«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ποτέ δεν είναι παλιές οι προδοσίες. Πρέπει να αναπαράγονται τακτικά να μην μένουν στο σκοτάδι οι νέοι!

Τι σημαίνει απεχθές και επονείδιστο χρέος. Με ντοκουμέντα.

21 Δεκεμβρίου, 2013

Ο Σημίτης τα πήρε, ο Στουρνάρας εγγυήθηκε την πληρωμή τους. Η ΝΔ ξεπλένει τα εγκλήματα της διεφθαρμένης συμμορίας. Ο Ελληνικός λαός πληρώνει. Ποιοί πήραν τις μίζες για τα ντηλς; Αλήθεια κύριοι εισαγγελείς, πιστεύετε ότι θα υπάρχουν και αύριο;Πιστεύετε ότι ο Πεπόνης που τους σταύρωσε ήταν "κορόιδο" και εσείς "έξυπνοι"; Πιστεύετε ότι θα γίνετε όλοι "Αθανασίου" και "Χατζάκη"; Προσέξτε μην γίνετε Καλούσηδες... Επιστολή της Deutsche Bank τον Αύγουστο του 2012 που υπενθυμίζει στην Ελληνική κυβέρνηση ότι πρέπει να πληρώσει άμεσα 1 δισεκατομμύριο γιεν σε ...τόκους (!)ΠΩΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΑΝΕΙΖΑΝ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.

ΓΙΑΤΙ Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.

Οδηγός για την έξοδο από το μνημόνιο και για τους μικροομολογιούχους που είδαν τις αποταμιεύσεις τους να ληστεύονται.

Πολλές φορές έχουμε ακούσει τον όρο «απεχθές και επονείδιστο χρέος» που θα μπορούσε να χαρακτηρίσει το δημόσιο χρέος της Ελλάδας και να χρησιμοποιηθεί ως ασπίδα σε μία νομική διαμάχη για την διαγραφή του. Είναι άραγε πραγματικότητα ή αστικός μύθος; Μπορεί η Ελλάδα να τον επικαλεσθεί ή είναι ένα λαϊκίστικο επιχείρημα όσων διαφωνούν με το μνημόνιο χωρίς καμμία πρακτική εφαρμογή;

Σήμερα το Ολυμπία με απλά λόγια, έγγραφα και ιστορικά ντοκουμέντα αποδεικνύει το απεχθές και επονείδιστο του Ελληνικου χρέους, που καλά θα κάνουν να το διαβάσουν όσοι πραγματικά ενδιαφέρονται για την σωτηρία της χώρας και όχι την συνδιαλλαγή της εξουσίας.

Τι σημαίνει «απεχθές και επονείδιστο χρέος»;

Το «απεχθές χρέος» αναφέρεται λοιπόν σε χώρες με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων που κατακλέβοντας το κράτος, διαθέτουν ποσά σε ξένες τράπεζες. Κύρια λοιπόν προϋπόθεση για την ύπαρξη του απεχθούς χρέους είναι η χρήση των δανείων της χώρας για προσωπικούς σκοπούς.

«Επονείδιστο» θεωρείται το χρέος, το οποίο προκύπτει από όρους υπερβολικούς, ληστρικούς, όντας λοιπόν το προϊόν  μιας λεοντείου συμφωνίας  με δυσμενέστατες επιπτώσεις στο δανειζόμενο κράτος, μέσω Μνημονίων κ.λπ. (Καθ. Μάρδας)

Ας δούμε λοιπόν την εφαρμογή τους στην Ελληνική πραγματικότητα:

Αύγουστος 2012. Η Deutsche Bank στέλνει επιστολή στο υπουργείο οικονομικών σχετικά με την πληρωμή των τόκων (!) ενός ομολόγου που κατέχει (φωτό). Δηλαδή, την ίδια στιγμή που ομολογιούχοι, ασφαλιστικά ταμεία, τράπεζες και ΝΠΔΔ έχουν καταστραφεί, η Γερμανική τράπεζα παραμένει αλώβητη, όπως και το χρέος της Ελλάδας προς αυτή. Μα πως προέκυψε το συγκεκριμένο «ανεγγιχτο» ομόλογο;

deutsche bank δανειο σημιτης 1997

Εδώ ακριβώς είναι η εξήγηση της κατάρρευσης και η δολιότητα της υπερχρέωσης. Το συγκεκριμένο ομόλογο της Deutsche Bank, είναι δάνειο της κυβέρνησης Σημίτη το 1997. Με ημερομηνία λήξης το 2017, μετά από 20 χρόνια δηλαδή. Η κυβέρνηση Σημίτη λοιπόν, πήρε ένα χρηματικό ποσό από την Γερμανική τράπεζα το οποίο διαχειρίστηκε στο ακέραιο, αλλά «χρέωσε» την αποπληρωμή του στην επόμενη γενιά.

Τι έγινε αυτό το δάνειο;

Tον Δεκέμβρη του 1997ο Τάσος Μαντέλης υπογράφει την ανάθεση έργων ύψους 150 δισ. στη Siemens. Την επονομαζόμενη και ως σύμβαση της ντροπής.

Αμέσως μετά, (εάν δεχτούμε τους ισχυρισμούς του ίδιου του Μαντέλη) αρχίζουν και πέφτουν οι μίζες στους λογαριασμούς του. Υπάρχει βέβαια και ο “ανώνυμος πληροφοριοδότης” που υποστήριξε ότι και το 1997 (πριν την υπογραφή) έπεφταν οι μίζες ύψους μάλιστα 10 εκατομυρίων. Αυτό όμως ο αξιότιμος κύριος Μαντέλης το διαψεύδει.

ΔΗΛΑΔΗ: Η κυβέρνηση Σημίτη δανείζεται το 1997, από Γερμανική τράπεζα το ποσό των 352 εκ. Ευρώ, για να πληρώσει Γερμανική εταιρεία το ποσό των 400+εκ. Ευρώ. Ο Μαντέλης αποδεικνύεται πως έλαβε προμήθεια από την Γερμανική εταιρεία τον καιρό της επίμαχης συναλλαγής.

Η ευκολία με την οποία έγινε ο δανεισμός και οι όροι της σημερινής «διαπροσωπικής» συναλλαγής εκτός αγορών που προκύπτει από την επιστολή του 2012, πληρεί όλους τους όρους του «Απεχθούς» χρέους. Όπως επίσης και η απόδειξη χρηματισμού πολιτικών προσώπων ως απόρροια της όλης συναλλαγής, από τα ελάχιστα βεβαίως που γνωρίζουμε.

Η Λεόντειος συμφωνία που καταστρατηγεί κάθε έννοια ελεύθερης οικονομίας προκύπτει από το γεγονός ότι το συγκεκριμένο ομόλογο παραμένει αλώβητο, σε αντίθεση με τα ομόλογα των τιμίων επενδυτών που αποκτήθηκαν μέσω ελεύθερης αγοράς. Τα οποία βεβαίως απαξιώθηκαν με το PSI. Άρα το συγκεκριμένο χρέος είναι και «Επονείδιστο».

Το ίδιο συμβαίνει με τα ποσά δανεισμού που χρησιμοποιήθηκαν για τα υποβρύχια, αφού όπως προκύπτει και από την Γερμανική και την Ελληνική δικαιοσύνη είναι αποτελεσμα χρηματισμού υπουργών και κρατικών λειτουργών (πάλι από τα λίγα που γνωρίζουμε). Εκεί ακριβώς έγκειται και η απέλπιδα προσπάθεια Βενιζέλου να απαλλάξει τις Γερμανικές εταιρείες από τις υποχρεώσεις τους αλλά και της κυβέρνησης Σαμαρά να αποτρέψει την διενέργεια εξεταστικής. Ταυτόσημη περίπτωση δηλαδή με την Siemens, όπου ο Σημίτης υπέγραφε, ο Σαμαράς συγκαλύπτει και αποπληρώνει.

Αυτός ο χαρακτηρισμός διέπει και το χρέος που προέκυψε από τις λοιπές συμφωνίες, της ΜΑΝ, της Daimler, της Hoechtief, των δημοσίων έργων που υπερκοστολογήθηκαν ή ακόμα δεν έχουν παραδοθεί ενώ έχουν εξοφληθεί κλπ κλπ.

Συμπερασματικά, όσοι υποστηρίζουν πως μέρος του Ελληνικού χρέους είναι απεχθές και επονείδιστο έχουν απόλυτο δίκιο. Ένας έλεγχος στην μυστική αλληλογραφία του υπουργείου οικονομικών είναι βέβαιο πως θα φέρει στην επιφάνεια δεκάδες παρόμοιες επιστολές. Χωρίς απαραίτητα να χρειάζονται τέτοιες αποδείξεις, αφού η μαθηματική απόδειξη προκύπτει με ένα απλό ισοζύγιο δανείων / παράνομως συμβάσεων και του κόστους δανεισμού που επιφέρει η αποπληρωμή τους.

Πηγές:

Ξεριζώστε τα καρκινώματα της πατρίδας.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οι μπίζνες Σημίτη με την Deutsche Bank που κάλυψε η συμμορία του μνημονίου! Να ποιοί κατέστρεψαν την Ελλάδα…

Από το απεχθές στο επονείδιστο χρέος

Ο αρχιερέας της διαφθοράς, ολοκληρώνει το σχέδιο των τραπεζιτών: «Θα βγούμε από το Ευρώ»!

σημιτης ευρωζωνηΟΤΑΝ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΑΒΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ.

Το χρέος δεν πρέπει να «διαγραφεί» ως μη βιώσιμο (υποδουλωνοντας ες αεί την χώρα) αλλά ως απεχθές και επονείδιστο.

Για να το πούμε απλά και κατανοητά: Ο άνθρωπος που αγόρασε το κάθε Ευρώ με 340,75 δραχμές, τώρα προπαγανδίζει την επιστροφή του, ΔΩΡΕΑΝ.

Όπως έχουμε γράψει από την πρώτη στιγμή, η φυσική κατάληξη του δολοφονικού μνημονίου, είναι η έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη (και την ΕΕ). Τώρα, έρχεται ο αρχιτέκτονας της καταστροφής και της υποδούλωσης για να το επιβεβαιώσει.

Ο άνθρωπος που έβαλε την χώρα στην ΟΝΕ με ληστρικούς όρους, στρώνει το χαλί για την «οικειοθελή» έξοδο.

Δηλαδή, η Ελλάδα πρόκειται να απεμπολήσει το ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟ Ευρώ, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Ενώ όλο αυτό το διάστημα δεν ενεργοποίησε κανένα από τα ευεργετικά στοιχεία που έδινε αυτό το χρυσοπληρωμένο αγαθό για την «έξοδο από την κρίση». Είναι η μοναδική χώρα ιστορικά που απεμπόλησε το Ευρωπαϊκό δίκαιο για να αλυσοδεθεί στα δεσμά του ΔΝΤ.

…και όπου παρεμβαίνει το ΔΝΤ, ιστορικά υπάρχει ένα ισχυρό, κοινό στοιχείο: Η κατάρρευση του τοπικού νομίσματος.

Ο Σημίτης δανειζόταν νύχτα από Γερμανικές τράπεζες για να πληρώνει τις γερμανικές εταιρείες. Πέταγε το χρέος στην επόμενη γενιά. Οι μίζες, πληρωνόντουσαν μετρητοίς.

«Μα εμείς έχουμε Ευρώ»! Ήταν το δόλιο επιχείρημα των τηλεπαπαγάλων προπαγανδιστών. Μα ακριβώς αυτό είναι το ζητούμενο. Αυτό σημαίνει για την Ελλάδα «κατάρρευση του τοπικού νομίσματος». Έξοδος από το Ευρώ και επιστροφή στην (κατοχική) δραχμή.

Είναι οι ίδιοι, άθλιοι προπαγανδιστές που δεν τόλμησαν να ψελλίσουν για το ισχυρό κλείδωμα Δολαρίου – Πέσο (Αργεντινή) και πως ξεκλείδωσε υπέρ των τοκογλύφων, δίνοντας την χαριστική βολή στην χώρα.

Εκεί ακριβώς τα δύο «άκρα», τραπεζίτες και Αλαβάνοι συναντιούνται. Ποιός θα ξεχάσει τον ηγέτη της «πορτοκαλί επανάστασης» α λα Ελληνικά να γκρεμίζει τον κακό Καραμανλή για να έλθει ο Παπανδρέου και το ΔΝΤ;

Το πέσο κατέρρευσε με το ξεκλείδωμα της ισοτιμίας. Οι τραπεζίτες που όφειλαν «δολλάρια» στους καταθέτες, βρέθηκαν στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση να τους δίνουν σεντς. Οι Ελληνικές τράπεζες, πήραν 200 δις ΕΥΡΩ με εγγύηση του Ελληνικού δημοσίου. Με το «ξεκλειδωμα» της Ελλάδας από την ΕΕ, θα επιστρέφουν δεκάρες στους καταθέτες.

Ποιός δεν μπορεί να κατανοήσει ότι η οικειοθελής έξοδος από την Ευρωζώνη βολεύει αποκλειστικά και μόνο τους τραπεζίτες που γέμισαν τα ταμεία τους με δισεκατομμύρια ΕΥΡΩ πληρωμένα από τον δημόσιο κορβανά;

Ποιός δεν μπορεί να καταλάβει ότι αυτός που έχει εισπράξει τα Ευρώ είναι αυτός που εκλιπαρεί να μετατραπούν οι καταθέσεις των πολιτών σε κατοχική δραχμή; Αυτή θα είναι η μεγάλη και τελευταία αρπαχτή των τραπεζιτών, που προαναγγέλει ο Σημίτης με το χθεσινό του άρθρο στο «Βήμα».

Το έχουμε αποκαλύψει εδώ και χρόνια: Δεν το περίμενες Βαγγέλη μου ότι οι τραπεζίτες που πληρώσατε σε Ευρώ τώρα θέλουν δραχμή; (Η είδηση πίσω από την “είδηση”)

Η συγκυρία με τις μίζες των εξοπλιστικών δεν είναι καθόλου τυχαία. Εντός ΕΕ, η Ελλάδα μπορεί εύκολα να διεκδικήσει από την Γερμανία όλα τα κλεμμένα, μαζί με το απεχθές και επονείδιστο χρέος των θαλασσοδανείων για τα εξοπλιστικά, την Siemens και άλλα: Τι σημαίνει απεχθές και επονείδιστο χρέος. Με ντοκουμέντα.

Η αναστροφή αυτής της πορείας προς τον όλεθρο, απαιτεί την έξοδο από το μνημόνιο και την εφαρμογή του Ευρωπαϊκού δικαίου ως προς την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων. Αφού πρώτα έχουν τελεσιδικήσει και καταδικαστεί οι αρχιτέκτονες της καταδολίευσης, Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, Προβόπουλος, Γεωργίου κλπ. Μαζί με αυτό καταπίπτουν εγγυήσεις, Βρετανικό δίκαιο και ότι έχει υπογραφεί από αυτή την εγκληματική οργάνωση.

Αυτή είναι η ιστορική φωτογραφία που δημοσίευσε το Ολυμπία από την Αργεντινή: «Κλέφτες, θέλουμε πίσω τα δολλάρια μας» έγραφε ο λαός. Οι καταθέσεις του είχαν μετατραπεί σε σεντς. Οι τραπεζίτες είχαν θησαυρίσει,

Απαιτούνται απλώς καθαροί πολιτικοί που δεν θα βρίσκονται στα κατάστιχα της Γερμανίας με ποσά δίπλα στα ονόματα τους.

Θα επανέλθουμε.

https://olympia.gr/2013/12/20/αποκαλυψη-οι-μπίζνες-σημίτη-με-την-deutsche-bank/

 

Μοιραστείτε το!

16 comments to Ποτέ δεν είναι παλιές οι προδοσίες. Πρέπει να αναπαράγονται τακτικά να μην μένουν στο σκοτάδι οι νέοι!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>