«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπω. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπω. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ, το Ισλάμ στην Ελλάδα και οι φασίζουσες πολιτικές νοοτροπίες!

Όταν οδηγείς μια κοινωνία ανθρώπων

Την Παρασκευή 27 Μαρτίου, με ψήφο και της Ελλάδας, τα Σκόπια έγιναν και επίσημα το 30ο μέλος του ΝΑΤΟ, ως «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας».

Χάρηκαν ιδιαίτερα, όπως είναι φυσικό, οι Σκοπιανοί, οι Γερμανοί, ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ και ο ΓΓ του ΝΑΤΟ, ο οποίος απευθυνόμενος προς τους Σκοπιανούς επισήμους δήλωσε: «Η ένταξή σας θα φέρει μεγαλύτερη σταθερότητα για τα Δυτικά Βαλκάνια. Είναι καλό για την περιοχή και για την ευρωατλαντική ασφάλεια».

Με ιδιαίτερη χαρά υποδέχθηκε αυτή την ένταξη η κυβέρνηση της ΝΔ, δια του Υπουργού Εξωτερικών: «Συγχαίρουμε την Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας για την ένταξή της στο ΝΑΤΟ ως το 30ο μέλος της Συμμαχίας. Καλωσορίζουμε τους γείτονές μας στην οικογένεια του ΝΑΤΟ & προσβλέπουμε στην εποικοδομητική μας συνεργασία στο πλαίσιο της Συμμαχίας». Αλήθεια «συνεργασία» με ποιούς; Αυτούς που δεν τηρούν την καταστροφική για εμάς και λυτρωτική για τους ίδιους Συμφωνία των Πρεσπών, από τότε που την υπέγραψαν;

Πλήρεις ευτυχίας οι Συριζαίοι καταστροφείς του Ελληνικού Έθνους, οι οποίοι φέρουν την βασική ευθύνη της υπογραφής της γνωστής  Συμφωνίας στις 17 Ιουνίου 2018, λοιδόρησαν την ΝΔ για αυτά τα συγχαρητήριά της.

Οι Συριζαίοι δεν μας εκπλήσσουν για την συμπεριφορά τους καθόσον είναι κατά γένος απόγονοι των προδοτών του ΚΚΕ που ποτέ δεν θεώρησε την Μακεδονία Ελληνική και πολιτικοί απόγονοι των κομιτατζήδων της εποχής του Μακεδονικού αγώνα.

Μας εκπλήσσουν όμως οι ΝΔκράτες για την στάση τους, αν και για όσους γνωρίζουν, το Μητσοτακέϊκο (πατήρ, υιός και κόρη) είχε «πουλήσει» το όνομα από 1992 (πατήρ) και 2008 (κόρη) και 2015 (υιός-νυν πρωθυπουργός). Μπορούμε επιπλέον να καταλογίσουμε στον σημερινό πρωθυπουργό την ασυνέπεια λόγων-πράξεων και την πολιτική ανεντιμότητα καθόσον ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε δηλώσει: «Η ΝΔ θα καταψηφίσει το πρωτόκολλο ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ»!

Πλέον αυτού με την Ελληνική ψήφο, τα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενέκριναν στις 26 Μαρτίου την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Σκόπια και με την Αλβανία. Και όλα αυτά, παρά το γεγονός ότι αφενός οι Σκοπιανοί μας «κοροϊδεύουν» με την Συμφωνία και μιλούν παντού για «Δημοκρατία της Μακεδονίας» εντείνοντας τις αλυτρωτικές τους διαθέσεις και αφετέρου οι Αλβανοί ενεργούν πισώπλατα συμμαχώντας με την Τουρκία και παραβιάζοντας κατάφορα τα δικαιώματα της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας στη Β. Ήπειρο.

Τέλος, ενώ ολόκληρη η χώρα είναι σε καραντίνα, λόγω της «πανδημίας» ενός περίεργου κορωναϊού, η κυβέρνηση, με την συμπαράσταση της αντιπολίτευσης, περνάει «στα μουλωχτά» ότι θέλει! Έτσι, την παραμονή της επετείου της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας,  νομοθέτησε την δημιουργία 28 δομών παρανόμων μεταναστών-εισβολέων εποίκων οπαδών του Ισλάμ στην ενδοχώρα και κυρίως στη Μακεδονία μας. Επιπλέον, έδωσε 13.5 εκ. ευρώ κρατική επιχορήγηση στα κόμματα, 11 εκ. ευρώ στα ΜΜΕ για να δουλεύουν όσο γίνεται πιο καλά ως πλυντήρια εγκεφάλων και 30 εκ. ευρώ σε ιδιωτικές κλινικές για την αντιμετώπιση του κορωναϊού (αντί της επίταξής τους). Τέλος, συμφώνησε με την ΕΕ να υποδέχεται «πρόσφυγες» από την Λιβύη στην Κρήτη, στα πλαίσια μιας επιχείρησης εφαρμογής εμπάργκο όπλων στη χώρα αυτή! Και προφανώς, έπονται και άλλα…

Όπως είναι πασιφανές, οι ενέργειες των κομμάτων εξουσίας, που έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, είναι αποτέλεσμα της φασίζουσας νοοτροπίας που διακατέχει τα κόμματα εξουσίας και τις πολιτικές αυτών!

Για εμάς τους Έλληνες πατριώτες όλοι οι λαθραίοι εισβολείς του Ισλάμ, που δεν προέρχονται από εμπόλεμες ζώνες, επιβάλλεται αρχικά να μεταφερθούν σε δομές που θα γίνουν σε ακατοίκητα νησιά και στη συνέχεια να απελαθούν σταδιακά στις χώρες τους. Δεν θα πληρώσει η Ελλάδα τις αποφάσεις της Νέας Παγκόσμιας Τάξης για πολτοποίηση των εθνικών ταυτοτήτων και καταστροφή των εθνικών κρατών, ούτε βέβαια την προϊούσα ισλαμοποίηση της Ευρώπης!

Για εμάς δεν υπάρχει άλλη Μακεδονία πλην της Ελληνικής επαρχίας της Μακεδονίας με πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη. Δεν αναγνωρίζουμε κανένα κράτος με το χαλκευμένο όνομα «Βόρεια Μακεδονία».

Η επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών είναι διάτρητη και ακυρώνεται εύκολα διεθνώς, αρκεί να υπάρξει μια πατριωτική κυβέρνηση που θα το αποφασίσει. Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελλάδα. Και θα εκδικηθεί για το ξεπούλημά της. Έσσεται ήμαρ!

Νικόλαος Ταμουρίδης                                                                                    Αντγος (ε.α)-Επίτιμος Α” Υπαρχηγός ΓΕΣ

http://arxaiaithomi.gr

1 comment to Τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ, το Ισλάμ στην Ελλάδα και οι φασίζουσες πολιτικές νοοτροπίες!

 • .
  .
  .
  ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ
  .
  .
  ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΑΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ;;;
  ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΙΑΣΤΩ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟΜΟΙ ΓΙΑ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ….
  ΤΟ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ …
  ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑΣ …
  400 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΛΑΜ…
  ΜΕΤΑ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΦΤΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΜΑΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ
  ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ
  Η ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΚΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ…
  ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΤΥΧΑΙΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΑΝ ΤΙΣ ΝΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΡΑΤΟ…
  ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΤΟ ΙΣΛΑΜ…
  ΤΙΠΟΤΑ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΥΧΑΙΑ Η ΕΕ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΟΛΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ.
  ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥΣ….

  ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΥΧΑΙΑ ΤΗΝ Σ. ΑΡΑΒΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΗΣ

  ΚΑΙ 5.000 ΠΡΙΓΚΗΠΕΣ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ 2 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ

  ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!!

  ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ….
  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΛΗΘΑΡΓΟ ΣΤΗΝ ΑΠΑΘΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ,
  ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΑΣΧΟΛΙΑ ΟΛΩΝ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΒΛΑΒΕΡΟ ΧΟΜΠΥ
  ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ
  ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ .. .
  ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΓΙΝΑΜΕ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ !!!
  ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΑΣ ……