«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπω. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπω. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Αυτό το μεγαλύτερο προδοτικό θρασίμι, δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από τον προδότη Τσίπρα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, κείμενο

Fotini Petrou προς Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ – I ELLINIKI – THE HELLENIC

ΕΧΩ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ, ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ:

1. Την εκστρατεία του να πουλήσουμε την χώρα, είναι εκστρατεία που θα την αναλάβω προσωπικά εγώ.

2. Είμαι περήφανος όταν πηγαίνω σε παρελάσεις και βλέπω μια κοινωνία η οποία μετατρέπεται σε πολυπολιτισμική σιγά σιγά.

3. Δικιά μου πρόθεση είναι να δημιουργήσω Μουσουλμανικό Συμβούλιο παρά τω πρωθυπουργώ.

4. Στο Δημόσιο σχολείο θα μπορεί να διδάσκεται η Τουρκική ως ξένη γλώσσα από το νηπιαγωγείο μέχρι το λύκειο.

5. Στον αντισημιτισμό αναφέρθηκε στο μήνυμα του που έστειλε από το Άουσβιτς ο έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Επικαλούμενος τον βρετανό ιστορικό Ίαν Κέρσοου επεσήμανε πως ο δρόμος προς το Άουσβιτς χτίστηκε από το μίσος αλλά είναι στρωμένος με την αδιαφορία. «75 χρόνια μετά» δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης «ας δώσουμε την ιερή δέσμευση να μην ξεχάσουμε αυτό που συνέβη. Να μην ξεχάσουμε ότι το μίσος, οι διακρίσεις, η μισαλλοδοξία δεν έχουν θέση στη δημοκρατία μας… Ποτέ η ανθρωπότητα να μην ξαναζήσει μια τέτοια ανείπωτη τραγωδία».

6. Θα πολεμήσουμε τον ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ (δηλαδή τους αυτόχθονες) 11/06/2018

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΑ ΕΞΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ:
————————————————————————–
Κάποτε ο πατέρας/παππούς; του Κυριάκου, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, υποσχέθηκε στους Εβρ@ίους: «Κάνετέ με πρωθυπουργό και εγώ θα αναγνωρίσω το κράτος του Ισραήλ»! Έτσι και έγινε… Τώρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είπε στους Εβρ@ίους: «Κάντε με πρωθυπουργό και θα σας δώσω την Ελλάδα στο πιάτο»!

ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΕΣ ΠΡΆΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΘΩΜΑΔΕΣ……