«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πίκρα και μόνον πίκρα για όλους τους αγώνες που έχουν δώσει οι Έλληνες, τι συμβαίνει; Ποιοι είναι αυτοί που ξαφνικά έγιναν ιδιοκτήτες στην δική σου περιουσία;

103399670_10223088908320709_712835848933399918_n

Ποιοί είναι αυτοί που θα αντισταθούν στον Τουρκικό ιμπεριαλισμό;
Ποιοί είναι αυτοί που αυτοπροσδιορίζονται ως στυλοβάτες του έθνους;
Ποιοί είναι αυτοί που αναλαμβάνουν να “αναδείξουν” τους αγώνες των Ελλήνων απέναντι σε αυτοκρατορίες και κάθε λογής κατακτητές;
Είναι οι ίδιοι που όταν σκλαβωνεται ο λαός, μια χαρά συνεργάζονται με τους κατακτητές.
Οι ίδιοι που όταν ο λαός με το αίμα του κερδίζει την λευτεριά του, τον καβαλάνε κεφαλαιοποιώντας τις θυσίες του.
Και πάντα προδομένος και χαμένος παραμένει ο ίδιος ο λαός.

Η αναφορά μου στα πρόσωπα είναι ενδεικτική διότι αυτή η συμμορία υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει όσο ο λαός τους ανέχεται και σκύβει το κεφάλι.

*Tο κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα. Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους.

Τα δύο γεωτρύπανα της οικογένειας Αγγελόπουλου (της γνωστής Γιάννας που θα μας φτιάξει την γιορτή για τα 200 χρόνια από την έναρξη του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα των Ελλήνων), πωλήθηκαν σε τιμή κάτω του κόστους στην Τουρκία.
Η αγοραπωλησία έγινε μέσα από τριγωνικές και πολυγωνικές μεθοδεύσεις με πολλές οφσορ και άλλου χαρακτήρα εταιρείες μπλεγμένες σε αυτήν.
Αν νομίζετε ότι η οικογένεια είναι τόσο λάρτζ που για την ψυχή της φουκαριάρας της μάνας της τα πούλησε στους Τούρκους, μάλλον είστε από αυτούς που πιστεύουν στον έντιμο καπιταλισμό και τον πατριώτη κεφαλαιοκράτη.
Επένδυση έκαναν οι άνθρωποι.
Επένδυση στην ήττα της Ελλάδας!
Σαν τις επενδύσεις που κάνουν ως μεγάλοι ευεργέτες και στο οικουμενικό πατριαρχείο!

Κι ο Ερντογάν τα τσίμπησε και τους έδωσε σπουδαία ονόματα για να συμβολίσουν την επέλαση του παλιού Οθωμανισμού με νέο πρόσωπο.
Το Deep Sea Metro I το μετονόμασε σε «Φατίχ» (πορθητή) κατά τον Mωάμεθ Β, κατακτητή της Κωνσταντινούπολης και το Deep Sea Metro ΙΙ σε «Γιαβούζ», κατά τον Γιαβούζ Σελίμ, τον πρώτο Οθωμανό σουλτάνο που αυτοονομάστηκε χαλίφης, διάδοχος του Μωάμεθ και προστάτης όλων των σουνιτών Μουσουλμάνων.

Αυτή λοιπόν η οικογένεια, αυτοί οι επίγονοι των κοτζαμπάσιδων, αυτοί οι προσκυνημένοι!
Αυτοί που ο Κολοκοτρώνης τότε, τους έσφαζε στο γόνατο για να μην προδώσουν τον αγώνα για την εθνική παλιγγενεσία,
Αναλαμβάνουν μέσω της Γιάννας, να διοργανώσουν την πανεθνική εκδήλωση για τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821.

Καταλαβαίνετε γιατί ο Κολοκοτρώνης φώναζε φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους;
Καταλαβαίνετε γιατί ο Άρης έλεγε πως, το κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα;
Τότε καταλαβαίνετε γιατί ο αγώνας για την εθνική απελευθέρωση δεν έχει ολοκληρωθεί μέχρι σήμερα!

*Από παλαιότερο άρθρο μου.

 Giannis Athanasiadis

ΣΧΟΛΙΑ

 Μια κοινωνία φαντασιόπληκτη γεμάτη καταναλωτικά πάθη αξίζει το χειρότερο.
Και αυτή η αξία έρχεται από την υποτίμηση των αξιών της ζωής.
Λυπάμαι αλλά στα ζόμπι ο θάνατος είναι μια κάποια λύση.

Οταν το κεφάλαιο στηρίζει πολιτικούς ολων των ιδεολογιών και κρινει πως ηρθε η στιγμή ζητά και παιρνει τα ανταλλαγματά του και παρουσιάζει ξαδιάντρωπα τους εκπροσωπους του για να δειξη ποιος κυβερναει αυτόν τον τόπο έχοντας την αισθηση πως για αλλη μία φορά θα την γλυτωσει .
Και αυτό θα συμβαίνει μεχρι τη στιγμη που θα καταλαβουμε οτι μπορούμε χωρίς αυτούς τους απάτριδες χωρίς τους διορισμένους ανθέλληνες πολιτικούς τους και χωρίς αυτούς που εξαγοράζονται πουλώντας την ψήφο τους με καθε τρόπο .

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>