ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΕΝΩΜΕΝΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΕ(ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΦΙΑΛΤΕΣ, ΚΑΙ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120, ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΛΑΟΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ, ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ!
«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Έτσι ήταν η Θεσσαλονίκη στην αρχαιότητα – Εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Η ΕΕ απέτυχε στην κρίση του κορονοιου, Προς χάρη των οικονομικών συμφερόντων της Ελίτ των Βρυξελλών!

Η ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ α

Εν ολίγοις, η ΕΕ απέτυχε να δράσει για τους πολίτες της. 

Εκτός από τις φράσεις για τις ευρωπαϊκές λύσεις, οι υψηλόμισθοι αξιωματούχοι της ΕΕ δεν έχουν τίποτα να δείξουν, εκτός από τα μονόπλευρα και απάνθρωπα συμφέροντα των ελίτ των Βρυξελλών.

»Η Ευρώπη αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη δοκιμασία μετά τον πόλεμο. Αυτήν τη στιγμή αποτυγχάνει να καταπολεμήσει τους ιούς. Εάν παραμείνει έτσι, η ΕΕ θα μπορούσε να διαλύσει. […] Αλλά ίσως η μεγαλύτερη απώλεια είναι ακόμα μπροστά μας: η απώλεια της εμπιστοσύνης στη σημασία και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πράγματι, η αξία της ΕΕ αμφισβητείται επανειλημμένα σε μεγάλες κρίσης.

 Η Ευρώπη δέχεται επίθεση σε ολοένα και μικρότερα χρονικά διαστήματα από ξένες ιογενείς ασθένειες, όπως η πανδημία SARS που ξεκίνησε στη νότια Κίνα το 2002/03 ή το τρέχον COVID-19 από το Wuhan.

 Μετά την πανδημία, αναπόφευκτα έρχεται η επόμενη πανδημία.

Όμως, τα ανοιχτά σύνορα και η ομαλή ροή εμπορευμάτων έχουν προφανώς μεγαλύτερη προτεραιότητα μεταξύ των ελίτ των Βρυξελλών από την προστασία εκατοντάδων εκατομμυρίων Ευρωπαίων από ασθένειες.

Αυτό έγινε σαφές ενόψει της κρίσης του Κορονοιου.

Αντί να προστατεύουν επιτέλους τους πολίτες τους, σκέφτονται να κάνουν άρση  του εγκλεισμού των Ευρωπαίων πωλητών ταυτόχρονα, αυτό είναι εκ των πραγμάτων φρίκη, αφού κάθε έθνος και γεωγραφική περιοχή, έχει διαφορετικές καιρικές συνθήκες και κουλτούρα.

Αλλά και διαφορετική ενάρξει της καραντίνας.

 Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Γερμανικός εισήγαγε συνοριακούς ελέγχους στην μαζική πανδημία κορώνας ως μία από τις τελευταίες πολιτείες, σχεδόν εξ, αναγκάστηκε από της γειτονικές χώρες, αλλά στη συνέχεια συνέχισε ακόμη και ενόψει αυτής της εποχικής κρίσης, οι παράνομοι μετανάστες συνέχισαν να κάνουν κατάχρηση του δικαιώματος ασύλου (άρθρο 16α ΣΕ) Η είσοδος στη Γερμανία αντιπροσωπεύει έναν ακόμη όρκο αποκάλυψης από την κυβέρνηση της Μέρκελ.

Η ιδεολογία των ανοιχτών συνόρων και η παγκοσμιοποιημένη οικονομική τάξη είναι προφανώς πιο σημαντικά για αυτούς τους πολιτικούς από την ασφάλεια των πολιτών τους.

Μόνο τα έθνη κράτη  που τα κατέκριναν ως ρατσιστικά αποδείχθηκαν ικανά να δράσουν.

Η ίδια διαδικασία παρατηρήθηκε στην προσφυγική κρίση.

Η ΕΕ αρνήθηκε επίσης να παράσχει προστασία στα εξωτερικά της σύνορα όπως με την Ελλάδα, έως ότου η μικρή Αυστρία πήρε το προβάδισμα και έκλεισε την πύλη προς τα Βαλκάνια με άλλες χώρες όπως η Ουγγαρία.

Ως ενδιάμεσο συμπέρασμα της κρίσης της Κορώνας, μπορεί να δηλωθεί ότι ολόκληρη η διοίκηση της ΕΕ έχει αποτύχει και παρακολουθεί ανόητα πώς οι πολίτες της έχουν εκτεθεί στο αναδυόμενο κύμα ιών χωρίς προστασία.

 Η ΕΕ έχει οδηγήσει σε παραλογισμό μέσω της ιδεολογίας της για τα ανοιχτά σύνορα.

Οι πολίτες θέλουν προστασία, αλλά λαμβάνουν μόνο φράσεις σχετικά με τις «ευρωπαϊκές λύσεις» και είσαστε ρατσιστές!!!!!!

Τέτοια Ευρώπη δεν την θέλουμε!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

3 comments to Η ΕΕ απέτυχε στην κρίση του κορονοιου, Προς χάρη των οικονομικών συμφερόντων της Ελίτ των Βρυξελλών!

 • .
  κορωναϊός ψέμματα αλήθειες τι λένε η στατιστικές ΙΑΝΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ
  .

 • VOUCHER 600€: Το κόλπο για να μαζέψετε 100 ώρες – peptiko.gr peoplecerteducation.org
  https://www.youtube.com/watch?v=A6JEYPEgCx8 Reiki Jiri : Αφορά όσους είναι επιστήμονες : Μηχανικοί Δικηγόροι Γιατροί Οδοντίατροι Οικονομολόγοι Λογιστές Ψυχίατροι Λοιπό υγειονομικό προσωπικό Αρχιτέκτονες Ερευνητές Εκπαιδευτικοί (μόνο ελεύθεροι επαγγελματίες) Εκπαιδεύονται 100 ώρες και παίρνουν 600€ -Οι αιτήσεις συμμετοχής λήγουν 20 Απριλίου -Ιστοσελίδα να μπείτε να κάνετε αίτηση peoplecerteducation.org να το δούνε κι αλλοι μπορεί να χρησιμεύσει σε κανέναν 👏👏
  .

 • Νομπελίστας Ιατρικής Luc Montagnier: «Ο covid19 είναι ανθρώπινο δημιούργημα»