«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Κορονοιος, η μεγάλη μάχη με την νέα τάξη, Κορονοιος ο προπομπός για την παγκόσμια θανάτωση της αντίστασις του ανθρώπου!

 ΣΕΕ ΦΙΛΑΚΙΖΟΥΝ Α

 Ο γράφων από το 2010 είχε μυριστεί, ότι κάτι ετοιμάζουν οι παγκόσμιοι δολοφόνοι.

Εκεί που απέκτησα καλύτερη εικόνα, ήταν το 2016.

Περίεργες παραχωρήσεις ανώτερης εξουσίας στην Αμερική, περίεργες κατασκευές και εξοπλισμοί και αυτό ξαφνικά από το πουθενά, δεν υπήρχαν δεδομένα που να δικαιολογούν κάποιες υπερβολικές ανακατατάξεις παγκοσμίως.

Όντως βγήκα αληθινός, τώρα εφαρμόζονται αυτά που υποψιαζόμουν.

Δυστυχώς και άλλοι υποψιαζόταν τα ίδια, ή περίπου, αλλά είμαστε λίγοι που μας ενδιέφερε η γνώση και η αλήθεια να πάει παντού, με μηδαμινή δύναμη στα μίντια και έτσι τα διαβάζαμε εμείς που τα ανεβάζαμε.

Η οικονομική μας δυνατότητα ήταν και είναι για κλάματα και μόνο για μια επιβίωση με αρκετές στερήσεις.

Είμαι σίγουρος επειδή από την φύση του ο άνθρωπος θέλει να μην βλέπει την αλήθεια κατάματα γιατί πολλές φορές τον  πληγώνει, άφησε να τον προσπερνά.

Η παγκόσμια ανθρωπότητα και η γη, βρίσκετε στο μεγαλύτερο κίνδυνο από την υπάρξει του ανθρώπου.

θα προσπαθήσω να σας δώσω την ταπεινή μου γνώμη, που έχω αποκτήσει στα 71 χρόνια μου και από την επαγγελματική και την πολιτική και την κοινωνική σταδιοδρομία μου.

Όπως λέω και στον τίτλο ο κορονοιος είναι ο προπομπός του τρίτου παγκόσμιου πολέμου με χωρίς όπλα!

Οι Έρευνες στα εργαστήρια του Μπιλ Γκειτς δούλευαν εντατικά να βελτιώσουν έναν είδει υπάρχων ιό.

Ένα ιό που θα τον ελέγχουν, έναν ιό που με την εφαρμογή του δεν θα τους βλάψει, αφού έχουν το αντίδοτο.

Πως μπορείς να επιβάλεις την παγκόσμια κυριαρχία σου αθόρυβα και χωρίς όπλα;;;

Αυτό ζούμε τώρα.

 Προετοίμασαν τα απαραίτητα εργαλεία, έλεγχο του χρήματος, και όλων των καταναλωτικών αγαθών, τα καύσιμα, τα όπλα, αλλά το ποιο ύπουλο εργαλείο ήταν η ισοπέδωσή των εθνικών κρατών, πρώτα αυτών που είχαν τα περισσότερα κοιτάσματα ορυκτών, μετά αυτών με μεγάλη γεωργική παραγωγή, μετά αυτών με μεγάλη βιομηχανία ειδικά σπόρους φυτοφάρμακα και γενικά τα φάρμακα συν τον έλεγχο των ΜΜΕ.

Το εργαλείο που θα τους έφερνε την νίκη ήταν οι λαθρομετανάστες.

Θα κάνω μια παρένθεση.

Το 2081 έχασα τον πατέρα μου, δεν είχα καλές σχέσεις, μέσα από τα πολλά κακά που είχε είπε μια αλήθεια, διότι γνώριζε αυτά που οι πολλοί δεν γνώριζαν.

Μου είπε όντας ετοιμοθάνατος από Καρκίνο.

Αυτά που θα δείτε, δεν μπορείτε ούτε να τα φανταστείτε!

Αργότερα κατάλαβα τι εννοούσε και από που είχε τις πληροφορίες και ότι δεν ήταν εξάρσεις της αρρώστιας, ειδικά μετά τον θάνατο του Αλέξανδρου Ωνάση και μετέπειτα του πατέρα του.

Ο πατέρας μου είχε έναν προσωπικό φίλο και χωριανό του, από το χωριό που είναι η καταγωγή μου και μένω.

Αυτός ο φίλος του ερχόταν τακτικά και συναντιόταν και τα έλεγαν.

θα σας  μεταφέρω ένα διάλογο.

Άκου Μήτσο τα πράγματα θα πάνε άσχημα στην Αμερική, για αυτό θα μεταφέρω την έδρα της εταιρείας μου στην Ελλάδα.

Ο φίλος αυτός του πατέρα μου ήταν ο γενικός διευθυντής της Σιελλ.

Από την στιγμή που το είπε μέχρι τον μυστήριο θάνατό του μεσολάβησαν ελάχιστοι μήνες!

Τώρα ζούμε αυτό που είπε πριν πεθάνει ο πατέρας μου… θα δείτε και θα ζήσετε φρικτά πράγματα, που δεν μπορείτε να τα φανταστείτε.

Κάποιοι λένε ότι μέσα από το χόλιγουντ και διάφορες επιστημονικές ανακαλύψεις μας έλεγαν τι θα κάνουν για να το αφομοιώνουμε σιγά σιγά και να μην επαναστατήσουμε, αλλά τα πληρωμένα ΜΜΕ ξευτέλιζαν τις αλήθειες, έκρυβαν σοβαρές αποφάσεις και διέβαλαν κάθε έρευνα και αντίσταση των λαών.

Ας δούμε τα πράγματα ψύχραιμα.

1) Το κλείσιμο και η απαγόρευση κυκλοφορίας σταδιακά θα γίνει σε όλη τη γη.

2)  Η θα βγει παγκόσμιο νόμισμα, η θα σε αποκλείσουν από τα μετρητά, χωρίς κάρτα δεν θα μπορείς να αγοράσεις ούτε το αέρα που αναπνέεις. Ο Rogoff αναγνωρίζει το ρίσκο και λέει πως η κατάργηση του έγχαρτου χρήματος είναι ύποπτη και σε βάρος των λαών. Μια κοινωνία χωρίς μετρητά παραβιάζει τους βασικούς νόμους κάτω από τους οποίους λειτουργεί το νόμισμα από την εποχή της Βιομηχανικής Επανάστασης και μετά.

https://tilegrafimanews.gr/nea-taxi-pragmaton/apo-tin-protoxronia-ypoxreotiko-to-plastiko-xrima-pos-kai-poioi-tha-kseroun-ta-panta-gia-ti-zoi-sas-vinteo/

 Πληροφορίες λένε από την Πρωτοχρονιά υποχρεωτικό το «πλαστικό χρήμα» Πώς και ποιοι θα ξέρουν τα πάντα για τη ζωή σας, άρα θα την ελέγχουν.

3) Αυτό που άφηναν έντεχνα να κυκλοφορεί αλλά δεν το διέψευδαν, είναι η μύωση τον 3 πέμπτων του παγκόσμιου πληθυσμού, ο γερασμένος πληθυσμός έχει αποφασιστεί να πεθάνουν ομαδικά.

4 ) Οτι κάνουν από εδώ και πέρα θα είναι να τρομοκρατήσουν τους λαούς να τους διχάσουν, να στρέψουν τον ένα εναντίον του άλλου, αυτή είναι η τέχνη του υβριδικού εφικτού πολέμου χωρίς όπλα, να βάζεις να σκοτώνονται μεταξύ τους!

5 ) Άμεσα θα δείτε τα αποτελέσματα, απαγόρευση σταδιακά όλης της κυκλοφορίας, διάλυση του εμπορίου και της παραγωγής, νοσοκομεία, νεκροταφεία και φυλακές θα ασφυκτιούν, τα πτώματα θα τα θάβουν ομαδικά με μπουλντόζες, όλα τα μέτρα θα παίρνονται σταδιακά, με χρονική απόσταση μιας εβδομάδας, ή το αργότερο 15 ημερών προς αποφυγή επαναστάσεων.

6 )Μετά τον θάνατο της τρίτης ηλικίας σταματά η κληρονομικότητα και η συνέχεια του ιστορικού παρελθόν.

Διάβασε πως μας παγίδευσαν.

Αλντους Χάξλεϋ – προοίμιο ενός τεχνοκρατικού ολοκληρωτισμού, με ανθρώπους χωρίς ρίζα και μνήμη – έρχεται ανεπαίσθητα, όπως πέφτει το σκοτάδι μετά το ηλιοβασίλεμα.

Η Επιτροπή Βιοηθικής της Γαλλίας αποφάσισε – σε πείσμα της αντίθεσης του 80% των φορέων με τους οποίους συνδιαλέχθηκε – να έχουν δικαίωμα πρόσβασης στην ιατρικώς υποβοηθούμενη αναπαραγωγή ζευγάρια λεσβίων ή και άγαμες.

Η νομοθέτηση ενός τέτοιου μέτρου θα έχει ως αποτέλεσμα τα παιδιά να μην έχουν πατέρα! Και αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά στην Ιστορία.

(Προηγήθηκε μια άλλη επίσης πρωτιά: ο χαρακτηρισμός ως οικογένεια της συμβίωσης ομόφυλων ζευγαριών).

Η συνέχεια στον σύνδεσμο

http://www.anixneuseis.gr/η-συγκλονιστικοτερη-ειδηση-στην-ιστο/

Ποιοι πληρώνουν αυτό το μήνυμα σήμερα, τι παίζεται, από τι κινδυνεύουμε, πως θα αντιδράσουμε;;;;;

ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΉ ΜΕ ΑΝΤΊΚΤΥΠΟ ΣΕ ΌΛΟ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ!! Ενθυμηση 2018 ..

Η είδηση είναι επιβεβαιωμενη.

Τα ΜΜΕ, ξενα και εγχώρια σιωπούν σε μια αμηχανη και δύσκολη στιγμή για την Αμερική και όλη την Ανθρωπότητα.

Σχεδόν κανείς, ή πολύ ελάχιστοι και αφυπνισμένοι άνθρωποι έχουν εννοησει τι σημαίνει το παρακάτω κείμενο που έστειλε ο ΤΡΑΜΠ στα κινητα των Αμερικανών πολιτών.

Ένας Αμερικανός Πρόεδρος που ετοιμάζεται ή να καθαρισει τη Χώρα του από τη Σιωνιστική χολερα και το παρακράτος, η να δολοφονηθεί όπως ο Κένεντι σε σύντομο μάλιστα χρόνο.

Μόνο από την εξαγγελία αυτού του εγχειρήματος, ανεξάρτητα από την οποία τύχη και έκβαση, θα ακολουθήσει ΝΤΌΜΙΝΟ κοσμογονικων πολιτικών εξελίξεων σε όλη την Ανθρωπότητα και σε όλα τα Κράτη, αλλάζοντας δραματικά το πολιτικό Status, τις συμμαχίες, τις ευαίσθητες ισορροπίες και προπαντός την εύθραυστη οικονομία που θα καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος.

Η τελευταία αυτή εξέλιξη σημαίνει ένα πράγμα.

Παγκόσμιο ΚΡΑΧ και ΠΌΛΕΜΟ. Ετοιμος λοιπον να δώσει το τελειωτικο κτυπημα στην Cabal (το υποχθονιο τερας) ο Αμερικανός πρόεδρος.

Έστειλε σήμερα Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018, σημαντικό μήνυμα (email) στα κινητά τηλέφωνα των Αμερικανών πολιτών:

ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ WASHINGHTON DC

Για όλα όσα θα συμβούν στις επόμενες ημέρες θα σας κρατώ ενήμερους.

Πιθανόν να οργανωθούν ταραχές από τους κακούς τυράννους που θέλουν να μας βλάψουν, σε μια προσπάθεια για να αποφύγουν τις συλλήψεις.

Με εντολή μου, θα επιβληθεί μια κατάσταση προσωρινού στρατιωτικού νόμου και θα εφαρμοστούν ειδικές ποινές για όσους τον παραβούν.

Να είστε βέβαιοι ότι θα κάνουμε τα πάντα για να διατηρήσουμε την ασφάλεια και την ευημερία κάθε άνδρα, γυναίκας ή παιδιού αυτής της χώρας.

Ελπίζω ότι αυτό το μήνυμα θα φτάσει σε αρκετούς από σας, για να επιφέρει σημαντικές επιπτώσεις.

Δεν μπορεί να μεταδοθεί με τους συνηθισμένους τρόπους. Οι πρωταρχικοί μας στόχοι βρίσκονται μέσα στην Washinghton DC.

Να παραμείνετε ήρεμοι και να μην πέφτετε θύματα ψευδών ειδήσεων. Πάνω από όλα, να προσεύχεστε!

Ο στρατιωτικός νόμος που θα επιβληθεί θα δώσει στους στρατιωτικούς μας την απαραίτητη εξουσία για να χειριστούν και να διεξαγάγουν με επιτυχία αυτές τις επιχειρήσεις, τόσο μέσα στην χώρα μας, όσο και στο εξωτερικό.

Ο Potus (ο πρόεδρος σας) είναι καλά προστατευόμενος. Είναι καιρός να πάρουμε πίσω τη χώρα μας και να φτιάξουμε ξανά την μεγάλη Αμερική.

Ας χαιρετίσουμε και να προσευχόμαστε γι’ αυτούς, τους γενναίους ένστολους άνδρες και γυναίκες που θα αναλάβουν την αποστολή αυτή, για να φέρουν την ειρήνη, την ενότητα και να επιστρέψουν την εξουσία πίσω στον λαό.

– Ο Θεός να σας ευλογεί συμπατριώτες μου Αμερικανοί!

https://inteldinarchronicles.blogspot.com/…/an-important-me…

https://katohika.gr/diethni/kosmogonikes-ekselikseis-stin-ameriki-me-antiktypo-se-olo-ton-kosmo/

«ΚΡΑΧ»… Βρισκόμαστε μπροστά στην οικονομική επανεκκίνηση του πλανήτη

Κυριακή, 15 Μαρτίου 2020

Έχει ενδιαφέρον θεωρώ να σας αναλύσω πώς πιθανότατα θα είναι η επόμενη μέρα μετά την εξαφάνιση του κορωνοϊού.

Από τον Νίκο Κιτσάκο

Δικηγόρος/Διεθνολόγος
Νομική Αθηνών/ΜΑs University of Geneva

Μπορεί για δύο μήνες να μας κλείσουν στα σπίτια μας, να μην δουλεύουμε, να «βαρέσουμε ενέσεις» ουσιαστικά, αλλά το θέμα είναι το μετά.
Φυσικά και πρέπει να προφυλαχθούμε από τον κορωνοϊό, να λαμβάνουμε μέτρα αυτοπροστασίας, όμως η υπερβολή βλάπτει αφενός και αφετέρου κάτι κρύβει.

Ο κορωνοϊός έχει το μεγάλο αρνητικό ότι μεταδίδεται πανεύκολα, όμως η «απαγόρευση κυκλοφορίας» που έχει επιβληθεί σε όλη την Ευρώπη και σύντομα και στη χώρα μας, είναι κάτι πρωτόγνωρο και δύσκολα αντιμετωπίσιμο για τον κόσμο.

Οι περισσότεροι άνθρωποι θα βγουν σε υποχρεωτικές άδειες, δεν θα δουλεύουν, δεν θα έχουν που να πάνε, οπότε σίγουρα θα έχουμε έξαρση ψυχοπαθειών και κατάθλιψης.
Είναι βέβαια μία πραγματικότητα, που πρέπει όλοι να αποδεχτούμε και να αντέξουμε, γιατί δεν θα είναι για λίγες ημέρες.

Τι σημαίνει όμως διεθνής επανεκκίνηση;

Ο πλανήτης μας πάντα ιστορικά, όταν έφτανε στα όρια του οικονομικά και κοινωνικά, μηδένιζε το κοντέρ και μέσα από μία καταστροφή, επανεκκινούσε με καινούριους όρους και καινούριους κουμανταδόρους.
Αυτό βέβαια πάντα γινόταν μετά από έναν πολύ ισχυρό και καταστροφικό πόλεμο, ο οποίος διέλυε τις οικονομίες και τις υποδομές, ενώ οι νικητές του εκάστοτε πολέμου βάζαν τους κανόνες στις υπόλοιπες χώρες και ουσιαστικά αναλάμβαναν την διακυβέρνηση του πλανήτη.
Θυμηθείτε ότι αυτό, που περιγράφω, γινόταν χιλιάδες χρόνια πριν, Ρωμαϊκή αυτοκρατορία κλπ.
Αυτή την περίοδο, λόγω κορωνοϊού, ουσιαστικά ζούμε την νέα επανεκκίνηση του πλανήτη.
Είμαστε τυχεροί μέσα στην ατυχία μας που για πρώτη φορά ιστορικά, η αλλαγή αυτή δεν γίνεται με τα όπλα, αλλά μόνο με οικονομικά όπλα.

Το κλείσιμο όλων των μαγαζιών, υπηρεσιών κλπ σε όλην την Ευρώπη, το κλείσιμο των Αμερικανικών συνόρων που ανακοίνωσε ο πρόεδρος Τραμπ, ουσιαστικά καταστρέφει ολοκληρωτικά την οικονομία χωρίς να ανοίξει μύτη.

Είναι δεδομένο ότι σε λίγες εβδομάδες, η ανεργία θα εκτοξευθεί, πολλές επιχειρήσεις δεν θα μπορέσουν να αντέξουν για να ξανανοίξουν και πολλοί οικονομικοί κολοσσοί θα βρουν την ευκαιρία για τεράστιες οικονομικές περικοπές.
Το εργατικό κόστος λοιπόν σε χώρες ειδικά σαν την δικιά μας, θα πέσει στον πάτο, γιατί απλούστατα, όταν οι άνεργοι θα είναι εκατοντάδες χιλιάδες, θα πηγαίνουν να δουλέψουν για όσα όσα.
Περιγράφω μία κατάσταση λυπηρή, όμως πρέπει να γνωρίζουμε τι μας περιμένει.
Είναι σίγουρο επίσης ότι ουσιαστικά οι χώρες θα απομονωθούν οικονομικά μετά το πέρας της κρίσης, ουσιαστικά δηλαδή η κάθε Γερμανία Γαλλία θα σου λέει ότι πρέπει να κοιτάξω τα του οίκου μου, οπότε κανένας δεν θα στηρίζει τους αδύναμους και θα πρέπει η κάθε χώρα να ορθοποδήσει μόνη της.

Ουσιαστικά θα περάσουμε πάλι σε μία ιστορική περίοδο των εθνικών κρατών και όχι των συνεργαζόμενων κρατών.

Κουράγιο και ψυχραιμία συστήνω σε όλους!

Πρώτα από όλα να έχουμε την υγεία μας, αφού άλλωστε για τα υπόλοιπα δεν μας ρωτάει κανείς!

https://www.newsbreak.gr/oikonomia/85120/krach-vriskomaste-mprosta-stin-oikonomiki-epanekkinisi-toy-planiti/

Από αυτούς συνδέσμους μπορείς να αντλήσει πληροφορίες.

http://arxaiaithomi.gr/2017/09/22/fema-και-η-νεα-ταξη/

http://arxaiaithomi.gr/2016/11/19/τα-σχέδια-της-fema-nasa-ήρθαν-στο-φως-και-νεα-εγ/?relatedposts_hit=1&relatedposts_origin=22578&relatedposts_position=0

http://arxaiaithomi.gr/2019/09/08/η-ντοπια-προδοτικη-συμμαχια-και-νεα-τα/

http://arxaiaithomi.gr/2019/11/04/η-σχολή-της-φρανκφούρτης-ο-σόρος-και-η/

http://arxaiaithomi.gr/2019/07/18/αυτά-που-δεν-μας-λένε-και-δεν-μας-δείχνο/

http://arxaiaithomi.gr/2019/07/18/η-πολεμική-αεροπορία-αναγνωρίζει-την/

http://arxaiaithomi.gr/2019/01/12/προσ-στρατιωτικη-ηγεσια/

http://arxaiaithomi.gr/2017/11/19/παρακαλώ-σσσς-ησυχία-μην-ξυπνήσετε-το/

http://arxaiaithomi.gr/2020/02/23/ποσω-θα-ειμαστε-θεατες-στην-παγκοσμια/

http://arxaiaithomi.gr/2019/09/03/αυτές-οι-πληροφορίες-είναι-πάντα-επίκ/

ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΑΙΟ ΤΟ 2010

Τον Μάιο του 2010, το Think Tank του Ιδρύματος Rockefeller δημοσίευσε ένα χειρόγραφο 54 σελίδων με τίτλο: Σενάρια για το Μέλλον της Τεχνολογίας και της Διεθνούς Ανάπτυξης. Το Ίδρυμα Rockefeller, προέβλεπε την επιδημία των κοροναϊών και τις σχετικές ψυχολογικές επεμβάσεις όπως το «ιατρικό» στρατιωτικό νόμο και την καραντίνα στο κοινό.

O Ραδιοφωνικός παραγωγός Paul Joseph Watson έγραφε πριν 10 χρόνια :

«Μελέτη του Ιδρύματος Rockefeller προβλέπει μελλοντική δικτατορία ελεγχόμενη από την ελίτ

» Παγκόσμιες πανδημίες που σκοτώνουν εκατομμύρια, υποχρεωτική καραντίνα, σημεία ελέγχου, βιομετρικές ταυτότητες, και ένας κόσμος ολοκληρωτικά υπό τον έλεγχο της κυβέρνησης.
Αυτά τα πράγματα δεν προέρχονται από την τελευταίες ταινία επιστημονικής φαντασίας που σπάει τα ταμεία, αλλά αποτελούν μέρος του ‘οράματος’ του Ιδρύματος Ροκφέλερ για το πώς μπορεί να είναι ο κόσμος σε 15-20 χρόνια, στο πλαίσιο μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης που θα ελέγχεται αυστηρά από την ελίτ.

Αυτό είναι ένα από τα τέσσερα σενάρια για το μέλλον του πλανήτη, όπως αναφέρεται στο «Σενάρια για το Μέλλον της Τεχνολογίας και της Διεθνούς Ανάπτυξης», (“Scenarios for the Future of Technology and International Development”), μια μελέτη του Ιδρύματος Ροκφέλερ, που εκπονήθηκε σε συνεργασία με την Global Business Network.
Με τον χαρακτηριστικό τίτλο “Lock Step,” (ρυθμικός βηματισμός τον οποίον συνήθιζαν να έχουν οι φυλακισμένοι στις αμερικάνικες φυλακές τον 19ο αιώνα) το σενάριο απεικονίζει, “Ένα κόσμο με αυστηρότερο καθολικό κυβερνητικό έλεγχο και πιο αυταρχική ηγεσία, με περιορισμένη καινοτομία και μία αυξανόμενη υποχώρηση στα δικαιώματα του πολίτη.”
Μετά την παγκόσμια πανδημία ιού H1N1 που προέρχεται από τις χήνες και που μολύνει το 20 τοις εκατό του παγκόσμιου πληθυσμού σκοτώνοντας 8 εκατομμύρια ανθρώπους, η οικονομία ανακόπτεται και οι κυβερνήσεις επιβάλλουν αυταρχικά μέτρα για την αντιμετώπιση της κρίσης.

“Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, οι ηγέτες σε ολόκληρο τον κόσμο χρησιμοποιούν την εξουσία τους και επιβάλουν σκληρούς κανόνες και περιορισμούς, από την υποχρεωτική χρήση μασκών προσώπου, μέχρι τον έλεγχο τη θερμοκρασίας του σώματος κατά την είσοδο σε κοινόχρηστους χώρους, όπως σιδηροδρομικούς σταθμούς και σούπερ μάρκετ», αναφέρει η μελέτη.

Είναι εμφανές, ότι ακόμη και μετά την εξασθένιση της πανδημίας, αυτά τα δρακόντεια μέτρα παραμένουν σε ισχύ και ακόμη ισχυρότερα, καθώς οι ηγέτες ‘πατώντας’ τώρα πάνω στην εξουσία τους και εκμεταλλευόμενοι την προθυμία των πολιτών να θυσιάσουν τα κυριαρχικά τους δικαιώματα και την ιδιωτική τους ζωή, οδηγούν σε «ένα πιο ελεγχόμενο κόσμο» με αφεντικά τα ‘πατερναλιστικά κράτη’ που επιβάλλουν τα βιομετρικά δελτία ταυτότητας για όλους τους πολίτες. «Η εξαναγκαστική συνεργασία» με παγκόσμιες ρυθμιστικές συμφωνίες σφυρηλατεί την πορεία προς την παγκόσμια διακυβέρνηση, ακόμη και ως μια σπασμωδική κίνηση που έρχεται μετά από κάποιες δημόσιες εκδηλώσεις «παθογόνου εθνικισμού».

Ο οικo-φασισμός, επίσης, έφερε στο προσκήνιο το σενάριο “lock step”, το οποίο ασχολείται με τον τρόπο που τα “υψηλής εκπομπής” αυτοκίνητα θα πρέπει να απαγορευθούν και κάθε σπίτι θα υποχρεωθεί, βάσει νόμου, να εγκαταστήσει φωτοβολταϊκά πάνελ.

Η εφαρμογή αυτού του ολοκληρωτικού αυταρχισμού προκαλεί τον μαρασμό της επιχειρηματικής δραστηριότητας και τον κλυδωνισμό της οικονομίας, αλλά το έτος 2025 οι άνθρωποι αρχίζουν να δείχνουν σημάδια κούρασης από τον “τόσο πολύ ασφυκτικό έλεγχο και για το ότι άφησαν τόσο χώρο στους ηγέτες και στις αρχές να κάνουν τις επιλογές τους” και μια οργανωμένη προσπάθεια αντίστασης ενάντια σε αυτήν την τυραννία αρχίζει να αναπτύσσεται.

“Ακόμη και εκείνοι που ήθελαν αυτή την μεγαλύτερη σταθερότητα και προβλεψιμότητα του κόσμου άρχισαν να αισθάνονται άβολα και να νιώθουν τον περιορισμό από τόσους πολλούς αυστηρούς κανόνες και από την αυστηρότητα των εθνικών συνόρων. Η αίσθηση που υπήρχε είναι, ότι αργά ή γρήγορα, κάτι θα έφερνε αναπόφευκτα σε αναστάτωση αυτόν τον ‘τακτοποιημένο’ κόσμο, που οι κυβερνήσεις του κόσμου δούλεψαν πολύ για να θεμελιωθεί”, καταλήγει η μελέτη.

Το βασικό νόημα που βγαίνει από αυτό το σενάριο που περιγράφει η μελέτη του ιδρύματος Rockefeller είναι ότι εξαίρεται η Κίνα ως το μοντέλο για το πώς οι κυβερνήσεις, παγκοσμίως, θα πρέπει να ανταποκριθούν στις κρίσεις. Τα πιο δρακόντεια και δικτατορικά μέτρα, συμπεριλαμβανομένων της υποχρεωτικής καραντίνας, εξαίρονται στο σενάριο ως «σωτήρια για εκατομμύρια ζωές, καθώς σταμάτησαν την εξάπλωση του ιού πολύ νωρίτερα από ό, τι σε άλλες χώρες και επέτρεψαν μια ταχύτερη ανάκαμψη από την πανδημία», ενώ αναφέρεται περιφρονητικά η ελευθερία της κίνησης των ανθρώπων ως αιτία επιδείνωσης της κρίσης.

Είναι αλήθεια ειρωνικό, συνεπώς, που ακριβώς αυτή την εβδομάδα, το Associated Press ανέφερε για το πώς η κινεζική κυβέρνηση έχει ήδη επιβάλει σταθμούς ελέγχου στους φτωχότερους πολίτες της, με το να κλειδώνει και να αποκλείει ορισμένες από τις πιο φτωχικές γειτονιές μέσα σε μία νύχτα, με την αστυνομία ή την ασφάλεια ελέγχου ταυτοτήτων σε δράση όλο το εικοσιτετράωρο, σε μια ιστορική αναδρομή σε παλαιότερου τύπου ελέγχους. “

Η μελέτη Rockefeller, δεν είναι μια προειδοποίηση για το πώς θα προληφθεί αυτό το είδος της τυραννίας που παρουσιάζεται σε αυτό το σενάριο, αλλά είναι ένα σχέδιο για το πώς οι παγκοσμιοποιητές θέλουν να εκμεταλλευτούν τις παγκόσμιες κρίσεις όπως οι βιοτρομοκρατικές επιθέσεις και οι πανδημίες, προκειμένου να καταστρέψουν εντελώς την κοινωνία και να την ξαναχτίσουν έχοντας στο νου τους την εικόνα της νέας παγκόσμιας τάξης.

Το σενάριο Rockefeller προχωράει ακόμα περισσότερο από ένα όμοιο περαστικό, όπου μία μελέτη του 2007 του Βρετανικού Υπουργείου Άμυνας, προέβλεπε ότι μέχρι το έτος 2035, οι άνθρωποι θα έχουν στον εγκέφαλό τους εμφυτευμένα τσιπ, ότι η μεσαία τάξη θα γίνει επαναστατική, και ότι η κοινωνία θα ζει ημέρες χάους και πολιτικής αναταραχής ως αποτέλεσμα της αυξημένης παγκοσμιοποίησης, της μετανάστευσης και ενός πιο αυταρχικού κράτους.

Είναι απολύτως σαφές, από την ανάγνωση του σεναρίου “Lock Step” ότι αυτή η καταπιεστική κοινωνία που παρουσιάζεται στη μελέτη δεν παρουσιάζεται ως νουθεσία για το πώς οι κυβερνήσεις θα εκμεταλλευτούν, κυνικά, μια πανδημία για να δημιουργήσουν ένα αστυνομικό κράτος και θα πάρουν τέτοια δύναμη που θα τις μεταμορφώσει σε δικτατορίες, αλλά είναι ένα καμπανάκι ότι η προσέγγιση αυτή θα ήταν το σωστό πράγμα που πρέπει να γίνει.

Αυτή είναι η μετα-βιομηχανική κοινωνία που απαιτούν οι ‘φωτισμένοι’ της Λέσχης Bilderberg, όπως ο αρχηγός της Ευρωπαϊκή Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο.

Αυτό είναι που θέλουν οι οπαδοί της παγκοσμιοποίησης – πανδημίες, πόλεμος, χάος και κρίσεις που μπορούν να ‘δουλέψουν σωστά’ και στη συνέχεια να αξιοποιηθούν για να ‘κλειδώσει’ η θέση μίας δικτατορικού τύπου κοινωνίας που θα διοικείται από την ελίτ μέσα από τους γυάλινους πύργους τους, ενώ οι πολίτες θα μετατραπούν σε φτωχούς, αλληλοσυγκρουόμενους, εξαρτημένους χωρικούς που θα ελέγχονται ασφυκτικά από την εξελιγμένη τεχνολογία του Μεγάλου Αδελφού, έτσι ώστε να έχουν όλο τον χρόνο για να ανησυχούν για την προέλευση του επόμενου γεύματός τους, από το να έχουν χρόνο να ανατρέψουν τους νέους αφεντάδες τους.»

Paul Joseph Watson (Prison Planet-com)
Friday, July 16, 2010 [Μετάφραση : ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ]

ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ
====================

Α. ROCKEFELLER STUDY ENVISAGES FUTURE DICTATORSHIP CONTROLLED BY ELITE

https://www.infowars.com/rockefeller-study-envisages-futur…/

Β. Scenarios for the Future of Technology and International Development

http://www.nommeraadio.ee/…/RRS/Rockefeller%20Foundation.pdf

Γ. US Biowarfare Act Author: Studies Confirm Coronavirus Weaponized

http://thealtworld.com/…/us-biowarfare-act-author-studies-c…

Δ. Is coronavirus a US biowarfare weapon as Francis Boyle believes?

https://www.presstv.com/Detail/…/02/04/617877/www.presstv.ir

Ε. Frances Boyle. Ο coronavirus προέρχεται από το εργαστήριο BSL-3 biowarfare στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας.

https://ermionh.blogspot.com/…/frances-boyle-coronavirus-bs…

ΣΤ. ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΠΡΕΒΛΕΨΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΑΙΟ ΤΟ 2010: ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ (Βίντεο)

https://nikosxeiladakis.gr/%CF%84%CE%BF-%CE%B9%CE%B4%CF%81…/

Ζ. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ-ΜΙΑ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ(Βίντεο)

https://nikosxeiladakis.gr/%CF%84%CE%BF-

Πανορμίτης Σπανός

Καμπαλά, Καμπάλα ή Καββάλα (εβραϊκά: קַבָּלָה, κυριολεκτικά Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ή CABAL

 «παραλαβή/παράδοση», μεταγραφή: Cabala, Qabbālâ) ονομάζεται η απόκρυφη παράδοση των Εβραίων. Διαδόθηκε και στο ευρύτερο κοινό από τον φιλόσοφο και ουμανιστή Τζοβάννι Πίκο ντελλά Μιράντολα τον 15ο αιώνα. Η Καμπάλα έχει ρίζες στην Τορά της Εβραϊκής Βίβλου και στο Ταλμούδ, και περιλαμβάνει στοιχεία προφορικών παραδόσεων πολλών αιώνων, μεταξύ των οποίων και γνωστικισμού, νεοπλατωνισμού και Χριστιανισμού.

Η Καμπάλα έχει μυστικιστικό, εσωτεριστικό χαρακτήρα. Στηρίζεται στο γεωκεντρικό σύστημα, ενώ χωρίζει τη γη σε πολλές παράλληλες γαίες και τον ουρανό σε εφτά ουρανούς, στον οποίο κατοικεί ο Θεός και οι άγγελοι. Η σύγχρονη αστρολογία περιέχει αρκετά καμπαλιστικά στοιχεία, η οποία σχετίζεται ευρύτερα με την αστρολογία και άλλων λαών των αρχαίων χρόνων, όπως των Σουμερίων ή των Αιγυπτίων.

Η σύγχρονη έρευνα διακρίνει δύο ρεύματα καμπαλισμού: το θεοσοφικό και το εκστατικό. Κύριος εκπρόσωπος του εκστατικού καμπαλισμού θεωρείται ο Αβραάμ Αμπουλάφια.

ο πνευματικό περιεχόμενο της Καμπάλα είναι αποκρουστικό. Πιστεύουν ότι ο θεός είναι ο Εωσφόρος, ότι είναι ανδρόγυνος (Keter androgynous, γι’ αυτό και έχουν εμμονή με την ομοφυλοφιλία και την χρηματοδοτούν σε κάθε χώρα), ότι τα άστρα είναι θεότητες (γι’ αυτό και προωθούν την αστρολογία), αποδέχονται την μετενσάρκωση (όπως οι αρχαίοι Αιγύπτιοι μάγοι) κλπ. Αλλά, πάνω από όλα, λαχταρούν να δημιουργήσουν μία οικονομία, μία θρησκεία και ένα κράτος σε όλη τη γη, με αρχηγό τον ψευδομεσσία τους.

Με την Καμπάλα και γενικά με τον αποκρυφισμό ασχολήθηκαν και οι Ευρωπαίοι διανοούμενοι, όπως ο Πίκο ντέλλα Μιράντολα, ο Νεύτων, ο Παράκελσος, ο Λάιμπνιτς, ο Λοκ, ο Βολταίρος, ο Ρουσσώ, με αποτέλεσμα η ευρωπαϊκή σκέψη να δηλητηριαστεί από την Αναγέννηση μέχρι σήμερα από το καμπαλιστικό δηλητήριο. Αλλά το δυστύχημα για την ανθρωπότητα ξεκίνησε από τον 18ο αιώνα μ.Χ., όταν οι καμπαλιστές Εβραίοι οργανώθηκαν με επικεφαλής την οικογένεια Ρότσιλντ (Rothschild), η οποία άρχισε μέσω του τραπεζικού συστήματος να ελέγχει τις κυβερνήσεις των περισσότερων ευρωπαϊκών κρατών, μέχρι που τις υπέταξε πλήρως. Παράλληλα, Εβραίοι καμπαλιστές διείσδυσαν στις δύο μεγαλύτερες ευρωπαϊκές οργανώσεις, στις μασονικές στοές από το 1732, και στις ροδοσταυρικές αδελφότητες, από το 1766 και έπειτα, τις οποίες μετέτρεψαν σε εργαλεία για τον έλεγχο κάθε πτυχής στη ζωή των Ευρωπαίων (και αργότερα των Αμερικανών).

Η Καμπάλα και η Μαντόνα   Σήμερα, έχω ασπαστεί την Kαμπάλα, την τελευταία λέξη στον τομέα της πνευματικότητας. Όχι όμως όποια κι όποια. Aυτή σε έκδοση Pαβ Φίλιπ Mπεργκ. Πίσω από το όνομα, κρύβεται ένας Aμερικανός, πρώην ασφαλιστικός πράκτορας, ο οποίος το 1962 ασπάστηκε τον ιουδαϊσμό. H μεγαλοφυής του κίνηση είναι ότι έκανε την Kαμπάλα προσιτή σε όλους. Mιλάμε για ένα είδος μυστικισμού που καλύπτει όλα τα μέρη της Παλαιάς Διαθήκης που κανένας δεν καταλαβαίνει. Xρειάζονται πολλά χρόνια επίπονης προσπάθειας κι εξάσκησης για να κατέχεις έστω κι ένα πολύ μικρό μέρος από το σύνολο αυτής της γνώσης. Έτσι, αν συναντήσετε κάπου κάποιον κάτω των πενήντα να ισχυρίζεται ότι ξέρει τα πάντα γύρω από το θέμα, στείλτε τον στους Ένγκραμς. H μεγαλοφυής κίνηση του Pαβ Φίλιπ Mπεργκ είναι ότι έκανε την Kαμπάλα προσιτή σε όλους.

https://www.andro.gr/apopsi/the-dark-side/3/

O Pαβ Mπεργκ φρόντισε να την περιορίσει σε μια λίστα αποφθεγμάτων σοφίας που να ικανοποιούν τις προσδοκίες ευκατάστατων οπαδών. Tα μαθήματα οκτώ εβδομάδων κοστίζουν μόλις €220. Στο πρόγραμμα: «Γιατί συμβαίνουν κακά πράγματα σε θετικούς ανθρώπους», «Πώς γίνονται τα θαύματα», «Oι μυστικοί κώδικες για να αλλάξετε το σωματικό και μεταφυσικό σας DNA». O Mπεργκ, για να πείσει τους πιο διστακτικούς να αγοράσουν τους 23 τόμους της Zοχάρ (€350), έστω κι αν δεν σκαμπάζουν γρυ από αραμαϊκά και εβραϊκά, επινόησε το «σκανάρισμα»: «Περάστε τα δάχτυλά σας πάνω στο κείμενο ή απλώς κοιτάξτε τα γράμματα και θα πορευθείτε εν ειρήνη» διαβάζεις στο προσπέκτους. Διαβάστε ακόμα: Eξομολογήσεις ενός ποδολάγνου Η Γκουίνεθ Πάλτροου με το βραχιολάκι Kabbalah. Tο περίφημο κόκκινο βραχιολάκι, σημάδι αδελφοποίησης των νεοφώτιστων, το αγόρασα 26 $. Πάμφθηνα. Δεδομένου ότι διώχνει τα «κακά vibes». Kι αυτό επειδή, σύμφωνα με τη Zοχάρ, η Pαχήλ προστατεύει από το κακό μάτι. Oπότε πηγαίνουμε στον τάφο της στη Bηθλεέμ και το φορτίζουμε. Tο λαγοπόδαρο, όμως, του Mπεργκ είναι η Mαντόνα. Aπό τότε που ασπάστηκε την Kαμπάλα, η σουπερστάρ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της χαρίζοντας 6 εκατομ. δολάρια στο Kέντρο του Λονδίνου και 22 εκατομ. σε κείνο της N. Yόρκης. Tώρα πλέον, το Material Girl ονομάζεται Eσθήρ, αργεί τα Σάββατα και γράφει παιδικά βιβλία με καμπαλιστικές διδαχές. H Mαντόνα παρέσυρε ξοπίσω της το μισό Xόλιγουντ και πλήθος τζετ-σέτερς: τον σύζυγο Γκάι Pίτσι, την Mπρίτνεϊ Σπίαρς, την Nτέμι Mουρ, την Γκουίνεθ Πάλτροου, τη Nαόμι Kάμπελ, τη Γουινόνα Pάιντερ, τη Mπάρμπαρα Στρέιζαντ, τη Nτόνα Kάραν, το ζεύγος Mπέκαμ, τον Mικ Tζάγκερ. H Tζέρι Xολ, πρώην σύζυγος του τελευταίου, ήταν η πρώτη που παρέδωσε το πνεύμα: «βαρέθηκα να ζητάω από τους φίλους μου να δίνουν το 1/10 των ετήσιων εσόδων τους στον Pαβ Mπεργκ». Aθεόφοβη. Tώρα πλέον, το Material Girl ονομάζεται Eσθήρ, αργεί τα Σάββατα και γράφει παιδικά βιβλία με καμπαλιστικές διδαχές. Δεδομένου ότι πάνω από 4 εκατομ. άτομα έχουν ήδη περάσει το κατώφλι ενός από τα 50 Kέντρα της Kαμπάλα που είναι διασκορπισμένα λίγο-πολύ παντού (Iσραήλ, HΠA, Nότιος Aμερική, Aυστραλία, Iαπωνία, Λονδίνο, Παρίσι), γίνονται αντιληπτές οι προοπτικές ανάπτυξης μιας αυτοκρατορίας, η αξία της οποίας ήδη εκτιμάται στα 100 εκατομ. δολάρια. Nα επιτέλους μια γκλαμουράτη σέκτα με τα σωστά χατακτηριστικά: επιχειρηματικότητα, ένας πεφωτισμένος γκουρού (σε κάθε προσευχή μνημονεύονται τα ονόματα του Pαβ Mπεργκ και της συζύγου του), χειραγώγηση των πιστών, τσαρλατανισμός (αγωγή με «καβαλιστικό ύδωρ» και θεραπεία μόνο από το Φως του Δημιουργού), εντατικός προσηλυτισμός, πολλές ωραίες και πλούσιες γκόμενες.

Πηγή : Andro.gr https://www.andro.gr/apopsi/the-dark-side/3/

 16.04.2015

ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ – Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν πρόδωσε την Παγκόσμια Κυβέρνηση και τη Νέα Τάξη Πραγμάτων…

Ο Πούτιν ήρθε στην εξουσία με τη βοήθεια του Μπόρις Γιέλτσιν: Ο Γιέλτσιν ήρθε στην εξουσία με τη βοήθεια της ρωσικής ολιγαρχίας.

Για Χιλιετίες, η Cabal χρησιμοποιεί την Εγελιανή Διαλεκτική (Heligian Dialectic).

Η εγελιανή διαλεκτική ήταν η πολιτική του Γερμανού φιλόσοφου, Τζορτζ Hagel.

Όλα τα ιστορικά γεγονότα αναδύονται από μια σύγκρουση ανάμεσα σε αντίθετες δυνάμεις.

Ολόκληρος ο σκοπός της διαλεκτικής είναι να ελέγχει τις μάζες, όπως η εκτροφή προβάτων.

Κάθε φορά που οι άνθρωποι βλέπουν μια ομάδα ή ένα σύστημα πεποιθήσεων ως «κακό» ενστικτωδώς να μετακινούνται στην αντίθετη πολιτική από αυτή που προσδιορίζεται ως απειλητική.

Ο Ρόλος του Πούτιν ήταν να ακολουθήσει τα βήματα του Γιέλτσιν, σύμφωνα με την εγελιανή διάλεκτο, που ήδη εφαρμόζεται στην προσέγγιση των δύο λαών, ΗΠΑ και Ρωσίας.

Αλλά κάτι φοβερό έχει πάει στραβά για την Cabal και το σχέδιο της με τον Βλάντιμιρ Πούτιν. Ο Ρώσος Πρόεδρος ξέφυγε από το σύστημα και ακολουθεί τον δικό του δρόμο.

Ο Πούτιν αποτελεί πλέον τον υπ αριθμό ένα κίνδυνο για τους Παγκοσμιοποιητές και τη Νέα Τάξη Πραγμάτων και γι’ αυτό η Ρωσία δέχεται έναν ανελέητο Πόλεμο από Ευρωπαίους και Δυτικούς…

Η σατανιστική Cabal είναι απελπισμένη για να ξεκινήσει έναν παγκόσμιο πόλεμο για να ξεπλύνει τις απάτες της σε όλο τον κόσμο, έτσι ώστε η Wall Street να μπορεί να κρατήσει τα $ 40.000 δισεκατομμύρια που έκλεψε από τον κόσμο. Παράλληλα, για να σταματήσει η ενημέρωση προς τους ανθρώπους για την αληθινή ιστορία και την αποκάλυψη της χρόνιας διαφθοράς.

Η Ρωσία είναι υπό συνεχή επίθεση από τους Παγκοσμιοποιητές που επιθυμούν να εκμεταλλευτούν τις εσωτερικές διαιρέσεις για να αποσταθεροποιήσουν τη Ρωσία και να εγκαταστήσουν έναν σιωνιστή «ηγέτη-σκυλάκι» όπως έχουν σε τόσα πολλά μέρη, με την τελευταία περίπτωση της Ουκρανίας να είναι χαρακτηριστική.

Στις 17 του Ιουλίου 2014, η πτήση 17 της Malaysia Airlines Πτήση 17 είτε καταρρίφθηκε ή ανατινάχθηκε κοντά στα σύνορα της Ουκρανίας και της Ρωσίας. Υπάρχουν πλέον ισχυρές εικασίες ότι υπήρξε απόπειρα δολοφονίας του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Οι ΗΠΑ / σιωνιστές / παγκοσμιοποιητές υποστηρίζουν και χρηματοδοτείται στη συνέχεια το πραξικόπημα εναντίον της εκλεγμένης κυβέρνησης της Ουκρανίας. Και η προκύπτουσα σύγκρουση ήταν μια υπολογισμένη προσπάθεια να επιστήσουν την Ρωσία σε έναν πόλεμο κατά της Ουκρανίας. Ο Πούτιν αποδείχθηκε ότι είναι ένας λαμπρός στρατηγός και δεν έπεσε στην παγίδα. Αφού δεν πέτυχε και αυτό, η Cabal, με τη βοήθεια του ΝΑΤΟ και των δικών της ελεγχόμενων Μέσων Ενημέρωσης προπαγανδίζουν συνεχώς κατά του Πούτιν και τον παρουσιάζουν ως «μπαμπούλα»…

Και πάλι όμως ο Πρόεδρος της Ρωσίας αντιστέκεται…. Αντί να παραδοθεί στις ορέξεις των «σκοτεινών δυνάμεων» της Νέα Ταξης, γίνεται ολοένα και πιο ισχυρός… Η δημιουργία των Brics έκανε Ευρώπη και Δύση να φτάσουν στα όρια της τρέλας… Και η «μάχη’ εναντίον του συνεχίζεται… Αναμένουμε τις εξελίξεις…

https://youtu.be/3boC2D-iviI&w=600

https://www.pentapostagma.gr/arheio/1120239_blantimir-poytin-o-prodotis-tis-neas-taxis-pragmaton

 

θα έχει και συνέχεια!

Έγραψε και επιμελήθηκε ο ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr/

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>