«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΜΟΝΤΕΡΝΑ» ΤΩΝ BILL GATES ΚΑΙ DR. TONY FAUCI ΚΑΙ Η mRNA-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟ’Ι’ΟΥ COVID-19

 Ειδήσεις νομού Αττικής - Αθηνών : : Τοπικά Νέα Αττικής - Αθηνών ...

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513  E-Mail: chaziteo@t-online.de

 15.05.2020

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Το ποιος ειναι ο Bill Gates δεν χρειαζεται καμμια επεξηγηση.

Ο Dr. Tony Fauci, ειναι ο Γενικος Διευθυντης του εθνικου Ινστιτουτου των ΗΠΑ για ασθενειες Allergy και Infectious Diseases (NIAID)  του εθνικου Ινστιτουτου Υγειας (NIH), μετοχος του Ιδρυματος Gates, «Παπας του Κορωνο’ι’ου» της κυβερνησης Trump στον Λευκο Οικο και ο ανθρωπος που συντονιζε την συνεργασια του Ινστιτουτου NIAID και της Φαρμακοβιομηχανιας «Gilead», για την δημιουργια του Φαρμακου «Remdesivir» προς θεραπεια των ασθενουντων σε Ιους HIV και το οποιο πειραματιζεται σημερα στα Νοσοκομεια των ΗΠΑ για την θεραπεια ασθενουντων απο τον Κορωνο’ι’ο Covid-19.

Παραλληλα ο Bill Gates και ο Dr. Tony Faluci προωθουν χρηματοδοτωντας, τον νεο δρομο ερευνας της Φαρμαβιομηχανιας «ΜΟΝΤΕΡΝΑ», βασιζομενο στην πολυ αμφισβητουμενη Γενετικη Τεχνολογια mRNA, στην οποια βασισθηκε και η δημιουργια του Φαρμακου «Remdesivir», για την δημιουργια καταλληλου εμβολιου κατα του Κορωνο’ι’ου Covid-19.

Το εμβολιο mRNA της ασθενειας HIV δεν εχει ακομη εγκριθει απο τις υπευθυνες αρχες των ΗΠΑ.

Μεχρι σημερα ο συνηθης δρομος που ακολουθουνταν για την δημιουργια ενος Εμβολιου, ηταν αυτος της χρησιμοποιησης εξασθενισμενων Βακτηριων ‘η Ιων και η διοχετευση αυτων στο ανθρωπινο σωμα, για την δημιουργια αντισωματων, προς ενισχυση του ανοσοποιητικου συστηματος του ανθρωπινου οργανισμου.

Στους Προκαρυωτες (Μονοκυτταροι Οργανισμοι) ανηκουν τα Βακτηρια και τα γαλαζια φυκια.

Τα κυτταρα δεν περιεχουν κυτταρικο πυρηνα και μονο ενα ειδος κυτταρικων οργανιλιων, δηλαδη τα Ριβοσωματα.

Τα Κυτταρα αυτα κατεχουν ενα κυτταρικο τοιχωμα απο το Μοριο «Μουρε’ι’νη» (Ρεπτινδογλυκανο).

Κατα την αντιμετωπιση των Βακτηριων που εισηλθαν στο ανθρωπινο σωμα, με το αντιβιοτικο «Πενικιλινη», παραλυει αυτη την «Μουρε’ι’νη» και κατ’ επεκταση την συνθεση του κυτταρικου τοιχωματος ειδικα των γραμμαριοθετικων Βακτηριων, δηλαδη την δικτυωση των αλυσοειδων συνδεσμων των πολυσαχαριτων με πεπτιτες.

Το ανοσοποποιητικο συστημα των Ευκαρυωτων εναντιων των Βακτηριων, περιεχει την πρωτε’ι’νη Λυσωτσιμο, η οποια καταστρεφει τις γλυκοσιδιτικες διασυνδεσεις της Μουρε’ι΄νης.

ΤΣΙΟΔΡΑΣ Κ

Στους Ευκαρυωτες ανηκουν τα Πρωτοζωα, τα Φυτα, τα Ζωα και ο Ανθρωπος.

Τα κυτταρα των Ευκαρυωτων περιεχουν ενα κυτταρικο πυρηνα με ενα Νουκλεολιο (Πυρηνιακο), διαφορα κυτταρικα οργανιδια και ενα Τσιτοσκελετο.

Τα κυτταρικα οργανιδια αποτελουνται περαν απο το κυτταρικο πυρηνα και το Νουκλεονιο, απο Μιτοχονδρια, Λυσισωματα, Ριβοσωματα, ενδοπλασματικο Ρεπτικουλουμ (ΕR), Συμπλεγμα-Γκολγκι, Υπεροξυσωματα και αδρο και λειο ενδοπλαστικο δικτυο.

Στο Νουκλεολιο του Κυτταρου των Ευκαρυωτων συγκεντρωνονται νουκλε’ι’κα οξεα ως το DNA δεσοξυριβοζοωουκλε’ι’νικο οξυ (Deoxyribonucleic Acid) και RNA  Δεοξυριβονουκλε’ι’κο ‘η ριβοζονουκλε’ι’κο οξυ (Ribonucleic Acid).

To DNΑ περιεχει τις γενετικες πληροφοριες που καθωριζουν την βιολογικη αναπτυξη ολων των υπαρκτων μορφων ζωης και το RNA αποτελειται απο μονομερη νουκλεοτιδια που παιζουν σημαντικο ρολο στην διαδικασια της μεταφρασης του γενετικου κωδικα απο το DΝΑ.

To RNA χαρακτηριζεται ως ο «Αγγελιοφορος» μεταξυ του DΝΑ και τα Ριβοσωματα στο κυτταρικο πλασμα του ευκαρυωτικου κυτταρου.

Στον πυρηνα αυτου, το κυριο γενετικο συστημα περιλαμβανει 46 χρωματοσωματα (23 ζευγαρια χρωματοσωματων), περιπου 30.000 γονιδια, περιπου 3,2 δισεκατομυρια βασικα ζευγαρια, κωδικοποιημενα (περιπου 1,5 %) και ακωδικοποιητα (98,5 %) βασικα μεσεγγυωματα.

Ολοι αυτοι και πολυ αλλοι οργανισμοι ειναι γενετικες  χιμαιρες, διοτι περιλαμβανουν πυρηνικα γονιδια, αλλα και γονιδια που εδραζονται στους χλωροπλαστεσ και στα μιτοχοντρια.

Τα τελευταια ειναι καταλοιπα γονιδιωματων μη συμβατικων Βακτηριων που διαμορφωσαν σταθερεσ σχεσεις με ευκαρυωτικους μικροοργανισμους, πριν απο πολλα εκατομμυρια χρονια, με την διαδικασια της ενδοσυμβιωσης.

Κατα την συνθεση Πρωτε’ι’νων του RNA μεταβιβαζεται σε αυτο η γενετικη πληροφορια απο την μια απο τις δυο ελικες του DNΑ.

Κατα την συνθεση αυτη προκυπτουν οι τρεις κυριες ομαδες του RΝΑ: rRNA, mRNA kai tRNA.

Απο τις ομαδες αυτες μονο η rRNA δεν ειναι ευαισθητη στο δηλητηριο α-Αμανιτινιο του βολβωδης  μανιταριου φυλλων.

Η ομαδα mRNA ειναι πολυ ευαισθητη, ενω η ομαδα tRNA υπο προ’υ’ποθεσεις ευαισθητη στο δηλητηριο.

Η θανατηφορος δοση υπολογιζεται για εναν ανθρωπο μεσης ηλικιας 0,1 mg/kg σωματικου βαρους, δηλαδη για εναν ανθρωπο βαρους 70 kg περιπου 7,0 mg που αντιστοιχει σε περιπου 20-40 γραμμαρια δηλητιριωδη μανιταρια.

Η επιδραση του δηλητηριου οφειλεται στην τονωση της πολυμερειας κατα την συνθεση των mRNA και tRNA με διακοπη της συνθεσης αυτων.

Τα ετσι δηλητηριασμενα κυτταρα του συκωτιου και των νεφρων των Ευκαρυωτων καταστρεφονται τελεσιδηκα εντος 8-24 Ωρων.

ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ: Ο... "φιλάνθρωπος" Μπίλ Γκειτς και ο ... κορονοϊός ( ή ...

Ο θανατος ακολουθει εντος τριων ημερων.

Οι ευκαρυωτικες ομαδες  του RNA δεν συνδεονται απ’ ευθειας με το DΝΑ. αλλα επικοινωνουν δια παραγοντων της συνθεσης.

Στην νεα μεθοδο δημιουργιας Εμβολιου κοβεται ενα τεμαχιδιο απο το mRNA του ευκαρυωτικου κυτταρου του Κορωνο’ι’ου Covid-19, δηλαδη του γενετικου κωδικα αυτου και εκχυεται με ενεση στο ανθρωπινο σωμα για να πολλαπλασιασθει εκει ως Ιος,  εισερχομενος στο ευκαρωοτικο κυτταρο για να εξαπλωθει με το υπαρχον εκει δυναμικο Πρωτε’ι’νων.

Κατα τον τροπο μεταβαλλεται σιγα σιγα το DNΑ των ευκαρυωτικων κυτταρων του ανθρωπινου σωματος και προετοιμαζεται για την παραγωγη αντισωματων κατα του Κορωνο’ι’ου Covid-19.

Το ετσι προκυπτον mRNA-Εμβολιο, δεν ειναι αλλο πραγμα απο γενετικο Εμβολιο που περιεχει το Ρισκο, να προκαλεσει ζημιες στο ανθρωπινο DΝΑ για τις μελλοντικες γενιες των ανθρωπων.

Υπαρχουν μηπως ανθρωποι της παγκοσμιας εξουσιας που επιδιωκουν τετοιες μεταβολες στο γενετικο υλικο (DNA και RNA) του ανθρωπινου οργανισμου μελλοντικων γενεων, με εγκληματικους στοχους; .Αποτελει μηπως το πρωτο κυμα της πανδημιας του Κορωνο’ι’ου Covid-19, εξασκηση υπακουης των λαων για κατι μεγαλης διαρκειας που ερχεται;

Εκμεταλλευονται μηπως οι παγκοσμιοι εξουσιαστες τον Φοβο και της Ελπιδα –οπως κανουν οι Θρησκειες –στην παρουσα κριση και στην οικονομικη που βρισκεται κατ’ οδον, για να εξαναγκασουν τους ανθρωπους να χρησιμοποιησουν το mRNA-Εμβολιο και να προκαλεσουν «Αλλαγες» στο γονιδιωμα των ευκαρυωτων.

Με το Εμβολιο αυτο ενισχυσουν οσο δεν παει αλλο τον ελεγχο τους επι ολης της ανθρωποτητας;

Μολις προ ολιγου καιρου γνωστοποιησε ο περιφημος Bill Gates την προθεση του, να επενδυσει πανω απο 1 δισεκατομμυριο δολαρια των ΗΠΑ για την αποστολη περιξ του πλανητη Γη 500 δορυφορων που ελεγχονται με βιντεο της Εταιρειας EarthNow.

ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ

Επιπλεον αγορασε ο Βill Gates, δια του Ιδρυματος Bill και Melinda Gates που ελεγχει, 5,3 εκατομμυρια μετοχες της Εαιρειας Crown Castle αξιας επισης 1 δισεκατομυριου δολαριων των ΗΠΑ.

Η Εταιρεια αυτη κατεχει υποδομες για 5G ηλεκτρομαγνητικα κυματα σε ολες τις σπουδαιες Αγορες των ΗΠΑ και διαχειριζεται και ενοικιαζει περισσοτερες απο 40.000 σχετικες κεραιες κινητων τελεφωνων, 65.000 μικρα διασυνδετικα μετρικα σημεια, τα οποια αποτελουν για τα 5G την καταλληλ υποδομη, και 75.000 μιλια Routen απο γυαλινες Iνες με διασυνδεσεις σε ολες τις μεγαλες Αγορες των ΗΠΑ.

Εαν εχουν, ως περιγραφεται τα πραγματα, τοτε ζει στις ημερες η ανθρωποτητα ενα αντιπροσωπευτικο παραδειγμα για Υβριν, Υποκρισια, Ρισκο και Προσποιηση.

Η μαζικη επεκταση,  της χωρις αγωγους εκμεταλευση του 5G δικτυου ηλεκτρομαγνητικων κυματων, την οποια ο Bill Gates παιζει εναν σημαντικο ρολο, συμβαλλει στην αυξηση και ισχυροποιηση της καταναλωσης Ενεργειας.

Μεταξυ 2012-2015 η αυξηση αυτη ανταποκρινονταν στην Ενεργεια που καταλανωναν στους δρομους 4,9 εκατομμυρια αυτοκινητα.

Αναμενεται οτι με τα 5G εως το ετος 2026 να αυξηθει εκθετικα η καταναλωση Ενεργειας γυρω στα 170 %.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

 ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ:

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513  E-Mail: chaziteo@t-online.de

            15.05.2020

DAS UNTERNEHMEN «MODERNA» VON BILL GATES UND DR. TONY FAUCI UND DIE mRNA – TECHNOLOGIE, FÜR NEUE IMPFSTOFFE GEGEN DIE CORONAVIRUS-COVID-19-PANDEMIE.

Dr. Georg Chaziteodorou

Wer Bill Gates ist, braucht keine Erläuterung. Dr. Tony Fauci der Direktor der US-National Institute for Allergy and Infectious Diseases (NIAID) beim National Health Institute (NIH), Teil der Gates Foundation und «Coronavirus-Papst» der US-Trump –Administration, ist der Mann der die Zusammenarbeit der NIAID mit der Pharmafirma «Gilead» koordiniert um das Gileads Mrdikament «Remdesivir», das für HIV-Therapie entwickelt wurde, als potentielle Behandlung für erwachsene Patienten im Krankenhaus durchzuführen, bei denen der Coronavirus Covid-19 diagnostisiert wurde. Parallel dazu wird von Bill Gates und Dr. Tony Fauci die Pharmafirma

«Moderna» beauftragt und  finanziell unterstützt, um neue Wege, mit der höchst umstrittenen  RNA-Technologie für die Entwicklung von Impfstoffen, so wie bei der angezweifelte Bekämpfung von HIV (AIDS) vorgegangen ist, zu gehen. Die mRNA-Impfung gegen HIV (AIDAS) ist aber noch nicht zugelassen. Normalerweise folgt man die Methode, abgeschwächte Erreger in den menschlichen Körper zu bringen, auf die das Immunsystem dann reagiert  und Antikörper produziert, die den Erreger erkennen und sofort angreifen.

Zu den Prokaryonten (Einzeller) gehören Bakterien und Blaualgen

Ihre Zellen enthalten keinen Zellkern und nur eine Form von Zellorganellen die so genannten Ribosomen. Diese Zellen besitzen eine Zellwand aus dem Molekül Murein (Peptidoglykan). Bei der

Bekämpfung bakterielle Infektionen mit Penicillin, hemmt diese die

Murein- und somit die Zellwandsyntese vor allem grampositiver Bakterien, indem es die Vernetzung der Polysaccaharidketten durch Peptide unterbindet. Der Immunabwehr der Eukaryonten gegen Bakterien ist das Protein Lysozym, das die glykosidischen Bindungen in Murein zerstört.

Zu den Eukaryonten gehören Protozoen, Pflanzen, Pilze, Tiere und der Mensch. Die Eukaryonten besitzen einen Zellkern, verschiedene Zellkompartimente sowie ein Zytoskelet  Die Zellkompartimente  aus dem Zellkern mit Nukleolus, Mitochondrien, Lysosomen, Ribosomen,endoplasmatisches Reptikulum (ER), Golgi-Apparat, Peroxisomen und der Zytoplasma. Im Nukleolus des Zellkerns vorkommen gehäuft Nukleinsäuren Desoxyribonukleinsäure (DNS) bzw.DNA (Desoxyribonucleie Acid) und Ribonukleinsäure (RNS)

bzw. RNA (Ribonucleic Acid). Während in der DNA die Erbinformation der Eukaryonten kodiert ist, die RNA erfüllt die Aufgaben die mit der Transkription und Translation in Verbindung stehen. Bei der Eurokaryonten liegt das Hauptgenom im Zellkern vor. Dieses umfasst: 46 Chromosomen (23 Chromosomenpaare), ca. 30,000 Gene, ca. 3,2 Milliarden Basenpaare, kodierende (ca.1,5 %) und nichtcodierende (ca. 98,5 %) Basensequenzen und repetitive und nichtrepetitive Basensequenzen. Bei der Transkription der RNA entstehen RNA-Haupztypen: rRNA, mRNA und tRNA. Von diesen nur rRNA ist niche empfindlich gegenüber dem Knollenblätterpilz-Gift α-Amanitin. Der Typ mRNA ist sehr empfindich und der Typ tRNA bedingt empfindlich. Die tödliche Dosis beträgt beim erwachsenen Menschen etwa 0,1 mg/kg Körpermasse d.h. für einen 70 kr schweren Menschen etwa 7,0 mg, was ca. 20-40 g Knollenblätterpilz entspricht. Die Giftwirkung beruht auf der Hemmung der RNA-Polymerassen Typ II und III, wodurch die Transkription von DNA  zu mRNA bzw. tRNA unterbunden wird. Derart vergiftete Zellen sterben nach einer gewissen Zeit ab. Betroffen sind insbesondere die Leberzellen. Die Vergiftungserscheinungen beginnen nach 8-24 Stunden mit Durchfällen und Erbrechen. Nach ca. 3 Tagen treten schwere Leber- und Nierenschäden.

Die eukaryontische RNA -Polymerassen binden nie direkt an die DNA. Die Bindung wird durch Transkriptionsfaktoren vermittelt.

Bei der neue Methode, wird ein Teilstück der mRNA d.h. des genetischen Codes des Coronavirus Covid-19, in den menschlichen Körper injiziert, um dort wie ein Virus zu vermehren, indem es in die eukaryontischen Zellen eindringt und sich mit den dort vorhandenen Proteinen repliziert. Auf dieser Art verändert es nach und nach die DNA in den eukaryontischen Zellen des menschlichen Körpers und progtammiert die darauf, die Antikörper gegen den Coronavirus Covid-19 zu produzieren. Diese mRNA -Impfstoffe sind nichts anderes als Gentechnik. Sie verbergen aber das Risiko, eventuelle vererbten Schäden durch die Veränderung der menschlichen DNA an

allen Zukünftigen Generationen zu verursachen.

Gibt es Kräfte die solche Veränderungen anstreben? Ist die erste Welle der Coronavirus Covid-19-Pandemie, ein Gehorsamstraining für etwas dauerhaften? Nutzen durch Angst und Hoffnung mächtige Staats- und Unternehmenseinheiten die gegenwärtige Krise um Grundrechte abzuschaffen und den Druck zur Förderung von mRNA -Impfstoffen und Überwachung zu verstärken? Kürzlich kündigte der berühmte Bill Gates seine finanzielle Unterstützung für einen 1-Milliarde-Dollar-Plan an, um die Erde mit 500 Videoüberwachungssatelliten der Firma EarthNow zu überdecken. Ferner erwarb Gates über Bill und Melinda Foundation 5,3 Millionen

Crown Castle-Aktien im Wert von 1 Milliarde US-Dollar. Croe Castle                besitz 5G-Infrastrukturen in allen  wichtigen US-Märkten und betreibt und vermietet mehr als 40.000 Mobilfunkmasten, 65.000 kleine Zellknotenpunkte, die die zentrale Infrastruktur für 5G bilden, und 75.000 Routenmeilen Glasfaser zu jedem größeren US-Markt

Hier in Wirklichkeit erlebt die Menschheit ein Muster Beispiel für Hybris, Heuchelei, Risiko und Scheinheiligkeit. Die massive Ausbreitung der drahtlosen Nutzung und des 5G-Funknetzes für das Bill Gates ein wichtiger Akteur ist, trägt am stärksten zum erhöhten Energieumwandlung bei. Die Ausdehnung der drahtlosen Wolke zwischen 2012-2015 entsprach einer Zunahme von 4,9 Millionen Autos auf den Straßen. Es wird erwartet, dass 5G den Umwandlung der Energie bis 2026 exponentiell um über 170 % steigern wird.

Dr. Georg Chaziteodorou

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή ή απόσπασμα, εκ του νόμου, εκτός και το εκκρίνει η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ!

arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

1 comment to Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΜΟΝΤΕΡΝΑ» ΤΩΝ BILL GATES ΚΑΙ DR. TONY FAUCI ΚΑΙ Η mRNA-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟ’Ι’ΟΥ COVID-19

  • .
    .
    .
    .
    ΕΙΜΑΙ ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΣ ΕΠΙ 44 ΧΡΟΝΙΑ,
    .
    ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΑΚΟΥΩ Ή ΔΙΑΒΑΖΩ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ.

    .
    ΥΠΑΡΧΕΙ Ο DR. MORSE , ΑΚΟΥΣΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ.
    .
    https://www.youtube.com/channel/UCNcL1rw4kicIirIlYR1q0oA/videos
    .
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ.

    .
    ΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ.

    .
    ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΕΑΝ ΤΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ,
    .
    .
    ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟ.
    .
    .
    .
    .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>