«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπω. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπω. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Αυτά δεν είναι σενάρια συνωμοσίας, ξυπνήστε, τι περιμένουμε να μας πάνε στο σφαγείο δήθεν για να μας γλυτώσουν από τις ασθένειες και να μας κάνουν ζόμπι;;;.

Κατατέθηκε η πατέντα «060606» της Microsoft που οδηγεί στο «χάραγμα»: Θα πληρωνόμαστε με τσιπ στο «σώμα»!

Κατατέθηκε η πατέντα «060606» της Microsoft που οδηγεί στο «χάραγμα»: Θα πληρωνόμαστε με τσιπ στο «σώμα»!

Μια αίτηση για πατέντα που δημοσιεύθηκε εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού δεν αφήνει τα σενάρια συνωμοσιολογίας να κοπάσουν και αναθερμαίνει τις ανησυχίες για την κανονικοποίηση της προοπτικής για «τσιπάκι». Συνεχίζεται παρακάτω στον σύνδεσμο.

https://klara970.wordpress.com/2020/04/23/αυτά-δεν-είναι-σενάρια-συνωμοσίας-ξυπ/

3 comments to Αυτά δεν είναι σενάρια συνωμοσίας, ξυπνήστε, τι περιμένουμε να μας πάνε στο σφαγείο δήθεν για να μας γλυτώσουν από τις ασθένειες και να μας κάνουν ζόμπι;;;.

 • friday, april 24, 2020
  .
  .
  Γνωρίζετε τι υπάρχει μέσα σε ένα εμβόλιο;
  .
  .
  https://1.bp.blogspot.com/-Iw1ULkqw8Ys/XqKV0NBA1rI/AAAAAAAAlxw/EOQmBfrf_rs5zCmGMRSF0OfyN4F_0bm-ACNcBGAsYHQ/s400/0%2BRosenberg%2B%2Bgeorgia.png
  .
  .
  Συστατικά εμβολίων
  .
  .

  Αλουμίνιο
  Είναι γνωστό ότι προκαλεί βλάβη στον εγκέφαλο σε όλες τις δόσεις, που συνδέεται με τη νόσο του ALZHEIMER, την άνοια, τις επιληπτικές κρίσεις, τα αυτοάνοσα προβλήματα, τα SID και τον καρκίνο. Αυτή η τοξίνη συσσωρεύεται στον εγκέφαλο και προκαλεί περισσότερη βλάβη σε κάθε δόση.

  Φορμαλδεΰδη [φορμαλίνη]
  Είναι γνωστό ότι προκαλεί ΚΑΡΚΙΝΟ σε ανθρώπους. Πιθανό γαστρεντερικό, συκώτι, αναπνευστικό, ανοσοποιητικό, νευρικό και αναπαραγωγικό σύστημα POISON. Απαγορεύεται από ενέσιμα στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες.

  Β-προπιολακτόνη
  Γνωστό ότι προκαλεί ΚΑΡΚΙΝΟ. Ύποπτο γαστρεντερικό, ήπαρ, νεύρο και αναπνευστικό, δέρμα και αισθητήριο όργανο POISON.

  Θειική γενταμυκίνη και πολυμυξίνη Β [αντιβιοτικά]
  Οι αλλεργικές αντιδράσεις μπορεί να κυμαίνονται από ήπιες έως απειλητικές για τη ζωή.

  Γενετικά τροποποιημένα συστατικά ζύμης, βακτηριακών και ιών DNA & γαλακτοκομικών προϊόντων / αυγών

  Μπορεί να ενσωματωθεί στο DNA του παραλήπτη και να προκαλέσει άγνωστες ΓΕΝΕΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ. Αυτό περιλαμβάνει επίσης: αυγά, γαλακτοκομικά, αυτό οδηγεί σε αλλεργίες.

  Γλουταραλδεΰδη
  Δηλητηριώδες σε περίπτωση κατάποσης. Προκαλεί ΓΕΝΙΚΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ στα ζώα.

  Καουτσούκ λατέξ
  Μπορεί να προκαλέσει απειλητικές για τη ζωή αλλεργικές αντιδράσεις

  Λάδι φιστικιού & σόγιας
  Συνδέεται με αλλεργίες στα καρύδια και τη σόγια

  Ανθρώπινα και ζωικά κύτταρα
  Ανθρώπινο DNA από εκτρώματα μωρά. Αίμα χοίρου, αίμα αλόγου, εγκέφαλος κουνελιού, νεφροί σκύλου, καρδιές αγελάδας, νεφρά πιθήκου, έμβρυα νεοσσών, ορός μοσχαριού, αίμα προβάτων και άλλα. Συνδέεται με παιδική λευχαιμία και διαβήτη.

  Υδράργυρος [thimerosal]
  Μια από τις πιο τοξικές ουσίες γνωστές. Ακόμα και αν σπάσει ένα θερμόμετρο, το κτίριο καθαρίζεται και καλείται HAZMAT. Μικρές δόσεις προκαλούν βλάβη στον εγκέφαλο, στο έντερο, στο συκώτι, στο μυελό των οστών, στο νευρικό σύστημα και / ή στα νεφρά. Συνδέεται με αυτοάνοσες διαταραχές και νευρολογικές διαταραχές όπως το AUTISM.

  Γλουταμινικό νάτριο [MSG]
  Μια τοξική χημική ουσία που συνδέεται με γενετικές ανωμαλίες, αναπτυξιακές καθυστερήσεις και στειρότητα. Απαγορεύεται στην Ευρώπη.

  Θειική νεομυκίνη [αντιβιοτικό]
  Επηρεάζει την απορρόφηση της βιταμίνης Β6 που μπορεί να οδηγήσει σε επιληψία και εγκεφαλική βλάβη. Οι αλλεργικές αντιδράσεις μπορεί να κυμαίνονται από ήπια έως απειλητική για τη ζωή.

  Φαινόλη / φαινοξυαιθανόλη [2-PE]
  Χρησιμοποιείται ως αντιψυκτικό. ΤΟΞΙΚΑ σε όλα τα κύτταρα και ικανά να καταστρέψουν το ανοσοποιητικό σύστημα.

  Πολυσορβικό 80 & 20
  Είναι γνωστό ότι προκαλεί ΚΑΡΚΙΝΟ σε ζώα και συνδέεται με πολλά αυτοάνοσα προβλήματα και στειρότητα.

  Tri (n) Βουτυλοφωσφορικό
  Δυνητικά τοξικό για το νεφρό και το νευρικό σύστημα.
  .
  https://ermionh.blogspot.com/2020/04/blog-post_51.html

 • ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΑΝΔΗΜΙΑ»;