«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο Bill Gates αποκαλύπτει τους πραγματικούς στόχους πίσω από το COVID-19

Μην ακούτε τα Ellinika Hoaxes, είναι η νέα μορφή δικτατορίας στο διαδίκτυο που βολεύει όλη την εγκάθετη βουλή!!!! Πρέπει να κατανοήσεις τον τρόπο που σε ελέγχουν μέσω της διαδικασίας του χάους !Ο Bill Gates αποκαλύπτει τους πραγματικούς στόχους πίσω από το COVID-19

Θα κάνω μια εισαγωγή για νοήμον τα ΟΝΤΑ… Ο φιλάνθρωπος Μπιλ Γκέιτς??? Αυτή τη στιγμή έχει στα χέρια του όλη την δύναμη της γης για να επιβάλει τα βρόμικα και απάνθρωπα σχέδιά του! Έχει δήθεν παραιτηθεί από την Microsoft, έχει τους κωδικούς να νεκρώσει όλη την γη ηλεκτρονικά, όλους τους ιδιωτικούς και δημόσιους υπολογιστές των κρατών, του δημοσίου, στρατού, εμπορίου, συστήματος υγείας, νερό ρεύμα και πολλά άλλα! Τα 20 τελευταία χρόνια συγκέντρωσε όλα τα τα εργαστήρια έρευνας και παραγωγής των φαρμάκων και εμβολίων + των φυτοφαρμάκων!!!!! Άραγε γιατί τόση δύναμη σε ένα άτομο;;;;;;;;;;;;;; Η αράχνη της φρίκης με την ανοχή και δουλικότητα της παγκόσμιας αδιαφορίας, του έδωσαν την απόλυτη δύναμη να σκοτώσει τα τρία πέμπτα του παγκοσμίου πληθυσμού! Άλλωστε το έχει δηλώσει! Ποιος, ή ποιοι θα σταματήσουν αυτό το ΤΕΡΑΣ;;;;;;;; Τα ΝΟΗΜΟΝΤΑ ΟΝΤΑ ας κρίνουν πια είναι η αλήθεια και να πράξουν τα ανάλογα των ευθυνών τους. Η σωστή στόχευση της συνείδησής σου είναι το κλειδί!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

27.04.2020
Δρ Τζόζεφ Μέρκολα
Ο Bill Gates αποκαλύπτει τους πραγματικούς στόχους πίσω από το COVID-19
Ο Μπιλ Γκέιτς χρησιμοποίησε το «Microsoft » του για να συσσωρεύσει πολιτική εξουσία.
Αλλά ποιος πραγματικά ωφελείται από τη «φιλανθρωπία» του στο τέλος; Θυσιάζουμε την οικονομική σταθερότητα και την ψυχική υγεία εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων, ακόμη και ο Δρ. Anthony Fauci είπε ότι το ποσοστό θνησιμότητας είναι μόνο στο επίπεδο της εποχικής γρίπης??????????

Τι είναι λοιπόν πίσω από αυτό;

ELLINIKA HOAXES Α.webp

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ
Με μια ματιά
1) Οι λύσεις του Bill Gates στα παγκόσμια προβλήματα προσανατολίζονται σταθερά στην αύξηση των εταιρικών κερδών μέσω τοξικών μέτρων, είτε μέσω χημικών ουσιών στη γεωργία, γενετικά τροποποιημένων οργανισμών (ΓΤΟ), φαρμάκων ή εμβολίων.
2) Ο Γκέιτς χρησιμοποίησε το “φιλανθρωπικό έργο” του για να συσσωρεύσει τεράστια πολιτική δύναμη.
3) Οι πραγματικοί δικαιούχοι των φιλανθρωπικών προσπαθειών του Γκέιτς είναι κυρίως άνθρωποι που είναι ήδη απίστευτα πλούσιοι, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του φιλανθρωπικού ιδρύματος του Γκέιτς.
4) Τα τελευταία 20 χρόνια, το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates έχει χρηματοδοτήσει σχεδόν 250 εκατομμύρια δολάρια σε εταιρείες στις οποίες συμμετέχει το ίδρυμα μέσω μετοχών και ομολόγων.
Ωστόσο, λαμβάνει φορολογικές ελαφρύνσεις για τις φιλανθρωπικές δωρεές με τις οποίες βγάζει χρήματα.
5) Μια βασική «λύση» για τις περισσότερες ασθένειες για τις πύλες είναι τα εμβόλια.
Ο Γκέιτς έχει δηλώσει δημοσίως ότι οι ΗΠΑ χρειάζονται παρακολούθηση ασθενειών και ένα εθνικό σύστημα παρακολούθησης, το πεδίο εφαρμογής του οποίου θα μπορούσε να περιλαμβάνει αρχεία εμβολιασμού που θα πρέπει να έχουμε εμφυτεύσει.

Είναι η γενναιόδωρη υποστήριξη του Bill Gate από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ΠΟΥ είναι πραγματικά φιλανθρωπικός;
© Skórzewiak – stock.adobe.com
Αν και η φιλανθρωπία θεωρείται ευγενής, ορισμένοι από τους ευεργέτες με τα εκατομμύρια των δωρεών τους φαίνεται να κάνουν πολύ περισσότερο κακό παρά καλό.
Ο Bill Gates, ένας από τους ιδρυτές της Microsoft το 1975, είναι πιθανώς ο πιο επικίνδυνος ευεργέτης της σύγχρονης εποχής.
Έχει διοχετεύσει δισεκατομμύρια δολάρια σε παγκόσμια έργα υγείας που είναι επιστημονικά και ηθικά υγιή.

Οι προτάσεις του Γκέιτς για την επίλυση των παγκόσμιων προβλημάτων προσανατολίζονται σταθερά στην αύξηση των εταιρικών κερδών μέσω τοξικών μέτρων, είτε πρόκειται για χημικές ουσίες στη γεωργία, γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς, φάρμακα ή εμβόλια.

1 Σπάνια ακούτε ότι διαδίδει έναν υγιεινό τρόπο ζωής ή φθηνές ολιστικές στρατηγικές υγείας.

Ο Γκέιτς δωρίζει δισεκατομμύρια σε εταιρείες του ιδιωτικού τομέα
Το Έθνος δημοσίευσε ένα άρθρο στις 17 Μαρτίου 2020 με τίτλο “Το Φιλανθρωπικό Παράδοξο του Μπιλ Γκέιτς”.

2 Αναφέρει λεπτομερώς «τους ηθικούς κινδύνους γύρω από το φιλανθρωπικό ίδρυμα των 50 δισεκατομμυρίων δολαρίων που ονομάζεται Ίδρυμα Γκέιτς, του οποίου οι ευρείες δραστηριότητες έχουν λάβει εκπληκτικά μικρή κριτική από το κράτος ή το κοινό τις τελευταίες δύο δεκαετίες».

Το άρθρο λέει επίσης ότι ο Γκέιτς έχει βρει έναν τρόπο να επιτύχει εύκολα την πολιτική εξουσία – “ένα επίπεδο εξουσίας που δεν επιτρέπει στους εκλεγμένους δισεκατομμυριούχους να επηρεάσουν τη δημόσια πολιτική.”

Αυτός ο δρόμος είναι ο τομέας της φιλανθρωπίας.

Ο Γκέιτς χαρακτήρισε τη στρατηγική του πίσω από τη φιλανθρωπική εργασία “καταλυτική φιλανθρωπία”, η οποία χρησιμοποιεί “τα εργαλεία του καπιταλισμού” για να βοηθήσει τους φτωχούς.

Δρ Τζόζεφ Μέρκολα
Γιατρός και συγγραφέας των best-seller των New York Times

Το μόνο πρόβλημα: Οι πραγματικοί δικαιούχοι των φιλανθρωπικών προσπαθειών του Γκέιτς είναι αυτοί που είναι ήδη εξαιρετικά πλούσιοι, και αυτό περιλαμβάνει το φιλανθρωπικό ίδρυμα του Γκέιτς.
Οι φτωχοί, από την άλλη πλευρά, έρχονται τελικά αντιμέτωποι με δαπανηρές λύσεις όπως πατέντες και γενετικά τροποποιημένοι σπόροι και εμβόλια, τα οποία σε ορισμένες περιπτώσεις έχουν προκαλέσει σημαντικά μεγαλύτερη ζημιά από το καλό. 3,4,5 .

« Το Έθνος εξέτασε πάνω από 19.000 δωρεές που έκανε το Ίδρυμα Γκέιτς τις τελευταίες δύο δεκαετίες και έχει συγκεντρώσει σχεδόν 2 δισεκατομμύρια δολάρια σε φορολογικές εκπτώσεις που αφαιρούνται σε ιδιωτικές εταιρείες … των οποίων η δουλειά είναι να αναπτύξει νέα φάρμακα υγιεινής Βελτίωση των συνθηκών στις αναπτυσσόμενες χώρες, ανάπτυξη χρηματοοικονομικών προϊόντων για μουσουλμάνους πελάτες και λήψη των ευτυχισμένων ειδήσεων αυτού του έργου στον κόσμο.

»Το Ίδρυμα Γκέιτς έδωσε ακόμη και 2 εκατομμύρια στα Μέσα Συμμετοχής (σημείωση από την Red: εταιρεία παραγωγής ταινιών) για διαφημιστικές δραστηριότητες που σχετίζονται με το προηγούμενο ντοκιμαντέρ του Ντέιβις Γκούγκενχαϊμ Αναμονή για τον« Σούπερμαν » .

Η ταινία προωθεί μία από τις κεντρικές προσπάθειες των ιδρυμάτων, δηλαδή τα «σχολεία ναύλωσης», δηλαδή ιδιωτικά δημόσια σχολεία.

Αυτή η φιλανθρωπική δωρεά είναι μόνο ένα κλάσμα των 250 εκατομμυρίων δολαρίων που έδωσε το Ίδρυμα σε εταιρείες μέσων ενημέρωσης και σε άλλες ομάδες για να επηρεάσουν τις αναφορές.

“Πρόκειται για μια αρκετά άνευ προηγουμένου εξέλιξη του τι δίνει το Ίδρυμα Gates σε εταιρείες … Για να είμαι ειλικρινής, το βρίσκω εκπληκτικό”, λέει ο Linsey McGoey, καθηγητής κοινωνιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Essex και συγγραφέας του βιβλίου No Such Thing as a Free Gift: The Gates Ίδρυμα και η τιμή της φιλανθρωπίας . «

»› Δημιούργησαν ένα από τα πιο προβληματικά προηγούμενα στην ιστορία του ιδρύματος, επειδή ουσιαστικά άνοιξαν την πόρτα για τις εταιρείες να θεωρηθούν επιλέξιμες δωρητές, σε μια εποχή που τα εταιρικά κέρδη ήταν υψηλότερα από ποτέ . ‹« 6

Οι εταιρείες που έχουν λάβει μεγάλες δωρεές από το Ίδρυμα Gates περιλαμβάνουν τις GlaxoSmithKline, Unilever, IBM, Vodafone, Scholastic Inc. και NBC Universal Media. 7.8

Όσοι έχουν το λόγο ωφελούνται περισσότερο
Σε ένα βίντεο, ο Σπύρος Σκούρας διερευνά πώς χρησιμοποιείται η παγκόσμια πανδημία COVID-19 για να περιορίσει τις ελευθερίες και τα δικαιώματά μας και ποιος είναι ο ρόλος του Μπιλ Γκέιτς σε αυτό. 9

Νέα μελέτη: Το ποσοστό θνησιμότητας COVID-19 δεν είναι πολύ υψηλότερο από την εποχική γρίπη
Διαβάστε περισσότερα…
Ο Σκούρας λέει: «Μας έχουν ενθαρρυνθεί να ανταλλάξουμε την ελευθερία μας για μια ψευδή αίσθηση ασφάλειας.
Είμαστε υποχρεωμένοι να βασίζουμε όλο και περισσότερο στο κράτος κάθε μέρα όσον αφορά την προστασία μας, και τώρα βρισκόμαστε σε μια κατάσταση όπου χρειαζόμαστε το κράτος να πληρώνει τους λογαριασμούς μας.

»Ορισμένοι πιστεύουν ότι υπάρχουν περισσότερα στην επίσημη ιστορία από ό, τι προσπαθούν να μας πουν.
Μόνο λίγοι έχουν δει αυτό να έρχεται και τώρα περιμένουν την επόμενη φάση αυτής της διαδικασίας, η οποία θα μπορούσε να αποδειχθεί το επόμενο βήμα προς την παγκόσμια κυβέρνηση.

“Εκτός από τους παγκόσμιους θεσμούς, οι άνθρωποι και οι κυβερνητικές υπηρεσίες που θα επωφεληθούν περισσότερο από αυτό είναι τώρα υπεύθυνοι.”

Ο Γκέιτς ταιριάζει σίγουρα με την περιγραφή κάποιου που είναι τόσο υπεύθυνος και που θα επωφεληθεί σε μεγάλο βαθμό από την πανδημία COVID 19.

Πώς να το κάνετε Λοιπόν, πρώτον, επενδύοντας ακριβώς στις βιομηχανίες στις οποίες δωρίζει χρήματα και, δεύτερον, προωθώντας μια παγκόσμια πολιτική υγείας που ωφελεί τις εταιρείες στις οποίες έχει επενδύσει και τις οποίες υποστηρίζει.

Πώς ωφελείται το Ίδρυμα Gates από τις δικές του δωρεές
Για παράδειγμα: Σύμφωνα με το The Nation, η θυγατρική MasterCard Labs for Financial Inclusion έλαβε δωρεά 19 εκατομμυρίων δολαρίων το 2014 για “αύξηση της χρήσης ψηφιακών χρηματοοικονομικών προϊόντων από φτωχούς ενήλικες στην Κένυα”. 10.11 Το Έθνος γράφει:

«Ο γίγαντας των πιστωτικών καρτών είχε ήδη εκφράσει το έντονο επιχειρηματικό του ενδιαφέρον για την προσέλκυση νέων πελατών μεταξύ των 2,5 δισεκατομμυρίων ατόμων χωρίς τραπεζικό λογαριασμό, όπως είπε ο McGoey.

Τι χρειαζόταν λοιπόν ένας πλούσιος φιλάνθρωπος για να υποστηρίξει οικονομικά αυτό το έργο; Και γιατί οι Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς λαμβάνουν φοροαπαλλαγές σε αυτήν τη δωρεά; “

Το Ίδρυμα Gates υποστηρίζει τον ΠΟΥ με χρήματα από τις εν λόγω επενδύσεις σε μετοχές.
Υπάρχει κάτι σαν ηθική;
© Björn Wylezich – stock.adobe.com
Αιτιολογημένες ερωτήσεις που πρέπει να διερευνηθούν σοβαρά.

Η δωρεά Mastercard φαίνεται επίσης να ωφέλησε το Ίδρυμα Gates, το οποίο καθιστά ακόμη πιο επείγον να ρίξει μια πιο προσεκτική ματιά στο “φιλανθρωπικό” έργο του Gates.

Όπως γράφει το Nation , το Ίδρυμα Gates είχε «σημαντικές οικονομικές επενδύσεις στην Mastercard μέσω των συμμετοχών του στην εταιρεία επενδύσεων του Warren Buffett, Berkshire Hathaway» κατά τη στιγμή αυτής της δωρεάς.

Και αυτή δεν είναι η μόνη αμφισβητήσιμη δωρεά στα βιβλία.
Το Έθνος αντιμετώπισε “σχεδόν 250 εκατομμύρια δολάρια σε δωρεές του Ιδρύματος Gates σε εταιρείες στις οποίες το Ίδρυμα συμμετέχει σε μετοχές ή ομόλογα.”

Με άλλα λόγια, το Ίδρυμα Gates δίνει στις εταιρείες χρήματα, παρόλο που κατέχουν τις μετοχές τους και επωφελούνται οικονομικά από αυτές.

Το αποτέλεσμα: Το ίδρυμα και οι ίδιοι οι Γκέιτς συνεχίζουν να επεκτείνουν τα περιουσιακά τους στοιχεία.

Αυτό οφείλεται εν μέρει στις φορολογικές ελαφρύνσεις που διατίθενται για φιλανθρωπικές δωρεές.
Με λίγα λόγια: Είναι ένας τέλειος αριθμός παίκτη χειρός που μειώνει τη φορολογική επιβάρυνση και ταυτόχρονα μεγιστοποιεί την παραγωγή εσόδων.

Οι εταιρείες που έλαβαν δωρεές και σε αντάλλαγμα κέρδισαν χρήματα για το Ίδρυμα Gates περιλαμβάνουν τις Merck, Novartis, GlaxoSmithKline, Vodafone, Sanofi, Ericsson, LG, Medtronic, Teva και “πολλές νεοσύστατες επιχειρήσεις”, όπως γράφει το The Nation .
Και περαιτέρω:

Εάν ένα ίδρυμα κάνει μια δωρεά σε μια εταιρεία της οποίας τις μετοχές κατέχει – και μέσω της οποίας μπορεί να ωφεληθεί οικονομικά – τότε φαίνεται ότι είναι μια προφανής σύγκρουση συμφερόντων … «

“Οι ειδικοί στη φορολογία, όπως ο καθηγητής νομικής Ray Madoff από το Boston College εκτιμούν ότι πολλοί δισεκατομμυριούχοι έχουν τουλάχιστον 40 τοις εκατό εξοικονόμηση φόρου – έτσι στο Bill Gates μιλάμε για 14 δισεκατομμύρια δολάρια”.

“Αυτά τα δισεκατομμύρια δολάρια σε εξοικονόμηση φόρου θα πρέπει να θεωρηθούν δημόσιες επιδοτήσεις”, δήλωσε ο Madoff και πολλοί άλλοι φορολογικοί εμπειρογνώμονες.
Διαφορετικά, τα χρήματα θα πήγαιναν στο Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ και θα βοηθούσαν στην κατασκευή γεφυρών, θα κάνουν ιατρική έρευνα ή θα κλείσουν τα κενά χρηματοδότησης της φορολογικής υπηρεσίας

»Εάν ο Bill και η Melinda Gates δεν πληρώσουν τον πλήρη φόρο τους, το κοινό πρέπει να πληρώσει για τη διαφορά ή να συμβιβαστεί με έναν κόσμο όπου οι κυβερνήσεις κάνουν λιγότερα (όσον αφορά την εκπαίδευση, τον εμβολιασμό και την έρευνα) και τους υπερ-πλούσιους φιλάνθρωπους όλο και περισσότερο περισσότερα. «

»Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι συγχέουν συχνά τι κάνουν οι πλούσιοι με δικά τους έξοδα και τι κάνουμε με δικά μας έξοδα.
Είναι ένα από τα μεγάλα προβλήματα αυτής της συζήτησης “, δήλωσε ο Madoff.”

»Οι άνθρωποι λένε:› Οι πλούσιοι μπορούν να ξοδέψουν τα χρήματά τους όσο θέλουν. »Αλλά εάν λάβουν σημαντικές φορολογικές ελαφρύνσεις, τότε είναι και τα χρήματά μας.
Γι ‘αυτό χρειαζόμαστε κανόνες που υπαγορεύουν πώς ξοδεύουν τα χρήματά μας. ‹«

Ενεργοποιήστε – ζητήστε έρευνα

Κλείδωμα COVID-19: Ένας βιολόγος συστημάτων βλέπει άλλα κίνητρα

Θεωρείτε παράνομο να δωρίζετε χρήματα σε κερδοσκοπικές εταιρείες; Έχεις δίκιο.
Ο Γκέιτς χρησιμοποιεί αυτό το τέχνασμα για να αποφύγει τους φόρους – και μόλις ξεφεύγει.
Το μη κερδοσκοπικό ίδρυμα αποτελεί κάλυψη για τη μη καταβολή φόρων, ενώ συγχρόνως χρηματοδοτεί τα ερευνητικά τμήματα των κερδοσκοπικών εταιρειών στις οποίες έχει επενδύσει το ίδρυμά της.

Στην πραγματικότητα, ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς πρέπει να καταδικαστούν σε φυλάκιση.
Δεν είναι σε αυτήν την ευκρίνεια στο άρθρο του Έθνους , αλλά κατά τη γνώμη μου το άρθρο στοχεύει σε αυτό.
Η χρήση φιλανθρωπικών κεφαλαίων για την προώθηση έρευνας από εταιρείες στις οποίες συμμετέχετε είναι παράνομη.

Εάν, όπως εγώ, είστε αηδιασμένοι που ο Γκέιτς μπορεί να ξεφύγει από αυτήν την παράνομη συμπεριφορά, σας ενθαρρύνω να καλέσετε το Γραφείο Πληροφοριών IRS και να τους ζητήσω να ερευνήσουν τον Γκέιτς για φοροδιαφυγή.
Μπορείτε επίσης να υποβάλετε καταγγελία για καταναλωτές στον Γενικό Εισαγγελέα του Washington State.

Με την ατζέντα φιλική προς τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας, ο Γκέιτς περιορίζει τις επιλογές μεταρρύθμισης
Το γεγονός ότι οι φιλανθρωπικές προσπάθειες του Γκέιτς προστατεύουν τις δικές του επενδύσεις μπορεί επίσης να φανεί στη φιλική προς την ευρεσιτεχνία στάση της.
Μιλώντας στο The Nation , ο James Love, διευθυντής της Knowledge Ecology International, ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, δήλωσε:

»[Ο Γκέιτς] χρησιμοποιεί τη φιλανθρωπία του για να προωθήσει μια στάση φιλική προς τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας σχετικά με τα φάρμακα, ειδικά σε πραγματικά φτωχές χώρες … Υπονομεύει πολλά από τα πράγματα που είναι πραγματικά απαραίτητα για να καταστήσουν τα φάρμακα προσιτά … Ξοδεύει τόσα πολλά χρήματα για τη μείωση της φτώχειας και ακόμη είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο σε πολλές προσπάθειες μεταρρύθμισης. « 13

Ο Γκέιτς υπήρξε από καιρό παθιασμένος υπέρμαχος της φαρμακευτικής βιομηχανίας.
Η πρόθεσή του να προωθήσει περαιτέρω τη φαρμακευτική ατζέντα φαίνεται επίσης στην τρέχουσα πανδημία COVID-19.

Τα σχέδια του Γκέιτς για το COVID-19: εμβολιάζουν ολόκληρο τον παγκόσμιο πληθυσμό
Όπως γράφει το περιοδικό Forbes , το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates έχει προσφέρει 100 εκατομμύρια δολάρια για την καταπολέμηση της παγκόσμιας επιδημίας COVID-19. 14 Έως και 20 εκατομμύρια δολάρια αυτού του είδους αναφέρεται ότι πηγαίνουν στο CDC και στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) για να χρησιμοποιηθούν για έγκαιρη ανίχνευση, περιορισμό και θεραπεία στην πρώτη γραμμή.

Περαιτέρω 20 εκατομμύρια δολάρια προορίζονται για ευάλωτους πληθυσμούς στην Αφρική και τη Νότια Ασία, ενώ τα υπόλοιπα 60 εκατομμύρια δολάρια θα χρησιμοποιηθούν για την ανάπτυξη εμβολίων, διαγνωστικών και άλλων θεραπευτικών προσεγγίσεων.

Ο Γκέιτς βλέπει σαφώς τα εμβόλια ως την κεντρική «λύση» για τις περισσότερες ασθένειες.
Ο Γκέιτς έχει δηλώσει δημοσίως ότι οι ΗΠΑ χρειάζονται παρακολούθηση ασθενειών και ένα εθνικό σύστημα παρακολούθησης, το πεδίο εφαρμογής του οποίου μπορεί να περιλαμβάνει αρχεία εμβολίων που εμφυτεύονται στο σώμα μας.
15 (Αυτό θα μπορούσε να γίνει, για παράδειγμα, με τη μορφή αόρατων τατουάζ κβαντικής κουκκίδας, όπως περιγράφεται σε άρθρο στο περιοδικό Science Translational Medicine . 16,17 )

Ο Γκέιτς είπε επίσης ότι η ζωή δεν θα επιστρέψει στο φυσιολογικό έως ότου έχουμε τη δυνατότητα να εμβολιάσουμε όλη την ανθρωπότητα σε αυτόν τον πλανήτη κατά του COVID-19. Δρ. Ο Anthony Fauci, επικεφαλής της αμερικανικής υπηρεσίας υγείας NIAID, επιβεβαίωσε αυτήν την αξιολόγηση – σαν να διαβάζει το ίδιο φύλλο εξαπάτησης.

Δεν θα εκπλαγώ αν, τελικά, το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates συνεργάζεται τόσο με το NIAID όσο και με τον ΠΟΥ για “βελτίωση του συντονισμού εντός της παγκόσμιας κοινότητας εμβολιασμού και ανάπτυξη ενός παγκόσμιου σχεδίου εμβολιασμού”. 18ος

Δρ. Ο Anthony Fauci κάθεται ακριβώς όπως ο πρώην Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ, Dr. Η Margaret Chan στην διευθύνουσα επιτροπή για να αναπτύξει αυτό το σχέδιο εμβολιασμού.
Το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates γράφει σε δελτίο τύπου:

»Το Παγκόσμιο Σχέδιο Εμβολίων Δράσης (σημείωση του συντάκτη:
Παγκόσμιο Σχέδιο Δράσης Imstoff) θα επιτρέψει καλύτερο συντονισμό σε όλους τους ενδιαφερόμενους – εθνικές κυβερνήσεις, πολυμερείς οργανισμούς, κοινωνία των πολιτών, τον ιδιωτικό τομέα και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς – και θα γίνει κρίσιμος πολιτικός, εντοπίστε τα κενά που σχετίζονται με τους πόρους και άλλα κενά που πρέπει να αντιμετωπιστούν προκειμένου να αξιοποιηθεί το δυναμικό σωτηρίας των εμβολίων. »

Coronavirus: Η συζήτηση για τα εμβόλια στις ΗΠΑ έρχεται στο προσκήνιο

Εδώ και χρόνια υπάρχει κριτική για τον αντίκτυπο του Γκέιτς στην παγκόσμια πολιτική υγείας, αλλά δεν έχει γίνει τίποτα γι ‘αυτό.
Αν μη τι άλλο, η δύναμή του έχει αυξηθεί και προειδοποιούνται ότι τα επιχειρηματικά του συμφέροντα ενδέχεται να υπονομεύσουν τις πολιτικές υγείας φαίνεται να επιτυγχάνονται.
Το Politico έγραψε το 2017:

«Μερικοί δισεκατομμυριούχοι είναι ικανοποιημένοι να αγοράσουν ένα νησί.

Ο Μπιλ Γκέιτς έλαβε έναν οργανισμό υγείας των Ηνωμένων Εθνών στη Γενεύη.
Τα τελευταία 10 χρόνια, ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο έχει γίνει ο δεύτερος μεγαλύτερος δωρητής στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, κατατάσσοντας πίσω από τις Ηνωμένες Πολιτείες και ακριβώς μπροστά από το Ηνωμένο Βασίλειο … «

“Το Ίδρυμα Γκέιτς έχει διοχετεύσει πάνω από 2,4 δισεκατομμύρια δολάρια στον ΠΟΥ από το 2000 … Αυτή η γενναιοδωρία του δίνει μια συντριπτική επίδραση στους στόχους του ΠΟΥ … Οι κριτικοί του λένε ότι έχει οδηγήσει στους στόχους του Γκέιτς να γίνουν οι στόχοι του ΠΟΥ … «

»Αξιωματούχοι υγείας φοβούνται ότι επειδή τα χρήματα του Ιδρύματος Gates προέρχονται από επενδύσεις σε μεγάλες επιχειρήσεις, θα μπορούσε να λειτουργήσει ως ένα είδος Δούρειου ίππου για να διασφαλίσει ότι τα εταιρικά συμφέροντα θα μπορούσαν να υπονομεύσουν τον ρόλο της ΠΟΥ στον καθορισμό προτύπων και στη διαμόρφωση πολιτικών για την υγεία « 19

Έχετε υποστεί εμβολιασμό ή αποστρατιωθείτε κοινωνικά;
Οι δηλώσεις του Γκέιτς δείχνουν ότι τα άτομα που αρνούνται να εμβολιαστούν δεν θα ξαναβιώσουν ξανά κοινωνική ή οικονομική ομαλότητα.
Το ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού, για το οποίο εκστρατείες Gates, θα μπορούσε τελικά να αποτελέσει προϋπόθεση για την επιστροφή στην κανονική ζωή και την εργασία.

Στις 24 Μαρτίου, ο Bill Gates πήρε συνέντευξη από τον επιμελητή TED Chris Anderson. Στις 4 Απριλίου, ο OffGuardian έγραψε στη συνέντευξη: 20

»Σοκαριστικά, ο Γκέιτς προτείνει ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να έχουν ψηφιακή ταυτότητα που να δείχνει την κατάσταση εμβολιασμού τους και ότι οι άνθρωποι δεν μπορούν να ταξιδέψουν χωρίς αυτήν την« ψηφιακή κάρτα εμβολιασμού ».
Αυτό θα σήμαινε πολλά χρήματα για τους κατασκευαστές εμβολίων.

Θα πρέπει να επαναληφθεί ξανά: Οι κατασκευαστές εμβολίων κερδίζουν τεράστια χρηματικά ποσά σε κάθε πανδημία και το Ίδρυμα Gates χρηματοδοτεί τους κατασκευαστές εμβολίων και κερδίζει από τις επενδύσεις τους.
Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι ο Γκέιτς προσπαθεί να πείσει τους ανθρώπους ότι δεν υπάρχουν άλλες απαντήσεις;
Ο Άντερσον ρωτά τον Γκέιτς για τον οικονομικό αντίκτυπο της πανδημίας COVID 19 και οι απαντήσεις του Γκέιτς:

Περισσότερες πληροφορίες
Είναι πραγματικά τραγικό το γεγονός ότι ο οικονομικός αντίκτυπος αυτού του φαινομένου είναι πολύ δραματικός … Αλλά το να ξαναζωντανέψει την οικονομία … είναι πιο αναστρέψιμο από το να ξαναζωντανέψει ένα άτομο.
Οπότε θα πιάσουμε τον πόνο σε οικονομικό επίπεδο, πολύ μεγάλο πόνο, για να ελαχιστοποιήσουμε τον πόνο στο επίπεδο της ασθένειας και του θανάτου. “

OffGuardian σχόλια για το Gates: 21

»[Αυτό] έρχεται σε άμεση αντίθεση με την ανάγκη στάθμισης του κόστους των προληπτικών και δοκιμαστικών θεραπευτικών μέτρων για κάθε ασθένεια, όπως διαδίδεται επιτυχώς από την εκστρατεία« Επιλογή σοφά »εδώ και χρόνια.
Με αυτόν τον τρόπο, κάθε ασθενής και η κοινωνία στο σύνολό της λαμβάνουν το μεγαλύτερο δυνατό όφελος.
Το πιο σημαντικό, η οικονομική κατάρρευση θα μπορούσε να οδηγήσει σε περισσότερους θανάτους από το ίδιο το COVID-19.

«Εκατομμύρια άνθρωποι θα μπορούσαν να πεθάνουν από αυτοκτονία, κατάχρηση ναρκωτικών, έλλειψη ιατρικής περίθαλψης ή θεραπείας, φτώχεια και έλλειψη πρόσβασης σε τρόφιμα, εκτός από άλλα προβλέψιμα κοινωνικά, ιατρικά και προβλήματα υγείας ως αποτέλεσμα της ανταπόκρισης στο COVID-19».

Ο Γκέιτς εξηγεί την οικονομική ακινησία
Στο λεπτό 33:45 στη συνέντευξη, ο Γκέιτς αποκαλύπτει τις εκπληκτικές ιδέες ενός εμπιστευτικού για την τρέχουσα διακοπή της οικονομίας:

Coronavirus: Η γρίπη αυξάνει τον κίνδυνο μόλυνσης κατά 36 τοις εκατό

«Δεν θέλουμε να ανακάμψουν πολλοί άνθρωποι … Θέλω να το ξεκαθαρίσω: προσπαθούμε να κλείσουμε τις Ηνωμένες Πολιτείες έτσι ώστε να μην μολυνθεί 1% του πληθυσμού … Νομίζω ότι θα το αποφύγουμε με αυτές τις οικονομικές πιέσεις μπορεί. «

Με άλλα λόγια, εάν πιστεύουμε τις πύλες, θυσιάζουμε την οικονομική σταθερότητα και την ψυχική υγεία εκατοντάδων εκατομμυρίων Αμερικανών για να αποτρέψουμε το ποσοστό μόλυνσης να παραμείνει στο 1 τοις εκατό στον πληθυσμό.

Ας μην ξεχνάμε ότι ο Δρ. Σύμφωνα με τον Anthony Fauci, το ποσοστό θνησιμότητας για το COVID-19 είναι επί του παρόντος στο ίδιο επίπεδο με την εποχική γρίπη.
22 Αυτό σημαίνει ότι η απόλυτη πλειοψηφία των ατόμων που έχουν μολυνθεί ανακάμψει μετά από μια ήπια ασθένεια πορεία εντελώς και έχει αντισώματα που πρέπει να τους παρέχουν μακροπρόθεσμη προστασία.
Φυσικά, εάν θέλετε να κερδίσετε χρήματα από εμβόλια, δεν θέλετε οι άνθρωποι να αναπτύξουν φυσικά ανοσία, και αυτό ακριβώς αναγνωρίζει ο Γκέιτς .

Σημειώσεις OffGuardian :

“Ο Γκέιτς και οι συνάδελφοί του προτιμούν σαφώς να δημιουργήσουν ένα τεράστιο, παράλογα ακριβό νέο σύστημα για την παραγωγή και πώληση δισεκατομμυρίων δοκιμαστικών κιτ και, παράλληλα, για την ταχεία ανάπτυξη και πώληση δισεκατομμυρίων αντιικών και εμβολίων.”

«Και αν σε λίγους μήνες για να επιστρέψει τον ιό και το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού και επομένως είναι ευάλωτη ευάλωτα είναι τα δισεκατομμύρια που πωλούν τεστ και ιατρικές προμήθειες.» 23

Ο Γκέιτς είναι επικεφαλής του προγράμματος ιατρικής τυραννίας

Αυτό το σύντομο βίντεο συνοψίζει ορισμένα από τα σημεία που έθεσα σε αυτό το άρθρο και δείχνει πώς το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates επηρεάζει την πολιτική δημόσιας υγείας μέσω ενός ευρέος δικτύου προσωπικών και οργανωτικών συνδέσεων στα υψηλότερα επίπεδα.

Ο Γκέιτς είχε προηγουμένως «προβλέψει» παγκόσμιες πανδημίες με υψηλά θύματα.
Με την έκκλησή του για ένα σύστημα ελέγχου που καταγράφει πόσα άτομα έχουν μολυνθεί και δεν έχουν μολυνθεί, και πόσα άτομα εμβολιάζονται και δεν έχουν εμβολιαστεί, διασφαλίζει ότι οι κατασκευαστές εμβολίων έχουν ένα λαμπρό μέλλον μπροστά.
24 Είναι ακριβώς οι κατασκευαστές που υποστηρίζει και με τους οποίους κερδίζει χρήματα μέσω των επενδύσεων του ιδρύματός του.

Ο Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ έγραψε ένα άρθρο για την Υγεία της Παιδικής Υγείας στις 9 Απριλίου 2020 , όπου περιγράφει λεπτομερώς την ατζέντα εμβολιασμού του Γκέιτς. Γράφει:

«Για τον Bill Gates, τα εμβόλια είναι φιλανθρωπική εργασία με στρατηγικές προθέσεις.
Τα εμβόλια οδηγούν πολλές σχετιζόμενες με το εμβόλιο επιχειρηματικές δραστηριότητες της μπροστά (περιλαμβανομένης της επιδίωξης της Microsoft από τον έλεγχο μιας παγκόσμιας εταιρείας στο Impfidentifizierung) και να του δώσετε ένα δικτατορικό έλεγχο της παγκόσμιας πολιτικής για την υγεία. » 26

Ο Κένεντι μιλά για ένα πρόγραμμα που ονομάζεται ID2020 το οποίο έχει σχεδιαστεί για να “χρησιμοποιεί τον εμβολιασμό ως ευκαιρία για την εισαγωγή μιας ψηφιακής ταυτότητας”. 27

Αυτή η ψηφιακή ταυτότητα λέγεται ότι έχει “εκτεταμένες επιπτώσεις στην πρόσβαση στις υπηρεσίες και στις ευκαιρίες απόκτησης ατόμων”.

Θα ήταν σοβαρό λάθος να πιστεύουμε ότι το αίτημα της Gate για εμφυτεύσιμα πιστοποιητικά εμβολιασμού COVID-19 είναι μόνο για προστασία εμβολίου.

Δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ένα μέλλον στο οποίο το πιστοποιητικό εμβολιασμού μας θα αντικαταστήσει έγγραφα ταυτότητας όπως άδεια οδήγησης, ταυτότητα, κάρτα κοινωνικής ασφάλισης και διαβατήριο.

Η Wall Street Journal θέλει να λυπούμαστε για τις πύλες
Οι άνθρωποι αρχίζουν να βλέπουν την αλήθεια και οι λογαριασμοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Γκέιτς κατακλύζονται από κριτική.

Ως αποτέλεσμα, η Wall Street Journal προσπάθησε ομαλά να λυπηθεί ο Γκέιτς σε ένα άρθρο επειδή «δέχθηκε επίθεση από τον όχλο στα κοινωνικά δίκτυα».

Ο Zero Hedge σχολίασε την εκστρατεία PR 17 Απριλίου για την προστασία των πυλών ως εξής:

«Η Deepa Seetharaman της Wall Street Journal θέλει να μας ενημερώσει ότι ο φτωχός δισεκατομμυριούχος Bill Gates« ήταν στόχος διαδικτυακών συρτών για πολύ καιρό », αλλά ότι οι επιθέσεις στα κοινωνικά μέσα έχουν αυξηθεί από τότε που ο συνιδρυτής και ευεργέτης της Microsoft της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας ΠΟΥ έχει πρακτικά γίνει ο παπάς κοραναϊού της αριστεράς … «

Τον Ιούλιο του 2018, δύο παιδιά πέθαναν στη Σαμόα λίγο μετά τον εμβολιασμό κατά της ιλαράς, της παρωτίτιδας και της ερυθράς.

Στη συνέχεια, η κυβέρνηση επέβαλε πανελλαδική διακοπή του εμβολιασμού.
© dr322 – stock.adobe.com
»Ίσως οι« θεωρητικοί συνωμοσίας »δυσκολεύονται επίσης με το γεγονός ότι ο Γκέιτς – του οποίου οι προσπάθειες εμβολιασμού στην Ινδία κατηγορούνται για μια καταστροφική επιδημία που προκάλεσε παράλυση σε 490.000 παιδιά – τυχαίνει να φιλοξενεί ένα κορυφαίο cast του Οκτωβρίου 2019› Παιχνίδι προσομοίωσης πανδημίας που ονομάζεται Event 201 στη Νέα Υόρκη, το οποίο αφορούσε συγκεκριμένα τον ιό της κορώνας … «

“Επιπλέον, υπάρχουν πρόσφατες δηλώσεις του Γκέιτς για μαζικούς εμβολιασμούς και βιομετρική ταυτοποίηση ως προϋπόθεση για ένα” άνοιγμα “της χώρας και τη δυνατότητα να επιτρέπεται στους ανθρώπους να μαζεύουν ξανά μαζικές συγκεντρώσεις.
Σύμφωνα με τον Δρ. Anthony Fauci ›κάτι για τον εαυτό του‹.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι λεγόμενοι θεωρητικοί συνωμοσίας βρίσκουν πολλά να δουλέψουν.

“Όπως γράφει το περιοδικό, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παραμένουν ένα εύφορο έδαφος για συνωμοσίες και απειλές που σχετίζονται με ιούς, αν και οι φορείς εκμετάλλευσης έχουν υποσχεθεί επανειλημμένα να καταργήσουν τέτοιες δραστηριότητες.”

»Έτσι: ο Γκέιτς είναι προσβεβλημένος και κανείς δεν σταματά αυτούς τους εγκληματίες σκέψης με τις απειλητικές απόψεις τους.
Και φυσικά, τα «bots» ευθύνονται επίσης για το γεγονός ότι οι «διατριβές συνωμοσίας» γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς.
Είναι επίσης σαφές – και έτσι πολλοί πραγματικοί άνθρωποι που μιλούν κανένα κακό του Κυρίου είχε να πει Gates, δεν μπορεί να υπάρξει τελικά “. 29

Ο Μπιλ Γκέιτς είναι οτιδήποτε άλλο παρά πρωτοπόρος του καλού.
Αντίθετα, φαίνεται να έχει επιλέξει να χρησιμοποιήσει τον πλούτο και τη διάνοιά του για να προωθήσει ένα φρικτό σχέδιο κοινωνικού ελέγχου που παίζει τις δικές του άθλιες προθέσεις στα χαρτιά. Όμως:

Άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αρχίζουν τελικά να βλέπουν το πραγματικό του πρόσωπο του Bill Gates.

Σταματήστε όλοι οι ηγετες με συνείδηση αυτό το ΤΕΡΑΣ τώρα!!!!!!!

Το πρωτότυπο  με βίντεο και φωτογραφίες στον σύνδεσμο.

https://www.naturstoff-medizin.de/artikel/bill-gates-enthuellt-die-wahren-ziele-hinter-covid-19/

Αρχίστε να μετράτε επίσημα πλέον ποιοι είναι οι παγκόσμιοι δολοφόνοι της νέας τάξης.

Eπαινοι από τον Μπιλ Γκέιτς στην Αγκελα Μέρκελ, κριτική στον πρόεδρο Τραμπ

Ως «ηγετική φυσιογνωμία» και «ξεκάθαρη φωνή» περιγράφει την γερμανίδα καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ ο ιδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς, επαινώντας τη για την στάση της στην κρίση του κορωνοϊού. Ταυτόχρονα, ασκεί δριμεία κριτική στην πολιτική του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

«Στις ΗΠΑ τα τεστ του κορωνοϊού δεν έχουν την απαραίτητη προτεραιότητα», δηλώνει ο κ. Γκέιτς στη Frankfurter Allgemeine Zeitung που κυκλοφορεί σήμερα και προσθέτει ότι η αμερικανική κυβέρνηση δεν δίνει σαφείς οδηγίες σε ό,τι αφορά την χαλάρωση των περιορισμών.

Ο κ. Γκέιτς επισημαίνει ακόμη ότι οι ΗΠΑ συμμετέχουν πλέον λιγότερο από ό,τι κατά το παρελθόν στην ανάπτυξη παγκόσμιων λύσεων για καταστάσεις υγειονομικής έκτακτης ανάγκης.

Αντιθέτως, τονίζει, η Άγκελα Μέρκελ «προσπαθεί να είναι ηγετική φυσιογνωμία και ξεκάθαρη φωνή για την Γερμανία, ενώ ταυτόχρονα ενώνει τις δυνάμεις της με χώρες όπως η Γαλλία».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 Η κίνα μπορεί να θέλει να βάλει στο βρακί της την δύση, αλλά είχε βρει άλλο ειρηνικό τρόπο να το κάνει, ποιοι θέλουν να ανακόψουν αυτήν την πορεία της Κίνας με τίμημα δις ανθρώπους σε ομαδικούς τάφους, ποιοι σχεδίασαν με πρόσχημα την Κίνα να γίνουν κυρίαρχοι στην ανθρωπότητα και στην ζωή;;;;;;;;;;;;;;; Ποιος ο ρόλος του δολοφονικού Π.Ο.Υ;;;;;;;

Το εργαστήριο της Ουχάν απαντά: O κορωνοϊός δεν προήλθε από εμάς

Οι ισχυρισμοί ότι η πανδημία του κορωνοϊού προήλθε από εργαστήριο στην κινεζική επαρχιακή πρωτεύουσα Ουχάν είναι «κακόβουλοι» και «αβάσιμοι» και έρχονται σε αντίθεση με όλα τα διαθέσιμα στοιχεία, δήλωσε ο διευθυντής του Ινστιτούτου Ιολογίας της Ουχάν (WIV) και διευθυντής του Εθνικού Εργαστηρίου Βιολογικής Ασφάλειας Γιουάν Ζιμίνγκ στο πρακτορείο Reuters.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε στις 15 Απριλίου ότι η κυβέρνησή του ερευνά αν ο κορονοϊός προήλθε από το εργαστήριο της Ουχάν.

«Το Ινστιτούτο Ιολογίας της Ουχάν (WIV) δεν έχει την πρόθεση ούτε την ικανότητα να σχεδιάσει και να δημιουργήσει έναν νέο κορονοϊό», απάντησε ο κινέζος καθηγητής στις σχετικές γραπτές ερωτήσεις τις οποίες του απηύθυνε το Reuters. «Επιπλέον, δεν υπάρχουν πληροφορίες στο γονιδίωμα του Sars CoV-2 που να δείχνουν ότι δημιουργήθηκε από ανθρώπους».

Ορισμένες θεωρίες συνωμοσίας τροφοδοτήθηκαν από μια έρευνα του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Ινδίας, η οποία διαδόθηκε ευρέως και αποσύρθηκε εν τω μεταξύ. Σε αυτήν διατυπωνόταν ο ισχυρισμός ότι οι πρωτεΐνες του κορονοϊού είχαν «ασυνήθιστη ομοιότητα» με αυτές του ιού HIV. Οι περισσότεροι επιστήμονες λένε όμως ότι ο νέος ιός προήλθε από άγρια ζώα. Οι νυχτερίδες και οι παγκολίνοι θεωρούνται πιθανοί ξενιστές.

«Περισσότερες από το 70% των εμφανιζομένων μολυσματικών ασθενειών προέρχονται από ζώα, ιδίως από τα άγρια ζώα», απάντησε στο σχετικό ερώτημα του reuters ο καθηγητής Γιουάν. «Τα τελευταία χρόνια έχουμε παρατηρήσει ότι υπάρχουν αυξανόμενοι κίνδυνοι από τη στενή επαφή μεταξύ ανθρώπων και άγριων ζώων, από την παγκόσμια κλιματική αλλαγή και τη συνεχιζόμενη επέκταση των ανθρώπινων δραστηριοτήτων», όπως είπε.

Και οι επτά γνωστοί κορονοϊοί που προσβάλλουν τον άνθρωπο προέρχονται από νυχτερίδες, ποντίκια ή κατοικίδια ζώα, λένε οι επιστήμονες.

Ο καθηγητής Γιουάν απέρριψε επίσης τις θεωρίες ότι το εργαστήριο απελευθέρωσε κατά λάθος έναν κορονοϊό τον οποίο εξήγαγε από νυχτερίδες για έρευνα, διότι οι διαδικασίες εργαστηριακής βιοασφάλειας εφαρμόζονται αυστηρά. «Εργαστήρια βιοασφάλειας υψηλού επιπέδου διαθέτουν εξελιγμένες εγκαταστάσεις προστασίας και εφαρμόζουν αυστηρά μέτρα για τη διασφάλιση της ασφάλειας του εργαστηρίου και την προστασία του περιβάλλοντος από τον κίνδυνο επιμόλυνσης», τόνισε ο Γιουάν.

https://www.kathimerini.gr/1075831/article/epikairothta/kosmos/to-ergasthrio-ths-oyxan-apanta-o-korwnoios-den-prohl8e-apo-emas
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

4 comments to Ο Bill Gates αποκαλύπτει τους πραγματικούς στόχους πίσω από το COVID-19

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>