«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η Τουρκία αναφέρει ότι θα συνεργαστεί με την Ιταλία για ειρήνη στη Λιβύη, χτυπά την ΕΕ

 

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών αναφέρει ότι η Τουρκία και η Ιταλία, που υποστηρίζουν την αναγνωρισμένη από τον ΟΗΕ κυβέρνηση στη Λιβύη, θα εργαστούν για μια διαρκή ειρήνη και πολιτική λύση στη διχασμένη από τις συγκρούσεις χώρα

19 Ιουνίου 2020

ΑΓΚΥΡΑ, Τουρκία – Η Τουρκία και η Ιταλία θα συνεχίσουν να εργάζονται για μια διαρκή ειρήνη και πολιτική λύση στη Λιβύη, δήλωσε την Παρασκευή ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, ενώ επικρίνει τη ναυτική επιχείρηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη Μεσόγειο που προσπαθεί να επιβάλει το εμπάργκο όπλων του ΟΗΕ για τη σύγκρουση- διχασμένη χώρα.

Ο Mevlut Cavusoglu έκανε τα σχόλια σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Ιταλό ομόλογό του Luigi Di Maio Η Ιταλία και η Τουρκία υποστηρίζουν την κυβέρνηση που υποστηρίζεται από τον ΟΗΕ που εδρεύει στην Τρίπολη ενάντια στις αντίπαλες δυνάμεις υπό την ηγεσία του Khalifa Hifter, ο οποίος υποστηρίζεται από τη Γαλλία, τη Ρωσία, την Ιορδανία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και άλλες βασικές αραβικές χώρες.

Η Τουρκία αναφέρει ότι η ναυτική επιχείρηση της ΕΕ – που ονομάστηκε Irini – εστιάζει τις προσπάθειές της στη διοίκηση που εδρεύει στην Τρίπολη και δεν αρκεί στις δυνάμεις του Hifter που ξεκίνησαν μια επίθεση τον Απρίλιο του 2019 για να καταλάβουν την πρωτεύουσα.

«Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με την Ιταλία για μια τελευταία ειρήνη και μια πολιτική διαδικασία προσανατολισμένη στη λύση», δήλωσε ο Κάβουσογλου στους δημοσιογράφους, επαινώντας την Ιταλία για αυτό που χαρακτήρισε ως «ισορροπημένη στάση» της για τη Λιβύη.

«Η επιχείρηση Irini δεν είναι ισορροπημένη. Ποτέ δεν συναντήθηκε με κανένα από τα αιτήματα και τις ανησυχίες της (Εθνικής Συμφωνίας) που εδρεύει στην Τρίπολη », δήλωσε ο Cavusoglu. Υποστήριξε ότι η επιχείρηση αγνοεί τις φερόμενες «συνεχείς μεταφορές όπλων στο Hifter από τη Γαλλία».

Τα σχόλια του Κάβουσογλου έρχονται εν μέσω αυξανόμενων εντάσεων μεταξύ Τουρκίας και Γαλλίας για τη Λιβύη. Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg δήλωσε την Πέμπτη ότι η στρατιωτική συμμαχία θα ερευνήσει ένα συμβάν μεταξύ τουρκικών πολεμικών πλοίων και ενός γαλλικού ναυτικού πλοίου στη Μεσόγειο, καθώς η Γαλλία κατηγόρησε την Τουρκία για επανειλημμένες παραβιάσεις του εμπάργκο όπλων του ΟΗΕ στη Λιβύη και χαρακτήρισε την Άγκυρα εμπόδιο στην εξασφάλιση παύση εκεί.

Ο Ντι Μάιο δήλωσε ότι καμία πλευρά της σύγκρουσης στη Λιβύη δεν πρέπει να έχει πρόσβαση σε όπλα, προσθέτοντας ότι η Ρώμη χαιρέτισε τις ενδείξεις ότι οι πλευρές ήταν πρόθυμες να διαπραγματευτούν.

Υπεράσπισε επίσης τη ναυτική επιχείρηση της ΕΕ, χαρακτηρίζοντάς την ως «ισορροπημένη».

«Ο στόχος είναι ο έλεγχος της άφιξης όλων των εξοπλισμών», δήλωσε ο Di Maio. «Δεν είναι θεραπεία για όλα τα δεινά, αλλά τουλάχιστον διασφαλίζει ότι το εμπάργκο τηρείται.»

Η Λιβύη βρίσκεται σε αναταραχή από το 2011, όταν μια εξέγερση που υποστηρίζεται από το ΝΑΤΟ ανέτρεψε τον ηγέτη Μομάρ Καντάφι, ο οποίος αργότερα σκοτώθηκε. Από τότε η χώρα έχει χωριστεί μεταξύ αντίπαλων διοικήσεων στην Ανατολή και τη Δύση, καθεμία από τις οποίες υποστηρίζεται από ένοπλες ομάδες και διαφορετικές ξένες κυβερνήσεις.

Η τουρκική στρατιωτική υποστήριξη προς την κυβέρνηση που υποστηρίζεται από τον ΟΗΕ έχει αλλάξει την κατάσταση στη σύγκρουση, οδηγώντας πίσω τις δυνάμεις του Χίφτερ. Η Τουρκία έστειλε επίσης Συριακές πολιτοφυλακές να πολεμήσουν για την κυβέρνηση της Τρίπολης.

https://abcnews.go.com/International/wireStory/turkey-work-italy-libya-peace-slams-eu-71345189

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>