«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Από που μας διαβάζουν

Free counters!

Ε.Ε: Αφήνει περιθώρια στην Τουρκία “καταπάτησης” της υφαλοκρηπίδας ελληνικών νησιών!!!

Εγκάθετοι προδότες-βδελύγματα- καλικάντζαροι έχουν καταλάβει την Ελληνική βουλή με την στήριξη του σημερινού άπατρι, ανήθικου και αχάριστου Ελληνικού λαού.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

τουρκία

Σε απαράδεκτες-διφορούμενες δηλώσεις προέβη σήμερα ο ύπατος εκπρόσωπος για την εξωτερικής πολιτικής Ζοζέπ Μπορέλ.

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, ο Ύπατος Εκπρόσωπος τόνισε ότι «είμαστε σε στενή επαφή με τους συναδέλφους μας, τους υπουργούς Εξωτερικών της Ελλάδας και επίσης της Κύπρου, προκειμένου να παρακολουθήσουμε την κατάσταση των γεωτρήσεων και καλούμε την Τουρκία να σταματήσει τη γεώτρηση στις περιοχές όπου υπάρχει ΑΟΖ ή χωρικά ύδατα της Κύπρου και της Ελλάδας».

Όπως όλοι γνωρίζουμε η Ελλάδα κάκιστα, κυριαρχούμενη από το πνεύμα του κατευνασμού,  δεν έχει ανακηρύξει ΑΟΖ στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο και επομένως ο Ζοζέπ Μπορέλ αφήνει να εννοηθεί ότι η Τουρκία θα πρέπει να σταματήσει τους σχεδιασμούς να κάνει γεωτρήσεις εντός των χωρικών υδάτων της Ελλάδας, τα οποία ως γνωστόν εκτείνονται στα 6 ναυτικά μίλια.

Επομένως ο Ζοζέπ Μπορέλ αφήνει να εννοηθεί ότι η Τουρκία έχει δικαίωμα να προβαίνει σε έρευνες και γεωτρήσεις σε όλο το εύρος των θαλάσσιων ζωνών των νησιών μας πέραν των  6 ναυτικών μιλίων που είναι τα χωρικά τους ύδατα, υπονοώντας έτσι ότι τα νησιά μας δεν διαθέτουν υφαλοκρηπίδα.

Ακόμα κι αν αυτές οι δηλώσεις του Ζοζέπ Μπορέλ θεωρηθούν ως “πρόχειρες” και ως “γκάφα”, δεν παύουν να είναι επικίνδυνες και σε κάθε περίπτωση να δείχνουν ότι η Ε.Ε τελεί σε “σύγχυση” και είναι πάντα “διστακτική” όταν πρόκειται να καταφερθεί εναντίον των σχεδιασμών της Τουρκίας.

Ο Μπορέλ συνέχισε αναφέροντας πως «στις διαπραγματεύσεις μας με την Τουρκία, προς το παρόν υπάρχουν μόνο συνομιλίες, αυτό είναι ένα ζήτημα ύψιστης σημασίας.

Ορισμένα κράτη μέλη θεωρούν ότι όσο οι γεωτρήσεις συνεχίζονται, οι συνομιλίες πρέπει να διακοπούν.

Αλλά νομίζω ότι ο μόνος τρόπος επίλυσης αυτού του είδους των ζητημάτων είναι να προσεγγίσουμε, να έρθουμε πιο κοντά για να δούμε πώς μπορούμε να κάνουμε την Τουρκία να καταλάβει ότι οι καλές μας σχέσεις θα εξαρτηθούν αποφασιστικά από το σεβασμό της κυριαρχίας της Κύπρου και της Ελλάδας στα ύδατα που αμφισβητούνται».

Βλέπουμε ότι ο Ζοζέπ Μπορέλ και η Ε.Ε κινούνται σε ένα πνεύμα “αυταπατών” απέναντι στις προθέσεις της Τουρκίας και στην πραγματικότητα επιδεικνύουν μια απεριόριστη ανοχή στις επιθετικές και επεκτατικές της δράσεις, η οποία “θάβει” τα νόμιμα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα.

Όσοι αναμένουν από την γερμανική Ε.Ε στήριξη των δικαιωμάτων της χώρας μας, πλανώνται πλάνην οικτράν!

https://iskra.gr/ε-ε-αφήνει-περιθώρια-στην-τουρκία-κατ/