«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο ΤΕΡΑΤΩΔΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ EVENT 201

ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen
Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de
06.05.2020

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου
Ο ως ανω σχεδιασμος φερει την ημερομηνια 18.10.2019 και τον τοπο
δημιουργιας του«JOHN HOPKINS CENTER FOR PUBLIC HEALTH του BMGP (BILL AND MELINA GATES) στην Νεα Υορκη των ΗΠΑ».

Αυτος χρηματοδοτηθηκε και απο την WEF (WORLD ECONOMIC FORUM).

Η Πανδημια του Κορωνο’ι’ου Covid-19 ηταν για ορισμενους εγκληματιες της ανθρωποτητας και του ανθρωπισμου αναγκαια, για να μπλοκαριστει η ροη της παγκοσμιας οικονομιας και για να καταστραφουν οι κοινωνικες δομες των λαων της υφηλιου.

Ενας απο τους στοχους του σχδιασμου Event 201 ηταν η ηλεκτρονικη εξομοιωση μιας Πανδημιας Κορωνο’ι’ου.

Ο εξομοιωμενος Ιος ονομασθηκε πρωτα SARS-2-nCoV και μετα 2019-nCoV.

Τα αποτελεσματα της ηλεκτρονικης εξομοιωσης ηταν 65 εκατομμυρια νεκροι σε διαστημα 18 μηνων και μια κατακορυφη πτωση των τιμων των μετοχων στα χρηματιστηρια μεγαλυτερη των 30 %, η οποια συνοδευεται με αναριθμητες πτωχευσεις εταιρειων και αυξησεις των ανεργων. δηλαδη με κατι παρομοιο με αυτα που ζει η ανθρωποτητα σημερα.

Δεν ειναι τυχαιο το γεγονος, οτι η προεργασια του ως ανω σχεδιασμου αρχισε το 2010 με την γνωστη Αναφορα-Rockefeller, δηλδη με την πρωτη φαση του ως ανω σχεδιασμου, που ονομασθηκε «σεναριο-ρυθμιστικου βηματος» (Lock Step).

Με αυτο διατυπωνονται τα τραγικα συμβαντα και τα αποτελεσματα του εγκληματικου σχεδιασμου που υλοποιουνται με την ετσι ονομασθεισα Αντζεντα ID2020-05-05 εως το ετος 2030 (Αντζεντα 2030). 2

Αυτα που θα ακολουθησουν μετα απ’ αυτα που η ανθρωποτητα σημερα ζει, ειναι ενα προγραμμα αναγκαστικου μαζικου εμβολιασμου 7 δισεκατομμυριων ανθρωπων και ενα Eugenik-Προγραμα, με το οποιο θα μειωθει δραστικα ο γηινος ανθρωπινος πληθυσμος με τις παρενεργειες του αναγκαστικου εμβολιασμου (1).

Ο περιφημος Bill Gates προπαγανδιζει εδω και πολυ καιρο, με τα
ΜΜΕ που ελεγχει, την αναγκαιοτητα μειωσης του γηινου πληθυσμου
και με αναγκαστικη αποστειρωση των γυναικων ηλικιας 14 εως 49 ετων στην Αφρικη και Ασια (2).

Μπιλ Γκέιτς !

Ο πλανητης μας διαπιστωμενα διαθετει ενα μαγνητικο και ενα ηλεκτρικο πεδιο.

Το πρωτο πεδιο επηριαζει αμεσα την ποιοτητα της ανθρωπινης ζωης, διοτι οι μαγνητικες γραμμες του διερχονται μεσα απο τα σπιτια των ανθρωπων κατα ορισμενες διευθυνσεις.

Μεσα στην γηινη ατμοσφαιρα κυκλοφορουν πασης φυσεως και συχνοτητας
ραδιοκυματων.

Σε αυτα περιλαμβανονται το ορατο φως, οι υπεριωδεις και οι υπερυθρες ακτινοβολιες, οι ακτινες «Χ» και οι ακτινες «γ», καθως και τα κυματα ολων των σημερινων ραδιοτηλεπικοινωνιων.

Ολα ειναι ηλεκτρομαγνητικα κυματα με διαφορετικα πεδια συχνοτητας και μηκους κυματος.

Η συχνοτητα ειναι ο αριθμος των κυκλων, που ολοκληρωνονται σε χρονο ενος δευτερολεπτου. Ηλεκτρομαγνητικο κυμα ειναι η ταυτοχρονη διαδοση ενος ηλεκτρικου και μαγνητικου κυματος.

5G

http://themillenniumreport.com/2017/05/the-5g-network-what-you-dont-know-may-kill-you/?fbclid=IwAR0NSmGYFIq3oFYrF4TvaICtK6K-nGbQwCqOFvbAuoOrCZT4c1RR2LAoetk

Τα ηλεκτρομαγνητικα πεδια ως μεγεθη περιγραφουν δυναμεις, οι οποιες ασκουνται στο χωρο.

Σε καθε κυματικη κινηση μεταδιδεται ενεργεια υπο μορφην διαταραχης
χωρις μεταφορα υλης.

Τα ηλεκτρομαγνητικα κυματα διαδιδονται στο κενο και στην ατμοσφαιρα με την ταχυτητα του φωτος.

ΝΕΑ ΤΑΞΗ 26

Η κυματικη κινηση των ραδιοτηλεπικοινωνιων επιδρα επι του αερος της Τροποσφαιρας και μαλιστα επι των κατωτερων στρωματων της, δια μεσου των οποιων διαδιδονται τα ηλεκτρομαγνητικα κυματα.

Ο κατακλυσμος της γηινης Τροποσφαιρας απο χιλιαδες ραδιοκυματα
ολων των συχνοτητων και διαφορων οριων ισχυος εξ ολων των
διευθυνσεων και προς ολες τις διευθυνσεις του αριζοντος και απο τον
πλανητη μας προς τον ουρανιο θολο και αντιστροφα, στην κυριολεξια
πνιγουν τον αερα της Τροποσφαιρας που αναπνεουν οι ζωντες γηινοι
οργανισμοι.

Τα αποτελεσματα των επιδρασεων των
ηλεκτρομαγνητικων αυτων κυματων στους ανθρωπους παραμενουν 3 στο μεγαλυτερο τους μερος ακομη για τους κοινους ανθρωπους αγνωστα.

Οχι ομως γι’ αυτους που επιδιωκουν να τοποθετησουν στο σωμα των ανθρωπων ενα ηλεκτρονικο ID υπο μορφη ενος Νανο- Chips και στο ευρυτερο περιβαλλον συστηματα ηλεκρομαγνητικων κυματων 5G και 6G που θα οδηγησουν στον ολοκληρωρικο ελεγχο παγκοσμια καθε ανθρωπου.

ΤΣΙΠ Α

Στα ραδιοκυματα των μικροκυματων, συχνοτητας απο 850 ΜΗz εως 3.000 ΜΗz ‘η 3 γιγακυκλων (GHz) και μηκους κυματος απο 0,35 μετρα εως 0,1 μετρα περιλαμβανονται τα κινητα τηλεφωνα, που λειτουργουν στις συχνοτητες 850/900 ΜΗz ‘η μηκους κυματος 0,33 εως 0,35 μετρων.

Επισης στη συχνοτητα 1800/1900 ΜΗz ‘η 1,8 GHz ‘η 1,9 GHz σε μηκος κυματος 0,16 εως 0,17 μετρων.

ΝΕΑ ΤΑΞΗ 18

Στην περιοχη αυτη λειτουργουν ακομη τα ρανταρ αναγνωρισεως και διαφορες οικιακες συσκευες, οπως οι φουρνοι μικροκυματων κ.α.

Το «High-frequenzy Active Auroral Research Programme = H.A.A.R.P.», δηλαδη το «Ερευνητικο Προγραμμα Υψηλης Συχνοτητας Δραστικης Ακτινοβολιας» των ΗΠΑ, ειναι ενα συστημα κεραιων που εχει την δυνατοτητα εκπομπης
ακτινοβολιων και ισχυρης εντασεως ηλεκτρομαγνητικων κυματων σε
καθε σημειο του πλανητη μας.

Το όλο σύστημα ΗΑΑRΡ σήμερα λειτουργεί ως εξής

Προκειται για ενα τρομακτικο οπλικο συστημα ηλεκτρομαγνητικων ακτινοβολιων ικανο να προκαλεσει κλιματικες αλλαγες σε επιλεγμενες περιοχες, διακοπες
λειτουργηκοτητας της ηλεκτροδοτισης, καταστροφη καθε ηλεκτρικης και ηλεκτρονικης συσκευης σε συγκεκριμενο τοπο, τρυπες στην Ιονοσφαιρα, μεγαλης εντασης κεραυνων, κυκλωνες και τυφωνες, μεγαλου μεγεθους σεισμων και αλλων πολλων.

ΒΟΜΒΑ ΤΟ HAARP

Περα αυτων ο ανθρωπος οδηγειται συστηματικα με τα 5G και 6G και με τους
κινδυνουν που διατρεχει απο αυτα η υγεια του, στα ορια της οριστικης
του σκλαβοποιησης.

Ο Π.Ο.Υ. ομως σιωπει προκληκτικα.

Ας μη λησμονειται οτι αυτος, σε αντιθεση με τους αλλους οργανισμους του
ΟΗΕ, ιδρυθηκε το 1948 απο το Ιδρυμα Rockefeller και ο προ’υ’πολογισμος του καλυπτεται κυριως απο την Φαρμακευτικη Βιομηχανια και τους γιγαντες της Τηλεεπικοινωνιας.

Αυτο και μονο μπορει να εξηγησει τα συμβαντα στην πρωτη φαση του σεναριου του ρυθμιστικου βηματος.

Στην φαση αυτη και περιπου παγκοσμια, απο το τιποτε δημιουργηθηκαν για τους ανθρωπους Καραντινες, ολικοι αποκλεισμοι των Εταιρειων με διακοπη της παραγωγης τους, μικρων και μεγαλων Εταιρειων, (εστιατωρια, αρτοπωλεια, οικοδομικες επιχειρησεις, τουριστικες μοναδες, αεροδρομικες γραμμες, 4 ξενοδοχεια, μεταφορων και τροφοδοσιας με αναγκαια για την ζωη προ’ι’οντων διατροφης κλπ. κλπ. κλπ.).

Η ανεργια αυξανεται ολοταχως παντου.

ΑΚΟΥΣΕ ΜΑΣ ΘΕΑ ΝΕΜΕΣΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΛΑ ΣΩΣΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

Σε λιγο θα εμφανιστουν σε καθε χωρα τα φαινομενα που εμφανισθηκαν στην Ελλαδα κατα την χρονικη περιοδο 2008/2009 με τις αυτοκτονιες, κατασχεσεις περιουσιων, διαλυσεις οικογενειων και αυξησεις των αστεγων και ζητιανων.

Σε λιγο θα καταριεται καθε χωρα που εγινε μελος της Ε.Ε. και της Ευρωζωνης.

Στις χωρες μελη της Ε.Ε. αναμενεται το 30 εως 50 % του ενεργου  πληθυσμου να οδηγηθει προς την ανεργια.

Και η κατασταση αυτη ειναι η αρχη του δραματος που θα ακολουθησει.

Χωρις εργασια, χωρις εσοδα, χωρις χρηματα, οι ανθρωποι δεν θα μπορουν να
αυτοσυντηρουνται, να πληρωνουν τα ενοικιας τους, τα φαρμακα τους και αλλα πολλα απαραιτητα πραγματα για την ζωη τους.

Οχι ο Κορωνο’ι’ος αλλα η πρωτοφανης πεινα που προγραμματισθηκε
και δρομολογηθηκε απο μια μειονοτητα Ολιγαρχων και ερχεται ταχεως, θα μειωσει δραστικα τον παγκοσμιο πληθυσμο (4).

Η επικινδυνη αυτη μειονοτητα μπορει να αντιμετωπισθει δυναμικα και
τελεσιδηκα μονο με δειναμικες ιδεες που θα εξοπλιζουν το μελλον
ενος μηχανισμου αντιδρασης και κωδικες ικανους να κατασκευασουν
μια ισχυρη λειτουργικη μηχανη, ενος ανωτερου επιπεδου εξελιξης για
εναν ριζοσπαστικο μετασχηματισμο της κοινωνιας σε ολοκληρο τον
κοσμο, με ανατροπες και καταργησεις των κρατων ανομιας.

Παντοτε υπαρχουν επαναστατες που σκεφθονται και δρουν διαφορετικα απο
τους Ολιγαρχες, εναντια στις αποπειρες ολων των εξουσιων και ολων
των σχηματισμων τους, που ψευδεπιγραφα αυτοπροσδιοριζονται σε
καθε χωρα, οτι εκπροσωπουν τον λαον.

Το κοινο συμφερον των λαων δεν μπορει παρα να ειναι το συνειδητο αθροισμα των ιδιαιτερων συμφεροντων που δημιουργουν μια μαχητικη και δημιουργικη
δυναμικη στα ατομα που επιθυμουν να ικανοποιησουν τις αναγκες
τους και να ξεπερασουν τις στερησεις για τις οποιες προοριζονταν με την Πανδημια του Κορωνο’ι’ου Covid-19.
Βιβλιογραφια

1. https://www.ted.com/talks/bill_gates_innovating_to_zero/up-next
2. https://www.globalresearch.ca/mass-sterilization-kenyan-doctors-
find-anti-fertilllity-agent-un-tetanus-vaccine-2/56782953. https:www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736

(13)61013-2/fulltext
4. https:www.globalresearch.ca/covid-19-cruelty-universal-
lockdown/5710798
Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Απαγορεύεται αυστηρά η αντιγραφή η μέρος αυτού, χωρίς την έγκριση της ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΘΩΜΗΣ

arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

4 comments to Ο ΤΕΡΑΤΩΔΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ EVENT 201

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>