«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΣΥΝΤΡΊΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΦΑΝΊΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΊΤΙΑ ΤΗΣ ΔΥΣΤΥΧΊΑΣ ΣΑΣ, ΔΗΛ. ΤΙΣ ΕΘΝΌΤΗΤΕΣ, ΤΑ ΣΎΝΟΡΑ, ΝΟΜΊΣΜΑΤΑ

Συντρίβουμε και αφανίζουμε τα αίτια της δυστυχίας σας, δηλ. τις εθνότητες, τα σύνορα, νομίσματα

Πρωτόκολλο Δέκατο

Επαναλαμβάνω σήμερα ό,τι ήδη είπα, και παρακαλώ να το θυμηθείτε, ότι δηλαδή ασφαλώς οι Κυβερνήσεις και οι λαοί δε βλέπουν παρά μόνο την εξωτερική επιφάνεια των πραγμάτων.

Και πως θα μπορούσαν να διερευνήσουν την εσωτερική σημασία τους, αφού οι αντιπρόσωποί τους δε σκέφτονται τίποτε άλλο παρά να διασκεδάζουν;

Όταν θα πραγματοποιείται το πραξικόπημά μας, θα πούμε στις λαϊκές μάζες “όλα πήγαιναν απελπιστικά, όλοι οι άνθρωποι υπέφεραν πάνω από τις δυνάμεις τους.

Συντρίβουμε λοιπόν και αφανίζουμε τα αίτια της δυστυχίας σας, δηλ. τις εθνότητες, τα σύνορα, τα διάφορα νομίσματα.

Αναμφίβολα σας αφήνουμε ελεύθερους να μας δηλώσετε υπακοή.

Μπορείτε όμως με πλήρη επίγνωση και δικαιολογημένα να το κάνετε αυτό προτού να δοκιμάσετε αυτό που θα σας προσφέρουμε;” Τότε οι λαοί συνεπαρμένοι θα μας σηκώσουν θριαμβευτικά κυριευόμενοι από ενθουσιώδεις ελπίδες και πεποιθήσεις.
Από τότε που έχουμε εισαγάγει στον οργανισμό του Κράτους το δηλητήριο της φιλελευθερίας, όλη η πολιτική του σύσταση έχει μεταβληθεί!

Τα Κράτη πάσχουν από θανάσιμη ασθένεια: την αποσύνθεση του αίματος. 

Δε μένει πια παρά να περιμένουμε το τέλος της αγωνίας τους.

Από τη φιλελευθερία γεννήθηκαν οι συνταγματικές Κυβερνήσεις, οι οποίες αντικατέστησαν για τους Χριστιανούς την σωτήρια μοναρχία, και το Σύνταγμα, όπως ξέρετε καλά, δεν είναι τίποτε άλλο παρά μία διδασκαλία διαφωνιών, διχονοιών, συζητήσεων, διχογνωμιών, ολέθριων προστριβών των κομμάτων.

Στο προσεχές μέλλον θα δημιουργήσουμε την ευθύνη των προέδρων.
Τότε θα διαπράξουμε τα γεγονότα χωρίς να στενοχωρηθούμε για όσα ενδιαφέρεται το απρόσωπο δημιούργημά μας και θα δώσει λόγο, τι μας ενδιαφέρει αν οι τάξεις εκείνων που αποβλέπουν στην εξουσία γίνονται αραιότερες, αν λόγω έλλειψης προέδρων συμβαίνουν αναταραχές ικανές να παραλύσουν την χώρα;

Για να πετύχουμε το αποτέλεσμα αυτό, θα συντελέσουμε στην εκλογή προέδρων, οι οποίοι έχουν στο παρελθόν τους κρυμμένη κάποια ηθική πληγή, κάποιον “Παναμά”.

Ο φόβος των αποκαλύψεων, η επιθυμία που χαρακτηρίζει κάθε άνθρωπο που ανέβηκε στην εξουσία να διατηρήσει τα προνόμιά του, τις ωφέλειες και τις τιμές, οι οποίες ανήκουν στη θέση του, θα καταστήσουν τους Προέδρους τυφλούς εκτελεστές των διαταγών μας.

Η Βουλή θα καλύψει, θα υπερασπίσει, θα εκλέξει τους Προέδρους, αλλά εμείς θα της αποσύρουμε το δικαίωμα να προτείνει νόμους ή να τους μεταβάλλει.

Το δικαίωμα αυτό θα απονεμηθεί στον υπεύθυνο Πρόεδρο, ο οποίος θα είναι ένα παιχνιδάκι μέσα στα χέρια μας.

Έτσι θα προχωρήσουμε στην κατάργηση κάθε συνταγματικότητας, όταν θα έχει έλθει ο χρόνος να συγκεντρώσουμε όλες τις κυβερνήσεις κάτω από τη Μοναρχία μας.
Η αναγνώριση της Μοναρχίας μας μπορεί πιθανόν να επέλθει πριν την κατάργηση του Συντάγματος, αν οι λαοί, αγανακτισμένοι από τις ταραχές και την ανικανότητα των κυβερνητών τους, αναφωνήσουν: “Διώξτε τους και δώστε μας γενικό βασιλιά που να μπορεί να μας ενώσει και να καταστρέψει τα αίτια των διαφωνιών μας, τα σύνορα των εθνών, τις θρησκείες, τους υπολογισμούς των Κρατών.

Βασιλιά που να μας εξασφαλίσει την ειρήνη και την ανάκαμψη, τις οποίες δε μπορούμε να απολαύσουμε με τους κυβερνήτες μας και τους αντιπροσώπους μας”.
πρέπει να διαταράζουμε διαρκώς σε όλες τις χώρες τις σχέσεις του λαού και της κυβερνήσεως, να κουράζουμε όλο τον κόσμο με το χωρισμό, την έχθρα, το μίσος και με το μαρτύριο της πείνας, του εμβολιασμού των ασθενειών, της αθλιότητας, για να μη βλέπουν έτσι οι Χριστιανοί άλλη σωτηρία παρά την προσφυγή στην πλήρη και ολοκληρωτική ηγεμονία μας.

https://greek-dutch-truth.blogspot.com/2020/02/

Μοιραστείτε το!

11 comments to ΣΥΝΤΡΊΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΦΑΝΊΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΊΤΙΑ ΤΗΣ ΔΥΣΤΥΧΊΑΣ ΣΑΣ, ΔΗΛ. ΤΙΣ ΕΘΝΌΤΗΤΕΣ, ΤΑ ΣΎΝΟΡΑ, ΝΟΜΊΣΜΑΤΑ

  • Οικογένεια Μητσοτάκη: Σιτίζεται από το δημόσιο από την εποχή της Τουρκοκρατίας στην Κρήτη!

    11 Ιουνίου 2019

    https://www.candiadoc.gr/wp-content/uploads/2019/06/mitsotaki-oikogeneia.jpg

    Αποτελεί, προφανώς το συνώνυμο της έννοια της οικογενειοκρατίας στη δημόσια ζωή της χώρας. Και σίγουρα ξεκίνησε ως το πολιτικό κατεστημένο της Κρήτης από τον 19ο αιώνα!
    Έχουμε και λέμε, λοιπόν!
    Ο προπάππους του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωστής Μητσοτάκης (1845-1898) , γαμπρός του Ελευθερίου Βενιζέλου, ήταν στο πολιτικό κατεστημένο του νησιού από τα τέλη του 19ου αιώνα, ως ιδρυτής και αρχηγός του κρητικού κόμματος των Ξυπόλητων, από το οποίο ο Ελ. Βενιζέλος δημιούργησε το Κόμμα των Φιλελευθέρων όταν το παρέλαβε.
    Αφήνουμε όλους του άλλους, τον παππού Κυριάκο, πατέρα του Κων. Μητσοτάκη, που ήταν βουλευτής, τον θείο Αριστομένη, τον προπάππο Χαράλαμπο Πλουμιδάκη, τον ίδιο τον Κων. Μητσοτάκη, τα τέκνα και τα εγγόνια του! Και εξαιρούμε τον Ελευθέριο Βενιζέλο, αδελφό της προγιαγιάς του Κυριάκου!
    Για να δούμε λοιπόν τους πολιτικούς της οικογένεια Μητσοτάκη (δεν καταγράφουμε την πλευρά της οικογένειας Βενιζέλου, με την οποία η οικογένεια Μητσοτάκη έγινε μία, με το γάμο του γενάρχη, Κωνσταντίνου, με την Κατίγκω, αδελφή του Ελευθερίου Βενιζέλου):

    Οικογενειοκρατία δυο αιώνων, δηλαδή! Ίσως η πιο χαρακτηριστική στην ελληνική πολιτική ιστορία.

    https://www.candiadoc.gr/2019/06/11/oikogeneia-mitsotaki-sitizetai-apo-t/#.Xl8khNJfjcs

    • Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2015

      Ο μέγας “εθνάρχης” Βενιζέλος ήταν Εβραίος; – ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

      Εν κυριολεξία δεν είναι καν ΄Ελλην

      Κάποια στιγμή, ο ελληνικός λαός, πρέπει να αποδώσει, τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και να αποδομήσει όλα αυτά τα εβραϊκά μιάσματα, που ανέδειξε σε… “εθνάρχες” και να γράψει από την αρχή την Ιστορία του, χωρίς εβραϊκές παρεμβάσεις!

      • Χατζάρας – Η οικογένεια Μητσοτάκη είναι Εβραίοι

        https://www.youtube.com/watch?v=xiDuw6WYrH8

        • ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ, 22 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ 2019

          Οἰκογένεια καί ἐξουσία ἕνας ἄρρηκτος δεσμός !

          https://sxolianews.blogspot.com/2019/11/blog-post_22.html

          ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ, 22 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ 2019

          Οἰκογένεια καί ἐξουσία ἕνας ἄρρηκτος δεσμός ! (μέρος Β΄)

          https://sxolianews.blogspot.com/2019/11/blog-post_90.html

          ΠΈΜΠΤΗ, 28 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ 2019

          Οἰκογένεια καί ἐξουσία ἕνας ἄρρηκτος δεσμός ! (μέρος Γ΄)

          https://sxolianews.blogspot.com/2019/11/blog-post_28.html

        • .

          ΑΠΟ ΤΟ 1860 ΦΟΡΕΣΑΝ ΠΡΟΒΙΑ ΟΙ ΜΗΤΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ…

          Μαρτίου 01, 2020 ΕΛΛΑΔΑ

          https://1.bp.blogspot.com/-Ua_ahmVEVTw/XlwaeX46gUI/AAAAAAAA5io/IIS1Y4Ei8AQJT_DCX2n8QGSU2azLjz4xwCLcBGAsYHQ/s1600/1%2B%252816%2529.jpg

          ΑΠΟ ΤΟ 1860 ΦΟΡΕΣΑΝ ΠΡΟΒΙΑ ΟΙ ΜΗΤΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ…

          Θα γράφουμε ποιοι πραγματικά είναι μέχρι να ξυπνήσουν και οι πέτρες ώστε, να καταλάβει το Πανελλήνιο γιατί πωλήθηκε συστηματικά η Ελλάς και από ποιούς. Δυστυχώς η ελληνική συνείδηση κοιμάται τον ύπνο του “ΔΙΚΑΙΟΥ”, ύπουλοι Ιουδαίοι τύπου Μητσοτάκηδων, γιατί έχει και πάρα πολλούς ελληνόφωνους έλληνες που δεν τους αξίζει να είναι έλληνες, πουλάνε συστηματικά την ιστορία 3.500 ετών.
          Τα γεγονότα τρέχουν και η εξαπάτηση των Ιουδαίων της Ελλάς διαχρονικά είναι ξεκάθαρη, όσοι από τους ελληνόφωνους δεν θέλουν να κατανοήσουν μετά την οικονομική καταστροφή που έλαβε χώρα και τώρα την ανταλλαγή πληθυσμών.

          Ο ΚΑΤΡΑΚΟΥΛΗΣ σεβάστηκε την συμφωνία των Πρεσπών, η Ντόρα ανάφερε ότι θα χάσουμε το Καστελόριζο αλλά θα κερδίσουμε την Λέσβο και την Χίο…δηλαδή η κότα έχει χαμένη, στην εξωτερική της πολιτική τα νησιά που πρέπει να πάρουμε πίσω(;;;!!!) Ο Τζέφρυ Μινέικο, ο οικονομικός εκτελεστής πάλι από το Καστελόριζο δήλωσε τα Μνημόνια.
          Τυχαία; Όχι βέβαια, το μαύρο πρακτοριλίκι κατά του ελληνισμού ξετυλίγετε μπροστά σας…αρκεί μόνο να θελήσετε να δείτε πόσο βαθιά είστε πουλημένοι από τους δούρειους ίππους σαν λαός..

          https://greek-dutch-truth.blogspot.com/2020/03/apo-to-1860-foresan-probia.html

  • Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ

    https://www.youtube.com/watch?v=pkFYj-fFX_c

  • Η καταγωγή του Αλέξη Τσίπρα!

    Το παρόν βίντεο αφαιρέθηκε απο το YouTube γιατί μερικοί Εβραιο-Συριζαίοι έκαναν αναφορά για ρητορική μίσους! Εννοείται καμιά ρητορική μίσους δεν υπάρχει στο απόσπασμα απο την εκπομπή του κ. Χατζάρα! Το μόνο που υπάρχει είναι η αλήθεια την οποία φοβούνται οι Εβραίοι και οι πράκτορές τους στο ΣΥΡΙΖΑ! Οτι δηλαδή ο Τσίπρας είναι και αυτός Εβραίος! Ανεβάστε το παντού για να μην περάσει ο φασισμός του ΣΥΡΙΖΑ και των Εβραίων!!

    https://www.youtube.com/watch?v=hL5fmV6UrDA

    • Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ

      O Τουρκο-Εβραϊκής καταγωγής Αλέξης Τσίπρας καταθέτει στεφάνι στο μνημείο των Εβραίων στο Ισραήλ, φορώντας στο κεφάλι το Εβραιϊκό σκουφάκι ΚΙΠΑ, το παραδοσιακό σύμβολο της Εβραϊκής θρησκείας. Στην Ελλάδα το παίζει ΑΘΕΟΣ !!!

      https://www.youtube.com/watch?v=vBuZ9px1yOU

      • HÜRRIYET – Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ

        http://www.hurriyetdailynews.com/tsip… Τούρκικη εφημερίδα Hürriyet : H οικογένεια του Τσίπρα μετακόμισε στην Ελλάδα απο την δυτική Τουρκία. Ο Αλέξης Τσίπρας του ΣΥΡΙΖΑ «είναι εγγονός μίας οικογένειας που είχε μετακομίσει στην Ελλάδα από τη βορειοδυτική επαρχία της Τουρκίας Κιρκλαρέλι», σημειώνει η Hürriet, επικαλούμενη δημοσίευμα της 29 Ιανουαρίου 2015 τοπικής εφημερίδας daily Hudut ,που εκδίδεται στην βορειοδυτική επαρχία της Αδριανούπολης (Edirne) . Η Hudut Daily ανέφερε ότι η αυθεντική καταγωγή του 40χρονου Τσίπρα είναι από την Τουρκία. Ισχυριζόμενη ότι ο Τσίπρας είναι το εγγόνι μίας οικογένειας που διέμενε στο χωριό Μπαμπέσκι του Κιρκλαρέλι πριν μετακομίσει στην Ελλάδα. Η καθημερινή εφημερίδα σημειώνει ότι ο Nevzat Çolak, τοπικός επικεφαλής του αριστερού κόμματος της Τουρκίας (ÖDP) (Κόμμα της Ελευθερίας και της Αλληλεγγύης) στο Κιρκλαρελί, δήλωσε πως είχε συναντήσει τον Τσίπρα όταν εκείνος επισκέφθηκε την περιοχή Εργίνη το 2010 για μια κοινή εκδήλωση μεταξύ Συριζα και ÖDP. Σύμφωνα με τον Nevzat Çolak, ο Τσίπρας δήλωσε κατά τη διάρκεια των συναντήσεών τους στην Αδριανούπολη ότι “αισθάνεται σαν στο σπίτι του”, όταν επισκέπτεται την περιοχή αυτή στην Τουρκία, καθώς η οικογένειά του καταγόταν από το Μπαμπέσκι, ένα χωριό στην κοντινή επαρχία Κιρκλαρέλι. Το χωριό Μπαμπέσκι βρίσκεται σε μια σχετικά επίπεδη περιοχή όπου το υψηλότερο σημείο δεν υπερβαίνει τα 150 m. Το ποτάμι του σατανά (Şeytan Deresi) ρέει μέσα από τη γη της περιοχής. Κατά τον 17ο αιώνα το μέχρι τότε χωριό άρχισε ν’ αναπτύσσεται με ταχύτητα από πολυάριθμους έποικους ΕΒΡΑΙΟΥΣ , Σπαχήδες στρατιωτικούς, και Τούρκους από τις γύρω περιοχές προερχόμενους από τη Βεσσαραβία. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΧΕΙ ΕΒΡΑΙΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ.

        https://www.youtube.com/watch?v=IhM7waejk-M

      • Ποιος δεν πήγε θα χάσει τον αριθμώ, ποιος δεν φόρεσε;;; Αφού είναι Εβραίοι, ας είναι καλά οι Έλληνες που την ζωή τους και την πατρίδα τους την έχουν αναγάγει σε επίπεδο ποδοσφαίρου!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>