«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι μεγαλοι δολοφονοι ειναι τα διάφορα ερευνητικά κέντρα- κρυφά και φανερά- Ιατρικά-στρατιωτικά-ΜΚΟ-ιεραποστολές κ.α!

Πού πάνε τα παιδιά όταν… χάνονται;

Στατιστικά παιδιών που εξαφανίζονται

Όταν εξαφανίζεται ένα παιδί είναι πολύ κακό.

Η έλλειψη κοινού ορισμού του “αγνοούμενου παιδιού” και μιας κοινής απάντησης στο ζήτημα, οδηγεί σε λίγα αξιόπιστα στατιστικά στοιχεία σχετικά με το εύρος του προβλήματος σε όλο τον κόσμο.

Ακόμα και με αυτήν την πρόκληση, γνωρίζουμε ότι:

Στην Αυστραλία , εκτιμάται ότι περίπου 20.000 παιδιά αγνοούνται κάθε χρόνο.
Αυστραλιανή Ομοσπονδιακή Αστυνομία, Εθνικό Κέντρο Συντονισμού .

Στον Καναδά , εκτιμάται ότι 45.288 παιδιά αγνοούνται κάθε χρόνο.
Κυβέρνηση του Καναδά, Λείπει ο Καναδάς – Γρήγορο ενημερωτικό δελτίο 2015 .

Στη Γερμανία , εκτιμάται ότι περίπου 100.000 παιδιά αγνοούνται κάθε χρόνο.
Πρωτοβουλία Vermisste Kinder .

Στην Ινδία , περίπου 96.000 παιδιά εξαφανίζονται κάθε χρόνο.
Bachpan Bachao Andolan, χαμένα παιδιά της Ινδίας .

Στην Τζαμάικα , εκτιμάται ότι 1.984 παιδιά έλειπαν το 2015.
Γραφείο Παιδικού Μητρώου της Τζαμάικα

Στη Ρωσία , περίπου 45.000 παιδιά αναφέρθηκαν ότι εξαφανίστηκαν το 2015.
Συνέντευξη με τον Pavel Astakhov MIA «Russia Today», 4 Απριλίου 2016 .

Στην Ισπανία , εκτιμάται ότι περίπου 20.000 παιδιά αγνοούνται κάθε χρόνο.
Η Ισπανία εντάσσεται στη γραμμή επικοινωνίας της ΕΕ για τα αγνοούμενα παιδιά, 22 Σεπτεμβρίου 2010 .

Στο Ηνωμένο Βασίλειο , εκτιμάται ότι 112.853 παιδιά αγνοούνται κάθε χρόνο.
Εθνική Υπηρεσία Εγκλήματος, Γραφείο Αγνοουμένων του Ηνωμένου Βασιλείου .

Στις Ηνωμένες Πολιτείες , εκτιμάται ότι περίπου 460.000 παιδιά λείπουν κάθε χρόνο.
Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών, NCIC .

Αυτό, ωστόσο, είναι μόνο ένα δείγμα του προβλήματος. Σε πολλές χώρες, δεν υπάρχουν καν στατιστικά στοιχεία για τα αγνοούμενα παιδιά. και, δυστυχώς, ακόμη και τα διαθέσιμα στατιστικά στοιχεία μπορεί να είναι ανακριβή λόγω: υπο-αναφοράς / υπο-αναγνώρισης. πληθωρισμός; λανθασμένη καταχώρηση βάσης δεδομένων πληροφοριών περίπτωσης · και διαγραφή αρχείων μόλις κλείσει μια υπόθεση.

Η έλλειψη αριθμών και η ασυμφωνία των αριθμών που υπάρχουν, είναι ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους η ICMEC ανέπτυξε και υποστηρίζει το πρότυπο Missing Child Framework , το οποίο βοηθά τις χώρες να οικοδομήσουν ισχυρές, στρογγυλεμένες εθνικές απαντήσεις και διευκολύνει πιο αποτελεσματικές έρευνες, διαχείριση και επίλυση υποθέσεων αγνοουμένων παιδιών.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι τα παιδιά που λείπουν είναι πάρα πολλά, και δεσμευόμαστε να βελτιώσουμε την παγκόσμια κατανόηση και απάντηση στα παιδιά που λείπουν και απήχθησαν.

Συστήματα ταχείας ειδοποίησης για παιδιά

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, το πρόγραμμα συναγερμού AMBER – που ονομάστηκε για την 9χρονη Amber Hagerman, η οποία απήχθη και δολοφονήθηκε κοντά στο σπίτι των παππούδων της στο Τέξας το 1996 – είναι μια εθελοντική συνεργασία μεταξύ των υπηρεσιών επιβολής του νόμου, των ραδιοτηλεοπτικών φορέων και των μεταφορικών υπηρεσιών όπου ένα επείγον δελτίο ενεργοποιείται στις πιο σοβαρές περιπτώσεις απαγωγής παιδιών.

Το AMBER σημαίνει «Αμερική που λείπει: Τηλεοπτική απάντηση έκτακτης ανάγκης». Ο στόχος μιας ειδοποίησης AMBER είναι να γαλβανίσει άμεσα ολόκληρη την κοινότητα για να βοηθήσει στην αναζήτηση και την ασφαλή ανάρρωση του παιδιού. Οι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς χρησιμοποιούν το Σύστημα ειδοποίησης έκτακτης ανάγκης για να μεταδώσουν μια περιγραφή του απαχθέντος παιδιού και του ύποπτου απαγωγέα. Η ειδοποίηση διανέμεται μέσω διαφόρων τεχνολογιών (π.χ. μηνύματα κειμένου, e-mail, φαξ, ραδιοφωνική και τηλεοπτική μετάδοση, κοινωνικά μέσα κ.λπ.) για να προσεγγιστεί ο μεγαλύτερος αριθμός ατόμων στον ταχύτερο δυνατό χρόνο.

Εκτός από τις 50 Ηνωμένες Πολιτείες, την Περιφέρεια της Κολούμπια, το Πουέρτο Ρίκο και τις Παρθένους Νήσους των ΗΠΑ, υπάρχουν συστήματα συναγερμού για την απαγωγή παιδιών έκτακτης ανάγκης στις ακόλουθες χώρες: Αυστραλία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Καναδάς, Κύπρος, Τσεχία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ιρλανδία, Ιταλία, Τζαμάικα, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Μεξικό, Μαλαισία, Ολλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Νότια Κορέα, Ισπανία, Ελβετία, Ταϊβάν και Ηνωμένο Βασίλειο. Κάθε χώρα έχει τα δικά της κριτήρια και κατευθυντήριες γραμμές για το πώς και πότε να ξεκινήσει μια ειδοποίηση.

Εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εξετάζεται ένα σύστημα συναγερμού σε ολόκληρη την ΕΕ με σκοπό όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ να ανταλλάσσουν πληροφορίες εάν ένα παιδί έχει εξαφανιστεί και υπάρχει η πιθανότητα να έχει εγκαταλείψει τη χώρα καταγωγής του. Αυτό το σύστημα θα διευθύνεται από την επιβολή του νόμου με τη βοήθεια ΜΚΟ. Το Διεθνές Κέντρο για τα Αγνοούμενα & Εκμεταλλευόμενα Παιδιά (ICMEC), με την υποστήριξη του Υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ και του Εθνικού Κέντρου για τα Εξαφανισμένα και Εκμεταλλευόμενα Παιδιά που εδρεύει στις ΗΠΑ , βοηθά χώρες σε όλο τον κόσμο με την ανάπτυξη προγραμμάτων συναγερμού και την ανταλλαγή βέλτιστων πρακτικών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ανάπτυξης ενός συστήματος ταχείας ειδοποίησης παιδιών έκτακτης ανάγκης, διαβάστε το Πλαίσιο του ICMEC.

Αγγλικά
Γερμανικά
Πορτογαλικά
Ισπανικά

https://globalmissingkids.org/awareness/missing-children-statistics/?fbclid=IwAR3b3hvJJC77vW860RQ_wgtRWTgm1CoCbqdb3geGRjfjt6lEuYygww48WqU

«Εφιάλτης» οι 1892 εξαφανίσεις παιδιών στην Ελλάδα, τους τελευταίους 16 μήνες!

 https://stroumfaki.gr/εφιάλτης-οι-1892-εξαφανίσεις-παιδιών-σ/?fbclid=IwAR25JzIuOWRQNUYUQit71ZSkfCmllBGeZAaQ4Wq6-tEnytf8S8JANabtqlg

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>