«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο λαθροεποικισμός συνεχίζεται αμείωτος!

ΑΛΗΘΕΙΑ

Πολύ ευεργετικός αποδεικνύεται ο κορωνοϊός για τα ανθελληνικά σχέδια της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου(!), 10.700 λαθροεισβολείς μεταφέρθηκαν στο 1ο τρίμηνο 2020 από τα νησιά σε δομές στην ενδοχώρα. Παράλληλα όμως, τα δήθεν κλειστά σύνορα ήταν ορθάνοικτα αφού άλλοι 9.100 ήρθαν στα νησιά από την Τουρκία στο ίδιο χρονικό διάστημα!

Αυτή τη στιγμή, τόνισε ο κ. Μηταράκης, υπάρχουν στα νησιά μας 38.000 “πρόσφυγες και μετανάστες”.

Δεν μας είπε βέβαια, ότι όλοι αυτοί αποτελούν μια απίστευτη απειλή για την άμυνα των νησιών, καθώς και για την πληθυσμιακή αλλοίωσή τους, έτσι ώστε να κινδυνεύουν να γίνουν βορά των επεκτατικών σχεδίων της Άγκυρας!

Επιπλέον, μας αποκάλυψε ότι στις δομές φιλοξενίας υπάρχουν 100.000, που σημαίνει ότι μαζί με αυτούς που έχουν ήδη εισαγάγει στις πόλεις μας τα τελευταία χρόνια, ο αριθμός είναι τέτοιος που προκαλεί σοκ και δέος για την κατάσταση στην Ελλάδα μας!

Πρόσφατα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας πληροφορίες ότι η κυβέρνηση εκτός των 28 νέων hotspots που έχει ιδρύσει στην ηπειρωτική Ελλάδα και ιδιαίτερα στη Μακεδονία μας, σχεδιάζει να δημιουργήσει και δεκάδες άλλα, για την μεταφορά χιλιάδων λαθρομεταναστών σε αυτά.

Και μοιραίως προκύπτουν τα ερωτήματα: 

-Αφού “λεφτά υπάρχουν” για δομές, γιατί δεν τις κάνουν σε ακατοίκητα νησιά, έτσι ώστε, από την μια πλευρά αυτό να δράσει αποτρεπτικά για όσους θέλουν μελλοντικά να έρθουν, και από την άλλη σταδιακά όσοι δεν προέρχονται από εμπόλεμες ζώνες να προωθούνται στις χώρες τους;

-Μήπως γι αυτό μας έχουν κλεισμένους μέσα στα σπίτια μας, για να μεταφέρουν άνετα τους εισβολείς εποίκους από τα νησιά στην ενδοχώρα;

-Μήπως η “αυστηρή σύσταση” προς όλους τους πολίτες της χώρας να μην κυκλοφορούμε από τις 12 το βράδυ μέχρι στις 6 το πρωί αφορά την μεταφορά τους από τα νησιά το βράδυ, όπως συνηθίζεται μέσα σε αυτό το διάστημα της καραντίνας;

Μήπως τελικά ο κορωνοϊός αποτελεί ένα τέλειο εργαλείο για να περάσουν οι εχθροί των εθνικών κρατών τα σχέδια της Νέας Παγκόσμιας Τάξης;

Ένα πάντως είναι βέβαιο.

Ενώ ο λαός μας υφίσταται ένα πρωτοφανή περιορισμό της προσωπικής του ελευθερίας και των δημοκρατικών του δικαιωμάτων, για την αντιμετώπιση του “ύποπτου” κορωνοϊού, η κυβέρνηση με τρόπο απαράδεκτο προχωρά σε ενέργειες που ζημιώνουν ανεπανόρθωτα την πατρίδα και το Έθνος μας.

Είναι αξιοσημείωτο ότι οι περισσότεροι λαθροέποικοι προέρχονται από κράτη με βαρβαρικές συνήθειες, χωρίς πρόθεση να ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία και με στενούς φιλικούς δεσμούς με την Τουρκία, με ότι μπορεί αυτό να σημαίνει για την εσωτερική-εξωτερική ασφάλεια και την κοινωνική συνοχή της χώρας μας.

Οι πρακτικές αυτές που εφαρμόζει η κυβέρνηση εξευτελίζουν τον ελληνικό λαό, αλλά δεν περνάνε απαρατήρητες.

Οι Έλληνες, με το δίκαιό τους, θα τιμωρήσουν σκληρά αυτούς που απεργάζονται μεθοδεύσεις αλλοίωσης του πληθυσμού και ισλαμοποίησης της Ορθόδοξης Ελλάδας.

Νικόλαος Ταμουρίδης                                                                                                        Αντγος (ε.α)-Επίτιμος Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ                                                             Αντιπρόεδρος ΔΕ Ελεύθερης Πατρίδας

………………………………………………….

Διαβάστε πως δουλεύουν οι δημοκρατίες!!!!

Παρασκευή, 1 Μαΐου 2020
Η ΤΣΕΧΙΑ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ & ΔΙΕΘΝΗ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ

Η Τσεχική Δικαιοσύνη αποφάσισε (μάλλον το αυτονόητο) ότι τα κυβερνητικά μέτρα για την απαγόρευση κυκλοφορίας είναι παράνομα και μέσα σε λίγες ώρες η Τσεχική κυβέρνηση σεβόμενη την απόφαση του Εφετείου της Πράγας, ήρε όλους τους ισχύοντες περιορισμούς συμπεριλαμβανομένου ακόμα και της απαγόρευσης εξόδου από την Τσεχία….
Νομικοί που έχουν ερωτηθεί στην Ελλάδα θεωρούν ότι η απόφαση της κυβέρνησης των Αθηνών να προχωρήσει σε απαγόρευση κυκλοφορίας είναι «ημιπαράνομη» δηλαδή στα όρια της νομιμότητας.
Έχει ενδιαφέρον να σημειώσουμε πως οι Τσέχοι έχουν άσχημα συλλογικά βιώματα από τα χρόνια της κομμουνιστικής Τσεχοσλοβακίας που είχαν περιορισμούς στις μετακινήσεις τους και οι απαγορεύσεις λόγω κορωνοϊού τους ξύπνησαν κακές αναμνήσεις από εκείνη την εποχή.
«Χωρίς την σωματική (μετα)κίνηση δεν νοείται άσκηση δικαιώματος και ελευθερίας, καθ’ όσον χωρίς σωματική (μετα)κίνηση δεν νοείται ελευθερία.

Μπορεί, άραγε, ένας κρατούμενος στις φυλακές να επικαλεσθεί ότι είναι ελεύθερος;

Η έννομη τάξη αναγνωρίζει σε αυτόν τα δικαιώματα της ψήφου, της έκφρασης (χαρακτηριστικό και ιστορικό παράδειγμα αυτής της ελευθερίας το “Γράμμα από τη φυλακή για τους Ευρωπαίους” που είχε συγγράψει ο Γεώργιος-Αλέξανδρος Μαγκάκης, δημοσιευμένο στις εκδόσεις Ίκαρος, 1974) αλλά και της ατομικής Θείας Λατρείας στο κελί του.
Εντούτοις, με την εκ του νόμου επιβληθείσα αποστέρηση της προσωπικής ελευθερίας του και, ειδικότερα, της δυνατότητάς του να μετακινηθεί προς όποιον τόπο επιθυμεί, η άσκηση οποιουδήποτε άλλου δικαιώματός του υποχωρεί και ωχριά, δεδομένου ότι στερείται την κορωνίδα των δικαιωμάτων του και εν ταυτώ την βάση και προϋπόθεση ασκήσεως άλλων δικαιωμάτων, ήτοι την δυνατότητα (σωματικής) μετακίνησής του ως έκφανση της προσωπικής ελευθερίας του.»

Συνεπώς πρόκειται για καταπάτηση του βασικότερου δικαιώματος ενός ανθρώπου.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…
https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2020/05/blog-post_82.html

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ – ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ

Μοιραστείτε το!

3 comments to Ο λαθροεποικισμός συνεχίζεται αμείωτος!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>