«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Κάποια πληρωμένα μιάσματα με απειλούν με την ΔΗΕ τους ενοχλεί μια αληθινή φωνή και θέλουν να την φιμώσουν;;; Ότι και να κάνουν είναι λίγα τα ψωμιά τους!

ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ

Κάποια πουλημένα καθάρματα, που πιθανός να έσφαζαν την μάνα τους για ένα ευρώ,  συνεχίζουν να με βρίζουν, γιατί έτσι τους φέρετε και η μάνα τους!

Με κατηγορούν ότι με πλάγιους τρόπους λέω στον κόσμο να μην πειθαρχήσει, Εγώ ερωτήματα κάνω για περίεργες  αναφορές και αντιφάσεις.

Παράδειγμα σε ότι μας αφορά εδώ στην Ελλάδα, την ίδια ώρα που εμάς μας απαγορεύουν να βγούμε για να μην διασπείρουμε τον ιό κουβαλάνε στην ενδοχώρα αλλοδαπούς  που δεν ξέρουμε τι αρρώστιες έχουν και τι δολοφονικά στοιχεία υπάρχουν ανάμεσά τους;;

Αναφορές από επιστήμονες αλλά και δημοσιογράφους, πολιτικούς και επιστήμονες του εξωτερικού που μας λένε ότι ο κορονοιος είναι φτιαχτό βιολογικό όπλο.

Δεν  λέω πουθενά, έστω και σαν βιολογικό όπλο ότι πρέπει να το αψηφήσουμε, αλλά να ρίξουμε ευθύνες σε αυτά τα παγκόσμια δολοφονικά δίποδα και τα τσιράκια τους όπως αυτά που με βρίζουν.

Όμως μου κινεί την περιέργεια αυτά τα αποβράσματα που δεν τα γέννησε άνθρωπος γιατί υπερασπίζονται τις τράπεζες;;;

Έχουν μετοχές και χάνουν τον μπούσουλα;;;

Πάντως πουθενά και ποτέ δεν είπα και δεν θα διανοηθώ να πω μην εφαρμόζετε τους νόμους, αφού και εγώ τους εφαρμόζω, ούτε μπορώ  προτείνω παρασύρω να κινδυνεύσει κανείς την ζωή του.

Είδη με ανακοινώσεις μου τους λέω πως να προστατευτούν.

Δεν θα παύω όμως να θέτω ερωτήματα και να αναφέρομαι σε πηγές που  έχουν τις ίδιες ανησυχίες με αναφορές τους.

Εκτός και αν αυτά τα σκουλήκια είναι πληρωμένοι εγκάθετοι μισθοφόροι, που η δουλειά τους είναι ο πρόδρομος μιας παγκόσμιας οικονομικής δικτατορίας με εκατομμύρια θύματα;

Έχω χιλιάδες άρθρα και κώλυσαν σε ένα που το διαψεύδει….. Ποιος το  Φεησμπουκ, που οτιδήποτε Ελληνικό ο εβραίος το διαγράφει!

Το βιβλίο που αναφέρομαι είναι υπαρκτό.

Αυτά τα ερώτημα βάζει και η αρχαία Ιθώμη

Σάββας Κρατερος Σαββίδης

Αυτή την στιγμή στο λιμάνι Καβάλας, γίνεται επιβίβαση500 Λαθρομεταναστων, που φέραν απ τα νησιά, σε λεωφορεία και με προορισμό τις Σέρρες!!!

………………..

Ετοιμάζονται για απαγόρευση κυκλοφορίας των Ελλήνων αλλά μεταφέρουν χιλιάδες λαθρομετανάστες στην ενδοχώρα

Αποτέλεσμα εικόνας για μεταφέρουν χιλιάδες παράνομους μετανάστες στην ενδοχώρα

Γρηγορείτε μην τυχόν βρεθούμε…προ εκπλήξεως και πλημμυρίσουν τη χώρα

Η χώρα καταρρέει οικονομικά και κοινωνικά λόγω του κορωνοϊού και του…γενικού «lockdown» στο οποίο αναμένεται να προστεθεί και απαγόρευση κυκλοφορίας των πολιτών και στην κυβέρνηση έκριναν σωστό (τι έκπληξη…) να

μεταφέρουν εκατοντάδες παράνομους μετανάστες στην ενδοχώρα!

……………………………………….

ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑ Σ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ ΣΕΡΕΣ ΜΑΛΑΚΑΣΑ ΚΟΚ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!
ΟΛΟΙ. ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΚΑΤΑ ΟΜΑΔΕΣ ΕΝΩ .

……………………………………….

Ποιος τελικά λέει αλήθεια;
Στη Μόρια, με την τεράστια συγκέντρωση στοιβαγμένου πληθυσμού, χωρίς καμία προφύλαξη ή ακόμη την απουσία ακόμη και της στοιχειώδους μέριμνας για την αντιμετώπιση του ιού, τι γίνεται;
Εκεί που οι περιβαλλοντικές και ατομικές συνθήκες που ευνοούν την ανάπτυξη και μετάδοσή του θανατηφόρου κορονοϊού, σύμφωνα με τα λεγόμενα των ειδικών, πως και δεν ακούγεται τίποτα; Υπάρχουν κρούσματα ή όχι; Τα κρύβουν ή όχι!

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, πλήθος και υπαίθριες δραστηριότητες

 Ας μας που τα καθάρματα που με απειλούν, αυτά είναι ψέματα από κομπογιαννίτες;;;;

ΒΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΣΑΧΟΥΣΕΤΗΣ (ΜΕ 4 ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΟ ΦΑΡΜΑΚΟ! ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Επίσης, σε απάντηση σε ένα tweet από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Donald Trump, ο Dr. Shiva δήλωσε: «Ως έχων διδακτορικό δίπλωμα στο MIT στη Βιολογική Μηχανική που μελετάω και κάνω σχεδόν κάθε μέρα έρευνα στο ανοσοποιητικό σύστημα, ο φόβος του # coronavirus, που προκαλείται από το Βαθύ Κράτος θα πάει στην ιστορία ως μια από τις μεγαλύτερες απάτες για να χειραγωγήσουν τις οικονομίες, να καταστείλουν τη διαφωνία, και να προωθήσουν το επιτρεπόμενο φάρμακο!».

ΤΩΡΑ ΤΡΟΜΑΞΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΑΣ. ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝΚΟΡΩΝΟΪΟ: ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ (ΑΠΟ 2-6 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ 34 ΤΡΙΣ!

https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2020/03/4_21.html?fbclid=IwAR3-iPI-R_laB5_HCMCssxObnNjC4Wnbu319FGJxhVEdnLeo7Bea-tFqzWM

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ