«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπω. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπω. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Έλληνες ο χαβαλές τελείωσε.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ, αυτά που συμβαίνουν τα έγραφε… Αλλά βλέπετε δεν έχει ξεβράκωτες, ποδόσφαιρο, διαφημίσεις και πόρνες γλάστρες για πάσης φύσεως μαλακία. Τώρα είναι μπροστά μας σε μπαρόκ φρίκης!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Dimitris Kypriotis

Για να γνωρίζουμε τι «σύμμαχο» έχουμε απέναντί μας!

Το έτος 2012 η Άγκυρα αποφάσισε να αναθεωρήσει το Δόγμα της Στρατιωτικής Στρατηγικής της, Milli Askeri Stratejik Konsepti (ΜΑΣΚ).

Στη βάση αυτής της αναθεώρησης προβλέπεται η επιστροφή στο δόγμα των 2,5 πολέμων, σε σχέση με το προηγούμενο δόγμα του 1,5 πολέμου.

Ποιοι είναι τώρα αυτοί οι 2,5 πόλεμοι που προβλέπονται από τους Τούρκους;

Τα δύο θέατρα επιχειρήσεων των δύο πολέμων εστιάζονται:

Το μεν ένα στη Συρία, το δε άλλο στην Ελλάδα και το μισό του πολέμου αφορά στο Κουρδικό Απελευθερωτικό Κίνημα και στην Τρομοκρατία!

Ας έχουμε υπόψη μας ότι οι εθνικοί στρατιωτικοί στόχοι της Τουρκίας βρίσκονται σε ένα πλαίσιο οράματος 20-30 ετών και το πλαίσιο αυτό θεωρείται ως το «Σύνταγμα» των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων!!

Τι δεν καταλαβαίνουμε;

Για αυτό λοιπόν: Ούτε βήμα πίσω από τα σύνορά μας σε ξηρά, θάλασσα και σε εναέριο χώρο!!

2 comments to Έλληνες ο χαβαλές τελείωσε.

 • .
  .
  .
  .
  Εδώ. Μάγκες, ο Έβρος ΔΕΝ πέφτει με τίποτα, να το ξέρετε.
  .
  .
  Μάξιμος Μπογιατζής
  .
  February 29
  .
  .
  Με ρωτούν οι φίλοι τί γίνεται εδώ πάνω εδώ και μέρες.
  .
  Δεν ήμουν σίγουρος τι να τους πω, μέχρι που πήγα κοντά. Κι είδα πολλά.
  .
  Είδα αστυνομία, είδα στρατό, είδα πυροσβεστική, είδα αντιδημάρχους, δημάρχους, βουλευτές, περιφερειάρχες.
  .
  Τους είδα όλους μαζί.
  .
  Τους είδα να σχεδιάζουν, να συνεννοούνται, να εκτελούν.
  .
  Τους είδα για πρώτη φορά να λειτουργούν σαν μια γροθιά, ήρεμα κι οργανωμένα, σαν ένα και καλοκουρδισμένο ρολόι, μανιασμένους να πετύχουν.
  .
  Κι αν δεν πετύχουν, τουλάχιστον, να τα έχουν δώσει όλα.
  .
  Είδα ματατζήδες να στέκονται αγέρωχοι μπροστά στα τελευταία εκατοστά των συνόρων μας, με μια έκφραση που μίλαγε από μόνη της στα πρόσωπα τους:
  .
  «Από ‘δω, δεν περνάει κανείς».
  .
  Είδα στρατιώτες σε πρωτόγνωρα αγαστή συνεργασία με αστυνομικούς να τρέχουν ασταμάτητα πάνω κάτω να κλείνουν τις τρύπες που άνοιγαν στον φράχτη – όχι οι μετανάστες, ξέρετε ποιοι – την ώρα που έπεφταν στα κεφάλια τουςοι πέτρες βροχή.
  .
  Είδα πυροσβέστες να βοηθούν όπως μπορούν. Δεν κάνει να λέμε πως.
  .
  Είδα δημότες να θέλουν σαν τρελοί να βοηθήσουν, άλλοι ζωσμένοι, άλλοι με φαγητά, άλλοι με αυτοκίνητα, με ό,τι μπορούσε να σκεφτεί ο καθένας.
  .
  Είδα τους πάντες αποφασισμένους να φυλάξουν τα σύνορα μας, με άπειρο όμως σεβασμό στην δυστυχία των άλλων.
  .
  Με δύναμη κόντρα σε όσους προσπαθούσαν, αλλά χωρίς βία σε όσους ελάχιστους κατάφερναν να τα περάσουν.
  .
  Με ανθρωπιά.
  .
  Με μια ισορροπία δύσκολη, σε ένα σκοινί τεντωμένο, με μοναδικό όμως ταλέντο.
  .
  Τι δεν είδα.
  .
  Δεν είδα κανέναν να εκκενώνει τις Καστανιές.
  .
  Δεν είδα κανέναν να φεύγει ή να σκέφτεται να φύγει όπως κυκλοφόρησαν κάποιοι απαράδεκτοι δημοσιογραφίσκοι.
  .
  Δεν είδα κανέναν να σκέφτεται να εγκαταλείψει επειδή φοβάται.
  .
  Δεν είδα κανέναν να σπείρει διχόνια, δεν είδα κανέναν να λαϊκίζει, δεν είδα κανέναν κανέναν χωρίς αισιοδοξία και σιγουριά.
  .
  Κανέναν, μα κανέναν.
  .
  .
  Για πρώτη φορά είμαι τόσο αισιόδοξος αλλά και περήφανος.
  .
  .
  Όσο και να το τραβήξει ο Ερντοάν, όσοι κι αν μαζευτούν, όσο κι αν το τραβήξουν, ό,τι και να κάνουν,
  .
  ο Έβρος θα είναι εδώ.
  ,
  Φυλάσσοντας θερμοπύλες με τσαμπουκά αλλά και ανθρωπιά.
  .
  Εδώ.
  .
  Μάγκες, ο Έβρος ΔΕΝ πέφτει με τίποτα, να το ξέρετε.
  .
  .
  https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10158437216008706&id=827693705
  .
  .
  .
  .