«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Αυτός δεν είναι ο Π.Ο.Υ παγκόσμιος οργανισμός υγείας… Αλλά ο καφετζής της γειτονιάς!!!!

ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΟΔΡΑ

Με αυτόν τον προδοτικό οργανισμό συντάχθηκε και η σημερινή εγκάθετη κυβέρνηση για να φυλακίσει και να παραβιάσει τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών!!! Ας αρχίσουν οι Έλληνες να σκέφτονται καλύτερα, διότι δεν είναι και η καλύτερη εικόνα διεθνώς, ότι κατεβάσαμε το παντελόνι και μας γ…… χωρίς βαζελίνη! Δείτε τι σας ετοιμάζουν, ξηλώνουν οτιδήποτε Ελληνικό,  Λιγνιτωρυχεία, το ρεύμα και ετοιμάζουν να κάνουν ιδιωτικό το νερό!!!

ΤΟ ΝΕΡΟ Α

Το Νερό;;;;;; Για σκεφτείτε καλύτερα;;; Ρεύμα και Το νερόοοοο;;;

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Την επανέναρξη των μελετών για την υδροξυχλωροκίνη ανακοίνωσε ο ΠΟΥ? Αυτοί δεν χλεύαζαν τον Τράμπ για την υδροξυχλωροκίνη?????/

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2020, 19:42

Την επανέναρξη των μελετών για την υδροξυχλωροκίνη ανακοίνωσε ο ΠΟΥ

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη ότι πρόκειται να επανεκκινήσουν οι έρευνες για την υδροξυχλωροκίνη αναφορικά με τις πιθανές θεραπευτικές της ιδιότητες σε ασθενείς με Covid-19.

Το Συμβούλιο Παρακολούθησης Ασφάλειας Δεδομένων αποφάσισε ότι δεν υπήρχε λόγος να διακόψει τις διεθνείς μελέτες αφού εξέτασε τα διαθέσιμα δεδομένα για το φάρμακο, δήλωσε ο Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγιέσους, επικεφαλής του ΠΟΥ.

Σχετικά με την υδροξυχλωροκίνη, ο Τέντρος είπε:

«Όπως γνωρίζετε, την περασμένη εβδομάδα εφαρμόστηκε μια προσωρινή παύση του βραχίονα υδροξυχλωροκίνης της δοκιμής, λόγω ανησυχιών που εγείρονται για την ασφάλεια του φαρμάκου.

Αυτή η απόφαση ελήφθη προληπτικά κατά την επανεξέταση των δεδομένων ασφαλείας.

Η Επιτροπή Ασφάλειας και Παρακολούθησης Δεδομένων εξέτασε τα δεδομένα. Με βάση τα διαθέσιμα δεδομένα θνησιμότητας, τα μέλη της επιτροπής συνέστησαν πως δεν υπάρχουν λόγοι τροποποίησης του δοκιμαστικού πρωτοκόλλου.

Η Εκτελεστική Ομάδα έλαβε αυτή τη σύσταση και ενέκρινε τη συνέχιση όλων των σκελών της δοκιμής, συμπεριλαμβανομένης της υδροξυχλωροκίνης».

Η ανακοίνωση, που έλαβε χώρα σε συνέντευξη Τύπου, έρχεται μετά από το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του The Guardian, στο οποία έρχονται στο φως στοιχεία που καταδεικνύουν πώς μία εταιρεία, η Surgisphere, επηρέασε αποφάσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, αλλά και κυβερνήσεων διαφόρων χωρών, με βάση λανθασμένες εκτιμήσεις για τον Covid-19.

Τα δεδομένα που η εταιρεία ισχυρίζεται ότι έχει συγκεντρώσει νόμιμα από περισσότερα από χίλια νοσοκομεία παγκοσμίως αποτέλεσαν τη βάση επιστημονικών άρθρων που οδήγησαν σε αλλαγές στις πολιτικές θεραπείας του Covid-19 σε χώρες της Λατινικής Αμερικής.

Η εταιρεία βρισκόταν επίσης πίσω από μια απόφαση του ΠΟΥ και ερευνητικών ιδρυμάτων σε όλον τον κόσμο να σταματήσουν τις δοκιμές της αμφιλεγόμενης φαρμακευτικής ουσίας υδροξυχλωροκίνης.

Τη Δευτέρα 25 Μαΐου, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας είχε ανακοινώσει την προσωρινή αναστολή των μελετών της υδροξυχλωροκίνης ως δυνητικής θεραπείας για τον Covid-19 λόγω ανησυχιών για την ασφάλεια των ασθενών με κορωνοϊό.

Η απόφαση ελήφθη μετά από μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο ιατρικό περιοδικό The Lancet την Παρασκευή, η οποία περιέγραψε πώς σοβαρά άρρωστοι ασθενείς με Covid-19 που έλαβαν θεραπεία με υδροξυχλωροκίνη και χλωροκίνη ήταν πιο πιθανό να πεθάνουν.

Πηγές: TheGuardian, Reuters, AFP

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2020,