«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Φίλης: Να εισαχθούν οι γλώσσες «μεταναστών» στα νηπιαγωγεία

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση, στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων, επί του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας, ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε τρεις τροπολογίες 

Και οι τρεις αφορούν κατάργηση πρόσφατων νομοθετικών επιλογών της κυβέρνησης.

Ο πρώην υπουργός Παιδείας και βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, αναφερόμενος στις μητρικές γλώσσες που εισάγονται σε νηπιαγωγεία της Ευρώπης, δήλωσε:

«Στην Φινλανδία, υπάρχει μία πληθώρα ξένων γλωσσών και όχι η αγγλική μόνο. Η ρωσική για παράδειγμα.

Όπως επίσης –και έχει σημασία αυτό- και οι γλώσσες των προσφύγων και μεταναστών που είναι στην χώρα αυτή. Αν είχε μια αξία να κουβεντιάζαμε σήμερα, την εισαγωγή όχι μια διδασκαλίας, αλλά μιας υποβοηθητικής διαδικασίας γλωσσικής στα νηπιαγωγεία, εκεί που υπάρχουν πολλά παιδιά προσφύγων και μεταναστών, θα ήταν η μητρική γλώσσα, η γλώσσα προέλευσης των προσφυγόπουλων».

Υπενθυμίζεται ότι χθες η Μπ. Σκούφα, επίσης βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, κατηγόρησε την υπουργό Παιδείας για την εισαγωγή των αγγλικών στα νηπιαγωγεία.

Να μην διδάσκονται τα παιδιά στο νηπιαγωγείο αγγλικά, αλλά παστούν, ουρντού, αραβικά και τουρκικά. Αυτό ζητά επισήμως ο ΣΥΡΙΖΑ.

https://meaculpa.gr/politiki/50221-filis-na-eisaxthoyn-oi-glosses-metanaston-sta-nipiagogeia.html#.Xtnz7ViA4uI.twitter