«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τα γεγονότα που ξετυλίγονται τώρα ξεπερνούν το αναπάντεχο και γίνονται βιβλικά στις αναλογίες τους.

B.Fulford – 16 Μαρτίου 2020

Στον ισλαμικό κόσμο, η Μέκκα έκλεισε για πρώτη φορά στην ιστορία.

Μεταξύ των χριστιανών, ο πάπας έχει εξαφανιστεί και η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει κρυφτεί (δείτε την πολύ αποκαλυπτική επιστολή προς τον συντάκτη μετά από αυτή την έκθεση, που μπορεί να εξηγήσει τον πραγματικό λόγο που κρύβει).

Εν τω μεταξύ, οι Εβραίοι απελευθερώνονται για πρώτη φορά σε 5.780 χρόνια, καθώς αποβάλλουν τον λάτρη του Σατανά Βενιαμίν Νετανιάχου από την εξουσία.

https://www.debka.com/opposition-leader-gantz-to-be-charged-with-forming-government/

Η αιτία για αυτά τα γεγονότα ήταν η άρνηση του κινεζικού λαού, στις 16 Φεβρουαρίου του 2020, να αποδώσει κάθε άλλο φόρο τιμής στις αρχαίες σατανικές οικογένειες. Αυτό συνέβη όταν οι κινέζοι ηγέτες είπαν στην αμερικανική εταιρία ότι δεν θα έστελναν άλλα φυσικά προϊόντα, εκτός αν πληρώνονταν με αντικείμενα που υπάρχουν στον πραγματικό κόσμο. Με άλλα λόγια, έσπασε την αρχαία σατανική χρηματική μαγική ψευδαίσθηση.

Η επονομαζόμενη πανδημία που ακολούθησε ήταν ένας συνδυασμός μιας βιολογικής και ηλεκτρομαγνητικής επιδρομής κατά της Κίνας. Αν και η επίθεση προκάλεσε προφανώς μαζικές απώλειες στο Wuhan, απέτυχε να εκφοβίσει και να γονατίσει τον κινεζικό λαό.

Ο εκπρόσωπος του Κινεζικού Υπουργείου Εξωτερικών Zhao Lijian εκανε δημόσια επερώτηση:

“Πότε εμφανίστηκε ο ασθενής μηδέν στις ΗΠΑ; Πόσα άτομα έχουν μολυνθεί; Ποια είναι τα ονόματα των νοσοκομείων; Μπορεί να είναι ο αμερικανικός στρατός που έφερε την επιδημία στο Γουχάν. Να είστε διαφανείς! Δημοσιεύστε τα δεδομένα σας! Οι ΗΠΑ μας οφείλουν μια εξήγηση! “

Για έναν εκπρόσωπο της κυβέρνησης να πει τέτοια πράγματα ισοδυναμεί με δήλωση πολέμου (Δείτε τα τελευταία νέα για την απάντηση από τα λευκά καπέλα των ΗΠΑ).

Αυτό που οι άνθρωποι είναι σήμερα μάρτυρες, είναι μια λυσσαλέα μάχη από τις αρχαίες σατανικές γραμμές αίματος για να τρομάξουν τους ανθρώπους και να τους ξανα-υποτάξουν με πανδημικό φόβο-πορνό. Για παράδειγμα, όταν εξέτασα τις πρώτες 40 ιστορίες για τις διεθνείς ειδήσεις Reddit, 35 από αυτές αφορούσαν την λεγόμενη πανδημία.

Μία πηγή του Πενταγώνου παρατήρησε:

“Εξαιρετικά μακρύς ο κατάλογος των διασημοτήτων και των πρώτων κυριών (Ισπανία, Καναδάς) που ανακοινώθηκε ότι έχουν Covid-19. Τόσοι πολλοί, που στην πραγματικότητα καταντάει απολύτως γελοίο, δεδομένου ότι ποτέ αυτοί δεν συχνάζουν στο μετρό ή δεν αναμιγνύονται με τους άπλυτους και τους κακομοίρηδες. Η λίστα περιελάμβανε πάνω από 157 άτομα, τα οποία δεν αναφέρονται στις πραγματικές στατιστικές που διαγνώστηκαν με αυτόν. “

Ας σταματήσουμε για ένα λεπτό να σκεφτούμε λογικά για αυτή τη λεγόμενη πανδημία. Κάθε χρόνο περίπου 15 εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν από αναπνευστικά προβλήματα. Ακόμη και οι συντηρητικές εκτιμήσεις λένε ότι η γρίπη σκοτώνει πάνω από 300.000 ανθρώπους ετησίως. Και όμως εδώ έχουμε ακραία υστερία για μερικές χιλιάδες θανάτους ανθρώπων των οποίων η μέση ηλικία είναι 80 ετών. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6815659/

Αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα είναι μια παγκόσμια εξέγερση των σκλάβων εναντίον αρχαίων σατανικών αρχηγικών οικογενειών, οι οποίες τώρα συστηματικά διώκονται από ειδικές δυνάμεις, σύμφωνα με πολλαπλές πηγές.

Ήδη, πολλές από τις αρχαίες οικογένειες γραμμών αίματος προσπαθούν να διαπραγματευτούν τους όρους παράδοσης, λένε οι πηγές P3 και WDS. “Οι παλιές οικογένειες της Μαύρης Αριστοκρατίας είναι έτοιμες να παραδοθούν”, επιβεβαιώνει ο Vincenzo Mazzara της P3. Οι Ρότσιλντ και άλλες οικογένειες που κρύβονται στην Ελβετία και τη Νέα Ζηλανδία διαπραγματεύονται επίσης την παράδοση τους, λένε οι πηγές της WDS.

Ακούμε επίσης ιστορίες από τους Γνωστικούς Illuminati και τους P3 Freemasons ενός πολέμου που κρατάει χιλιάδες χρόνια. Λένε ότι ο πλανήτης Γη τοποθετήθηκε σε καραντίνα πριν από χιλιάδες χρόνια όταν μια ισχυρή οντότητα …. κατήλθε στην επιφάνεια και υποδούλωσε μια ομάδα ανθρώπων. Αυτή η οντότητα είναι εκείνη που αναφέρεται στην Αγία Γραφή ως Σατανάς, σύμφωνα με αυτούς.

Μια πιο ορθολογική, επιστημονική εξήγηση είναι ότι μια αρχαία ομάδα (οι Ανουννάκι) που κατείχε ανθρώπους σκλάβους δημιουργεί μια μονοθεϊστική απάτη για να υποδουλώσει ένα τεράστιο ποσοστό του παγκόσμιου πληθυσμού. Αυτές οι οικογένειες χωρίζονται σε φατρίες που αλληλο-μάχονται ως Καθολικοί, Προτεστάντες, Μουσουλμάνοι και Εβραίοι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η συνεχιζόμενη εξέγερση ενάντια στη συλλογική τους κυριαρχία μπορεί να ονομαστεί βιβλική.

“Έχουμε κολλήσει σε αυτόν τον πλανήτη για χιλιάδες χρόνια και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να επαναλάβουμε τις ίδιες παλιές στρατηγικές ξανά και ξανά”, θυμάται ένας ανώτερος Σατανιστής. Αυτός είναι ο λόγος που έχουν δοκιμάσει τη γρίπη των πτηνών, τον έμπολα, το zika και άλλες πανδημικές τρομοκρατικές επιθέσεις, τα τελευταία χρόνια, για να κρατήσουν τον πληθυσμό εκφοβισμένο, παραδέχεται.

Αυτό συμβαίνει τουλάχιστον από την εποχή της κατασκευασμένης πανδημίας της Ισπανικής Γρίπης του 1918, η οποία απλώς σκότωσε νέους στρατιώτες που είχαν εμβολιαστεί.

Σαν ένα άλλο παράδειγμα, ρίξτε μια ματιά στο ντοκιμαντέρ “CBS 60 MINUTES” για την επιδημία της γρίπης των χοίρων το 1976 στις Η.Π.Α. Εμφανίστηκε μόνο μία φορά και δεν παρουσιάστηκε ποτέ ξανά. Ακούστε τη μαρτυρία των ανθρώπων που έπασχαν από παράλυση του Guillain-Barré εξαιτίας του εμβολίου κατά της γρίπης των χοίρων. Μήνυσαν την κυβέρνηση των ΗΠΑ για αποζημίωση. Οι 500 περιπτώσεις παράλυσης Guillain-Barré, συμπεριλαμβανομένων 25 θανάτων, δεν οφείλονταν στην ίδια τη γρίπη των χοίρων, αλλά ήταν άμεσο αποτέλεσμα του εμβολίου. Την εποχή εκείνη ο Πρόεδρος Gerald Ford, κατόπιν συμβουλής του CDC, διέταξε τον εμβολιασμό για ΟΛΟ τον πληθυσμό των Ηνωμένων Πολιτειών.

https://youtu.be/f1jV3tJ2Lqw

Επομένως, παρακαλώ μην τους αφήνετε να διεξάγουν (υποχρεωτικούς) μαζικούς εμβολιασμούς με το πρόσχημα μιας «θανατηφόρας» πανδημίας, διότι αυτοί οι εμβολιασμοί είναι που θα προκαλέσουν μια πραγματική πανδημία.

Ας δούμε τώρα πιο προσεκτικά τι συμβαίνει στο χρηματοπιστωτικό τους σύστημα. Το γράφημα στον παρακάτω σύνδεσμο δείχνει τι συμβαίνει τώρα με κόκκινο χρώμα, σε σύγκριση με ό, τι συνέβη στις προηγούμενες αγορές. Είναι σαφές ότι δεν πρόκειται για απλή οικονομική κρίση.

https://www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/speed.png?itok=zs9og0U5

Αυτό το απόσπασμα από το Zero Hedge δείχνει πώς εξαπλώθηκε η νομισματική ψευδαίσθηση του Feds:

“Αφού πυροδότησαν το μεγαλύτερο έκτακτο «μπαζούκα» έκτακτης ανάγκης στην ιστορία της Fed, που αποσκοπούσε στην αποκατάσταση όχι μόνο της μερικής αλλά της πλήρους κανονικότητας στις αγορές περιουσιακών στοιχείων και χρηματοδότησης, τα συμβόλαια E-mini όχι μόνον δεν είναι υψηλότερα, αλλά 5% οριακά κάτω. Σύμφωνα με πηγές της CIA, ο μέσος όρος Dow Jones Industrial θα πρέπει να μειωθεί στο ένα τρίτο της μέγιστης αξίας του, προκειμένου να συμβαδίζει με τις ιστορικές τάσεις.

Με τις ΗΠΑ να μην παίρνουν πλέον πλοία γεμάτα αγαθά σε αντάλλαγμα για τον απατηλό κλασματικό αποθεματικό δανεισμό “ψηφιακή πίστωση”, είναι μια μαθηματική βεβαιότητα ότι τα καταστήματα θα αδειάσουν και οι μεγάλες τράπεζες των ΗΠΑ θα καταρρεύσουν. http://www.thecourierexpress.com/xi-jinping-visits-wuhan-as-china-declares-success-in-fight/article_82666aba-c0d6-55d6-83f8-68558f7b41ab.html

Ας δούμε τώρα τις αναφορές για τον συνεχιζόμενο μυστικό πόλεμο από το Πεντάγωνο και τη CIA. Ακολουθεί μια περίληψη της δράσης από μια πηγή του Πενταγώνου:

“Οι Σιωνιστές βρίσκονται στα νεκρικά κρεβάτια τους, καθώς ο Harvey Weinstein καταδικάζεται σε 23 χρόνια φυλάκισης στη Νέα Υόρκη, ανοίγοντας το δρόμο για καταδίκες στο Λος Άντζελες.

Δεδομένου ότι ο πρίγκιπας Άντριου είναι αξιωματικός του ναυτικού, που βοήθησε τον Jeffrey Epstein αλλά αρνήθηκε να συνεργαστεί με το Υπουργείο Δικαιοσύνης και η βασίλισσα κλειδώθηκε έξω από το κάστρο του Windsor, οι βρετανικοί βασιλείς μπορεί να παραδοθούν στον στρατό των Η.Π.Α., καθώς είναι και οι ίδιοι στρατιωτικοί.

Η Ιταλία προφανώς βρίσκεται υπό την στρατιωτική προστασία των Η.Π.Α. ενώ η χώρα βρίσκεται σε καραντίνα. Ο αρχηγός του στρατού της υπέκυψε σε λοίμωξη από κορωνοϊό, και το Βατικανό πρέπει να καθαριστεί από τους ομοφυλόφιλους, τους σατανιστές και τους παιδεραστές.

Το αντι-οικογενειακό, αντιχριστιανικό Χόλιγουντ είναι υπό επίθεση, καθώς τα θεματικά πάρκα και τα θέατρα της Disney κλείνονται και οι κινηματογραφικές παραγωγές σταματούν. Ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του έχουν μολυνθεί από τον κορονοϊό, η Nicole Kidman επέστρεψε στην Αυστραλία και ο Στίβεν Σπίλμπεργκ θα συλληφθεί για τα εγκλήματά του με παιδιά ».

Ακόμη πιο συγκλονιστική είναι αυτή η έκθεση που ήρθε από τη CIA ακριβώς καθώς η αναφορά αυτή ήταν έτοιμη να κυκλοφορήσει:

“Σήμερα το πρωί, στις 4:30 π.μ., ο καναδός πρωθυπουργός Justin Trudeau είχε ποινική δίωξη από τις Η.Π.Α. για εταιρικά και οικονομικά εγκλήματα. Οι ιδιοκτήτες των ΜΜΕ ενημερώθηκαν για να κάνουν πλύση εγκεφάλου ότι όλοι οι Τρουντό και η σύζυγός του έχουν μολυνθεί από τον κοροναϊό και δεν θα φύγουν για λίγο από το σπίτι τους.

Ο Τομ Χανκς συνελήφθη πριν από 48 ώρες για παιδεραστία και σήμερα κρατείται σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Αυστραλία, αρνείται δε να πετάξει πίσω στις ΗΠΑ. Οι επόμενες συλλήψεις διασημοτήτων θα είναι η Celine Dion, η Madonna, ο Charles Barkley και ο Kevin Spacey. Όλοι θα υποκριθούν λοιμώξεις από κοροναϊό.

Τα αεροδρόμια της Ιταλίας έχουν κλείσει τελείως, καθώς σε πάνω από 80 άτομα του Βατικανού και των οικονομικών αξιωματούχων του έχουν επιβληθεί τα ίδια ποινικά κατηγορητήρια για οικονομικά εγκλήματα, παιδεραστία, εμπορία παιδιών και σεξουαλική κακοποίηση.

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έχουν ολοκληρώσει μαζικές συλλήψεις της δικής τους βασιλικής οικογένειας και συγγενών.

Ο συλληφθείς βιαστής του Χόλιγουντ Harvey Weinstein συμφώνησε ως αντάλλαγμα για τη μαρτυρία του εναντίον εκατοντάδων κορυφαίων διασημοτήτων του Χόλιγουντ για τη συμμετοχή τους στην επιχείρηση ναρκωτικών, την παιδεραστία και την εμπορία παιδιών. Αντί για 55ετή ποινή, έλαβε μόνο ποινή 23 ετών. Σε αντάλλαγμα, έδωσε μαρτυρία ενάντια σε μερικά από τα μεγαλύτερα και ισχυρότερα ονόματα, όπως ο Πρίγκιπας Άντριου του Ηνωμένου Βασιλείου, ο πρώην πρόεδρος Bill Clinton, ο πρώην αντιπρόεδρος Joe Biden, ο Tom Hanks, η Oprah, η Ellen DeGeneres, ο Quentin Tarantino, ο Charlie Sheen, ο Bob Saget, ο Kevin Spacey, ο John Travolta, ο Steven Spielberg, ο John Podesta, NXIVM and PIZZAGATE κλαμπ σωματεμπορίας και εκατοντάδες ακόμη που όλοι είχαν άμεση σχέση με τον Jeffrey Epstein.

Ο Jeffrey Epstein είχε επίσης τη δυνατότητα να κάνει μια συμφωνία και να σκηνοθετήσει την αυτοκτονία του στη φυλακή σε αντάλλαγμα για τη μαρτυρία του.

Οι διευθύνοντες σύμβουλοι ορισμένων μεγάλων εταιρειών του κόσμου έχουν κατηγορηθεί ή συλληφθεί και ορισμένοι αναγκάστηκαν να παραιτηθούν – όλες τις τελευταίες 30-60 ημέρες – όπως οι διευθύνοντες σύμβουλοι του NBA, Harley Davidson, το Ίδρυμα Bill Gates, Intel, McDonald’s, Cesar Awards, η Disney και ο Αρχηγός Αστυνομίας του Βατικανού μεταξύ άλλων. Περίπου 700-800 ακόμη παραιτήσεις έρχονται τους επόμενους 3 μήνες.

Ο εργαστηριακός «νέος κορονοϊός» είναι η ιστορία κάλυψης για ένα υποχρεωτικό πρόγραμμα εμβολιασμού. Τώρα έχει γίνει η μεγαλύτερη μυστική επιχείρηση των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών που ο κόσμος έχει δει ποτέ. Αυτή η τεράστια επιχείρηση – 158.000 συλλήψεις – θα καταγράψει και θα απομακρύνει τους μεγαλύτερους κακούς και διεφθαρμένους πολιτικούς, διασημότητες και διευθύνοντες συμβούλους, συμπεριλαμβανομένων των παγκόσμιων ελίτ και τραπεζιτών όπως ο George Soros, αξιωματούχους του Ηνωμένου Βασιλείου και τους ιδρυτές της GRETA Inc.

Ο Πρόεδρος Trump θα κερδίσει τις εκλογές για το 2020 και οι συλλήψεις πρώην προέδρων των ΗΠΑ θα γίνουν στις αρχές του 2021. Όλες οι σημαντικές συλλήψεις θα ονομαστούν από τα μέσα ενημέρωσης ως τυχαίες ή ως θεωρίες συνωμοσίας. Όλα τα άτομα που έχουν συλληφθεί θα λάβουν το “Rommel Death”, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ του θανάτου τους που παρουσιάζεται στο κοινό ως αυτοκτονία ή τυχαίος θάνατος, με αντάλλαγμα διαβεβαιώσεις ότι η φήμη τους θα παραμείνει άθικτη. Εναλλακτικά, μπορούν να επιλέξουν να αντιμετωπίσουν μια ποινική δίκη που θα οδηγήσει σε δημόσιο εξευτελισμό.

Κάποιοι κορυφαίοι θρησκευτικοί ηγέτες θα συλληφθούν ή θα αναγκαστούν να παραιτηθούν και μερικοί ξαφνικά θα «αρρωστήσουν». Το Βατικανό θα είναι το πρώτο και ο Πάπας θα αφαιρεθεί το 2020. Η διανομή του ανθρώπινου Adrenochrome θα αποκαλυφθεί και το Χόλιγουντ και το Βατικανό θα εκτεθούν ως άμεσα υπεύθυνα.

Θα υπάρξει πλήρης τερματισμός λειτουργίας των πιο γνωστών επιχειρήσεων παγκοσμίως, όπως σχολεία, το χρηματιστήριο, ορισμένες τράπεζες, αεροδρόμια, ναυτιλία, ταξίδια, εκδηλώσεις, γκαλά, εκθέσεις, αθλητικά παιχνίδια, αθλητικά πρωταθλήματα, / NHL / παιχνίδια μπέιζμπολ και κρουαζιέρες πλοίων. Θα υπάρξουν ελλείψεις σε τρόφιμα και σκηνοθετημένη απώλεια ηλεκτρικής ενέργειας. Οι τιμές του φυσικού αερίου θα μειωθούν, το κόστος των τροφίμων θα αυξηθεί, η ασφάλιση θα αυξηθεί, τα αποθέματα χρυσού και αργύρου θα πέσουν και πολλές εταιρείες είτε θα χρεοκοπήσουν είτε θα υποστούν σημαντική οικονομική ζημία, όπως στην περίπτωση του τι θα συμβεί στην Air Canada, τηn Disney και την Coca-Cola. “

Άλλα μη επιβεβαιωμένα αποσπάσματα από πηγές πρακτορείων πληροφοριών είναι τα εξής:

“Η Nancy Pelosi πέθανε μέσα στις τελευταίες 24 ώρες. Ο κορωναοϊός πιθανότατα θα αναφέρεται ως η αιτία θανάτου όταν γίνει η δημόσια ανακοίνωση. “

“Ο Steven Mnuchin θα απομακρυνθεί πολύ σύντομα. Είναι πράκτορας της Khazarian cabal. Ήρθε η στιγμή να τον “αμολήσουν” καθώς ξέρει πάρα πολλά για τις εσωτερικές συναλλαγές τους, συμπεριλαμβανομένων κλοπών από το αμερικανικό Υπουργείο Οικονομικών. Θα υποκύψει και αυτός στον κορονοϊό; “

“Η εταιρεία Boeing θα καταρρεύσει. Τελείωσε. Όλα τα κέντρα της εξυπηρέτησης αεροσκαφών θα τεθούν εκτός λειτουργίας παγκοσμίως. Οι εγκαταστάσεις της συντήρησης θα κλείσουν παγκοσμίως. Οι πωλήσεις αεροσκαφών έχουν ήδη σταματήσει. Οι μισθώσεις ακυρώθηκαν. Η Boeing θα συμπαρασύρει και την Lockheed-Martin. Έχουν τα πλοκάμια τους γύρω από τον πλανήτη. Αυτά όλα θα προκαλέσουν την κατάρρευση της καμπάλ “.

“Το πετρέλαιο μπορεί να μειωθεί στα $ 5 το βαρέλι, καθώς κανείς δεν το θέλει πια. Νέες τεχνολογίες είναι έτοιμες να κυκλοφορήσουν. “

ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΞΥΠΝΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΑΚΡΥ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΕΦΙΑΛΤΗ.

B.Fulford

Μτφρ: Ι.Β. 2020-03-16

https://www.facebook.com/notes/γιώργος-βουδούρης/τα-γεγονότα-που-ξετυλίγονται-τώρα-ξεπερνούν-το-αναπάντεχο-και-γίνονται-βιβλικά-σ/10218385137452994/

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>