«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Οι προδότες εν χορό κάτω από την σύμφωνη γνώμη της Εγκάθετης βουλής των ξένων πατρόνων τους! Διασύρουν το Ελληνικό ΕΘΝΟΣ.

Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2020

Τί διαφορά ἔχουν οἱ ὄροι Πατρίδα καί Ἑλληνικό Κράτος;

Ἡ διαφορά ἀνάμεσα στόν ὄρο «Πατρίδα» καί αὐτόν τοῦ «Ἑλληνικοῦ Κράτους», ὅταν χρησιμοποιεῖται ἀπό ἐπίσημα ἔγγραφα, ἀνακοινώσεις ἤ ἐπίσημα δελτία τύπου, τότε ἕνα πρᾶγμα προσδιορίζει : μία πατρίδα μπορεῖ νά ἐννοεῖ κάτι γενικῶς καί ἀόριστο ἄνευ ἐθνικῆς καί κρατικῆς ὑποστάσεως, ἐνῶ ὁ ἐθνικός προσδιορισμός ἀκριβῶς τό ἀντίθετον.

Δῆλα δῆ, ἡ Πατρίς τοῦ Ἔθνους τῶν Ἑλλήνων πού ἔχει κρατική ὑπόστασιν λέγεται Ἑλληνικό Κράτος.

Ὅταν λοιπόν ἡ ἐπιτροπή τῆς Γιάννας πού διορίστηκε ἀπό τόν Μητσοτάκη, ὡς ἐπικεφαλής γιά τόν ἑορτασμό τῶν 200 ἐτῶν ἀπό τήν Ἐθνική Παλιγγενεσία, βγάζει δελτίο τύπου ὅπου ἀναφερομένη στίς πρῶτες ἐκδηλώσεις πού θά ξεκινήσουν ἀπό τό Ναύπλιον,προσδιορίζει τό Ναύπλιον,ὡς :

«πρώτη Πρωτεύουσα της Πατρίδας»,τί ἀκριβῶς συμπέρασμα βγαίνει;

Ὅταν ὅλοι γνωρίζομεν πώς τό Πρωτόκολλο τοῦ Λονδίνου,τό 1830 :

Ήταν η πρώτη επίσημη, διεθνής διπλωματική πράξη που αναγνώριζε την Ελλάδα ως κυρίαρχο και ανεξάρτητο κράτος,με κυβερνήτη τόν Ἰωάννη Καποδίστρια.

Ἡ Ἑλλάς, λοιπόν ἀναγνωριζόταν ὡς Κυρίαρχον, Ἀνεξάρτητο Κράτος καί ὄχι ὡς μία Πατρίς, ἔτσι ἁπλῶς.

Ἀλήθεια,κύριοι καί κυρίες τῆς ἐπιτροπῆς,ἡ χώρα ὅπου βρισκόταν κάτω ἀπό τήν ὀθωμανική κατοχή εἶχε πάψῃ ποτέ νά εἶναι Πατρίς τῶν Ἑλλήνων;

Ἔστω καί κατεχομένη ΗΤΑΝ ΠΑΤΡΙΣ τῶν ΕΛΛΗΝΩΝ !

Συνεπῶς,τί ἀκριβῶς ὑπονοεῖτε ὅταν ἀναφέρετε ἕνα Κυρίαρχο καί Ἀνεξάρτητο Κράτος μέ τόν ἀόριστο προσδιορισμό «Πατρίδα» ;

Μήπως ὅτι καί ὁ Κούλης ὅταν ἀνέφερε τήν Ἑλλάδα ἐπί ὀθωμανοκρατίας, ὡς μία «εξέλιξη μιας μικρής Οθωμανικής επαρχίας σε σύγχρονο κράτος»;

Νά τό πάω ἀκόμη πιό μακριά,τό πρᾶγμα;

Ποιοί θά εὐχαριστηθοῦν ἀκούγοντας τήν λέξιν «πατρίδα» ἂν τί τοῦ  «Ἑλληνικοῦ Κράτους» πού σημαίνει τό Κυρίαρχο καί Ἀνεξάρτητον;

Ἄμα σᾶς λέμε ποῦ τό πᾶνε, μειδιᾶτε, νομίζοντες πώς βλέπουμε ἐφιάλτες καί προδότες.

Ἄμ ἐδῶ εἶναι, χρόνια τώρα καί οἱ ἐφιάλτες καί οἱ προδότες καί μᾶς τό ἑτοιμάζουν.

Καί τό χειρώτερο θά μᾶς τό «σερβίρουν» στόν ἑορτασμό τῶν 200 ἐτῶν…

Λυτοί καί δεμένοι ἔχουν πέσῃ ἐπάνω μας,γιά νά τήν ἐπιβάλλουν …

καί βεβαίως :

Ὄχι ἁπλῶς μία Νέα Τουρκοκρατία, ἀλλά μία ΣΚΛΗΡΗ ΤΟΥΡΚΟ – ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΚΑΤΟΧΗ

Η ΘΛΙΒΕΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΙΤΛΟΣ: «Από το Ναύπλιο την πρώτη Πρωτεύουσα της Πατρίδας ξεκινά η πρόεδρος της επιτροπής «ΕΛΛΑΔΑ 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου

Την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου η πρόεδρος της Επιτροπής «ΕΛΛΑΔΑ 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου, ξεκινά από το Ναύπλιο τις επαφές της για τον προγραμματισμό των εορτασμών για τα 200 χρόνια από το 1821.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος θα υποδεχτεί την κα Αγγελοπούλου στο Δημαρχείο και θα ακολουθήσει εκδήλωση στη πρώτη Βουλή της Ελλάδας.

Υ.Γ.1 Περί τῶν ἐκδηλώσεων θά δοῦμε τί ἔκαμαν καί θά τά ξαναποῦμε…

Υ.Γ.2 περί τοῦ δελτίου τύπου τῆς Γιάννας, ὑπάρχει ἔνα καλό ἄρθρο τοῦ Πολυδώρου Δάκογλου, ἐδῶ, ἀπ᾿ὅπου καί ἡ θλιβερά ἀνακοίνωσις.

Ἡ Πελασγική

http://sxolianews.blogspot.com/2020/02/blog-post_68.html#comment-form

……………………..

Η Πολιτική Ορθότητα έφτασε και στο Ναύπλιον. Τα γιουσουφάκια της κυρίας έπιασαν δουλειά!

γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Η λογική της Γιάννας Αγγελοπούλου και των εντολέων της, για υποβάθμιση κάθε Εθνικού συμβολισμού και η διοργάνωση μιας φιέστας Πολιτικής Ορθότητας, με αφορμή τα 200 χρόνια από την Εθνεγερσία του 1821 (αυτήν που ο Λαός μας ονομάζει Επανάσταση κατά των Τούρκων κατακτητών), βρήκε οπαδούς στο γραφείο Τύπου του Δήμου Ναυπλιέων.

Η διορισμένη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», επισκέπτεται το Ναύπλιον και η επίσκεψή της ανακοινώθηκε με ένα θλιβερό Δελτίο Τύπου, στον τίτλο του οποίου το Ναύπλιον αναφέρεται ως «πρώτη Πρωτεύουσα της Πατρίδας» και όχι ως «πρώτη Πρωτεύουσα της απελευθερωμένης Ελλάδας». 

Της Πατρίδας (ποίων άραγε), έγραψαν τα δουλικά της κυρίας και όχι της Ελλάδας.

Το ίδιο δελτίο, μας καθιστά σαφές ότι η κυρία αυτή, που θα γίνει δεκτή από τον Πρώτο Πολίτη του Δήμου, «…ξεκινά από το Ναύπλιο τις επαφές της για τον προγραμματισμό των εορτασμών για τα 200 χρόνια από το 1821».

Δεν μας λέει όμως τι έγινε το 1821 και τι είναι αυτό που γιορτάζουμε. 

Την Εθνεγερσία του 1821 ή τα 200 χρόνια από την «εξέλιξη μιας μικρής Οθωμανικής επαρχίας σε σύγχρονο κράτος», όπως είπε ο εντολέας της, πρόεδρος της κυβέρνησης και του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Η γραφίδα που συνέγραψε αυτό το θλιβερό Δελτίο Τύπου, εξασφαλίζοντας ίσως ένα εύσημα Πολιτικής Ορθότητας, θα πρέπει να μάθει ότι πατρίδα έχουν όλοι (ακόμα και οι προλετάριοι, παρά τις διδαχές του Μαρξ).

Ελλάδα όμως για Πατρίδα έχουν μόνον οι Έλληνες και όσοι φιλέλληνες κρίνονται άξιοι μια τέτοιας τιμής.

Και αυτής της Ελεύθερης Ελλάδας υπήρξε το Ναύπλιον Πρώτη Πρωτεύουσα.

Οι εξελληνισμένοι ή οι εξωνημένοι μπορούν να μιλάνε για «πρωτεύουσα της πατρίδας τους».

Αυτοί, όμως, που αποδέχθηκαν την κληρονομιά από ΕΚΕΙΝΟΥΣ που αγωνίσθηκαν, υπέφεραν, μάτωσαν και θυσιάστηκαν, οφείλουν να τηρήσουν τους όρους του Διαθέτη και να μην επιτρέπουν στους υπότροφους των Ινστιτούτων Δημοσιογραφίας Σόρος και Σία να αλλοιώνουν όρους και μηνύματα που συμβολίζουν την από αιώνων παρουσία των Ελλήνων στην λεκάνη της Μεσογείου.

Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Η ΘΛΙΒΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΙΤΛΟΣ: «Από το Ναύπλιο την πρώτη Πρωτεύουσα της Πατρίδας ξεκινά η πρόεδρος της επιτροπής «ΕΛΛΑΔΑ 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου

Την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου η πρόεδρος της Επιτροπής «ΕΛΛΑΔΑ 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου, ξεκινά από το Ναύπλιο τις επαφές της για τον προγραμματισμό των εορτασμών για τα 200 χρόνια από το 1821.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος θα υποδεχτεί την κα Αγγελοπούλου στο Δημαρχείο και θα ακολουθήσει εκδήλωση στη πρώτη Βουλή της Ελλάδας.

Αναλυτικό πρόγραμμα της επισκέψεως θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες».

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Π.Ι.Δ.

Υ.Γ. 1. Παρασκευή 10.15 και το πρόγραμμα της Γιάννας δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, ίσως γιατί κάποιοι φοβούνται αντιδράσεις και κινητοποιήσεις, σαν και αυτές που διοργάνωνε ο Γιάννης Γκιόλας προς αποδοκιμασία του ευεργέτη του Ναυπλίου Αντώνη Σαμαρά, τότε πρωθυπουργού.

Υ.Γ. 2. Το κείμενο αυτό είχε γραφεί από την στιγμή της δημοσιοποίησης της ανακοίνωσης του Γραφείου Τύπου του Δήμου Ναυπλιέων αλλά δεν το είχα αναρτήσει με την ελπίδα ότι στην νεώτερη ανακοίνωση θα διόρθωναν τα πράγματα.

Αυτό δεν έγινε και το αναρτώ για να το διαβάσουν τα γιουσουφάκια της Πολιτικής Ορότητας και ίσως η αρχιμπάτλερ που τους ταΐζει.

https://akromolio.gr/2020/02/η-πολιτική-ορθότητα-έφτασε-και-στο-ναύ/?fbclid=IwAR34OW2SJ0D3EsE6KR2fAaDTrDkABqBwOn03DeIlhaB-mWVUt3sCtgCzmxU

Από την ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr

Σχολιάστε

  

  

  

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>