«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΩΜΗ OΜΟΛΟΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΟΔΡΑ! Πειραματόζωα των φαρμακευτικών εταιρειών οι Έλληνες από το Μητσοτάκη.

Πειραματόζωα των φαρμακευτικών εταιρειών οι Έλληνες απο το Μητσοτάκη

ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΣΙΟΔΡΑ ΚΑΙ ΜΟΣΙΑΛΟΥ  ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΝΕΚΡΩΝ

Ειναι πολύ δύσκολο να βοηθήσεις ανθρώπους που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους να παράγουν έργο και που τις θέσεις που έχουν τις πήραν όχι για την επιστημονική τους επάρκεια, πράγμα που φαίνεται απο αυτά που λένε, απο αυτά που κάνουν και απο τα αποτελέσματα της αντιμετώπισης του ιού. Τα πάντα στην αντιμετώπιση του ιού γίνονται χωρίς επιδημιολογικές μελέτες με συμβούλους χωρίς επιστημονικό βάρος αλλά με πολλές γνωριμίες, χωρίς σημαντικά επιστημονικά επιτεύγματα και τίποτα άλλο.

Είνα γνωστό πως μέσα απο το ιατρικό και παραϊατρικό επάγγελμα προωθούνται ιατρικές εταιρείες. Τη προώθηση την είδαμε

  1. απο τη συλλογή φαρμάκων (οτι κυκλοφορεί το επιτρέπει) που ο Ασχετος Τσιόδρας με τα κακά αποτελέσματα προτείνει στους γιατρούς της χώρας για την κατα την άποψη τους αντιμετώπιση περιστατικών του κορωναϊου, χωρίς καμμία νομική προτασία

  2. απο τη διαφήμιση Μόσιαλου συγκεκριμένης συσκευής για την ταχεία ανίχνευση του ιου. Υπάρχουν πολλές αλλα ο ενδιάμεσος κάνει τη δουλειά που έκανε αυτός που ανελάμβαβε τα αντιστασθμιστικά στα εξοπλιστικά. Ο μπροστινός για τη δουλίτσα.

Μια συσκευή ταχείας ανίχνευσης του ιου χρειάζεται αλλα ο Μόσιαλος δεν έχει τις γνώσεις να αποφασίσει ποιά είναι η σωστή. Να γίνει κατανοητό αυτό και απο επιδημιολογία επίσης δεν γνωρίζει.

Συνεπώς να προτείνει λύσεις που αφορούν σε αυτά που ξέρει π.χ. διοίκηση νοσοκομείων και τίποτα άλλο.

Οσον αφορά την αντιμετώπιση του ιού, οι Ελληνες ασθενείς δεν μπορεί να γίνουν πειραματόζωα στα χέρια ασχέτων και μη όντων επι τη ουσία στη πρώτη γραμμή της αντιμετώπισης του ιου όπως αυτοδιαφημίζονται απο τον Μόσιαλο. Ούτε τα φάρμακα που υπάρχουν δεν ειχαν για να κάνουν έρευνα. Τώρα τρέχουν. Οι άλλοι στο εξωτερικό είχαν μήνες πριν ξεκινήσει. Τι μας λένε τώρα oι αεριτζήδες και οι έμποροθ φαρμάκων και συσκευών;

Και πάμε σε αποτελέσματα 1693 κρούσματα η Ιαπωνία των 120 εκ και 1156 η Ελλάδα των 8 εκ. πολιτών.

ΗΟΤ SPOTS KAI KΡΟΥΣΜΑΤΑ

  1. Στους χάρτες βλέπετε πως εκεί που δεν υπάρχουν κρούσματα εκεί βάζουν τα HOT SPOTS!

  2. Λόγω της μεγάλης γειτνίασης στα ΗΟΤ SPOTS θα προκύψει ανοσία αγέλης, που πρακτικά σημαίνει πως σε ένα μήνα θα έχουν αρρωστήσει όλοι. Αυτούς η κυβέρνηση τους αφήνει ελεύθερους να κυκλοφορούν μέσα στην πόλη. Είναι έγκλημα αυτό και αυτό μου αρκεί για να συμπεράνω πως ο Τσιόδρας ειναι άχρηστος και τον έχουν εκει για το εμπόριο φαρμάκων του Μαξίμου. Θέλουν θύματα! Ξέρω τι έχουν στήσει. Δολοφονίες!

  3. Στο επιδημιολογικό μοντέλο SIR, που είναι πιο ακριβές απο το λογιστικό μοντέλο, η καμπύλη κρουσμάτων δεν είναι συμμετρική (προσέχετε γιατί στην Ελλάδα κυκλοφορούν περισσότεροι άσχετοι απο τα κρούσματα του ιού).

  4. Για το μηχάνημα ECMO αντι των αρχαίων που χρησιμοποιούνται στις ΜΕΘ ακούστηκε τίποτα πουθενά; Οχι. Φοβερούς επιστήμονες έχετε. Ηθικούς!

Αυτό που σας ανέφερα στη περίπτωση (2) εξηγείται στο παραπάνω σχήμα. Η πάνω καμπύλη αντιστοιχεί σε hot spots (μεγάλη πυκνότητα). Η κάτω σε μικρότερη πυκνότητα. Και στις δύο περιπτώσεις ο κόσμος κυκλοφοράει ελεύθερα χωρίς μέτρα.

Εφαρμογή ανοσίας αγέλης έχουμε στη περίπτωση (1), όλοι ελεύθεροι. Στη περίπτωση (2) έχουμε καραντίνα (α) με δυσκολία συμφωνώ για περιοχές εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης (μπορει να εφαρμοστεί μόνο π.χ. για μαθητές), β) τα κύματα των κρουσμάτων δεν θα είναι απαραίτητα δύο όπως ΛΑΘΟΣ σας λένε οι άσχετοι. Στη περίπτωση (3) έχουμε κανόνες κυκλοφορίας (ώρες, Μέσα μαζικής μεταφοράς, ειδικός πληθυσμός, επιλεκτική κίνηση κλπ, δεν ξέρουν απο αυτά, τώρα τους τα βάζω θέματα για να διαβάσουν), που ευνοούν τη μη ύφεση της οικονομίας (ιδανική λύση για περιοχές χωρίς hot spots και με μηδενικά κρούσματα). Η περίπτωση (4) μπορεί να εφαρμοστεί σε χωριά και σε ανοιχτές περιοχές με μηδενικά κρούσματα.

Παρατηρείστε πως απο τη στιγμή που μπαίνουν μέτρα, κρούσματα θα υπάρχουν ακόμη και το καλοκαίρι. Τον τουρισμό για φέτος ξεχάστε τον.

Η παραγωγή πρέπει σε κάποιες περιοχές της Ελλάδας να υπάρχει και σε άλλες όχι. Τους μαθαίνω δεν τους ρωτάω ΑΝ γίνεται. Δεν τους υπολογίζω επιστημονικά. Δεν χρειάζομαι ούτε το Μόσιαλο ούτε το Τσιόδρα… Είναι πολλά χρόνια πίσω.

ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ

Τωρα οι αμάλαγες της κυβέρνησης ζητάνε απο τους γιατρούς να αναλάβουν θεραπείες χωρίς νομική προστασία με χρήση τοξικών αδοκίμαστων φαρμάκων με πειραματόζωα Ελληνες. Αυτοί που δεν κατάφεραν να βρούν ούτε ένα εισβολέα με κορωναιο, αυτοί που έχουν βάλει επειδή ειναι άχρηστοι μια χώρα ΟΛΗ σε καραντίνα χωρίς να χρειάζεται, τινάζοντας στον αέρα την Ελληνική οικονομία!

Ποιός ερευνητής γιατρός μπορεί να έχει άποψη να χρησιμοποιήσει φάρμακα για κορωναϊό, χωρίς να έχει διαγράμματα στα χέρια του όπως αυτά και ειδικά για τον κορωναϊό; Kανένας. Αν το κάνει θα είναι δολοφόνος.

Δοκιμές για τις φαρμακευτικές εταιρείες θα κάνουν; Bάσει ποιάς ηθικής;

ΜΑΣΚΕΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ … ΜΟΝΟΣ

ΒLACK HUMOR

Και κάτι για να γελάσουμε με τον Ιεροψάλτη Τσιόδρα, που ήταν και στο ΜΕΓΑΛΟ κόλπο του Αβραμόπουλου (Novartis) που αγόρασε εμβόλια και ξέμειναν … όπως θα μείνει η χλωροκίνη…

https://zcode-gr.blogspot.com/2020/03/blog-post_29.html?fbclid=IwAR0SgXomhoWRX9dSVDXB9yBK1HJU59pqmJEkC_B5MEbnOLi5L8Hwc7bcNnA

Και τo 50% δεν είναι σίγουρο. Ο Τσιόδρας το λέει…

ΩΜΗ OΜΟΛΟΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΟΔΡΑ! 👉 Κάντε εγγραφή στο κανάλι και ενεργοποίηση των ειδοποιήσεων ( καμπανάκι) για να μην χάνετε τίποτα! ▶️ Το Κανάλι GLOBAL-NEWS GR : https://www.youtube.com/channel/UCBor… ⚠️ Στο παρόν κανάλι θα παρουσιάζονται ειδήσεις που δεν προβάλλονται στα περισσότερα κανάλια ή που αποκρύπτονται εντέχνως και από τα ΜΜΕ, είτε παρουσιάζονται διαστρεβλωμένες εντέχνως. ☑️ Όσο το δυνατόν πιο έγκυρες, με στοιχεία και παραπομπές. ✅ Θα προσπαθήσουμε να συνεισφέρουμε στην συνεχή και έγκυρη ενημέρωσή σας όσο αναφορά την Ελλάδα αλλά κυρίως τον υπόλοιπο κόσμο! 👉 Κάντε εγγραφή στο κανάλι και ενεργοποίηση των ειδοποιήσεων ( καμπανάκι) για να μην χάνετε τίποτα! ▶️ Το Κανάλι GLOBAL-NEWS GR : https://www.youtube.com/channel/UCBor… ΩΜΗ OΜΟΛΟΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΟΔΡΑ! https://youtu.be/yjOXVKkhooU #GLOBAL_NEWS_GR

Μοιραστείτε το!

1 comment to ΩΜΗ OΜΟΛΟΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΟΔΡΑ! Πειραματόζωα των φαρμακευτικών εταιρειών οι Έλληνες από το Μητσοτάκη.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>