«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Να γιατί ο Κορονοϊος από γρίπη έγινε Κορονοϊος 2 Για τους δειλούς Ρωμιούς.

Τώρα Ρομιοι δειλά ανθρωπάκια, ξευτιλες της ιστορίας, θα  μηδεία και η ιστορία μαζί σας! Τώρα φάτε την προδοσία με την Ιταλία και τις γαρίδες και έπεται το Αιγαίο με τους τουρκους και τις γεωτρήσεις!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

FBI: Η Novartis «πλήρωνε τοις μετρητοίς κυβερνητικούς αξιωματούχους»

Όλη η λίστα με πολιτικούς και αξιωματούχους

Έβαλαν τα χεράκια τους κι έβγαλαν τα ματάκια τους στη Ν.Δ. και Στο ΚΙΝ.ΑΛΛ. με την επιλεκτική διαρροή των εγγράφων του FBI που (άγνωστο πώς) κατείχε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Αγγελής. Σε δύο από τα έγγραφα του FBI αναφέρεται πληρωμή τοις μετρητοίς και σε είδος προς κυβερνητικούς αξιωματούχους!

Ανάμεσα σ’ αυτούς που καταγγέλλονται είναι ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Γιάννης Στουρνάρας, αλλά και ο Γιώργος Πατούλης και ο Νίκος Μανιαδάκης!

Μάλιστα, για τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΙΝ.ΑΛΛ. αναφέρεται ότι πήρε 20.000 ευρώ για συγκεκριμένο φάρμακο της Novartis.

Έγγραφα σε Ελ. Ράικου, Ελ. Τουλουπάκη

Τα δύο έγγραφα που κατέθεσε ο Ι. Αγγελής στην Προκαταρκτική Επιτροπή και τα οποία επί της ουσίας περιγράφουν τον τρόπο δράσης της Novartis «με δωροδοκία ή ανάρμοστες πληρωμές» σε πολιτικά πρόσωπα και αξιωματούχους

Τα δύο έγγραφα που κατέθεσε ο Ι. Αγγελής στην Προκαταρκτική Επιτροπή είναι πανομοιότυπα.

Το ένα εστάλη στην Ελένη Ράικου όταν ήταν εισαγγελέας Διαφθοράς, στις 29 Δεκεμβρίου 2016, και το δεύτερο εστάλη στη νυν εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη στις 25 Μαΐου 2017.

Επί της ουσίας, περιγράφουν τον τρόπο δράσης τής Novartis «με δωροδοκία ή ανάρμοστες πληρωμές» σε πολιτικά πρόσωπα και αξιωματούχους.

Και περιλαμβάνουν λίστα με τους αξιωματούχους που φέρονται να δωροδοκήθηκαν σύμφωνα με όσα κατέθεσαν στο FBI δύο προστατευόμενοι μάρτυρες!

Με βάση αυτές το FBI αναφέρει:

«Κατά την προρρηθείσα χρονική περίοδο (2008-2014), σύμφωνα με τους δύο μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος, ανώτεροι διοικητικοί αξιωματούχοι στην Ελλάδα που παρέλαβαν παράνομες δωροδοκίες από τη NVG είναι, μεταξύ άλλων, και οι ακόλουθοι:

– Νίκος Μανιαδάκης, ανώτερος σύμβουλος στο υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και συνεργάτης στην Ενική Σχολή Δημόσιας Υγείας.

– Ανδρέας Λοβέρδος, πρώην υπουργός Υγείας.

– Δημήτριος Λιντζέρης, μέλος του ελληνικού Κοινοβουλίου και πρώην πρόεδρος του ΕΟΦ.

– Γεώργιος Πατούλης, δήμαρχος Αμαρουσίου, διευθυντής του Εθνικού Δικτύου Υγιών Πόλεων του WHO, πρόεδρος του Ελληνικού Διαδημοτικού Φορέα Δομών Υγείας για Τοπικές Αρχές και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου της Αθήνας.

– Ευστράτιος Χατζηχαραλάμπους, ανώτερος αξιωματούχος στο υπουργείο Υγείας και πρόεδρος του Ελληνικού Οφθαλμολογικού Συνδέσμου.

– Ιωάννης Κυριακόπουλος, σύμβουλος στο υπουργείο Υγείας στον Τομέα Κοστολόγησης Φαρμάκων και αποζημίωσης και διευθυντής στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας.

– Κυριάκος Σουλιώτης, σύμβουλος στο υπουργείο Υγείας, πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, πρώην αξιωματούχος στο υπουργείο Υγείας και πρώην αντιπρόεδρος του ΕΟΠΠΥ.

-Ιωάννης Στουρνάρας, διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος και πρώην υπουργός Οικονομικών.

– Μαρία Καπετανίδου, επικεφαλής του Τμήματος Συνταγογράφησης και μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής του ΕΟΦ.

– Αντώνιος Αυγερινός, πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού και πρώην επικεφαλής του φαρμακείου του Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς», ενός δημόσιου νοσηλευτικού ιδρύματος στην Ελλάδα.

– Μαρία Γείτονα, καθηγήτρια Οικονομίας της Υγείας στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, πρόεδρος και ιδρυτής του Ελληνικού Τμήματος του Διεθνούς Φορέα Φαρμακοοικονομίας (HELSPOR).

– Παρασκευή Σακκά, πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Άνοιας και Νόσου Alzheimer, πρόεδρος του Εθνικού Φορέα Δράσης για την Άνοια και τη Νόσο Alzheimer του υπουργείου Υγείας».

«20.000 ευρώ στον Αν. Λοβέρδο»

Αποδεικνύεται επομένως ότι η Εισαγγελία Διαφθοράς είχε ενημέρωση από τις αμερικανικές αρχές από το 2016 και ότι δεν λειτούργησε στοχοποιώντας αυθαίρετα πολιτικά πρόσωπα. Ονόματα πολιτικών έδωσε το FBI.

Ειδικά για τον Αν. Λοβέρδο, οι προστατευόμενοι μάρτυρες έκαναν στο FBI δύο συγκεκριμένες αναφορές.

– «Το 2010 εισήγαγε δύο νέα σκευάσματα της Novartis: το επιτυχημένο σκεύασμα Gilenya και μία δεύτερη έκδοση του φαρμάκου Tasigna, μέσω μιας ταχείας διαδικασίας αποδοχής και κοστολόγησης, παρά την εφαρμογή ενός προγράμματος αποταμίευσης που είχε τεθεί σε εφαρμογή».

– «Το 2012 η Novartis κατέβαλε 20.000 ευρώ στον Ανδρέα Λοβέρδο, τα οποία ξεπλύθηκαν μέσω Ιατρικής Ανάπτυξης, ώστε να παρεμποδιστεί ένα φαρμακευτικό ανταγωνιστικό σκεύασμα από αντικατάσταση του Lucentis (που παρασκεύαζε η Νοvartis) από το να αποτελέσει τη βασική θεραπεία για οφθαλμική χρήση».

Δωροδοκίες

Ακόμη, στα έγγραφα του FBI αναφέρονται και άλλες δωροδοκίες.

– «Το 2014 η Novartis κατέβαλε 53.000 ευρώ στην Παρασκευή Σακκά ώστε να αυξήσει την τιμή του Εxelon, ένα φάρμακο παρασκευασθέν από τη Novartis για θεραπεία της νόσου Alzheimer, από 90% σε 100% αποζημίωση».

– «Το 2014 η Novartis δωροδόκησε τον Λιντζέρη ώστε να προσδώσει ανώτερο καθεστώς τιμολόγησης σε προϊόντα της Novartis όπως τα Xoterna Breezhaler, Tovanor Breezhaler, Seebri Breezhaler, Ultibro Breezahaler, Tasigna, Tobi Podhaler, Optaflu, Onbrez Breezhaler, Jakavi και Signifor».

– «Το 2013 και το 2014 η Novartis κατέβαλε 45.000 ευρώ στην Ελληνική Οφθαλμολογική Εταιρεία. Ο Ευστράτιος Χατζηχαραλάμπους, ανώτερος αξιωματούχος στο υπουργείο Υγείας και πρόεδρος της Ελληνικής Οφθαλμολογικής Εταιρείας, ήταν ο πραγματικός δικαιούχος αυτών των πληρωμών και χρησιμοποιούσε την επιρροή του ώστε να διασφαλίσει ότι το Lucentis, ένα σκεύασμα της Novartis, θα λάβει αυξημένη τιμή στην Ελλάδα».

– «Τον Φεβρουάριο του έτους 2014, η Novartis ξέπλυνε τουλάχιστον 51.411.72 ευρώ μέσω της Boυλκίδης ΜΜΕ, της Healthday και Μαυρίκος ΜΜΕ επί σκοπώ δωροδοκίας κρατικών αξιωματούχων, συμπεριλαμβανομένου του Γεωργίου Πατούλη, ο οποίος χρησιμοποιούσε την επιρροή του προς υποστήριξη της διαρκούς ισχύος της Novartis σε διοικητικές θέσεις».

Ο Κ. Φρουζής και το ξέπλυμα μέσω ΜΜΕ

Σε όλα αυτά ο ρόλος του Κωνσταντίνου Φρουζή ήταν ο εξής: «Εκπονούσε ετήσια σχέδια και πλάνα για τα μέσα ενημέρωσης και διαφήμισης για λογαριασμό της Novartis συγκαλύπτοντας τις δωροδοκίες ως πληρωμές σε εταιρείες Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και διαφημιστικές εταιρείες. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η Novartis αγόραζε διαφημιστικό χώρο σε ιστοσελίδες που δεν υφίσταντο καν». Τα έγγραφα αναφέρουν ότι «οι εταιρείες Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και οι διαφημιστικές που λάμβαναν χρηματικά ποσά από τη Novartis γενικά κρατούσαν το ένα τρίτο του συνόλου του πληρωτέου ποσού και επέστρεφαν το υπόλοιπο στη Novartis για τον σκοπό δωροδοκίας κρατικών αξιωματούχων».

Οι εταιρείες Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και διαφήμισης που ξέπλεναν χρήμα για τη Novartis ήταν και οι:

– Boυλκίδης ΜΜΕ, που ανήκε στον Εμμανουήλ Βουλκίδη. Το FBI αναφέρει ότι «μεταξύ της 28ης Δεκεμβρίου του έτους 2009 έως και τον Μάιο του έτους 2014 η Novartis μόνο μέσω της Boυλκίδης ΜΜΕ ξέπλυνε 1.049.160 ευρώ. Η Novartis παρέλαβε 433.000 ευρώ από τα χρήματα που διοχετεύθηκαν, τα οποία ο Φρουζής προώθησε σε κρατικούς αξιωματούχους στην Ελλάδα».

Ήθος ΜΜΕ, ένας όμιλος ΜΜΕ συσταθείς και διοικούμενος από τον Κωνσταντίνο Ουζούνη.

 Mαυρίκος ΜΜΕ, που ανήκε στον αποβιώσαντα Παναγιώτη Μαυρίκο.

https://aphdalosnays.blogspot.com/2020/06/fbi-novartis.html

 

3 comments to Να γιατί ο Κορονοϊος από γρίπη έγινε Κορονοϊος 2 Για τους δειλούς Ρωμιούς.

 • Τελικά ποιά είναι η απάντηση στην πιο απλή ερώτηση του κόσμου;
  Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2020
  http://makpress.blogspot.com/2020/06/blog-post_82.html

 • Ανώνυμος12 Ιουνίου, 2020 00:40
  Μήνυμα ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ, για να μην χαθεί η Ανθρωπότητα.

  Τρίλεπτο συγκλονιστικό μήνυμα ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ!
  .. καλεί σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗ και ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ και καλεί τους στρατιωτικούς, τους ιατρούς, τους δικαστές, να τιμήσουν τον όρκο που έχουν δώσει

  > Dr. RASSID BUTTAR
  > https://www.bitchute.com/video/I5LMvkqpFsdd/

  ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ GOOGLE ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ…………

 • Μήνυμα ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ, για να μην χαθεί η Ανθρωπότητα.

  Τρίλεπτο συγκλονιστικό μήνυμα ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ!
  .. καλεί σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗ και ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ και καλεί τους στρατιωτικούς, τους ιατρούς, τους δικαστές, να τιμήσουν τον όρκο που έχουν δώσει

  > Dr. RASSID BUTTAR
  > https://www.bitchute.com/video/I5LMvkqpFsdd/

  ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ GOOGLE ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ…………