«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο κορονοιος ο Π.Ο.Υ και η Αράχνη

Αγαπητοί αναγνώστες είμαι ο πρώτος που σε ανυποψίαστο χρόνο κατηγόρησα τον Π.Ο.Υ, ελπίζω να καταφέρει να τον αποκαλύψει ο Τραμπ, πριν τον φάνε όπως τον Κένεντι!

δην Α α

Τους τελευταίους μήνες ο πλανήτης βιώνει μία πρωτοφανή βιολογική επιθετική κρίση.

Σχεδόν όλα τα κράτη του κόσμου έχουν κληθεί να τη διαχειριστούν, και να λάβουν μέτρα περιορισμού και αντιμετώπισης της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, αλλά και να μεριμνήσουν για την επόμενη μέρα. Με κατάργηση των δικαιωμάτων του ανθρώπου.

Στις 30 Μαρτίου ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Προγράμματος Έκτακτης Ανάγκης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), Δρ. Michael Ryan, είπε κάτι που δεν ακούστηκε και πολύ (!), ότι μπορεί να χρειαστεί να «εισέλθουμε στα σπίτια και να απομακρύνουμε μέλη της οικογένειας» λόγω του νέου κοροναϊού. Βιντεο

Βιντεο
https://www.youtube.com/watch?v=bmtEGNdee2Y&feature=emb_logo

Η αράχνη Π.Ο.Υ Παγκόσμιος οργανισμός υγείας, βρίσκετε επικεφαλής σε όλα τα έθνη και αυτά που δεν έχουν ενταχτεί, είναι ελάχιστα και άνευ σημασίας για την επικράτηση του Π.Ο.Υ επάνω στην γη!
Θα πει κάποιος, ότι είναι φυσιολογικό, αφού ο τομέας του Π.Ο.Υ είναι αυτός, ο παγκόσμιος έλεγχος της υγείας.
Εδώ λοιπόν είναι και η παγίδα, ο Π.Ο.Υ, ελέγχει τα ερευνητικά κέντρα, τα κέντρα πειραμάτων, τις βιομηχανίες φαρμάκων- φυτοφαρμάκων, ιδιωτικά και δημόσια, αλλά και του στρατού, τι καλύτερο όπλο θα αναζητούσε η Νέα Τάξη, η Παγκόσμια τάξη πραγμάτων, ή παγκοσμιοποίηση;;;
Έχει στα χέρια του το ισχυρότερο όπλο, το αόρατο όπλο, ή τον αόρατο εχθρό όπως τον ονομάζουν!!!
Ο Π.Ο.Υ είναι όπως η Αράχνη, έχει σκεπάσει με τον ιστό της την γη, όπως ξέρουμε σε όποιο σημείο του ιστού και να παρεισφρήσει ο εχθρός, η αράχνη το ξέρει και τον αφανίζει!
Δεν θα επικαλεστώ την δήλωση με ιδιαίτερη σημασία του Τραμπ για τον Π.Ο.Υ, ότι θα τα πούμε με τον Π.Ο.Υ, σε σύντομο χρόνο;;;;;

Αυτό μπορεί να πει ο καθένας ότι είναι πολιτικός αγώνας εξουσίας????

Δεν είναι όμως έτσι???

Όπως έχω γράψει με στοιχεία σε άρθρα μου, έχει σημασία, ότι γινόταν προσομοιώσεις και ασκήσεις για τον κορονοιο, δεν γινόταν το ίδιο για άλλες μεταδιδόμενες ιώσεις, τα πρόσωπα που συμμετείχαν και χρηματοδοτούν όλο το παραπάνω συμφέρω και τα άτομα που έχουν στα χέρια τους το παγκόσμιο σύστημα υγείας, έρευνα, πειράματα, παραγωγή φαρμάκων, εμβολίων και φυτοφαρμάκων, εμπόριο, μεταφορές, τηλεπηκοινωνίες, ορυκτό πλούτο, διατροφή, νερό, και σχεδόν όλες τις πολιτικές και στρατιωτικές ηγεσίες των εθνών, με απόλυτο έλεγχο από τον Ο.Η.Ε, ήταν οι εκλεκτοί κολασμένοι!!!!

Γιατί δέκα χρόνια δούλευαν για τον αόρατο εχθρό και δεν το γνώριζε κανείς, πλην τον εκλεκτών εκτελεστών???

Γιατί μόνο τον Μεταλλασσόμενο από τους ίδιους, κορονοιο Β ;;;

Στις 11 Μαρτίου ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (WHO) κήρυξε τον COVID-19 παγκόσμια επιδημία (πανδημία) Ξέρουμε από επίσημα έγγραφα, ότι για να κηρύξει ο Π.Ο.Υ πανδημία, χεριάζετε να έχουν μολυνθεί το 10 % του παγκόσμιου πληθυσμού??? Και όμως ο Π.Ο.Υ κήρυξε πανδημία με λιγότερο από 1%?????????? Με ποιους παγκόσμιους οργανισμούς και έθνη συνεδρίασε για να κηρύξει πανδημία;;;;;
Με κανέναν!!!!!
Το σενάριο του Π.Ο.Υ, ήταν αυτό της πιθανότητας έλευσης δεύτερου κύματος του ιού????

Αναφερόμενος στην ανοσία του πληθυσμού και στην επόμενη μέρα, ο Σ. Τσιόδρας εξήγησε ότι υπήρξαν χώρες που είχαν «ένα δεύτερο κύμα και ετοιμάζονται για ένα τρίτο κύμα της επιδημίας»?????
Ο Σ. Τσιόδρας είναι ένα πιόνι του Π.Ο.Υ, παπαγαλίζει ότι του λέει ο Π.Ο.Υ, έχει όμως σημασία τι λέει;;;
ΟΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΩΡΙΣ.
Τσιόδρας: Πάμε για μείωση κρουσμάτων -Αλλά δεν είναι απίθανο δεύτερο κύμα κορωνοϊού, άλλοι λένε και τρίτο.
Οι φόβοι για δεύτερο κύμα
Από το 2013 μαγείρευαν την φρίκη που ζούμε σήμερα!
Το IfSG (Infektionsschutzgesetz / ο γερμανικός νόμος για την προστασία από τη μόλυνση]) επιτρέπει, μεταξύ άλλων, περιορισμούς των θεμελιωδών δικαιωμάτων (§16 IfSG), όπως το δικαίωμα απαραβίαστου της οικίας (άρθρο 13 παράγραφος 1 GG).
Σε εμάς στην Ελλάδα ψηφίστηκε στα κρυφά, ή μουλωχτά πριν την κήρυξη πανδημίας ο νόμος για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των δίποδων ζώων και άρση οιουδήποτε ατομικού δικαιώματος, δεν είναι τυχαίο;;;;
Το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins διεξήγαγε αυτή την «άσκηση προσομοίωσης πανδημίας» που ονομάστηκε «Event 201», η οποία παρουσιάζει ανατριχιαστικές ομοιότητες με τον νέο κορονοϊό SARS–CoV-2, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates που ελέγχει τα ερευνητικά και πειραματικά κέντρα και τα εμβόλια και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.
την εκδήλωση πήραν μέρος εκπρόσωποι διεθνών οργανισμών, επιστήμονες, όπως ο George Gao από το κινέζικο οργανισμό μεταδιδόμενων νοσημάτων, σύμβουλοι κυβερνήσεων και στελέχη μεγάλων, διεθνών τραπεζών και επιχειρήσεων, όπως π.χ. της Lufthhansa, της ΑΝΖ Bank Group και της Johnson & Johnson.
Αποφάσισε λοιπόν η κυβερνώσα «ελίτ» να διεξάγει ένα μακροχρόνιο προγραμματισμένο εργαστηριακό πείραμα πάνω στην κοινωνία των πολιτών των χωρών σε όλο τον κόσμο στις αρχές του 2020;
Η αράχνη όπως σας είπα παραπάνω έκανε δοκιμές μυστικές, δεν ξέρουμε που, και αν ήταν και σε ανθρώπους, άστεγους, η σε χώρες με πείνα και ασθένειες, τώρα κάνει το πρώτο παγκόσμιο τεστ επάνω σε όλο το παγκόσμιο πληθυσμό.
Ποια κράτη και θεσμικά όργανα είναι υπεύθυνα για τη συμμετοχή σε αυτό το «τρομερό πραξικόπημα»;
Ποιος είναι ο ρόλος των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), ο οποίος έχει από καιρό στο μυαλό του τη Νέα Τάξη Πραγμάτων (NWO);

Και ποιος ρόλος σε αυτό το βρώμικο «παιχνίδι» έχει ανατεθεί στον ανεξάρτητο Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ);

Θέλουνε να «τραβήξουν με το ζόρι και , εκβιαστικά» το σημερινό πολιτικό σύστημα, να εκμεταλλευτούνε την εξουσία στον κόσμο ;;;;;
Κορωνοϊός – Προειδοποίηση ΠΟΥ: Δεν πρέπει να χαλαρώσουν πρόωρα τα μέτρα
Κάτι θέλουν να κρύψουν;;;;

Πολλά απαγορεύεται σκάνε!!!!

Μία από τις πιο δημοφιλείς τις τελευταίες ημέρες είναι η σύνδεση των δικτύων 5G με την εξάπλωση του κορωνοϊού, γεγονός που έχει οδηγήσει ορισμένους να βάζουν φωτιά σε κεραίες και εξοπλισμό 5G, αλλά και να εμποδίζουν το έργο των τεχνικών δικτύων στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Η Google βλέπει ότι η κατάσταση αρχίζει να ξεφεύγει επικίνδυνα και γι’ αυτό αποφάσισε να μπλοκάρει τα videos που συνδέουν τον κορωνοϊο με τα δίκτυα 5G από την υπηρεσία YouTube, καθώς και να περιορίσει τη διασπορά γενικότερα των videos που περιλαμβάνουν θεωρίες συνωμοσίας για την τεχνολογία 5G.

Σε αυτό δεν είμαι καλά πληροφορημένος, για να έχω άποψη με στοιχεία, όμως η απαγόρευση της Google και στον ποιο αφελή θα έβαζε υποψίες????????

θα σας πω το εξής, ακόμα και οι μεγάλοι ηγέτες είναι ανυπεράσπιστοι και άμεσα ευάλωτοι από τον (Π.Ο.Υ).

Που ξέρουν ποιος οι ποιοι έχουν το θανατερό μικρόβιο, ή ιό και ότι ώρα θέλουν σε μπολιάζουν, όλα τα εργαστήρια και ερευνητικά κέντρα ελέγχονται από τον (Π.Ο.Υ), τι θα πρώτο κοιτάξεις, το φαγητό σου, το νερό σου, το ντύσιμό σου, που κάθεσαι και τι αγγίζεις, τον αέρα που αναπνέεις και σε γυάλα να τους βάλουν είναι αδύναμοι απέναντι στον (Π.Ο.Υ).

Όλα τα κράτη έχουν μισθοφόρους ρουφιάνους για να μπορούν να πληροφορούν τους εκτελεστές του Π.Ο.Υ, λέτε ότι είναι δύσκολο;;;

Κορονοιος ΙΟΣ+ ΚΟΡΩΝΑ Κορώνα σημαίνει Βασιλιάς κορυφή, θρόνος, ποιος φοράει την κορώνα, ποιος έχει στα πόδια του τον στρατό, τι κρατεί στα χέρια του, έναν δολοφόνο ιό, ποιος μπορεί να του αντισταθεί;;;;;;;

Ποιος μπορεί να αντισταθεί στον αόρατο εχθρός Κανείς!

Ποιος έχει αυτή την αόρατη δύναμη στα χέρια του;;;;

Μα φυσικά η Νέα τάξη, που έχασε την παγκόσμια επικράτηση στον Α παγκόσμιο πόλεμο και στον Β παγκόσμιο πόλεμο.
Τώρα έχει προετοιμαστεί καλύτερα καλύπτοντας τις αδυναμίες της και τα λάθει της, ένα από αυτά τα λάθει ήταν, ότι υπήρχαν πολλές αράχνες και τσακώνονταν μεταξύ τους, τώρα υπάρχει μια αράχνη και έχει πλέξει τον ιστό της σε όλη τη γη.

Δεν σας κινεί την περιέργεια ότι παγκοσμίως εξαφανίστηκαν οι αντιπολιτεύσεις;;;

Η δική μας αντιπολίτευση φέρεται λες και είναι χεσμένη πατόκορφα, ίσως υποψιαστείς το γιατί;;;;
Άδωνις: δεν έχει ξαναγίνει τέτοια άσκηση και μάλιστα σε παγκόσμια κλίμακα ( η λανθάνουσα γλώσσα άραγε ή το είπε συνειδητά; )

Άσκηση με κατακόμβες νεκρών;;;;;

Όπως και εσείς, είμαι υπό περιορισμό.

Καταλαβαίνω την αναγκαιότητα των μέτρων για έναν άγνωστο βιολογικό εχθρό, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω, να ερμηνεύσω και να απαντήσω σε διάφορα «καυτά» και εύλογα ερωτήματα.

Π.χ. πως ξεπήδησε αυτός ο κορονοϊός που προκαλεί σε ένα πολύ μεγάλο αριθμό ανθρώπων καταρρακτώδη πνευμονία και πολυοργανική ανεπάρκεια, ενώ ουσιαστικά δεν αγγίζει τους περισσότερους;;

Και γιατί χτυπά την μαύρη φυλή σχεδόν ολοκληρωτικά;;;

Αυτά που λένε, ότι η μαύρη φυλή είναι ευάλωτη λόγο του δέρματος είναι απαντήσεις πρόχειρες και στο πόδι??????
Γιατί γνωρίζουμε ότι τα περισσότερα πειράματα έγιναν και γίνονται κατά 80% στην Αφρική, δεν το ήξεραν??????
Φυσικά δεν είμαι λοιμωξιολόγος για να απαντήσω σε αυτά τα ερωτήματα, ούτε ερευνητής σε κρατικό εργαστήριο ιολογίας της Γιουχάν.

Εκεί δηλαδή που λένε σκόπιμα ότι ξεπήδησε η επιδημία.

Δεν μπορώ επίσης να απαντήσω, γιατί η Δύση ενώ έβλεπε τι γινόταν στην Κίνα, δεν πήρε ουσιαστικά κανένα μέτρο ενίσχυσης των εθνικών συστημάτων υγείας και τώρα κατηγορεί ευθέως τους Κινέζους, για απόκρυψη πληροφοριών που προκάλεσαν οικονομικές βλάβες τρισεκατομμυρίων στις ΗΠΑ και γενικά στη Δύση.
Φυσικά, ούτε οι ειδικοί επιστήμονες, οι λοιμωξιολόγοι μπορούν να απαντήσουν σε αυτά τα ερωτήματα, αφού δηλώνουν καθημερινά και επί ώρες στην τηλεόραση, τα ίδια πράγματα.
Δηλαδή, ότι ο ιός είναι άγνωστος, ότι ο ιός μελετάται, ότι ο ιός έχει περίεργη συμπεριφορά και ότι χρειαζόμαστε τουλάχιστον δύο χρόνια για να φτιάξουμε αξιόπιστο εμβόλιο.

Και οι ασκήσεις και προσομοιώσεις σχεδόν δέκα χρόνια δεν χρειάστηκε σχέδιο για εμβόλιο???

Η το έχουν έτοιμο για επιλεγμένα άτομα και κοινωνικές ομάδες της επιλογής τους????
ΤΟ οξύμωρο είναι ότι η Αμερική έχει δηλώσει?????

Ότι το 2015 αποχώρησε από την Έρευνα, διότι την θεώρησε επικίνδυνη????

Και γιατί δεν το κατήγγειλε στον Π.Ο.Υ και δημοσίως να προλάβει το κακό;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Να σας πω, διότι τον είχε τον ιό και άφησε την Κίνα να βγάλει το φίδι από την τρύπα!
Υπάρχουν πολλά και «καυτά» ερωτήματα για τον κορονοϊό που δεν απαντώνται από κανέναν.

Είναι πολύ περίεργο πράγματι, πως πιάστηκαν στον ύπνο οι ΗΠΑ αν πιαστήκαν, την ώρα που για μια ακόμη χρονιά, απογειωνόταν η οικονομία.

Είναι πολύ παράξενη ( αν δεν θέλουμε να την πούμε ανόητη), η συμπεριφορά των επιστημονικών συμβούλων.
Ο κος Τσιόδρας δήλωσε σε ότι αφορά το θέμα του χτισίματος γενικής ανοσίας και της κατάστασης που θα επικρατήσει σε πιθανό δεύτερο κύμα του κορονοϊού το Φθινόπωρο.

Αν κατάλαβα καλά, υπάρχει η άποψη ενός σταδιακού χτισίματος ανοσίας, που πιθανότατα χρειάζεται και δεύτερο κύμα περιοριστικών μέτρων.

Αυτοί θα το κάνουν όσο αφορά την Ελλάδα, θα σπιτώσουν τους λαθροδολοφονους, θα πουλήσουν ολόκληρη την Ελλάδα, θα παραχωρήσουν κομμάτια της, θα έχουν ξεπαστρέψει την τρίτη ηλικία, θα έχουν καταστρέψει τους μικρούς καταστηματάρχες προς όφελος νέων τραστ, θα έχουν σακατέψει τα εργατικά δικαιώματα με αντικατάσταση τη μαύρη εργασία, θα σε ελέγχουν οικονομικά και διατροφικά και μετά θα φέρουν την πόρνη δημοκρατία στο μπουρδέλο της!

Ουδείς μπορεί να κυβερνά επί μακρόν με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου και να επιβάλλει μέτρα περιορισμού της ελευθερίας των πολιτών μιας ολόκληρης χώρας.
Αυτό μπορεί να το κάνει με την απειλή ενός δεύτερου κύματος του ιού?????

Ξαφνικά χθες από την άλλη, το ρωσικό γενικό επιτελείο κοινοποίησε μία έρευνα του στρατιωτικού στρατηγικού ινστιτούτου έρευνας του ρωσικού γενικού επιτελείου, η οποία θεωρεί την πανδημία του κορονοϊού, μια παγκόσμια στρατηγική επιχείρηση, μια άσκηση διοίκησης και ελέγχου πίσω από τις κουρτίνες, με τελικό στόχο τον έλεγχο της ανθρωπότητας.

Σύμφωνα με την έρευνα αυτή, στόχος είναι η μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού.

Επειδή είμαστε πάρα πολλοί στον πλανήτη, επιδίωξη είναι να φτάσουμε το 1 δις και αυτό μπορεί να γίνει μέσω της οικονομικής κρίσης που θα ακολουθήσει.

Σύμφωνα με την έκθεση του ρωσικού επιτελείου, θέλουν να αναγκάσουν τον κόσμο να μην κινείται και να παραδώσει τις πολιτικές ελευθερίες με πολιτικά μέσα, το οποίο πρακτικά είναι αδύνατον.
Οπλιστείτε με δύναμη, κουράγιο και θάρρος για να αντιμετωπίσουμε μετά τον κορονοϊό τους ιούς της φτώχειας, της γιγαντιαίας ανισότητας, της κατάργησης της Δημοκρατίας και της κατάργηση των ατομικών δικαιωμάτων του ανθρώπου.

Με το επιχείρημα, «τι να κάνουμε αυτά έφερε η πανδημία», θα γυρίσουμε σε μεσαιωνική ατμόσφαιρα στην αγορά εργασίας και σε πλήθος περιοριστικών μέτρων που θα επιβάλλονται για να μην μολυνθούμε ή να μην μολύνουμε, η καθολική ενεργεία θα οδηγήσει σε εμφυλίους και πολλά άλλα φρικτά.

Ήδη κουβεντιάζουν για ένα τσιπ που θα έχει όλα τα προσωπικά δεδομένα μας και για επιβολή της πλαστικής κάρτας σε όλες τις συναλλαγές.

Όποιος αρνηθεί θα οδηγείτε σαν απόβλητο στο περιθώριο της κοινωνίας και στον θάνατο.
Ο Μητσοτάκη και η αντιπολίτευση, ζητάω από αυτούς του εγκάθετους, να είναι ειλικρινής απέναντι στον ελληνικό λαό.

Αυτό που έρχεται δεν μπορεί να το φανταστεί κανείς.

Και δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει με αστυνομικά μέτρα ή με το επιχείρημα ???? «φταίει ο κορονοϊός».
Αυτό όμως που έρχεται ίσως φέρει χιλιάδες θανάτους από πείνα και άλλες αρρώστιες.

Η οικονομία της χώρας θα βουλιάξει όπως προβλέπουν όλοι.

Ήδη εκεί ανακοινώθηκε μέτρο, το οποίο επιτρέπει στις επιχειρήσεις να αναστέλλουν προσωρινά τις συμβάσεις εργασίας των υπαλλήλων τους ή να μειώνουν το ωράριό τους χωρίς να τους απολύουν. 32.000 επιχειρήσεις ζήτησαν να υπαχθούν στη ρύθμιση αυτή.

Φαντάζεστε τι πρόκειται να γίνει εδώ.

Καταλαβαίνεται με είδη τεράστια ανεργία με τις συνθήκες αυτές θα διπλασιαστεί, ίσως και να τριπλασιαστεί, ο εμφύλιος θα φαντάζει σαν παιχνιδάκι.

Τι να πιστέψει ο λαός;;;;;

Όταν ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου δήλωσε: «Πρόκειται για μια απλή γρίπη…» (βίντεο)!!!

Ή έναν αόρατο εχθρό, όπως μα λέει ο Πρωθυπουργός;;;;

Με αυτόν τον τρόπο πληροφόρησης προσπαθούν να διχάσουν τον λαό σε χαζούς και έξυπνους, δηλαδή διέρρεε και βασίλευε!!!!

Απλά καλό είναι που πιάστηκε από γκάφα αυτή η μαρτυρία …Θα ήθελα να ξέρω όμως τι είπε στη συνέχεια της ομιλίας του !!!

Αν υπάρχει συνέχεια θα ήθελα να ακούσω πόσο μακριά πάει το δούλεμα μας!!!! Γιατί το βίντεο το εξαφάνισαν.
Τι είπε;;;;;
Τα θύματα θα είναι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των λοιμοξιολόγων 400 εκατομμύρια παγκοσμίως!!!

Ο συγκεκριμένος ιός είναι “αθώος” μπροστά σε μια μετάλλαξη της γρίπης.

Ο Κορωνοϊός προειδοποιεί !!!

Ο Π.Ο.Υ- νέα τάξη έδωσε εντολή για το δεύτερο κύμα;;;

Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ !!!
Τα παπαγαλάκια του Π.Ο.Υ παραπάνω δεν λένε ούτε μια φορά, ότι σε τέτοιες καταστάσεις χρειάζονται μεικτές εθνικές επιτροπές, επιστημόνων, οικονομικών, στρατιωτικών και μεικτής επιτροπής των πολιτικών.

Ούτε αναφέρονται ότι σε 100 χρόνια όλα αυτά τα δεδομένα που μας λένε έχουν ανατραπεί, επιστημονικά, από δικαστήρια σκάνδαλα, αλλά και την εφαρμογή τους.
Δηλαδή μας λένε, Γιάννης Π.Ο.Υ κερνά, Γιάννης Π.Ο.Υ πίνει!!!!!!

Ο Ντόναλντ Τραμπ τα «βάζει» με τον ΠΟΥ – είπε ότι ο Π.Ο.Υ «Τα έκανε μαντάρα.

Αμερικανοί συντηρητικοί ασκούν ολοένα και δριμύτερη κριτική στον ΠΟΥ, υποστηρίζοντας ότι στηρίχθηκε σε εσφαλμένα στοιχεία από την Κίνα σχετικά με την επιδημία του νέου κορωνοϊού.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής Μάρκο Ρούμπιο ζήτησε την παραίτηση του διευθυντή του ΠΟΥ Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους, με το επιχείρημα ότι «επέτρεψε στο Πεκίνο να χρησιμοποιήσει τον ΠΟΥ για να παραπλανήσει τη διεθνή κοινότητα».
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε τη γενική επιθεωρήτρια του υπουργείου Υγείας ότι συνέταξε έναν «ψευδή φάκελο»????????? σχετικά με τις ελλείψεις των αμερικανικών νοσοκομείων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά της πανδημίας του Covid-19.

Επικεφαλής της Γενικής Επιθεώρησης του υπουργείου Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών είναι η Κρίσι Γκριμ, η οποία υπηρετεί στη θέση αυτήν από το 1999.

Βρίσκω σε ανυποψίαστο χρόνο αναφορές περί κορονιου από άσχετα άτομα, όπως ένα παράδειγμα ο Καντάφι, αλλά και παλαιότερο χρόνο το 2008.

Ο Καντάφι είχε προειδοποιήσει για το covid19: θα φτιάξουν οι ίδιοι τον ιό, και μετά θα πουλήσουν τ΄αντίδοτο για κέρδος.

Ίσως και να ξεκίνησε μόνο με οικονομικά κριτήρια, άλλα κάποιοι σύμβουλοι της νέας τάξης να τους είπαν έχετε στα χέρια σας το τέλειο και ανίκητο αόρατο όπλο, αυτό δείχνουν τα δεδομένα που έχουμε!
Τα παπαγαλάκια τους, τα πληρωμένα ΜΜΕ λένε και προετοιμάζουν το έδαφος για την επιβολή υποχρεωτικού εμβολιασμού με τσιπ RFID.

Αν δεν το πάρεις δεν θα’χεις πρόσβαση στ’αναγκαία.

ΟΛΑ ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ.

Θέλουν να φέρουν παγκόσμια διακυβέρνηση.
Ο φόβος είναι ένα επίμονο και παράλογο συναίσθημα κάποιου συγκεκριμένου αντικειμένου ή κατάστασης, που έχει ως αποτέλεσμα την επιθυμία αποφυγής αυτού του αντικειμένου που στην πραγματικότητα δεν αποτελεί σπουδαία πηγή κινδύνου.

Το κακό διογκώνεται όταν η επίσημη πολιτεία το εκμεταλλεύεται για ιδίους ανιδιοτελείς σκοπούς της.
Ὁ Μπράουν δήλωσε ότι υπήρξε αντίσταση το 2008 στη χρήση της ομάδας G20 Ος μέσου για την αντιμετώπιση της χρηματοπιστωτικής κρίσης, ωστόσο ήταν σαφές στους ηγέτες παγκοσμίως ότι δεν υπάρχει δυνατότητα να δουλέψει κανείς μόνος του.
“Χρειαζόμαστε κάποιο εἶδος εκτελεστικοῦ διευθυντή”, δήλωσε ὁ Μπράουν.

“Αν το κάνα και πάλι, θα ἔκανα τὴ G20 μια ευρύτερη οργάνωση.
Πανδημία κορωναϊού Π.Ο.Υ και ατζέντα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, ο ιστός της αράχνης έχει σχεδόν τελειώσει.
«Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας». ( Άμλετ)
Στις 11 Μαρτίου 2020, η γερμανική ιστοσελίδα “Neue Rheinische Zeitung NRhZ” επέστησε την προσοχή (άρθρο “Two Corona Mosaic Stones”) σε μια δημοσίευση της γερμανικής κυβέρνησης τον Ιανουάριο του 2013: “Πληροφορίες από τη γερμανική κυβέρνηση – Έκθεση για την ανάλυση κινδύνου στην πολιτική προστασία 2012 “(έντυπο 17/12051 της 3ης Ιανουαρίου 2013). Περισσότερα στους συνδέσμους παρακάτω.
http://arxaiaithomi.gr/2020/03/26/από-το-2013-μαγείρευαν-την-φρίκη-που-που-ζο/
Ρωσικό Γενικό Επιτελείο: «Η πανδημία είναι φτιαχτή – Στόχος η οικονομία και ο έλεγχος της Ανθρωπότητας»
http://arxaiaithomi.gr/2020/04/06/ρωσικό-γενικό-επιτελείο-η-πανδημία-ε/
Με απειλούν με τον εισαγγελέα και την αστυνομία του ηλεκτρονικού εγκλήματος διότι θέλω να είναι ενημερωμένος ο Ελληνικός λαός!
Παραπάνω σας ανέφερα γι α τις ενέργειες του Π.Ο.Υ και της νέας τάξης, δείτε παρακάτω.
Η πανδημική εκδήλωση του Event 201, η οποία διεξήχθη στις 18 Οκτωβρίου 2019
Σχετικά με την εκδήλωση Event 201
Το συμβάν 201 ήταν μια άσκηση επιβολής πανδημίας 3,5 ωρών που προσομοιώνει μια σειρά από δραματικές συζητήσεις που βασίζονται σε σενάρια, αντιμετωπίζοντας δύσκολα διλήμματα αληθινής διάρκειας που συνδέονται με την απάντηση σε μια υποθετική αλλά επιστημονικά εύλογη πανδημία. 15 ηγέτες της παγκόσμιας επιχειρηματικότητας, της κυβέρνησης και της δημόσιας υγείας ήταν καλεσμένοι στην άσκηση προσομοίωσης που υπογράμμισαν την ανεπίλυτη πραγματική πολιτική και οικονομικά ζητήματα που θα μπορούσαν να λυθούν με επαρκή πολιτική βούληση- αναίρεση των συνταγματικών δικαιωμάτων, οικονομικές επενδύσεις τώρα και στο μέλλον.
Το Κέντρο Johns Hopkins για την Υγειονομική Ασφάλεια, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates προτείνουν από κοινού αυτές τις συστάσεις, θα προσέξετε το εξής, ότι ο Μπιλ Γκειτς δεν λείπει από καμία εκδήλωση????????
Παρόμοια με τις 3 προηγούμενες ασκήσεις του Κέντρου – Clade X, Dark Winter και Atlantic Storm-Event 201, στόχος ήταν να εκπαιδεύσει ανώτερους ηγέτες των κρατών στο ανώτατο επίπεδο αμερικανικών και διεθνών κυβερνήσεων και ηγετών σε παγκόσμιες βιομηχανίες.
Η επόμενη σοβαρή πανδημία όχι μόνο θα προκαλέσει μεγάλη ασθένεια και απώλεια ζωής, αλλά θα μπορούσε επίσης να προκαλέσει σημαντικές κλιμακωτές οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες που θα μπορούσαν να συμβάλουν σε μεγάλο βαθμό στην παγκόσμια επίπτωση και τον πόνο.
Ομάδα άσκησης
Ο Eric Toner, MD, είναι ο επικεφαλής της ομάδας άσκησης από το Κέντρο Ασφάλειας Υγείας του Johns Hopkins.
Η Crystal Watson, η DrPH, η MPH και η Tara Kirk Sell, PhD, MA, είναι συνιδρυτές από το Κέντρο Ασφάλειας Υγείας του Johns Hopkins.
Ο Ryan Morhard, JD, είναι ο επικεφαλής της άσκησης από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και ο Τζέφρι Γάλλος είναι η προπονητική δύναμη για το Ίδρυμα Bill και Melinda Gates.
Τα μέλη της ομάδας άσκησης είναι ο Tom Inglesby, MD. Anita Cicero, JD; Randy Larsen, USAF (συνταξιούχος); Caitlin Rivers, PhD, MPH. Diane Meyer, RN, ΜΡΗ. Matthew Shearer, MPH. Matthew Watson; Richard Bruns, PhD; Jackie Fox; Andrea Lapp; Margaret Miller; Carol Miller; και η Τζούλια Τζιζέκ.

Η εκδήλωση 201 υποστηρίχθηκε από τη χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Open Philanthropy. Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο παρακάτω.
http://arxaiaithomi.gr/2020/04/05/με-απειλούν-με-τον-εισαγγελέα-και-την/
Ο Γκόρντον Μπράουν παροτρύνει τους ηγέτες των χωρών να δημιουργήσουν μια προσωρινή μορφή παγκόσμιας κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της διπλής κρίσης – ιατρικής και οικονομικής – που προκλήθηκε από την πανδημία του Covid-19.

Οι συλλήψεις είναι γεγονός – Σορος – Μπους – Ομπάμα (VIDEO) το ανεβάζω με καθ επιφύλαξή αν είναι αλήθεια? Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο. https://www.sfagi.gr/oi-syllipseis-einai-gegonos-soros-mpoys-ompama-video/


 

ΟΙ ΜΑΛΑΚΟΙ ΑΥΧΕΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΟΛΛΑΡΑ?

Για αυτά τα άτομα είναι διχασμένες οι πληροφορίες και για αυτό δεν θα αναφέρω γνώμη. Άλλοι λένε ότι είναι οι καλοί που κινάγανε τους κακούς???

Άλλοι ότι είναι η παλιά νέα τάξη που μάχεται την νέα τάξη?
Ένας από τα μαλακά λευκά κολάρα, Ο Δρ. Shiva Ayadurai απόφοιτος του ΜΙΤ ειδικευμένος στην βιολογική μηχανική διατείνεται ότι η πανδημία του κορωνοϊού είναι «η μεγαλύτερη απάτη που έχει γίνει στην ιστορία της ανθρωπότητας».

Σύμφωνα με tweet που έχει προκαλέσει πολλές και πολυποίκιλες αντιδράσεις στις ΗΠΑ ο Δρ. S Ayadurai αναφέρει:
«Η απάτη του κορωνοϊού θα περάσει στην ιστορία ως η μεγαλύτερη εκστρατεία εκφοβισμού από το «βαθύ κράτος» με στόχο την χειραγώγηση των οικονομιών, την εμπέδωση της καταπίεσης του κόσμου και την προώθηση των υποχρεωτικών φαρμάκων».
Δείτε το βίντεο
https://www.youtube.com/watch?time_continue=79&v=xf-qv9o8nq8&feature=emb_logo
Και συνεχίζω…
Ο κορονοιος δεν είναι ένας αλλά πολλοί και είναι καθαρά βιολογικό όπλο εκβιασμού της ανθρωπότητας!
Εκεί πάει και αυτό που ξεφουρνίζουν, ότι μπορεί να έχουμε και δεύτερη και τρίτη πανδημία πολύ χειρότερη.
Εγώ ξέρω ποιος είναι ο αρχηγός και ποιος είναι ο εκβιασμός αν δεν υποκύψουν όσοι ηγέτες ακόμα αντιστέκονται.
Τα κομμάτια του Παζλ που μάζευα 10 χρόνια έκλεισαν.

Το παζλ λέγετε Π.Ο.Υ ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας!

Αλλά δεν μπορώ να φανερώσω όλα τα στοιχεία, διότι κινδυνεύει η οικογένειά μου. Είδη με απέκλισαν από τον Φειμπουκ για ένα μήνα, που ανέφερα αποσπάσματα από τα στοιχεία μου και στην ιστοσελίδα μου ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ, μετά από περίεργο τρόπο, μετά από πάνω από 10 χρόνια αυτής της ιστοσελίδας, δέχομαι γι πρώτη φορά συντονισμένες απειλές και επιθέσεις.
Όπως θα χετε προσέξει σε όλη την γη δεν υπάρχει αντιπολίτευση, έχουν χεστεί επάνω τους, έχουν κρυφτεί, διότι έχουν απειληθεί, το ίδιο και με τον Πάπα και τον Ιερώνυμο, οι εκκλησίες δεν έκλεισαν ποτέ με πολύ χειρότερες ιογενής πανδημίες.
Σκεφτείτε ποιος, ή ποιοι έχουν το όπλο αυτό, που δεν μπορούν να του αντισταθούν, τι όπλο είναι αυτό;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Κωδικοποιώ μερικές ερωτήσεις, εσείς αναλύστε τες, Πως λέγετε ο ιός κορονοιος, ή κορόνα, ποιος φορά κορόνα, ο ένας, δηλαδή παγκόσμιος ηγέτης- νέα τάξη.
Γιατί συμβολικά επιλέχτηκε αυτός ο ιός, ενώ υπήρχαν στα χέρια τους πολύ χειρότεροι ιοί;;;;
Οι Ρώσοι είπαν την αλήθεια, για δικούς τους λόγους, αλλά τα διαφορετικά γεωλογικά συμφέροντα το χλευάζουν, ή το θάβουν, ο ιός; στην Βόρια Ιταλία είναι ανεξήγητος και είναι βιολογικό όπλο.
Αν δεν επαναστατήσουν οι λαοί δεν υπάρχει άλλη λύση και η ανθρωπότητα θα ζήση, αν ζήση την μεγαλύτερη φρίκη που γνώρισε το ανθρώπινο είδος.
Όλα αυτά δεν είναι τυχαία.
6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020
Μοριακή βιολόγος ρίχτηκε στη φυλακή επειδή ανακάλυψε ότι τα ανθρώπινα εμβόλια είναι μολυσμένα με ιούς.
Σε ένα από τα πιο συγκλονιστικά βίντεο που θα δείτε φέτος για την επιστήμη, η μοριακή βιολόγος Judy A. Mikovits, PhD, αποκαλύπτει την ανησυχητική αληθινή ιστορία για το πώς ρίχτηκε στη φυλακή επειδή μίλησε για τη θανατηφόρα μόλυνση των ανθρώπινων εμβολίων από ιούς.
Ο ανθέλληνας Αμερικανός διπλωμάτης, , πρώην υπουργός Εξωτερικών, Χένρι Κίσινγκερ, ακόμα και πριν το τάφο υπογράμμισε την ανάγκη να ανακαλυφθεί μια θεραπεία για τον κοροναϊό, καθώς και η προφανής ανάγκη να προστατευθεί η «φιλελεύθερη παγκόσμια τάξη». Καθώς οι χώρες του κόσμου θα αγωνίζονται να συγκρατήσουν την πανδημία του κοραβοϊού COVID-19, ………………..
ο Χένρυ Κίσινγκερ, γεννηθείς το 1923, ο οποίος είναι ένας από τους μεγαλύτερους ανθέλληνες όλων των εποχών και του οποίου το πραγματικό ονοματεπώνυμο είναι Αβραάμ Μπεν Ελαζάρ. Ο Κίσινγκερ έχει στην κατοχή του 117 ΜΚΟ.

ΤΡΙΤΗ, 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020
Τα καθάρματα αποκαλύπτονται, να τη λέει ο Βενιζέλος.
Τέλος, προχώρησε ένα βήμα παραπάνω, κάνοντας λόγο για το μικροτσίπ που προτείνει ο παγκοσμιοποιητής Bill Gates, προκειμένου να εμφυτευτεί σε όλους τους ανθρώπους.
Εποχή πικρής δικαίωσης: Ο Βενιζέλος προτείνει στους Έλληνες το μικροτσίπ (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτή είναι η ευρωπαϊκή ένωση???????

Ο Φεράρι, ο οποίος είχε ξεκινήσει την τετραετή θητεία του μόλις φέτος τον Ιανουάριο, υπέβαλε την παραίτησή του στην πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, χθες το βράδυ, σύμφωνα με τους «Φαϊνάνσιαλ Τάιμς».

Σε μία δήλωση σχεδόν 1.000 λέξεων αναφέρει ότι «έχασε την πίστη του στο σύστημα», κάνει λόγο για «εσωτερική πολιτική καταιγίδα» και δηλώνει «άκρως απογοητευμένος από την ευρωπαϊκή απάντηση στη νόσο Covid-19».

Μεταξύ άλλων, προβάλλει ως αιτία της παραίτησής του, πέρα από την ανεπαρκή χρηματοδότηση των επιστημόνων, «την παντελή απουσία συντονισμού στις πολιτικές παροχής υπηρεσιών υγείας μεταξύ των κρατών-μελών».

Ο Φεράρι υπογράμμισε ότι η πρότασή του για ένα ειδικό πρόγραμμα καταπολέμησης της νόσου καταψηφίστηκε ομόφωνα από το διευθυντικό συμβούλιο του ERC.

Η ατζέντα της αχρήματης / cashless κοινωνίας είναι μέρος του προγράμματος της Νέας Παγκόσμιας Τάξης που συμβαδίζει με τον μετανθρωπισμό, δηλαδή την ψηφιοποίηση όλων των στοιχείων στην κοινωνία, συμπεριλαμβανομένων των χρημάτων, των πληροφοριών και της ίδιας της ζωής.

Μια κοινωνία που δεν κάνει χρήση μετρητών θα μπορεί να ελέγχεται, να παρακολουθείται κάθε οικονομική συναλλαγή, επιτρέποντας στις αρχές να δημιουργήσουν μια ακόμη πιο ολοκληρωμένη εικόνα του για το ποιος είναι ποιος και πως θα σταματήσουν οποιαδήποτε πιθανή ανυπακοή ή επανάσταση προτού συμβεί.
Επίσης, αυξάνει τα έσοδα της κυβέρνησης μέσω φόρων.
Για παράδειγμα, η Κίνα (και όχι μόνο) εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να ανταποκριθεί στην cashless ατζέντα, δηλώνοντας ότι τα χαρτονομίσματα πρέπει τώρα να τεθούν εκτός κυκλοφορίας λόγω της πιθανότητας να περιέχει ίχνη του COVID-19 και έτσι να συμβάλουν στην εξάπλωση του κοροναϊού.

Η αυταρχική Κίνα έχει επαινεθεί από πολλούς globalists, όπως ο εκλιπών Ντέιβιντ Ρόκφελλερ ή τον ΠΟΥ ως πρότυπο για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη.
Ο λόγος που η ατζέντα είναι ιδιαίτερα δημοφιλής είναι ότι επιτρέπει στις αρχές να έχουν πρόσβαση στο ανθρώπινο σώμα, και όχι μόνο στο σώμα των πολιτών, αλλά και στην κυκλοφορία του αίματος.
Συμπτωματικά (ή όχι), η Κίνα ψήφισε νόμο στις 29 Ιουνίου 2019, ο οποίος εφάρμοσε εθνικό υποχρεωτικό πρόγραμμα εμβολιασμού.
Συμπτωματικά (ή όχι), ο νόμος τέθηκε σε ισχύ την 1η Δεκεμβρίου 2019, λίγες μόνο εβδομάδες πριν γίνει η επιδημία του κοροναϊού παγκόσμια είδηση.
Bill Gates ID2020: ψηφιακή αναγνώριση μέσω μικροτσίπ
Ο Bill Gates, αυτό το θερμοκήπιο της νέας παγκόσμιας τάξης, προωθεί γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς και εμβόλια για χρόνια.
Ο συνιδρυτής της Microsoft ήταν μέρος του Event 201 που μίλησε για την πανδημία του κορωναϊού πριν συμβεί.
Από την άλλη πλευρά, έχουμε το έργο της Google “Nightingale”, το οποίο θα έχει πρόσβαση σε ιατρικά αρχεία, ονόματα και διευθύνσεις χωρίς να χρειάζεται να συμβουλεύεται τους ασθενείς.
Όποια και αν είναι η αλήθεια για την προέλευση του ίδιου του ιού, εάν δημιουργήθηκε και από ποιους, πώς απελευθερώθηκε και αν είναι πραγματικά τόσο επικίνδυνος, το όλο φαινόμενο της πανδημίας του κοροναϊού είναι αναμφίβολα κάτι που χρησιμοποιείται στο να επιταχυνθούν διάφορα θέματα της ατζέντας της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.
http://arxaiaithomi.gr/2020/03/26/από-το-2013-μαγείρευαν-την-φρίκη-που-που-ζο/
Την Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία-Κυβέρνηση αποτελούν οι κάτωθι.
Οικογένεια ROTHSCHILD, ROCKEFELLER, SOROS, KISSINGER, PAULSON, SINCLAIR, GOLDMAN SACHS, MAX, LEVY, BUFFET, J.P.MORGAN, LAZARD, MAN, KRUPP, JACOB SCHIFF, KUHN, MONSANTO, WARBURG, LOBB, SIDNEY, MERKEL, URSULA, κ.λ.π.
Ο ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ εμφανίζεται στα ΜΜΕ ως εκπρόσωπος.
Όλοι αυτοί είναι Αμερικανο-Εβραίοι, & Γερμανο-Εβραίοι, Σιωνιστές Παντοκράτορες.
Όλοι αυτοί αποτελούν μέλη της ΕΛΙΤ της Σιωνιστικής Παγκόσμιας Κυβέρνησης-Δικτατορίας, και μέλη της Ε.Ε.
JAN. 30, 2020) – Η επιδημία Coronavirus δηλώθηκε σήμερα ως έκτακτη ανάγκη από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (ΠΟΥ). Ο ΠΟΥ είναι ένας από τους δημιουργούς του Coronavirus, όπως θα δείξουμε παρακάτω.
Ο Coronavirus εφευρέθηκε από το Ινστιτούτο Pirbright σε άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια που βρίσκονται στο Woking, Surrey, Αγγλία λίγο έξω από το εξωτερικό της ζώνης M25 του Λονδίνου.
Καλύτερα, στείλτε ένα σήμα 5G στο Wuhan (μια πόλη δοκιμών 5G) για να διδάξετε τους νανοσωλήνες Coronavirus που αναπτύχθηκαν από τον απλά κατηγορούμενο καθηγητή του Χάρβαρντ και τον δημοφιλή καθηγητή νανοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Τεχνολογίας Wuhan Dr. Charles Lieber για να απελευθερώσουν τα θανατηφόρα ωφέλιμα φορτία μικροβίων Coronavirus. Δείτε την προηγούμενη ανάρτηση.
Στοιχεία και ονόματα στον παρακάτω σύνδεσμο
http://arxaiaithomi.gr/2020/03/19/μην-σας-ρίχνουν-στάχτη-στα-μάτια-με-τα-θ/#more-27381
Διαβάστε ποιοι είναι οι δολοφόνοι σας, για να μην μας κοροϊδεύουν και να ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετοπίσουμε!
http://arxaiaithomi.gr/2020/03/18/διαβάστε-ποιοι-είναι-οι-δολοφόνοι-σας/
Ονόματα κλειδιά της νέας τάξης
Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους ΔΙΕΥΘΗΝΤΗΣ Π.Ο.Υ
Συνέλαβαν σήμερα Απρίλιο του 2020 τον Dr Charles Lieber που είναι ο πρόεδρος του Τμήματος Χημείας του Χάρβαρντ εμπλεκόμενο με το κινεζικό πανεπιστήμιο του Wuhan, με το Αμερικανικό Υπουργείο Άμυνας και τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας όπως και με το Ιατρικό Κέντρο Beth Israel Deaconess.
Κρίσι Γκριμ Γενικής Επιθεώρησης του υπουργείου Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών
Ο κορονοιος είναι ο δούρειος ίππος για το χάος που έχουν σχεδιάσει;;;;
http://arxaiaithomi.gr/2020/04/05/ο-κορονοιος-είναι-ο-δούρειος-ίππος-για/?fbclid=IwAR3TRJI9-CnJjjn7jge-rmZpKpbuNsq457Vj3421B4OOc5AQ13QsLhUXgRg
Bιο-τρομοκρατία / Υπήρχε πρόβλεψη: ‘
Γ΄Παγκόσμιος θα είναι βιολογικός….” Οι ΗΠΑ το 2001 αρνήθηκαν να υπογράψουν το Σύμφωνο ανανέωσης της συνθήκης απαγόρευσης των βιολογικών όπλων του 1972. Γιατί;;;;

Οι ΗΠΑ μετά την 11/9 καθήλωσαν 3.000 ψεκαστικά αεροπλάνα ενώ έλεγξαν μήπως τα αεροπλάνα που έριξαν τους Πύργους απελευθέρωσαν και βιολογικά όπλα….Υπάρχει μόνο Τράνζιτ θανάτου μέσω ταξιδιωτών ή….;;;;;;
Αυτό που ζούμε σήμερα αποτελεί μια πραγματικότητα που Αμερικανοί αναλυτές είχαν προαναγγείλει από το 2001.

«Ο πρώτος παγκόσμιος πόλεμος σφραγίστηκε από τη χρήση των χημικών, ο δεύτερος από τη ρίψη των δύο ατομικών βομβών, ο τρίτος θα είναι ο πόλεμος των βιολογικών όπλων», υποστηρίζουν Αμερικανοί αναλυτές.

Ο λόγος είναι ότι συνδυάζουν τεράστια καταστροφή σε εξαιρετικά… φτηνή τιμή.

Η πληροφορία αυτή αναφέρεται σε άρθρο του Γιάννη Ελαφρού στις 30.09.2001 στην Καθημερινή που επιγράφεται ”Η βιο-τρομοκρατία προκαλεί υστερία”…
Η μεγαλύτερη αλήθεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και ο Μπιλ Γκειτς θέλει να εμβολιάσει όλα τα παιδιά της Αφρικής??????????????????????????

Τι εμβόλιο θα είναι δεν έχει καμία σημασία! Αλλά από ότι ξέρω τα παιδιά της Αφρικής πάσχουν από την ασθένεια της πείνας και του νερού????

Το εμβόλιο τι θα το κάνουν;;;;;;;;
https://dimpenews.com/2020/03/21/bιο-τρομοκρατία-υπήρχε-πρόβλεψη-ο-γ/
Δρ.Δικαίου και Γεωπολιτικός Valérie Bugault:θα επιβάλουν υποχρεωτικό εμβολιασμό με τσιπ RFID.

Αν δεν το πάρεις δεν θα’χεις πρόσβαση στ’αναγκαία. ΟΛΑ ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ. Θέλουν να φέρουν παγκόσμια διακυβέρνηση.
Μάικ Πομπέο
Παράλληλα, ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας επιβεβαίωσε πως επανεξετάζεται το ζήτημα της συμβολής των ΗΠΑ στη χρηματοδότηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΫ), που ο Αμερικανός πρόεδρος απείλησε «να αναστείλει» την προηγουμένη.

Πρόσθεσε ότι δεν είναι ώρα να συζητηθεί αλλαγή ηγεσίας στον ΠΟΫ.

Ραχήλ Μακρή για κορωνοϊό: Μια απλή γρίπη είναι, ένας ιός με τη χαμηλότερη θνησιμότητα. Εκτελούν σχέδιο Η Ραχήλ Μακρή υποστηρίζει πως είναι μία απλή γρίπη με τη χαμηλότερη θνησιμότητα και πως: “Σχέδιο εκτελούν και η χώρα μας έχει για εκτελεστές τα άριστα εκπαιδευμένο στις σχολές Σώρρος και Ροκφέλερ και Ρότσιλντ ανδρείκελα”. “Αυτά που ετοιμάζουν θα είναι εφιαλτικά για τους Έλληνες! Αυτά δεν τα λέει κανένας τυχαίος πολίτης, αλλά βουλευτής.
Η Ταϊβάν έσπευσε να βασιστεί στις δικές της δυνάμεις για να παλέψει τον κορονοϊό.

Και κατάφερε να δώσει ένα παγκόσμιο παράδειγμα κάνοντάς το να φαίνεται εύκολο. Αν και μόνο εύκολο δεν ήταν.
Η Ταϊβάν κατέγραψε το πρώτο κρούσμα της στις 21 Ιανουαρίου.

Και τότε αποφάσισε να διαχειριστεί μόνη το ξέσπασμα της επιδημίας στα εδάφη της, μακριά από τις εισηγήσεις του Π.Ο.Υ Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (δεν είναι μέλος του)
Τελικά αυτόν τον δολοφόνο, τον Μπιλ Γκειτς δεν θα τον σταματήσει κανείς;;;
Σε ανάρτησή του στο Instagram ο Ρόμπερτ Κέννεντυ, ανηψιός του δολοφονηθέντος Προέδρου των ΗΠΑ Τζων Κέννεντυ, αναφέρει μεταξύ άλλων:
«Τα εμβόλια, για τον Bill Gates, είναι μια στρατηγική φιλανθρωπίας που τροφοδοτεί τις πολυάριθμες επιχειρήσεις που σχετίζονται με το εμβόλιο (συμπεριλαμβανομένης της φιλοδοξίας της Microsoft να ελέγχει μια παγκόσμια επιχείρηση ταυτότητας εμβολιασμού) και να του δώσει δικτατορικό έλεγχο στην παγκόσμια πολιτική υγείας – η αιχμή του εταιρικού νεοϊμπεριαλισμού.

Να γιατί μας απαγορεύουν να μιλάμε για το G5!
Η εμμονή του Gates με τα εμβόλια φαίνεται να τροφοδοτείται από μια μεσαιωνική πεποίθηση ότι έχει χρισθεί να σώσει τον κόσμο με την τεχνολογία και μια θεϊκή προθυμία να πειραματιστεί με τη ζωή των πιο αδύναμων ανθρώπων.
Με την υπόσχεση για την εξάλειψη της πολιομυελίτιδας με 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια, ο Gates ανέλαβε τον έλεγχο της Εθνικής Συμβουλευτικής Επιτροπής της Ινδίας (NAB) και έδωσε εντολή για 50 εμβόλια κατά της πολιομυελίτιδας σε κάθε παιδί πριν από την ηλικία των πέντε ετών.

Οι Ινδοί γιατροί κατηγορούν την εκστρατεία για μια καταστροφική επιδημία πολιομυελίτιδας που παρέλυσε 496.000 παιδιά μεταξύ 2000 και το 2017. Το 2017, η ινδική κυβέρνηση έστειλε πίσω το σχήμα των εμβολίων του Gates και έδιωξε τον Gates και τους φίλους του από το NAB.

Τα ποσοστά παράλυσης της πολιομυελίτιδας υποχώρησαν ραγδαία.

Το 2017, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας παραδέχτηκε διστακτικά ότι η παγκόσμια έκρηξη της πολιομυελίτιδας είναι κυρίως συνέπεια του εμβολίου, που σημαίνει ότι προέρχεται από το Πρόγραμμα Εμβολίων του Gates.
Για αυτόν έγραφα στο ανθελληνικό Φασεμπουκ και με απέκλισαν για ένα μήνα, έγραφα με στοιχεία και ξέρετε ποιο επικαλέστηκαν ότι λέω ψέματα, το νέο μισθοφορικό δικτατορικό όργανο του διαδικτύου, που λέγετε Ellinika Hoaxes και δεν σου επιτρέπουν να δικαιολογηθείς, ο ένας μήνας είναι αυτό που χρειάζονται να είμαι εκτός!

Πρώτη φορά τέτοια τιμωρία, χωρίς προειδοποιήσει και κυρίως χωρίς να είναι προσβλητικά.

Ο καθένα ας βγάλει τα συμπεράσματα του.

……………….

9 Απριλίου, 2020

Ο Robert F. Kennedy Jr, γιός του δολοφονημένου Robert F. Kennedy και ανιψιός του πρώην Αμερικανού προέδρου και επίσης δολοφονημένου Jack Kennedy, παρενέβη στο Instagram για το εμβόλιο-τσιπάκι που προτείνει ο Bill Gates.

Τα εμβόλια είναι για τον Bill Gates, μια στρατηγική «φιλανθρωπίας» που ταΐζει τις πολυάριθμες επιχειρήσεις που σχετίζονται με το εμβόλιο (συμπεριλαμβανομένης της φιλοδοξίας της Microsoft να ελέγξει μια παγκόσμια επιχείρηση που θα θα παρέχει εμβόλια-ψηφιακές ταυτότητες (διαβάστε ΕΔΩ), και θα του δώσει δικτατορικό έλεγχο πάνω στην παγκόσμια πολιτική Υγείας.

Η εμμονή του Bill Gates με τα εμβόλια δείχνει να είναι γεμάτη από μία μεσσιανική βεβαιότητα πως θα σώσει τον κόσμο με την τεχνολογία και με μία θεϊκή προθυμία να πειραματιστεί με τις ζωές ανθρώπων, τους οποίους θεωρεί λιγότερο σημαντικούς.

ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ

Δεν πρόκειται για ταινία επιστημονικής φαντασίας αλλά για την πραγματικότητα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε

Την στιγμή που «όλοι μαζί», οργανισμοί και ενώσεις κρατών ετοιμάζονται να δώσουν μία κοινή «οικονομική λύση» στις επιπτώσεις του κορωνοϊού, άλλοι ανοίγουν διάπλατα τον δρόμο προς την απόλυτη υποδούλωση των ανθρώπων.

Ο γνωστός – και μη εξαιρετέος – ιδρυτής της Microsoft και δισεκατομμυριούχος και φιλάνθρωπος (όπως αυτοαποκαλείται), Bill Gates, έκανε γνωστό το μεγαλεπίβολο σχέδιο που θα δώσει απλόχερα στην ανθρωπότητα τη «λύση» στην πανδημία του κορωνοϊού.

Ο λόγος για την «ψηφιακή ταυτότητα» που θα φέρουν όλοι όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, ή που θα έχουν αναπτύξει αντισώματα και συνεπώς δεν θα είναι επικίνδυνοι και βιολογικοί τρομοκράτες (bio-terrorists) και ως εκ τούτου, θα είναι εκείνοι που θα μπορούν να συμμετέχουν σε οποιαδήποτε δραστηριότητα οικονομική, ή οποιασδήποτε άλλης φύσεως.

Ο ίδιος εξάλλου απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με το «εμφυτεύσιμο τατουάζ» που θα έχει μέσα του όλα όσα χρειάζονται για να αποκτήσει κάποιος τη λεγόμενη «ψηφιακή ταυτότητα» είπε:

«Τελικά θα πρέπει να έχουμε ψηφιακά πιστοποιητικά, προκειμένου να δείξουμε ποιος έχει αναρρώσει από τον ιό, ποιος έχει εξετασθεί πρόσφατα και ποιος θα έχει λάβει το εμβόλιο»

Τα περιβόητα «ψηφιακά πιστοποιητικά» που αναφέρονται ως «QUANTUM-DOT TATTOOS» είναι εμφυτεύσιμα και περιλαμβάνουν την εφαρμογή διαλυτών μικροβελόνων με βάση τη ζάχαρη όπου θα εμπεριέχεται το εμβόλιο καθώς επίσης και φθορίζουσες κβαντικές κουκκίδες με βάση τον χαλκό.

Τι είναι οι κβαντικές κουκίδες (quantum dots)

Πρόκειται για πάρα πολύ μικρούς νανο-κρυστάλλους, από ημιαγώγιμα υλικά (όπως το πυρίτιο κτλ).

Έχουν την ιδιότητα, όταν πέφτει πάνω τους το λευκό φώς, να το απορροφούν επιτρέποντας μόνο ένα χρώμα να διαθλαστεί και να περάσει από μέσα τους.

Όσο πιο μεγάλοι οι μικροκρύσταλλοι, τόσο μεγαλύτερο μήκος κύματος (και επομένως μικρότερη συχνότητα ) φωτός επιτρέπουν να τους διαπεράσει.

Οι μεγάλοι επιτρέπουν να περνάει από μέσα τους το κόκκινο φως και οι πιο μικροί το μπλε.

Τα ενδιάμεσα μεγέθη επιτρέπουν να περάσουν τα υπόλοιπα χρώματα.

Οι φθορίζουσες κβαντικές κουκίδες θα περιλαμβάνονται σε μικροσκοπικές βελόνες από ζάχαρη, έχοντας σαν βάση χαλκό.

Οι βελόνες αυτές θα περιέχουν ή κάποιο εμβόλιο, όχι απαραίτητα μόνο του κορωνοϊού, ή κάποιο φάρμακο ελέγχου της γονιμότητας των γυναικών, σύμφωνα με τις εξαετείς μελέτες που έκανε το Ίδρυμα Bill Gates σε συνεργασία με το ίδρυμα Rockfeller και άλλα “ευαγή ιδρύματα”, κάποιων άλλων μεγάλων “φιλανθρώπων” , στο πανεπιστήμιο ΜΙΤ.

Όλο το σύστημα από τις μικροβελόνες και τον χαλκό, θα είναι στερεωμένο πάνω σε ένα αυτοκόλλητο (patch).

O άνθρωπος, θα παίρνει το κατάλληλο αυτοκόλλητο, θα το κολλάει στο δεξί του χέρι ή στο μέτωπο και οι μικροβελόνες, ανεπαίσθητα σχεδόν θα καρφώνονται στο δέρμα του, ενώ αυτός μετά θα ξεκολλάει το αυτοκόλλητο και θα το πετάει στα σκουπίδια.

Οι μικροβελόνες τότε θα διαλύονται από την θερμότητα του σώματος και θα αφήνουν με τη μορφή τατουάζ τους νανοκρυστάλλους και το βιολογικό τους περιεχόμενο.

Όταν φωτίζονται οι νανοκρύσταλλοι, θα παίρνουν χρώμα ανάλογα με το μέγεθός τους και την κωδικοποίηση που θα τους έχει δώσει ο κατασκευαστής.

Έτσι θα έχουν όλοι, μικροί και μεγάλοι, πλούσιοι και φτωχοί, ελεύθεροι επαγγελματίες και υπάλληλοι, μία σφραγίδα, που θα περιέχει και προσωπικά στοιχεία, όχι μόνο δηλαδή τα περί εμβολίου, αλλά τα πάντα και βέβαια το απαραίτητο βιολογικό υλικό.

πηγή: https://biohackinfo.com/news-bill-gates-id2020-vaccine-implant-covid-19-digital-certificates/

Όσον αφορά τις εξαετείς μελέτες του Bill Gates για τον έλεγχο των εκτρώσεων, μου φέρνει στο νου όλα όσα είχα γράψει (σαν γραφικός που είμαι) στο 25ο πρωτόκολλο των λεγόμενων Σοφών της Σιών για την παγκόσμια στείρωση όλων των ανθρώπων.

(Η συνήθης έκδοση έχει 24 πρωτόκολλα).

Αυτό το ιδιόρρυθμο τατουάζ, προτείνει ο Bill Gates να συνδυαστεί με το νέο προϊόν ταυτοποίησης προσώπου με την κωδική ονομασία «ID2020».

πηγή: https://id2020.org/

Πρόκειται ουσιαστικά για την ίδια την «ψηφιακή ταυτότητα» που δίνει σήμερα ως «διευκόλυνση» η Νέα Τάξη στους ανθρώπους.

Ο δρόμος προς την απόκτηση αυτού του «σημείου αναγνώρισης» είναι μέχρι στιγμής ένας:

Η εμφύτευση μικροτσίπ

Οι εταιρείες παγκοσμίου βεληνεκούς Accenture, IDEO, Gavi και το Ίδρυμα Rockefeller, έχουν συμμαχήσει με τον «φιλάνθρωπο» Bill Gates, προκειμένου το ID2020 να αποτελεί πολύ σύντομα το «σημείο αναγνώρισης» όλων των…«υγιών» ανθρώπων πάνω στον πλανήτη.

Ποιο είναι το σύνθημα της «ανίερης συμμαχίας» πάντα υπό την αιγίδα της Ατζέντας 2030;

«Καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή ατζέντα δεν μπορεί να λύσει κατά μόνας αυτή την πρόκληση.

Ο καθορισμός της μελλοντικής πορείας της ψηφιακής ταυτότητας και η πλοήγηση στους συναφείς κινδύνους αποτελεί πρόκληση που απαιτεί παγκόσμια συνεργασία»

Ο ίδιος ο Bill Gates εδώ και χρόνια είπε ότι οι καταστροφικές μέθοδοι που θα μπορούν να σκοτώσουν μαζικά πάνω από δέκα εκατομμύρια ανθρώπους, δεν θα είναι οι πυρηνικές βόμβες αλλά οι κορωνοϊοί.

Είπε και δεν είχε άδικο ότι ενώ έχουν επενδυθεί πολλά χρήματα για την αντιπυραυλική άμυνα, επενδύθηκαν πολύ λίγα για την αντιμετώπιση μιας σοβαρής επιδημίας. Δείτε το βίντεο.

Όσον αφορά την ταυτότητα του 2020, την ID2020, επικαλούνται το ότι 1,5 δις άνθρωποι δεν έχουν ούτε ταυτότητα ούτε τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο θα τους βάζουν το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα.

Έτσι ο ΟΗΕ στηρίζει το εγχείρημα για να πάρουμε όλοι την ταυτότητα τατουάζ του Bill Gates ID2020, ώστε να είμαστε όλοι ίδιοι και εύκολα διαχειρίσιμοι στις μεγάλες πανδημίες που ήρθαν για να μείνουν από ότι φαίνεται.

Όλα όπως έχω ξαναγράψει θα εξαρτηθούν από το τι θα γίνει το Φθινόπωρο στις εκλογές των ΗΠΑ.

Για όλα όσα ζείτε εδώ και τώρα, κλεισμένοι, και ελεύθεροι πολιορκημένοι μέσα στα σπίτια σας, μιλάω εδώ και 20 χρόνια.

Ότι είπα και ότι έγραψα γίνεται βάσει σχεδίου επακριβώς.

Δεν είναι ευχάριστα αυτά που ζούμε, αλλά θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα, όχι μόνο για να χωρίσει η ήρα απ΄το σιτάρι, αλλά και για να ξαναβγάλει η Γη χορτάρι.

………………………

Ο ΚΟΡΩΝΑΒΙΡΟΣ ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ROTHSCHILD Ο ΛΟΓΟΣ ΩΣ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟΝ 140-YR. PILGRIMS SOCIETY MONOPOLY ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΕΜΠΟΡΙΟ & ΠΟΛΕΜΟΣ

Το βρετανικό στέμμα και η  C.I.A. συνεργάστηκαν προδοτικά μέσω της QinetiQ Group Plc που ελέγχεται από το Monarch

Ο Λόρδος Pirbright (Rothschild) και οι εξάδελφοι του τραπεζίτη στο Ν.Μ. Ρότσιλντ & Σ. Ήταν οι οπαδοί των 2 ου στρατοπέδου συγκέντρωσης πολέμου Boer (1899-1902) για να οδηγήσουν τους Γάλλους, Ολλανδούς και Γερμανούς από τη Νότια Αφρική

Νέες αποδείξεις: Οι ηγέτες του Λονδίνου ειχαν  τα πρώτα σύγχρονα στρατοπέδα συγκέντρωσης πολέμου, όπου απεβίωσαν περισσότεροι από 60.000 λευκοί και μαύροι, συμπεριλαμβανόμενα  περισσότερα από 14.000 κυρίως λευκών παιδιών που υποβλήθηκαν σε πειράματα εμβολιασμού Burroughs Wellcome & Co. (τώρα Wellcome Trust-Coronavirus funder και GlaxoSmithKline)

Αυτά τα δημοτικά συμβούλια και τα κοινοβουλευτικά αρχεία έχουν ανακαλυφθεί μετά από πολλές δυσκολίες και λείπουν έγγραφα.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ | ΓΝΩΜΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ FEB. 28, 2020 | PDF | HTTPS://TINYURL.COM/UTEX8YS

Με τον κορονοιο ασχολήθηκε πρώτη η Βρετανία.

Από το Ινστιτούτο Pirbright  του (Ηνωμένου Βασίλειου) έχει απονέμει σε 11 αμερικανικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας, συμπεριλαμβανομένου του Coronavirus US Pat. Νο. 10,130,701

Το Ινστιτούτο Pirbright ελέγχεται από το Golden Queen της Queen, μαζί με το SERCO και το QinetiQ (pronine kinetic)

Οι ελεγκτές της Pirbright επιστρέφουν στην SERCO, QinetiQ & Sir Geoffrey E. Pattie, τον Πρόεδρο Marconi και το Βρετανικό Ινστιτούτο Διανοητικής Ιδιοκτησίας.

Είναι Εξωφρενικό, Βρετανοί της SERCO-σήμερα διευθύνουν το Γραφείο των ΗΠΑ Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας (απόδειξη παρακάτω),

ΗΠΑ FEMA Περιοχή 04, στις 20 Δεκεμβριου 2017 ΡΑ-ΤΑC-IV για ομοσπονδιακο εργο, εισεπραξε 6,1 εκατομυρια δολαρια.

Και η  Zone 02 , την 2 Αυγουστου το 2018 απενημε ένα μοναδικο χρηματικο βραβειο 600 εκατομυριων δολαριων για την υποστηριξη της ΦΕΜΑ Ζονε 2. SERCO.

 Obamacare , Σαρα Κλιφ.στις 16 ιουλιου το 2013  η Serco, Ιδιοτικη επιχειρηση εισεπραξε 1,2 δισεκατομυρια δολαρια για να επεξεργαστει την εφαρμογη Obamacare, Washinqton Post.   OPM, GSA και US Navy SPAWAR , Βιρτζίνια , Νέα Υόρκη , 63 ΗΠΑ πόλη ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας , και άλλα. τα παραπάνω στοιχεία μπορείτε να τα διαβάσετε,  αναλυτικά κάνοντας κλικ επάνω για να ανοίξει το αρχείο.

Περιλιπτικα, η Βρετανικη SERCO  εδωσε το διπλομα για τον κορονοιο. Οποιος ξερει αγγλικα θα καταλαβει καλητερα.

Η SERCO χρησιμοποίησε τον έλεγχό της στο Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας των Η.Π.Α. για να εκδώσει στη βρετανική βιοτεχνολογία της ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για το Coronavirus σε χρόνο ρεκόρ !

ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΝΤΕΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΓΝΩΜΗ | ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ   | 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020, ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ 08 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020 | PDF | https://tinyurl.com/utex8ys

Στο άρθρο ανέφερα για την Αράχνη και τον ιστό Π.Ο.Υ εκεί είμαστε μπλεγμένοι και ο Τράμπ όσο θα κόβει κομμάτια από τον ιστό της Αράχνης, θα ξεπετάγονται πολλαπλάσια σαν την Λερναία Ύδρα!

Σημείωση αναγνώστη: Νέα στοιχεία πλημμυρίζουν για το Coronavirus και στο The Pirbright Institute.

Επομένως, αντί να περιμένουμε να επεξεργαστούν όλοι οι σύνδεσμοι τα αποδεικτικά στοιχεία, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε και να δημοσιεύσουμε αυτά που έχουμε μέχρι στιγμής.

Να μπαίνετε στον σύνδεσμο τις επόμενες ημέρες για να παραλάβετε τα νέα στοιχεία.  https://americans4innovation.blogspot.com/2020/01/coronavirus-traced-to-british-crown.html

Αγαπητοί αναγνώστες είμαι ο πρώτος που σε ανυποψίαστο χρόνο κατηγόρησα τον Π.Ο.Υ, ελπίζω να καταφέρει να τον αποκαλύψει ο Τραμπ, πριν τον φάνε όπως τον Κένεντι!

Τραμπ: Ο ΠΟΫ πρέπει να λογοδοτήσει
Ο Τραμπ ανέφερε προ εβδομάδας πως θα εξεταστεί το ενδεχόμενο να σταματήσει η χρηματοδότηση του οργανισμού, κάτι που κάνει πλέον πράξη. Για την σημερινή απόφαση είχε προϊδεάσει και ο Μάικ Πομπέο, που κατηγόρησε ανοιχτά τον οργανισμό και την Κίνα, για απόκρυψη πραγματικών στοιχείων από την πανδημία, αναφέροντας πως σύντομα θα εξετάσουν οι ΗΠΑ τι μέτρα θα πάρουν.

Στήριξη Μακρόν στον ΠΟΥ: Αρνούμαι να τον εγκλωβίσουν σε πόλεμο μεταξύ ΗΠΑ-Κίνας
ΚΟΣΜΟΣ 08|04|2020 | 23:18

Ο Ντόναλντ Τραμπ τα «βάζει» με τον ΠΟΥ – «Τα έκανε μαντάρα, είναι… κινεζοκεντρικός»
ΚΟΣΜΟΣ 07|04|2020 | 19:40
«Σήμερα, διατάσσω την αναστολή της χρηματοδότησης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για όσο θα διενεργείται έρευνα για να εξεταστεί ο ρόλος του ΠΟΫ στην κακή διαχείριση και στη συγκάλυψη της εξάπλωσης του κορωνοϊού», είπε χαρακτηριστικά ο Τραμπ κατά τη διάρκεια της καθημερινής συνέντευξης Τύπου που παραχωρεί στον Λευκό Οίκο μαζί με το κλιμάκιο που έχει συστήσει για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

«Ο κόσμος έλαβε πολλές ψευδείς πληροφορίες για τη μετάδοση και τη θνητότητα» της ασθένειας COVID-19, που προκαλεί ο κορωνοϊός, πρόσθεσε ο Τραμπ, καταφερόμενος επί μακρόν εναντίον αυτής της υπηρεσίας του ΟΗΕ.

Κατά τον Τραμπ, ο ΠΟΫ παρέβη «το βασικό του καθήκον» και «πρέπει να λογοδοτήσει». Ο Ρεπουμπλικάνος κατηγόρησε τον Οργανισμό ότι διέσπειρε την «παραπληροφόρηση» της Κίνας για την πανδημία, χειροτερεύοντας έτσι την παγκόσμιο κρίση δημόσιας υγείας. Σύμφωνα με το CNN οι ΗΠΑ χρηματοδοτούσαν τον οργανισμό με περίπου 500 εκ. δολάρια ετησίως.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/kosmos/o-tramp-stamata-tin-hrimatodotisi-toy-poy

……………………………….

Μπείτε στον σύνδεσμο παρακάτω να δείτε όλα τα βδελύγματα των παγκόσμιων δολοφόνων.

ΝΕΑ ΤΑΞΗ

Ένα κομμάτι διαφθοράς στην Αμερική, φυσικά με αρχηγό τη CIA!!!

https://klara970.wordpress.com/2020/04/14/ένα-κομμάτι-διαφθοράς-στην-αμερική-φυ/

Δεν είναι περίεργη η δήλωση αυτή του Τραμπ, σε ανυποψίαστο χρόνο τον Αύγουστο του 2019;;;;;;;;;;

Οργισμένα αντέδρασε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ μετά τις δηλώσεις του προέδρου της ομοσπονδιακής τράπεζας Τζερόμ Πάουελ, ο οποίος μίλησε για τον εμπορικό πόλεμο με την Κίνα και τους οικονομικούς κινδύνους που ενέχει για την Ουάσινγκτον.

Ο Τραμπ, με ανάρτησή του στο Twitter, διερωτήθηκε αν ο άνθρωπος που ο ίδιος διόρισε επικεφαλής της Fed είναι «χειρότερος εχθρός» από τον πρόεδρο της Κίνας Σι Τζινπίνγκ.

«Ως συνήθως, η Fed δεν έκανε τίποτα. Είναι απίστευτο ότι «μιλάνε» χωρίς να ξέρουν ή χωρίς να ρωτούν τι θα κάνω, κάτι που θα ανακοινωθεί σύντομα», πρόσθεσε, μετά την ομιλία του Πάουελ ο οποίος είχε διαβεβαιώσει νωρίτερα ότι η ομοσπονδιακή τράπεζα θα δράσει «με τον κατάλληλο τρόπο» ώστε να στηρίξει την οικονομική ανάπτυξη στις ΗΠΑ.

«Η μοναδική μου ερώτηση είναι, ποιος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός μας, ο Τζέι Πάουελ ή ο πρόεδρος Σι;», συνέχισε.

Ο Αμερικανός πρόεδρος άφησε να εννοηθεί ότι θα κάνει κάτι που θα επηρεάσει το δολάριο και τη Fed, όμως δεν είναι σαφές τι θα είναι αυτό.

Νωρίτερα, ο Πάουελ στην ομιλία του στο Τζάκσον Χολ του Ουαϊόμινγκ, έκανε λόγο για «επιδείνωση της διεθνούς κατάστασης» που οφείλεται εν μέρει στις εμπορικές αβεβαιότητες. Προειδοποίησε επίσης ότι η Fed δεν διαθέτει κάποιο μηχανισμό έτοιμο προς χρήση ώστε να αντιμετωπίσει αυτές τις εμπορικές εντάσεις και ότι ο εμπορικός πόλεμος συνιστά «μια καινούρια πρόκληση» για την ομοσπονδιακή τράπεζα.

«Μπορούμε ωστόσο (…) να επικεντρωθούμε στον τρόπο με τον οποίο τα εμπορικά ζητήματα επηρεάζουν τις προοπτικές μας και να προσαρμόσουμε την πολιτική μας», πρόσθεσε.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019,

Το άρθρο αυτό θα εμπλουτίζετε με νέα στοιχεία!
ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Απαγορεύετε οποιοιδήποτε αντιγραφή εκ του νόμου.

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

3 comments to Ο κορονοιος ο Π.Ο.Υ και η Αράχνη

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>