«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Το Ελληνικό ΕΘΝΟΣ δέχεται Παρά φύσει ΥΒΡΙΔΙΚΌ ΠΟΛΕΜΟ,  ξεκάθαρα στοιχεία κακοποίησης ΑΠΟ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ . ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ ΤΕΡΑΤΑ !

η μαιγερα μερκελ Α

ΑΦΕΡΕΘΙΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ να κάνει εκδηλώσεις για την επανάσταση του 1821 και το ανέλαβε το κατοχικό εγκάθετο κράτος δια της μέντορας των ελίτ,  Γιάννας Αγγελοπούλου Δασκαλάκη, ποιο κάτω δεν υπάρχει από την προσβλητική συμπεριφορά του εγκάθετου κράτους.

Το έθνος και συνακόλουθα η πατρίδα είναι η ισχυρότερη συνιστώσα συγκρότησης ενός λαού, διότι έθνος και πατρίδα, είναι βιολογική ύπαρξη του γηγενή λαού.

Η έννοια δηλαδή του ανήκειν και μετέχειν σε ένα κοινό σύνολο ανθρώπων με κοινά  βιολογικά χαρακτηριστικά.

Το κράτος από την άλλη είναι η πολιτική έκφραση του λαού αυτού και κατά μια έννοια η απόπειρα του να κυριαρχήσει ανεξάρτητα, ελεύθερα και κατ ιδίαν.

Το κράτος είναι διεκπεραιωτής των υποθέσεων του Έθνους, το κράτος αλλάζει ανάλογα μες τις εντολές των πολιτών, το έθνος είναι η διαχρονική οντότητα επάνω στην γη ενός λαού!

Στο έθνος και όλους τους πολίτες να τους σφάξεις, θα γράφεται στην ιστορία ως Ελληνικό έθνος είναι το Ντι ε νεη περασμένο στην υλη.

Λέω απόπειρα του κράτους, γιατί η επιδίωξη αυτή δεν είναι πάντα επιτυχής όταν συνηθέστερα το κράτος μετασχηματίζεται σε ένα προσωποπαγές όχημα άντλησης ωφελημάτων των λίγων εις βάρος των πολλών.

Είναι ακριβώς η περίπτωσή μας!!!

Οι προδότες  και οι ανθέλληνες έχουν καταλάβει το κράτος, το έθνος δεν μπορούν να το καταλάβουν, διότι είναι ιερή ουσία, είναι πλέον υπαρκτό και μέσα στην υλη!

Το Ελληνικό κράτος ως πρόσχημα πλουτισμού για κάποιους !!!!

Αλλά και ως εφαλτήριο ανάπτυξης εντελώς αντεθνικών συμπεριφορών!!!

Βλέπουμε ότι οι αναρίθμητοι προνομιούχοι του δημοσίου για παράδειγμα (διορισμενοι η αιρετοί) ΕΝΩ χρυσοπληρώνονται από τον λαό να ΣΥΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ με τους εχθρούς της ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!!!

Και πληρώνονται από τον λαό για τον προδίδουν!

ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ!!!!

ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΒΑΝΑΥΣΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΑΚΟΜΑ!!!!!

Τελικά πληρώνουμε ανθρώπους για να υποσκάπτουν την χώρα.

Γιατί προφανώς έτσι εξυπηρετούνται οι ίδιοι οικονομικά καλυτέρα.

Η έτσι νομίζουν.

Και γιατί δεν δίνουν δεκάρα για όλους εμάς που είμαστε εκτός του εξασφαλισμένου βίου και πλουτισμού στο δημόσιο!!!!

Οκ υπάρχουν και εξαιρέσεις από ελάχιστες  που χάνονται μέσα στην κρατική σαπίλα!!!

Δυστυχώς η χώρα μας καταστρέφεται τελικά από τους ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΥΣ ΤΗΣ!!!!

Από τους πραιτοριανούς που συνιστούν δυστυχώς το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!!!!

Είναι σαφές ότι δια του όρου πατρίδα και όχι Ελληνικό κράτος θέλουν υποδορίως να το υπονομεύσουν και εντέλει να το ακυρώσουν.

Είναι νομίζω ξεκάθαρη η επιδίωξη τους και σημαιοφόρος αυτών των απόψεων είναι ο καθηγητής από την Οττάβα.

Αλλά και η ηγεσία της εκκλησίας δεν πάει παραπίσω.

Οι Σχολάριοι φιλελεύθεροι κυριαρχούν παντοιοτρόπως όπως και οι απάτριδες διεθνιστές Μαρξιστές.

Το κράτος αυτό σήμερα εν έτη 2020 δεν ανήκει στο Ελληνικό έθνος, έχει καταληφθεί από τους λόγιους κοτζαμπάσηδες και τους προδότες με την κουκούλα,

ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ

που βρίσκονται στο κομματικό δημόσιο, νομαρχίες, δήμους, περιφέρειες, τράπεζες, Υπουργεία, Βιομηχανία, εμπόριο , σε δήθεν αντιστασιακές οργανώσεις,  Ανθρώπινα δικαιώματα, Στρατό, Παιδεία, Πολιτικά κόμματα, ΜΜΕ  διπλωματικό σώμα,  Ιδιωτικές επιχειρήσεις, και τώρα έχουν εισχωρήσει πλήρως στον κοινωνικό ιστό, ΜΚΟ,  ΕΛΙΑΜΕΠ, ΚΥΠ, ΑΧΕΠΑΝΣ, ΝΑΤΟ, ΟΗΕ, Ευρωπαϊκή ένωση, ΔΝΤ, λέσχη Μπίλντερμπεργ , Παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα FED  και το Λονδίνο Σιτι και εβραϊκό σιωνισμό και οι ανθέλληνες όλης της γης!

Ανήμπορη η αστυνομία: Δεκάδες χιλιάδες «μετανάστες» φτιάχνουν «χαλιφάτο και οικισμούς, κράτη εν κράτη» μέσα στην Αθήνα και σε όλη την επικράτεια .

Ποιοι ενορχήστρωσαν την καταστροφή και δεν είναι φυλακή;

Το χειρότερο είναι  ότι έχουν μολύνει και διχάσει τον λαό.

Και λίγο κροκοδείλιο κλάμα από την μπεκρού πόρνη  Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ

Από την συνέντευξη με τον Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ.

Και κορυφαία είδηση ότι το μεγάλο πρόβλημα της Ελλάδας είναι ότι μπήκε στο Ευρώ με πλαστά στοιχεία επί Εβραίου Κώστα Σημίτη!

Ηταν λάθος και της Κομισιόν τότε που δεν υπήρχε αυστηρή επίβλεψη;

Δεν ήταν μόνο λάθος της Κομισιόν.

Έφταιγε το Συμβούλιο των Υπουργών.

Τότε ήταν η Κομισιόν του Μπαρόζο το 1998-99, η Κομισιόν ζήτησε την έγκριση των Υπουργών Οικονομικών να ελέγξουν τα στατιστικά στοιχεία των χωρών -μελών μέσω της EUROSTAT.

Ένοχος & ελεύθερος και ο Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ

Και δυστυχώς ήμουν μεταξύ αυτών που είπαν: «Όχι, όχι.

Η Κομισιόν έχει αρκετές εξουσίες.

Αφήστε τις χώρες-μέλη να ελέγξουν μόνες τα στοιχεία τους».

Αυτό ήταν τεράστιο λάθος.

Αν είχε η Κομισιόν το δικαίωμα να ελέγξει τα στοιχεία, και το ιστορικό των στοιχείων, δεν θα ήταν δυνατό για την Ελλάδα να μπει στην Ευρωζώνη με λάθος βάση.

Δεν ήταν λάθος της «αναθεματισμένης» Κομισιόν, δεν ήταν δικό μου.

Ήταν λάθος του Συμβουλίου και εγώ ήμουν μέλος του.

Αυτό που φωνάζουμε εδώ και 12 χρόνια, πλέον επικυρώνεται από τα πιο υπεύθυνα χείλη.

Και ο προδότης εθνάρχης Καραμανλής που μας είπε θα σας ρίξω στην θάλασσα για να μάθετε να κολυμπάτε, χωρίς σωσίβιο, αλλά δυστυχώς μας έπνιξαν.

Μετά ανέλαβε ο Καραμανλής Γεωργίου, στην συνέχεια ο Παπανδρέου,  Πικραμένος Βαρεμένος, Παπαδήμος, μετά ο Σαμαράς Βενιζέλος, μετά ο Τσίπρας, και τέλος ο Μητσοτάκη θα τελειώσει την άλωση του Ελληνικού έθνους εν μεσω κορονοιου.

Αν δεν αντιδράσουμε μόνο πλέον η Εντροπία και το Χάος θα είναι η τελευταία μας ελπίδα!!!!

Δεν θα εχουμε ἁπλῶς μία Νέα Τουρκοκρατία, ἀλλά μία ΣΚΛΗΡΗ ΤΟΥΡΚΟ – ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΚΑΤΟΧΗ!

Επειδή, σε πολλούς,κάνει εντύπωσιν η έκφραση… τουρκο-ἰσραηλινή κατοχή της Ελλάδος και ίσως όσο και να ψάχνουν ν᾿αδυνατοῦν να βρουν κάποιο σύνδεσμο, πέραν τού γεωπολιτικού, τής Τουρκίας με το Ισραήλ, ας δούμε κάποια πολύ ενδιαφέροντα και άκρως διαφωτιστικά στοιχεία, από το άρθρο τοῦ Θεοδότου (ΟΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΤΡΙΩΝ ΗΓΕΤΩN: SARKOZY, BUYUKANIT καί MERKEL,Νοέμβριος 2011).

Η διήγησή  μας μπορεί να αρχίσει απ΄το έτος 1626.

Εκείνη την χρονιά γεννήθηκε στη Σμύρνη μία πραγματικά εφιαλτική προσωπικότητα η οποία έμελε να  παίξει καθοριστικό ρόλο στην πολιτική ιστορία της Τουρκίας.

Αυτός δεν  ήταν άλλος από τον Shabbetai Zevi, Εβραίο ασκεναζί (δηλαδή με καταγωγή από τη Γερμανία), του οποίου  ο πατέρας όμως  είχε γεννηθεί στην Ελλάδα, για την ακρίβεια στην… Πάτρα!

 Για τους ιστορικούς αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι, τόσους αιώνες μετά την καταστροφή του Ναού του Σολομώντος (το 70 μ.Χ.), ακριβώς όπως είχε προείπει ο Ιησούς Χριστός,  και τη διαμόρφωση του πρώτου γνωστικού ρεύματος, ο ακραίος Γνωστικισμός ξαναεμφανίστηκε στο πρόσωπο αυτού του ανθρώπου.

Και καλό είναι να θυμηθεί κανείς εδώ τι σημαίνει Γνωστικισμός:

 Είναι θρησκευτικό σύστημα το οποίο απορρίπτει τον παραδοσιακό Ιουδαϊσμό και τιμάει τον… εωσφόρο, δηλαδή τον διάβολο, γιατί τον θεωρεί φορέα της γνώσης και, κατά συνέπεια, λυτρωτή της ανθρωπότητας.

Κατά τον  Shabbetai Zevi λοιπόν, ο «φωτισμένος» έπρεπε να γευθεί το «μέλι της Αβύσσου», δηλαδή την αίσθηση του ψεύδους και της ισχύος, την απόλαυση που προσφέρουν τα σεξουαλικά όργια και τη διεστραμμένη χαρά που προκύπτει από την καταπάτηση οποιασδήποτε ηθικής αρχής.

Από επιστήμονες που έχουν εγκύψει στο θέμα αυτής ειδικώς της μορφής του γνωστικισμού, ο Shabbetai Zevi θεωρήθηκε άτομο  με έντονη ψυχοπαθολογική συμπεριφορά. Και όμως…  αυτό το άτομο  κατάφερε να φτιάξει ένα τεράστιο «μεσσιανικό»  κίνημα, οι απόηχοι του οποίου παραμένουν αισθητοί μέχρι σήμερα.

Αρχικά ο Shabbetai Zevi κήρυττε τις δοξασίες του Γνωστικισμού και, συνακολούθως, την κατάργηση κάθε παραδοσιακής θρησκείας. Πολλοί ραββίνοι πιστέψανε πως ήταν ο Μεσσίας που περίμεναν – και τον ακολούθησαν.

Η Θεσσαλονίκη, η Σμύρνη και η Κωνσταντινούπολη εξελίχθηκαν στα σημαντικότερα κέντρα αυτού του μεσσιανικού/γνωστικού κινήματος.

Τελικά ο Σουλτάνος ανησύχησε και έδωσε εντολή να τον πιάσουν.

Και τότε ο Shabbetai Zevi λιποψύχησε μπροστά στην προοπτική τού μαρτυρικού θανάτου και ασπάστηκε το Ισλάμ, δίνοντας παράλληλα εντολή στους Εβραίους οπαδούς του να κάνουν το ίδιο αλλά μόνο εξωτερικά :

http://theodotus.blogspot.com/2011/11/n-sarkozy-buyukanit-merkel.html

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την καταγωγή του επιθέτου Kasner μπορείτε να βρείτε στο: http://www.ancestry.com/facts/Kasner-family-history.ashx

 Ντονμέδες : Τό πιό «κοινό μυστικό» τῆς Μέσης Ἀνατολῆς

https://threadreaderapp.com/thread/1111934257851707392.html

«Από τα μέσα», κρυφά, μυστικά, θα παρέμεναν πιστοί στον μεσσιανικό γνωστικισμό που είχε κηρύξει ο  Shabbetai Zevi.

Αυτό και έγινε• και οι Τούρκοι τους ονόμασαν dönmeh (στα ελληνικά ντονμέδες), δηλαδή αποστάτες.

Σύμφωνα με επιστημονικούς υπολογισμούς, περί το 1900 ζούσαν στη Θεσσαλονίκη  περίπου 15.000 (!) ντονμέδες, χωρισμένοι σε τρεις τάξεις, τους Konyosos, τους İsmirli και τους Jakoblar (Jakobiti). Βίωναν την πίστη τους με άκρα μυστικότητα, και παντρεύονταν μόνο μεταξύ τους.

Πολλοί ντονμέδες άλλωστε κατετάγησαν στον Τουρκικό στρατό, έγιναν αξιωματικοί και υπήρξαν από τους πρωτεργάτες του κινήματος των Νεότουρκων στη Θεσσαλονίκη.

Στην πρώτη κυβέρνηση, πράγματι που ανέλαβε την εξουσία μετά την επανάσταση αυτών  των τελευταίων  το 1908, συμμετείχαν τρεις ντονμέδες υπουργοί, μεταξύ των οποίων και ο υπουργός των Οικονομικών Τζαβίτ μπέης.

Πολλοί Εβραίοι της Θεσσαλονίκης, μάλιστα, με επιμονή υποστήριζαν ότι και ο ίδιος ο Κεμάλ Ατατούρκ ήταν ντονμές.

Και όπως ήδη είπαμε, ένας απ’τους ραββίνους της Θεσσαλονίκης που διεκρίθη ως στέλεχος των ντονμέδων ήταν και  ο Haim Joseph Mallah, προπάππους του σημερινού προέδρου της Γαλλίας, Nicolas Sarcozy.

  Αυτό λοιπόν που ονομάστηκε «Κεμαλισμός» και «εκκοσμικευμένο τουρκικό κράτος»  μπορεί να θεωρηθεί  και  υλοποίηση  του σχεδίου του Εβραϊκού Γνωστικισμού όσον αφορά στην Τουρκία: καταστροφή της παραδοσιακής θρησκείας και των παραδοσιακών κοινωνικών δομών της χώρας αυτής και, παράλληλα, δημιουργία ενός εθνικισμού που στόχευε στην εξαφάνιση των άλλων εθνοτήτων που τότε ζούσαν στην τουρκική επικράτεια – των Ποντίων π.χ., των Αρμενίων κ.ά.

Οι δεσμοί επομένως της Τουρκίας με το Ισραήλ δεν είναι μόνο γεωπολιτικής υφής• είναι και δεσμοί ιδεολογικής  φύσεως. .

Αυτά όσον αφορά την σχέσι Τουρκίας Ισραήλ.

Ὅσο γιά τό «δεσμοί ἰδεολογικῆς ὑφῆς» φαντάζομαι πώς ἀντιλαμβάνεσθε πλέον ὅτι σημαίνει στήν οὐσία : ἀόρατος ἐξουσία καί κυριαρχία τῆς τουρκίας ἀπό τούς ἑβραίους, μέ ὅ,τι σημαίνει αὐτό ὄχι γιά τήν ἴδια τήν τουρκία ὡς κρατική ὑπόστασιν, ἀλλά καί κυρίως γιά τήν πολιτική της ἀπέναντι στήν χώρα μας…

Εν τω μεταξύ, ανακαινίζουμε τζαμιά εμείς οι κ@ρ@μ@λ@κες (ΚΑΙ αυτή η… «ειδησούλα» στο πρωτοσέλιδο τής «Εστίας», κάτω από τη… «λύση Δαυΐδ – ογλου»). Ταμάμ; Και γ@μώ την τουρκο-ισραηλινή συνεκμετάλλευσή σας…

http://esxatianasxesi.blogspot.com/2020/01/blog-post_41.html

Γιά νά δοῦμε τώρα ποιός ἄλλος ἐξυπηρετεῖ τά σχέδια αὐτά.

Χωρίς δισταγμό, πιστεύω, ὅλοι σας σκέπτεστε τήν Γερμανία.

Μία γερμανία πού ἔπαιξε τόν πιό βρώμικο ῥόλον στόν ἀφανισμό τοῦ Ἑλληνισμοῦ τῆς Ἰωνίας, τοῦ Πόντου καί γενικώτερα τῆς Μικρᾶς Ἀσίας.

Ἔλα ὅμως πού καί σήμερα παίζει τόν ἴδιο ῥόλον !

Τελευταῖο παράδειγμα ἡ σύσκεψις τοῦ Βερολίνου,γιά τό θέμα τῆς Λιβύης,ὅπου ἐκλήθησαν καί οἱ πιό ἀπίθανοι ( Κογκό) αλλά ὄχι ἡ Ἑλλάς, αλλά και η ανακοίνωση ότι στα σύνορα η Ελλάδα παραβίασε τα ανθρώπινα διακαιώματα των λαθροδολοφονων… κατά τα λεγόμενα της Τουρκιάς !

Καί τί ἀπάντησε ἡ Μέρκελ στόν Κούλη ὅταν …τῆς ζήτησε ἐξηγήσεις ἐπ᾿αὐτοῦ;

Δέν θ᾿ἀσχοληθοῦμε μέ θέματα θαλασσίων ζωνῶν !

Ἄ, μάλιστα καί προφανῶς γιά ὅλα τά ἄλλα θέματα, τό Κογκό ἀπό τά βάθη τῆς Ἀφρικῆς εἶναι τά μάλα ἐνδιαφερόμενο γιά τό θέμα τῆς Λιβύης ἐνῶ ἡ Ἑλλάς πού θαλασσίως συνορεύει μέ αὐτήν ἕνα μόνον θέμα τήν συνδέει : οἱ θαλάσσιες ζῶνες !

Μάλιστα φράου Ἄγγελα Δωροθέα Κάσνερ-Κάσμιερτσακ-Μέρκελ,τό πιάσαμε τό …νόημα …

η μαιγερα μερκελ Α

Γιά νά τήν δοῦμε καί αὐτήν ὅμως.

κυκλοφόρησε στην Γερμανία ένα βιβλίο με τον τίτλο: Άνγκελα Μέρκελ- Η Καγκελλάριος και ο κόσμος της, στο οποίο ο Γερμανός δημοσιογράφος Stefan Kornelius κάνει μια εμπεριστατωμένη έρευνα στο γενεαλογικό δένδρο της Μέρκελ, και αποκαλύπτει ότι ο πατέρας της ήταν Πολωνός και το πραγματικό του όνομα ήταν Kazmierczak.

Όταν μετανάστευσε από την Πολωνία στην Γερμανία, το άλλαξε επί το γερμανικότερο σε  Kasner.

Ο Χορστ Κάσνερ έκρυβε επιμελώς την Εβραϊκή καταγωγή του μέχρι το 2005, στους σιωνιστικούς κόλπους των προτεσταντών.

Πέθανε το 2011.

Το φοβερό;;;

Αποτεφρώθηκε ως γνήσιος εβραίος.

Vintage: Αγνωστες φωτογραφίες της Μέρκελ - Παιδί, έφηβος, νέα, από την εποχή που λεγόταν Ανγκελα Κάσνερ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Το επώνυμο η Μέρκελ το απέκτησε από τον πρώτο της σύζυγο, τον Ούλριχ Μέρκελ (Ulrich Merkel).

Με τον τότε συμφοιτητή της και μετέπειτα σύζυγό της Ούλριχ Μέρκελ. Ο γάμος τους έγινε το 1977 και κράτησε μόλις λίγα χρόνια.

Με τον τότε συμφοιτητή της και μετέπειτα σύζυγό της Ούλριχ Μέρκελ. Ο γάμος τους έγινε το 1977 και κράτησε μόλις λίγα χρόνια.

Η Ανγκέλα διατήρησε το επίθετο του, όπως κάνει και η δική μας, η Ντόρα Μπακογιάννη…Σήμερα είναι παντρεμένη με τον Γερμανοεβραίο χημικό Γιοαχίμ Σάουερ (Joachim Sauer).

Τον γνώρισε στο Κεντρικό Ινστιτούτο Φυσικής Χημείας (ZIPC) , ως εργαζόμενη την περίοδο 1978-1990. Ο χημικός μάλιστα Γιοαχίμ, χώρισε την γυναίκα του για να παντρευτεί τη Μέρκελ.

Horst Kasner (né Horst Kaźmierczak; born August 6, 1926 in Berlin, died September 2, 2011 in Templin) was a German Protestant theologian and father of German Chancellor Angela Merkel. (τό βιογραφικό ἐδῶ)

https://alchetron.com/Horst-Kasner

Ο δημοσιογράφος δεν μας δίνει περισσότερες πληροφορίες, και οι λόγοι, όπως θα φανεί παρακάτω, είναι μάλλον προφανείς.

Το επίθετο Kazmierczak προέρχεται από  το όνομα Kazimierz, μία ιστορική συνοικία της Κρακοβίας,  γνωστή γιατί αποτέλεσε το κέντρο  της εβραϊκής κοινότητας της πόλης από τον 14ο αιώνα.

Πολλοί  Ιουδαίοι λοιπόν της Πολωνίας  έπαιρναν το επίθετο τους από τα αρχικά αυτής της συνοικίας, όπως εξάλλου  το επιβεβαιώνουν και οι ίδιοι.

Ο Kazmierczak  παντρεύτηκε  μία Πολωνή, με το επίσης πολύ συνηθισμένο εβραϊκό επίθετο Jentzsch.

Έτσι μας προέκυψε  η  Angela Merkel (=το επίθετο του συζύγου) Kasner- Kazmierczak… και ένας Θεός ξέρει τι άλλο!

Καί πώς η Μερκελ αναδείχτηκε  στην  ηγεσία της Γερμανίας;

 Η Angela Merkel γεννήθηκε  το 1954 στο Αμβούργο, που τότε ήταν μέρος μέρος της Ομοσπονδιακής (δηλαδή της Δυτικής) Γερμανίας. Πατέρας της ήταν ο Hοrst Kasner, σύνηθες εβραϊκό επίθετο, και μητέρα της η Harland Jentzschs, που όπως φημολογείται είχε παππού «Πολωνό».

Ο μπαμπάς τώρα, αν και θεωρητικώς ήταν «Λουθηρανός πάστορας» στην Δυτική Γερμανία, ξαφνικά  αποφάσισε να μετακομίσει στην Ανατολική Γερμανία, δηλαδή την κομμουνιστική. Αυτό και έκανε και εκεί –πάλι αιφνιδιαστικώς και περιέργως- το μαρξιστικό καθεστώς του προσέφερε προνόμια πολύ ασυνήθιστα: Όχι ένα αλλά δύο  αυτοκίνητα καθώς και την δυνατότητα να μπαινοβγαίνει στην ανατολική Γερμανία όποτε το ήθελε. (Για θυμηθείτε το τείχος του Βερολίνου και τα παλληκάρια που σκοτώθηκαν πάνω του, γιατί ήθελαν να φύγουν από τους παραδείσους των κομμουνιστών!)

Ο Wolf γεννήθηκε στις 19 Ιανουαρίου 1923, στο Hechingen της επαρχίας Hohenzollern (τώρα Μπάντεν-Βυρτεμβέργη ), απο εβραίους γονείς.(βιογραφικό,ἐδῶ)

https://en.wikipedia.org/wiki/Markus_Wolf

ΜΕΡΚΕΛ: Διαβάστε για τα "απόκρυφα", "κόκκινα" μυστικά της... | Fx ...

Η μικρή Angela, τώρα, γράφτηκε στην κομμουνιστική οργάνωση της νεολαίας και προωθήθηκε ταχύτατα, αφού έφτασε να γίνει  γραμματέας του τομέα «Παρακίνηση και Προπαγάνδα».

Λέγεται ότι αυτός που βοήθησε το κορίτσι να «εξελιχθεί» ήταν ο Marcus (Misha) Wolf, δηλαδή ο –εξυπακούεται Εβραίος- αρχικατάσκοπος της Ανατολικής Γερμανίας.

   Όταν όμως έπεσε, το 1989, το  τείχος του Βερολίνου, η Angela έβγαλε  το «αριστερό» ταγιέρ και φόρεσε το «χριστιανοδημοκρατικό» : Έγινε  στέλεχος του Democratische Aufbruch, πολιτικής οργάνωσης που «εμπνεόταν» από  το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα της (πρώην) Δυτικής Γερμανίας (CDU) – με το οποίο και τελικώς ενώθηκε.

Έτσι, με το κόλπο της ένωσης αυτής η Angela βρέθηκε μέσα στους Χριστιανοδημοκράτες και, μετά από πολλούς και διάφορους ελιγμούς, κατέληξε να φτάσει να γίνει «προστατευόμενη» του ίδιου του Helmuth Kohl.

Και καλά να τα πάθει ο Kohl!

Όταν ήρθανε τα δύσκολα για αυτόν (δηλαδή κατηγορίες για χρηματισμό και τα συνακόλουθα), η Angela πρώτα πήρε αποστάσεις, μετά τον άδειασε και τελικώς κατάφερε να γίνει η ίδια πρόεδρος του CDU και μετά καγκελλάριος της ενοποιημένης Γερμανίας!

«Η κ.Μέρκελ έχει μια συναισθηματική σχέση με το Ισραήλ και τον εβραϊκό λαό»

Πάντως, μεγαλύτερη σημασία και από το γενεαλογικό δένδρο της Μέρκελ, έχει η δήλωση του καθηγητή πολιτικών επιστημών στο πανεπιστήμιο της Βόννης και βιογράφου της, Gerd Langguth: «Η κ.Μέρκελ έχει μια συναισθηματική σχέση με το Ισραήλ και τον εβραϊκό λαό».

Δήλωση που απέκτησε ιδιαίτερη σημειολογία, αφού δημοσιεύτηκε από τους  New York Times. (ἀπό Θεόδοτο,ἐδῶ)

Για πολλούς αιώνες, ο Kazimierz ήταν ένας τόπος συνύπαρξης και αλληλοδιείσδυσης των εθνοτικών πολωνικών και εβραϊκών πολιτισμών

Το βορειοανατολικό τμήμα της περιοχής ήταν ιστορικά εβραϊκό…Οι Εβραίοι είχαν διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην περιφερειακή οικονομία της Κρακοβίας από τα τέλη του 13ου αιώνα…

1936 street scene in Kazimierz

Η εβραϊκή κοινότητα στην Κρακοβία ζούσε αδιάσπαστα παράλληλα με τους πολωνούς γείτονες της υπό τήν προστασία του βασιλιά Casimir III του Μεγάλου…(περισσότερα ΕΔΩ) https://en.wikipedia.org/wiki/Kazimierz

Λοιπόν,τώρα ἀντιλαμβάνεσθε καί τήν ἐκδήλωσιν χαρᾶς τῆς φράου  Ἄγγελα Δωροθέα Κάσνερ-Κάσμιερτσακ-Μέρκελ ,μέ τό καθρεπτάκι τοῦ Ἐρντογάν. Ἔ,συμβολικό τό καθρεπτάκι ἔτσι;

Τό τί εἶδε μέσα σ᾿αὐτό δέν νομίζω πώς χρειάζεται νά τό ποῦμε ἐμεῖς…

Αυτή η κ@λόγρια, καθορίζει το μέλλον των παιδιών σου…

ΟΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΤΡΙΩΝ ΗΓΕΤΩN: SARKOZY, BUYUKANIT & MERKEL

Το άρθρο γράφτηκε ενόσω ο Γιασάρ Μπουγιουκανίτ υπηρετούσε ως επικεφαλής των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Η σχέση Τουρκίας-Ισραήλ έχει σαφέστατα πλέον αλλάξει λόγω της ανόδου του ισλαμισμού και της πολιτικής εξασθένισης των Κεμαλιστών.

 Αναστασίου Γιαννά

   Η διήγησή  μας μπορεί να αρχίσει απ΄το έτος 1626.

Εκείνη την χρονιά γεννήθηκε στη Σμύρνη μία πραγματικά εφιαλτική προσωπικότητα η οποία έμελε να  παίξει καθοριστικό ρόλο στην πολιτική ιστορία της Τουρκίας.

Αυτός δεν  ήταν άλλος από τον Shabbetai Zevi, Εβραίο ασκεναζί (δηλαδή με καταγωγή από τη Γερμανία), του οποίου  ο πατέρας όμως  είχε γεννηθεί στην Ελλάδα, για την ακρίβεια στην… Πάτρα!

 Για τους ιστορικούς αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι, τόσους αιώνες μετά την καταστροφή του Ναού του Σολομώντος (το 70 μ.Χ.), ακριβώς όπως είχε προείπει ο Ιησούς Χριστός,  και τη διαμόρφωση του πρώτου γνωστικού ρεύματος, ο ακραίος Γνωστικισμός ξαναεμφανίστηκε στο πρόσωπο αυτού του ανθρώπου.

Και καλό είναι να θυμηθεί κανείς εδώ τι σημαίνει Γνωστικισμός: Είναι θρησκευτικό σύστημα το οποίο απορρίπτει τον παραδοσιακό Ιουδαϊσμό και τιμάει τον… εωσφόρο, δηλαδή τον διάβολο, γιατί τον θεωρεί φορέα της γνώσης και, κατά συνέπεια, λυτρωτή της ανθρωπότητας.

Κατά τον  Shabbetai Zevi λοιπόν, ο «φωτισμένος» έπρεπε να γευθεί το «μέλι της Αβύσσου», δηλαδή την αίσθηση του ψεύδους και της ισχύος, την απόλαυση που προσφέρουν τα σεξουαλικά όργια και τη διεστραμμένη χαρά που προκύπτει από την καταπάτηση οποιασδήποτε ηθικής αρχής.

Από επιστήμονες που έχουν εγκύψει στο θέμα αυτής ειδικώς της μορφής του γνωστικισμού, ο Shabbetai Zevi θεωρήθηκε άτομο  με έντονη ψυχοπαθολογική συμπεριφορά.

Και όμως…  αυτό το άτομο  κατάφερε να φτιάξει ένα τεράστιο «μεσσιανικό»  κίνημα, οι απόηχοι του οποίου παραμένουν αισθητοί μέχρι σήμερα.

    Αρχικά ο Shabbetai Zevi κήρυττε τις δοξασίες του Γνωστικισμού και, συνακολούθως, την κατάργηση κάθε παραδοσιακής θρησκείας.

Πολλοί ραββίνοι πιστέψανε πως ήταν ο Μεσσίας που περίμεναν – και τον ακολούθησαν.

Η Θεσσαλονίκη, η Σμύρνη και η Κωνσταντινούπολη εξελίχθηκαν στα σημαντικότερα κέντρα αυτού του μεσσιανικού/γνωστικού κινήματος.

Τελικά ο Σουλτάνος ανησύχησε και έδωσε εντολή να τον πιάσουν.

Και τότε ο Shabbetai Zevi λιποψύχησε μπροστά στην προοπτική τού μαρτυρικού θανάτου και ασπάστηκε το Ισλάμ, δίνοντας παράλληλα εντολή στους Εβραίους οπαδούς του να κάνουν το ίδιο αλλά μόνο εξωτερικά : «Από τα μέσα», κρυφά,   μυστικά, θα παρέμεναν πιστοί στον μεσσιανικό γνωστικισμό που είχε κηρύξει ο  Shabbetai Zevi.

Αυτό και έγινε• και οι Τούρκοι τους ονόμασαν dönme (στα ελληνικά ντονμέδες), δηλαδή αποστάτες.

Σύμφωνα με επιστημονικούς υπολογισμούς, περί το 1900 ζούσαν στη Θεσσαλονίκη  περίπου 15.000 (!) ντονμέδες, χωρισμένοι σε τρεις τάξεις, τους Konyosos, τους İsmirli και τους Jakoblar (Jakobiti).

Βίωναν την πίστη τους με άκρα μυστικότητα, και παντρεύονταν μόνο μεταξύ τους.

Πολλοί ντονμέδες άλλωστε κατετάγησαν στον Τουρκικό στρατό, έγιναν αξιωματικοί και υπήρξαν από τους πρωτεργάτες του κινήματος των Νεότουρκων στη Θεσσαλονίκη.

Στην πρώτη κυβέρνηση, πράγματι που ανέλαβε την εξουσία μετά την επανάσταση αυτών  των τελευταίων  το 1908, συμμετείχαν τρεις ντονμέδες υπουργοί, μεταξύ των οποίων και ο υπουργός των Οικονομικών Τζαβίτ μπέης.

Πολλοί Εβραίοι της Θεσσαλονίκης, μάλιστα, με επιμονή υποστήριζαν ότι και ο ίδιος ο Κεμάλ Ατατούρκ ήταν ντονμές.

Και όπως ήδη είπαμε, ένας απ’τους ραββίνους της Θεσσαλονίκης που διεκρίθη ως στέλεχος των ντονμέδων ήταν και  ο Haim Joseph Mallah, προπάππους του σημερινού προέδρου της Γαλλίας, Nicolas Sarcozy.

   Αυτό λοιπόν που ονομάστηκε «Κεμαλισμός» και «εκκοσμικευμένο τουρκικό κράτος»  μπορεί να θεωρηθεί  και  υλοποίηση  του σχεδίου του Εβραϊκού Γνωστικισμού όσον αφορά στην Τουρκία: καταστροφή της παραδοσιακής θρησκείας και των παραδοσιακών κοινωνικών δομών της χώρας αυτής και, παράλληλα, δημιουργία ενός εθνικισμού που στόχευε στην εξαφάνιση των άλλων εθνοτήτων που τότε ζούσαν στην τουρκική επικράτεια – των Ποντίων π.χ., των Αρμενίων κ.ά.

Οι δεσμοί επομένως της Τουρκίας με το Ισραήλ δεν είναι μόνο γεωπολιτικής υφής• είναι και δεσμοί ιδεολογικής  φύσεως.

Όπως είναι γνωστό, σημαντικοί πολιτικοί της σημερινής Τουρκίας είναι ντονμέδες (ο πρώην υπουργός Εξωτερικών  Iσμαήλ Τζέμ, η διαβόητη Τανσού Τσιλέρ κ.ά).

Επίσης ντονμέδες είναι και πολλοί από τους ανώτερους στρατιωτικούς ηγήτορες, όπως π.χ. ο τωρινός Αρχηγός Στρατού, στρατηγός Γιασάρ Μπουγιουκανίτ.

   Kαι ας κάνουμε τώρα  ένα χωροχρονικό άλμα, για να πάμε από την Τουρκία  στην Ευρώπη του σήμερα.

Ο Nicolas Sarkozy, μετά την εκλογή του στο αξίωμα της προεδρίας της Γαλλικής Δημοκρατίας, δήλωσε ότι «συνενοείται θαυμάσια» με την πρωθυπουργό της Γερμανίας, την περίφημη Angela Merkel.

Γιατί όμως;

Ποια είναι στην πραγματικότητα  αυτή η «Γερμανίδα»;

Για να το δούμε λίγο το ζήτημα!

   Λέγεται ότι αυτός που βοήθησε το κορίτσι να «εξελιχθεί» ήταν ο Marcus (Misha) Wolf, δηλαδή ο –εξυπακούεται Εβραίος- αρχικατάσκοπος της Ανατολικής Γερμανίας.

   Όταν όμως έπεσε, το 1989, το  τείχος του Βερολίνου, η Angela έβγαλε  το «αριστερό» ταγιέρ και φόρεσε το «χριστιανοδημοκρατικό» : Έγινε  στέλεχος του Democratische Aufbruch, πολιτικής οργάνωσης που «εμπνεόταν» από  το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα της (πρώην) Δυτικής Γερμανίας (CDU) – με το οποίο και τελικώς ενώθηκε.

Έτσι, με το κόλπο της ένωσης αυτής η Angela βρέθηκε μέσα στους Χριστιανοδημοκράτες και, μετά από πολλούς και διάφορους ελιγμούς, κατέληξε να φτάσει να γίνει «προστατευόμενη» του ίδιου του Helmuth Kohl.

Και καλά να τα πάθει ο Kohl!

Όταν ήρθανε τα δύσκολα για αυτόν (δηλαδή κατηγορίες για χρηματισμό και τα συνακόλουθα), η Angela πρώτα πήρε αποστάσεις, μετά τον άδειασε και τελικώς κατάφερε να γίνει η ίδια πρόεδρος του CDU και μετά καγκελλάριος της ενοποιημένης Γερμανίας!

Τώρα πια μπορεί αδίστακτα να αποκαλύψει τα βασικά σημεία του προγράμματός  της : Ναι στους πολέμους του Bush, όχι στην υποστήριξη των οικονομικώς κατώτερων κοινωνικών στρωμάτων και φυσικά… τα πάντα σε εγκάρδια συνεννόηση με τον  Sarkozy.

   Όμως, εάν  σε όλα αυτά που μόλις είπαμε προσθέσουμε και τα όσα σήμερα γίνονται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, τότε θα έπρεπε να αλλάξουμε τον τίτλο του παρόντος άρθρου και να τον κάνουμε: «Η αποκάλυψη της μυστικής ιεραρχίας».

Τα παραπάνω πρέπει να τα ξέρουν οι Έλληνες, για να ξέρουν με ποιους ηγέτες μπορούν να συνεργαστούν και από ποιους πρέπει να φυλάγονται!

“Δεν ήταν ο Χίτλερ ή ο Χίμλερ που με απήγαγε, με χτύπησε και πυροβόλησε την οικογένεια μου.

ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ

Ήταν ο τσαγκάρης, ο γαλατάς, ο γείτονας, που φόραγε κουκούλα και έδειχνε τους πατριώτες του και μετά πήρε μια στολή και στην συνέχεια  ο προδότης πίστεψε ότι είναι η κυρίαρχη φυλή.”

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

4 comments to Το Ελληνικό ΕΘΝΟΣ δέχεται Παρά φύσει ΥΒΡΙΔΙΚΌ ΠΟΛΕΜΟ,  ξεκάθαρα στοιχεία κακοποίησης ΑΠΟ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ . ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ ΤΕΡΑΤΑ !

  • .
    .
    .
    .

    Τρίτη, 21 Απριλίου 2020
    .
    .
    Γκι Φερχόφστατ: “Τη γη, θέλουμε τη γη σας, τα ξενοδοχεία, τα μπαρ και τα εστιατόρια σας, τη διαχείριση των περιουσιών σας, τα νησιά σας, τον ήλιο και τις παραλίες σας. ΒΙΝΤΕΟ
    .
    .
    Αυτά τα αποσπάσματα αποκαλύπτει σήμερα η ερευνήτρια της Λέσχης Μπιλντερμπεργκ, συγγραφέας κα Κριστίνα Χιμένεθ Μαρτίν. Σε σχόλιό της η κα Μαρτίν αναφέρει: “ Ο Guy Verhofstadt, πρώην πρωθυπουργός του Βελγίου. Προεδρεύων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου το 2001 και μία από τις φωνές του George Soros στα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα. Τι εννοεί σε αυτή την ομιλία; Βασικά λέει:…
    “Τη γη, θέλουμε τη γη σας, τα ξενοδοχεία, τα μπαρ και τα εστιατόρια σας, τη διαχείριση των περιουσιών σας, τα νησιά σας, τον ήλιο και τις παραλίες σας… και μέχρι να μας τα δώσετε δεν θα σας αφήσουμε να φύγετε από το σπίτι”. Όπως έχουμε σχολιάσει συχνά, είναι πόλεμος για πόρους. Δηλώσεις σαν αυτές δύσκολα θα τις βρείτε στη μάζα των ΜΜΕ”. Η αποκάλυψη της κας Μαρτίν είναι αρκούντως σοβαρή γιατί σε περίπτωση που έχει ειπωθεί κάτι τέτοιο ιδίως από έναν τέτοιο πολιτικό το θέμα λαμβάνει άλλες διαστάσεις..
    Όμως αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία και προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία είναι κάποια αποσπάσματα από τις τοποθετήσεις του που δεν ήρθαν ποτέ στην δημοσιότητα..
    Αυτά τα αποσπάσματα αποκαλύπτει σήμερα η ερευνήτρια της Λέσχης Μπιλντερμπεργκ, συγγραφέας κα Κριστίνα Χιμένεθ Μαρτίν.
    .
    .
    ΒΙΝΤΕΟ
    .
    COVID-19: What are you waiting for, Mrs Von der Leyen?

    17 Απρ 2020
    .
    Guy Verhofstadt
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=rrTBiQWkVbY&feature=emb_title

    .
    .
    Σε σχόλιό της η κα Μαρτίν αναφέρει: “ Ο Guy Verhofstadt, πρώην πρωθυπουργός του Βελγίου. Προεδρεύων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου το 2001 και μία από τις φωνές του George Soros στα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα. Τι εννοεί σε αυτή την ομιλία; Βασικά λέει “η γη, θέλουμε τη γη σας, τα ξενοδοχεία, τα μπαρ και τα εστιατόρια σας, τη διαχείριση των περιουσιών σας, τα νησιά σας, τον ήλιο και τις παραλίες σας… και μέχρι να μας τα δώσετε δεν θα σας αφήσουμε να φύγετε από το σπίτι”. Όπως έχουμε σχολιάσει συχνά, είναι πόλεμος για πόρους. Δηλώσεις σαν αυτές δύσκολα θα τις βρείτε στη μάζα των ΜΜΕ”.
    Η αποκάλυψη της κας Μαρτίν είναι αρκούντως σοβαρή γιατί σε περίπτωση που έχει ειπωθεί κάτι τέτοιο ιδίως από έναν τέτοιο πολιτικό το θέμα λαμβάνει άλλες διαστάσεις..
    Η ερευνήτρια στέλνει το δικό της μήνυμα: “Το κουτί της Πανδώρας άνοιξε ξανά, σκορπίζοντας όλα τα κακά στην πιο μακρινή γωνία του πλανήτη. Οι κυρίαρχοι του κόσμου κατάφεραν όλα όσα είχαν σχεδιάσει για δεκαετίες να συμβούν και τώρα η βία των καθημερινών γεγονότων απειλεί να καταστρέψει τον τελευταίο θησαυρό που κρατάει το κουτί: την ΕΛΠΙΔΑ. Υπάρχει ακόμα χώρος στο μυαλό σου γι ‘ αυτήν; Βρείτε την, σηκωθείτε και δράστε!”
    Και καταλήγει με την φράση του Νικολό Μακιαβέλι: “Όποιος ελέγχει τον φόβο των ανθρώπων, γίνεται ο κυρίαρχος των ψυχών τους”
    http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2020/04/blog-post_211.html
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=rrTBiQWkVbY&feature=emb_title

  • Τρίτη, 21 Απριλίου 2020
    Μια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ και ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ ομιλία του 2008, του Δρος Μάικλ Γκρέγκερ (www.nutritionfacts.org) που θα σας καθηλώσει και θα σας συγκλονίσει
    http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2020/04/2008-wwwnutritionfactsorg.html

    https://www.youtube.com/watch?v=sLAH2juoh3c&feature=emb_title

  • .
    .
    .
    Τρίτη, 21 Απριλίου 2020
    .
    .
    Η Ελλάδα ως παγκόσμιο πρότυπο δουλοπρέπειας
    .
    .
    https://diodotos-k-t.blogspot.com/2020/04/blog-post_72.html
    .
    .
    .
    Αν δεν με ακουσεις εχεις να χασεις παρα πολλα …
    .
    .
    21 Απρ 2020
    .
    Κατοχικά Νέα
    .
    .
    .
    .
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=OfRwlMNHeyw

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>