκαν το 1990 στη κατανομή του πλεονάζοντος πολεμικού υλικού στην Ευρώπη CFE) αλλά αυτό δεν επηρεάζει την κατάσταση γιατί ο πόλεμος δεν θα διεξαχθεί σε μεγάλες πεδιάδες.

Επίσης η Τουρκία διαθέτει γεφυροφόρα οχήματα για τη ζεύξη του Έβρου  και υποστηρίζει πλήρως σε ανταλλακτικά όλα τα άρματα της.

Το μεγάλο όμως πρόβλημα είναι η κυβέρνηση, η οποία προσπαθώντας να ικανοποιήσει τη Νέα Παγκόσμια Τάξη συνεχίζει να υλοποιεί τα τελευταία βήματα του σχεδίου, όπως είχε προφητεύσει ο κ. Γ.Α. Παπανδρέου και επισήμως  είχε διατυπώσει η πρώην Πρόεδρος της Βουλής, κυρία Μπενάκη

Οι στόχοι της Νέας Τάξης (NWO) που αφορούσαν την Ελλάδα και οι οποίοι επετεύχθησαν ήσαν:

  • Η κατάτμηση της Εκλογικής Βάσεως και ο έλεγχος των Πολιτικών Δυνάμεων και των Θρησκευτικών Ταγών

  • Η οικονομική υπερχρέωση της Ελλάδος

  • Η διάλυση της οικογένειας

  • Ο έλεγχος των ΜΜΕ , της Ακαδημαϊκής και Πανεπιστημιακής κοινότητας.

  • Η υπογραφή των Μνημονίων, η Οικονομική και όχι μόνο υποδούλωση και υποθήκευση της Πατρίδος

  • Η ουσιαστική κατάργηση του Συντάγματος, η υποβάθμιση της Δικαιοσύνης και η αντιχριστιανική υστερία.

  • Η Διάλυση της Ελληνικής Κοινωνίας και ο εκπατρισμός 500.000 ικανών νέων μας.

  • Η υποβάθμιση της ασφάλειας και προστασίας του Πολίτου.

  • Η ανέντιμη και ατιμώρητη δημοσιογραφία ή άλλως καλουμένης πόρνης της διανόησης

  • Η πλαισίωση των Κυβερνήσεων από άτομα Ειδικού «κακού» Σκοπού, φυτευτά, σε όλα τα Υπουργεία

  • Η δωρεάν ή αντί συμβολικού τιμήματος παραχώρηση του Δημοσίου πλούτου στους δανειστές, σε φίλους και όχι μόνο.

  • Η ανεπαρκής απόδοση της Δικαιοσύνης και οι Συνταγματικές παραβιάσεις και παραλείψεις. Εκατό σαράντα τρεις μηνύσεις για εγκλήματα προδοσίας περιμένουν την λειτουργία της Δημοκρατίας.

  • Η ελλιπής παιδεία και το ανύπαρκτο Κοινωνικό Κράτος. Η αντιμετώπιση του CODVid19 είναι άλλη περίπτωση που απαιτεί εξειδικευμένη ανάλυση

  • Η μη διεκδίκηση του Γερμανικού κατοχικού χρέους

  • Η συνέχιση της Κομματοκρατίας και της συναλλαγής, που βυθίζουν το πλοίο «Ελλάς»

  • Η αδιάφορη πολιτικώς νεολαία και οι λοβοτομημένες και χρηματιζόμενες από τον Soros ομάδες ακτιβιστών.

  • Η ανύπαρκτη υποστήριξη των Ενόπλων Δυνάμεων που υποχρεώνει κίνηση των αποστράτων και πατριωτικών ομάδων για την χρηματοδότηση της δημιουργίας τείχους στον Έβρο.

  • Η παράβλεψη της διεκδικήσεως των Εθνικών μας δικαίων, εδαφών, θαλασσίων δικαιωμάτων, κατοχικών δανείων κλπ

  • Το δικαίωμα που παρέχεται στους κ κ. Πάιατ, Soros και κ. Μέρκελ να ελέγχουν τα Πολιτικά και Εθνικά συμφέροντα του Ελληνικού Λαού, εξαναγκάζοντας μας να υλοποιούμε το κατάπτυστο σχέδιο Καλλέργη για την Λαθρομετανάστευση, να δεχόμεθα το όνομα της Β. Μακεδονίας ως επίσημο όνομα των Σκοπίων και να μην ανακηρύσσουμε την Ελληνική ΑΟΖ

Δυστυχώς θα μπορούσαμε να πούμε στη περίπτωσή μας ότι «δείξε μου την αντιπολίτευση να σου πω ποίος είσαι»

Αποτιμώντας το έργο του κ. Πρωθυπουργού, παρά την προσπάθεια των αργυρωνήτων ΜΜΕ, είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο κ. Πρωθυπουργός ανήκει στην ΝWO γεγονός οδυνηρό αλλά πραγματικό.

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

1) Η συμφωνία των Πρεσπών: θα πρέπει να περάσει από Δημοψήφισμα, άλλως είναι άκυρος.

2) Η ΝΔ δεν το αγγίζει.

3)Βόρειος Ήπειρος: Η Ανεξαρτησία της και η προστασία του Ελληνικού πληθυσμού προβλέπονται από την σχετική συνθήκη.

4)Η ΝΔ τι έπραξε;

5)Θράκη: Αν υπάρχουν Μουσουλμάνοι που λένε ότι είναι Τούρκοι ή επιθυμούν να είναι Τούρκοι τότε να χάσουν την Ελληνική Υπηκοότητα και τα εκ ταύτης απορρέοντα δικαιώματά τους.

6)Τι σκέφτεται η ΝΔ για τη Θράκη, Αλεξανδρούπολη κλπ.

7)Τι γίνεται με τους Πομάκους;

8)Θαλάσσια Δικαιώματα: ‘Όλες οι Κυβερνήσεις είναι έκθετες.

9)Πότε επί τέλους θα ανακηρύξουμε την ΑΟΖ; Η Τουρκία και η Ιταλία κάνουν κοινά θαλάσσια γυμνάσια.

10)Θα μάθει επί τέλους ο κυρίαρχος Λαός αν ανανεώθηκε η σύμβαση Cooper;

11)Κλιματική αλλαγή: Η μεγαλύτερη απάτη την οποία όλοι μέσα στη Βουλή δέχονται.

12)Κύριε Πρωθυπουργέ δεν υπάρχει κλιματική αλλαγή και το σπουδαιότερο το CO2 δεν συντελεί στην υπερθέρμανση του πλανήτου μας.

13)Γιατί χαρίσατε τον λιγνίτη, όταν οι ΗΠΑ και άλλες μεγάλες Βιομηχανικές Χώρες τον χρησιμοποιούν; Γιατί πρέπει να πληρώσουμε 701 δις μέχρι το 2100 για το παραμύθι της κλιματικής αλλαγής;

14)Λαθρομετανάστευση: Κύριε Πρωθυπουργέ προσέχετε, παρανομείτε με το να δέχεσθε παραβατικούς λαθρομετανάστες από την Γερμανία.

15)Την καταστρέψατε την Λέσβο.

16)Η προσπάθεια της Φιλανδοποίησης των Νήσων είναι εθνικά απαράδεκτη.

17)Έβρος: Οι συνοριοφύλακες αλλά και οι Ένοπλες Δυνάμεις χάλασαν τη σούπα. Βέβαια δεν είχαμε απέναντι μας Τακτικό Στρατό, αλλά άμαχους.

18)Ενθυμούμαι ότι ο Στρατηγός Φράγγος Φραγγούλης ως υπηρεσιακός Πρωθυπουργός διέθεσε κάποια χρήματα για την αγορά βλημάτων 120 χιλ για τα νέα Γερμανικά Άρματα LEO 2 και τη δημιουργία Α/Τ τάφρου.

19)Ουδεμία έκτοτε συνέχεια;

20)Ο Κορωνοιός: Τα ΜΜΕ αναδείχθηκαν το ισχυρότερο εργαλείο επηρεασμού της κοινής γνώμης, γεγονός που επιβεβαιώθηκε περίτρανα με το θέμα COVid 19, όπου επτά δις, ολόκληρος δηλαδή η ανθρωπότης, χόρευαν επί δύο και πλέον μήνες στους ρυθμούς που μας επέβαλε μέσω των ΜΜΕ η Νέα Παγκόσμια Τάξη (ΝWO).

21)Κύριε πρωθυπουργέ αυτό ήταν ένα από τα μεγάλα πρότζεκτς της Nέας Τάξης με το οποίο ο Bill Gate ήθελε να τρομοκρατήσει τον κόσμο, να τον εμβολιάσει, να του περάσει και το microchip, ώστε με την βοήθεια των τηλεφώνων G5 θα ελέγχαμε όλο τον κόσμο, ενώ σύμφωνα με τον εμπνευστή και χρηματοδότη του όλου σχεδίου Bill Gates, οι θάνατοι θα ξεπερνούσαν τα 160 εκατομμύρια. Θα μας βοηθήσετε να μηνύσουμε τους υπευθύνους;

22)Η γενοκτονία των Ελλήνων από το 2010 μέχρι τον Φεβ. 2020 έφθανε σε χιλιάδες αυτοχειρίες, δράματα, ψυχολογικές απώλειες και ουδείς δεν ενδιαφέρθηκε.

23)Γιατί πάλι τώρα πάλι πρέπει να χρεώσουμε τις επόμενες γενεές με νέα μνημόνια και τόσα μεγάλα χρέη;

24)Γιατί χαρίζετε χρήματα στους Λαθρομετανάστες;

25)Υπόψη ότι ο Πρόεδρος Trump απαγόρευσε την κυκλοφορία των G5, δεν υπογράφει τη συμφωνία των Παρισίων περί κλιματικής αλλαγής, θα καταναλώσει όλον τον λιγνίτη που διαθέτει, έκλεισε τα σύνορα για τους Λαθρομετανάστες

26)Λυπάμαι γιατί ο κ. Πρωθυπουργός το 2021 αντί για γενέθλια προτίμησε να έχουμε μνημόσυνο, ιστορικό θάψιμο της Πατρίδος μας

27)Λυπάμαι γιατί ο κ. Πρωθυπουργός δέχθηκε την συγκρότηση Επιτροπής υπό τον νομπελίστα κ. Ζερεφό προκειμένου να μελετήσει την μείωση του πληθυσμού!

Η ενεργοποίηση της Παλλαϊκής Άμυνας και η επικαιροποίηση των εκλογικών καταλόγων, αφού αφαιρεθούν οι παράνομες Ελληνοποιήσεις, είναι σημαντικές ενέργειες για μια ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

Στρατηγέ επειδή γνωρίζω την αγάπη σας, το πάθος για την Πατρίδα μας, γι αυτό σας θέτω τους προβληματισμούς μου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αυτοί επηρεάζουν την αγωνιστικότητά μου, τουναντίον.

Η καλή προαίρεση χωρίς την πράξη είναι σαν το σπίτι χωρίς τη στέγη.

Η Αρετή χρειάζεται όχι μόνο λόγια αλλά και κοινές δράσεις.

Ο μέγας Καποδίστριας μας οδηγεί.

Σας παραθέτω μία φωτογραφία και μία πρόταση της Πατριωτικής Ένωσης Λαϊκής Συσπείρωσης για την οποία δεν λάβαμε απάντηση.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται, ωκεανός, υπαίθριες δραστηριότητες, νερό και φύση

http://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2018/04/blog-post_48.html

Η ΠΑΛΛΑΙΚΗ ΑΜΥΝΑ θα βοηθήσει την κατάσταση γιατί ο εχθρός είναι και εντός των τειχών.

Μετά σεβασμού

Στέργιος Σμυρλής

Ταξχος (ΕΑ) 1966

………………

Σκεφθήκατε τι θα συμβεί αν  η Τουρκία τολμήσει  να εξευρευνήσει ή  με το βυθογεωτρύπανο    παραβιάσει την Ελληνική ΑΟΖ ;

Τότε  καποιο Ελληνικό υποβρυχιο ή άλλο υπό ξενη σημαία θα βυθίσει  ασυζητητί το «ORUC REIS»  ανοιχτα της Κρήτης, ή της Ρόδου ή του Καστελορίζου .

Αν   η Τουρκία τολμήσει  να αρχίσει εχθροπραξίες  , τοτε σκέπτεστε τι θα επακολουθήσει;

Αυτά που γράφω δεν απηχούν στρατιωτικά σχέδια  τα οποία είναι μυστικά επτασφράγιστα ,ουτε φυσικά γνώμες  της     στρατιωτικής μας ηγεσίας . Απλώς είναι σκέψεις δικές μου.

Ομως εκείνο που ο καθένας αντιλαμβάνεται από την προσωπικότητα και δράση του Α/ΓΕΕΘΑ κ. Κ. Φλώρου συμπεραίνει :

Ότι αυτός ο ηγέτης κάτι σοβαρό  σχεδιάζει και δοκιμάζει εδώ και καιρό  για την γείτονα . Αυτό είναι γεγονός αναντίρρητο.

Επομένως, εξάγεται το συμπέρασμα ότι: σε περίπτωση που η Τουρκία κάνει το ΛΑΘΟΣ   και αντιδράσει στρατιωτικά    ο Α/ΓΕΕΘΑ  θα εξαπολύσει μιά  πρωτόγνωρη λαίλαπα    που θα δημιουργήσει χάος , καταστροφή και διάλυση στις   ακτές και στο εσωτερικό  της γείτονος   . Αυτό το θεωρώ υπέρβέβαιον χωρίς να γνωρίζω τι έχει στο μυαλό του και στα δοκιμασμένα σχέδια του   ο εμπειρότατος  σκληροτράχειλος  αρχιστράτηγος των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Η Τουρκία θα χάσει τον πόλεμο

Σταχιολόγησα  τις συνέπειες που θα έχει ένας τέτοιος έστω και βραχύς πόλεμος και στις δύο χώρες  και εν προκειμένω στην Τουρκία η οποία σίγουρα θα χάσει  αυτόν τον πόλεμο.

Ο  Ερντογάν θα χάσει την καρέκλα του ίσως και το κεφάλι του .

Το μεγαλύτερο θύμα εκατέρωθεν θα είναι ο τουρισμός  και τα έξοδα ενος πολέμου.

Βέβαια είναι και η Ανατ. Θράκη και η Κωνσταντινούπολη που μπορεί να βρεθούν  στα περίχωρα της εντός 24ώρου οι Ελληνικές τεθωρακισμένες και αεροκίνητες δυνάμεις. Η Ιμβρος και Τένεδος Ελληνικά νησιά αναμένουν την απελευθέρωση τους.

Η Καταβύθιση του Τουρκικού Στόλου

Τα τουρκικά πολεμικά πλοία στο Αιγαιο και στην Ανατ. Μεσόγειο  άλλα μεν θα βυθιστούν και όσα γλυτώσουν  θα  κρυφτούν στο κοντινότερο λιμάνι .

Η καταβύθιση του Τουρκικού  στόλου  θα είναι μείζονα τραγωδία για τον Ερντογάν και για την Τουρκία  .

Το ΠΝ,  η Π.Α ,  «δυνάμεις με ξένη σημαία»,    νησιώτες «μπουρλοτιέρηδες»  πίσω από κάθε κάβο     ελαφρά εξοπλισμένα σκάφη σε μιά ενέδρα θανάτου του τούρκικου στόλου .

Οι Ανορθόδοξες Δυνάμεις του Κ. Φλώρου

Από τις πρώτες που θα δράσουν θα είναι  οι Ανορθόδοξες Δυνάμεις του Κ. Φλώρου.

  Θα είναι τόσο βίαιη και   αιφνιδιαστική   η κρούση ώστε  θα  φέρει σύγχυση,    διάλυση και  πτώση του ηθικού στην γείτονα .

Τούτο φυσικά θα αμαυρώσει το πρόσωπο του καυχησιολόγου ισλαμοφασίστα δικτάτορα Ερντογάν και της ηγεσίας των ΤΕΔ

1) Θα ανατιναχθούν  οι γέφυρες του Βοσπόρου;

2) Θα  καούν οι ναύσταθμοι της Φωκαιας, Μαρμαρίδας κ.α

3) Θα χτυπηθούν αιφνιδιαστικά   οι στρατιωτικές βάσεις στα παράλια του Αιγαίου από αόρατες δυνάμεις

4) Θα καούν  διηλυστήρια πετρελαίου  και   αποθήκες καυσίμων  στις ακτές

5) Θα καταστραφούν λιμάνια ,  εργοστάσια ,     αμυντικές  βιομηχανίες , μεγάλα συγκροτήματα κλπ

6) Θα χτυπιθούν τα κέντρα επικοινωνιών της γείτονος

7) Οι χάκερς  θα εξουδετερώσουν  πλήρως τις κρίσιμες ώρες τον τουρκικό κυβερνοχώρο

8) Ηλεκτρονικά αντίμετρα θα παραλύσουν τις επικοινωνίες και τα συστήματα ελέγχου  του εχθρού στο Αιγαίο

Αμέσως θα επιβληθεί εμπάργκο  στην  θαλάσσα  στα τουρκικά πλοία, θα αποκλειστούν τα  τουρκικά λιμάνια .

Θα διακοπούν  οι τουρκικές  οδικές και σιδηροδρομικές μεταφορές  μέσω  Εγνατίας  και Θράκης.

Θα αποκλεισθεί ο Ελληνικός εναέριος χώρος στα τουρκικά πολιτικά αεροπλάνα

Η Πολεμική   μας Αεροπορία  ξέρει τι θα κάνει

Δεν θα δηλώσω τι θα  κάνει η Π.Α .

Μόνο θα πω ότι θα πάθουν τη νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου.

Οχι δεν θα χτυπηθούν άμαχοι.

Ο αρχιστράτηγος είναι παλληκάρι και σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα .

Οποιος τούρκος   πατήσει  σε Ελληνικό έδαφος νήσο ή βραχονησίδα θα καεί σαν δαδί  ,   σύμφωνα με την διαταγή του Α/ΓΕΕΘΑ Κ. Φλώρου

Εχω την γνώμη ότι ο πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης  έχει   εμπιστοσύνη στον άξιο αξιότατο ηγέτη των Ε.Δ ώστε να του έχει δώσει προκαταβολικώς μερική  αποδέσμευση των   κανόνων  εμπλοκής  για αυτά που αναμένονται  να συμβούν  .

Οι καταδρομείς του Κ. Φλώρου ασφαλώς γνωρίζουν άριστα τους στόχους τους και   με κλειστά τα μάτια κάτω από τις πιό αντίξοες συνθήκες θα φέρουν εις πέρας  την αποστολή  τους .

Είναι άλλωστε άριστα εκπαιδευμένοι.

Θα είναι παντού μέσα στο τουρκικό έδαφος εκεί που δεν  θα τους περιμένει  ο εχθρός

Θα κάνουν απαγωγές ηγετικών στελεχών,  ανατινάξεις γεφυρών ,  λιμανιών ,  ιχνηλατήσεις στόχων για την Π.Α. Θα σπέρνουν το χάος, την σύγχυση , τον θάνατο  και την διάλυση    στις   στρατιωτικές διοικήσεις στα μετόπισθεν

Το ΝΑΤΟ  ΣΤΑ κομμάτια  – Το Αιγαίο θα κλείσει!

Τότε δεν θα τολμήσει τούρκος πιλότος να εμφανιστεί ξανά στο Αιγαίο γιατί θα καταρρίπτεται.  αν ανοίξει και τέταρτο μέτωπο η Τουρκία στο Αιγαίο τούτο θα εκμεταλλευτούν η Ρωσία , Συρία , η Αίγυπτος, ο Χάφταρ , οι Κουρδικές δυνάμεις  , το Ισραήλ κ.α

Το Αιγαίο θα κλείσει στην ναυσιπλοία όσο καιρό θα διεξάγονται στρατιωτικές επιχειρήσεις καθώς και οι εναέριοι διάδρομοι  που διέρχονται υπεράνω του Ελληνικού εναέριου  χώρου για τα Τούρκικα πολιτικά αεροπλάνα

ΗΠΑ και ΝΑΤΟ οι μεγάλοι χαμένοι

Τότε θα αισθανθεί ο φιλότουρκος Τραμπ την κονιορτοποίηση του ΝΑΤΟ και το μετέωρο βήμα των Αμερικανικών βάσεων στην Ελλάδα.

Εχουμε όμως εμπιστοσύνη στο Αμερικανικό πολιτικό σύστημα ότι θα αντιδράσει εγκαίρως  διότι   η  Ελλάδα είναι το ακρογωνιαίο θεμέλιο του Δυτικού Ελευθέρου Κόμου.

Αλλά και  ο τουρκολάγνος Γ.Γ του ΝΑΤΟ κ. Στόλτενμπεργκ θα αντιληφθεί   ότι  βρισκόταν σε οικτρά πλάνη να στρουθοκαμηλίζει και να παίρνει αναφανδόν το μερος της Τουρκίας.

Διότι  το ΝΑΤΟ υπήρξε η κοίτη η οποία  εξέθρεψε το ισλαμοφασιστικό «θηρίο»    μεταβάλλοντας  την Τουρκία  σε « νεο-Οθωμανική αυτοκρατορία»  εχθρό του Ελευθέρου Κόσμου.

Η Τουρκία θα χάσει περισσότερα από αυτά τα υπολογίζει ότι θα κερδίσει από τις γεωτρήσεις και την γεωστρατηγική της  αναβάθμιση  στην Ανατ. Μεσόγειο.

Η Ρωσία η μόνη κερδισμένη

Ο μόνος που θα βγει κερδισμένος από την κρίση  θα είναι η Ρωσία του   Πούτιν , ο οποίος έχει ζωτικό συμφέρον να μεσολαβήσει για να  αρθεί  ο αποκλεισμός του Αιγαίου στα Ρωσικά πλοία

Τελευταία ώρα για την Ε.Ε- Θα  πολεμήσει ή θα  παραδωθεί;

Η Ε.Ε θα πρέπει να αποφασίσει αν θα γίνει Ομοσπονδία με ίδια εξωτερική πολιτική  και πολιτική άμυνας και ασφάλειας  με αλληλεγγύη  μεταξύ των εταίρων ή θα διαλυθεί σε επί μέρους κράτη.

Εκτιμώ ότι τελικά οι ισχυροί κάποια λύση θα δρομολογήσουν  και θα εκτονωθεί η κατάσταση προσωρινά . Ομως οι τουρκικοί  αναθεωρητικοί στόχοι  θα μείνουν αναλλοίωτοι και θα τους συναντάμε σε κάθε βήμα.

Η Τουρκία είναι δεδηλωμένος εχθρός μας .

Αμφικτύων

20/6/ 2020

*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης,

Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων λογοτεχνών

amphiktyon@gmail.com

http://amphiktyon.blogspot.com/

http://amphiktyon.org

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

1 comment to ΣΚΕΦΘΗΚΑΤΕ ΤΙ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ;

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>