«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αυτή η σύμβαση, που τώρα κυκλοφορεί δημόσια, σας δείχνει την ΑΛΗΘΕΙΑ του τι έγινε με το όνομα της Αμερικής και της ντροπής της Αμερικής.

ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ

Εκθέσατε και τερματίστε αυτά τα αμερικανικά Υπουργεία Οικονομικών και FRB-NY LIES!

Επιστρέψτε αυτό που οφείλεται!

Θα εκθέσουμε τους μυστικούς συνδέσμους σχετικά με τις ανύπαρκτες συνδέσεις του με το Saurin, το εγκληματικό προστατευμένο περιουσιακό στοιχείο των Η.Π.Α. που χρησιμοποιήθηκε για να τραβήξει την απάτη Pureheart στα προηγούμενα άρθρα της σειράς Last Stand.

Για να μην συγχέεται, αυτό επικεντρώνεται στην εμπιστοσύνη του YR και της προδοσίας του από τα αδίστακτα αμερικανικά κόμματα.

Η περίπτωση είναι ότι αυτά τα υπεξαιρεθέντα κεφάλαια πρέπει να εξαργυρωθούν και να χρησιμοποιηθούν για το παγκόσμιο καλό!

Συμπεριλαμβανομένων των RVs!

Δεν υπάρχει πλέον χρηματοδότηση πλαστών αμερικανικών βάσεων.

Αυτά τα κεφάλαια προορίζονται για τη χρηματοδότηση της ανθρωπότητας, όχι του FRB-NY Cabal και του είδους τους.

Πληρώστε – Πίσω ό, τι οφείλεται και αφήστε το YR να βοηθήσει τόσες πολλές καλές αιτίες και ανάγκες!

Αντ ‘αυτού, όπως και με τον Λέον Γουάντα και πολλά άλλα, ψεύδονται, μπερδεύονται, κακοήθεις φήμες και αποκρύπτουν την αλήθεια.

Τερματίστε τα καλύμματα και εξαργυρώστε τι οφείλεται.

Ανακαλεί και πάλι το ερώτημα γιατί ο Michael Herzog, συνελήφθη στο Βερολίνο, τόσο τα γραφεία του όσο και το σπίτι του, τα οποία επιτέθηκαν από την Interpol, με κατασχεθέντα από τον Τζορτζ Μπους καταθέσεις 41 και αντίγραφα που δόθηκαν στους δικηγόρους του Falcone, δεν χρεώθηκε και εκδόθηκε στις ΗΠΑ καθώς οι βρετανοί τραπεζίτες ήταν για πολύ λιγότερες υποτιθέμενες απάτες.

Η Herzog είναι ένας γνωστός τσάντα για τον Bush 41, ο Κλίντον, που συνδέεται επίσης με τον πρώην Διευθύνοντα Σύμβουλο της Deutsche Bank Josef Ackermann και τη CIA. Ο Χέρτσογκ απειλείται ανοιχτά ότι εάν δικαστεί στις ΗΠΑ και τα χρήματά του ληφθούν, θα εξαπολύσει όλα τα μυστικά και τη βρωμιά στον Μπους 41, ο Κλίντον, ο Οργανισμός και άλλα κόμματα συνήθιζαν να δαπανούν τα χρήματα της Launder Biden.

Επίσης, οι δικηγόροι της Falcone κατέχουν τα αποδεικτικά στοιχεία σχετικά με τα κυβερνητικά αεροσκάφη που χρησιμοποιήθηκαν από τον Μπους 41 για να πετάξουν γνωστούς πράκτορες της CIA σε όλο τον κόσμο, ξεπλένοντας τα χρήματα δωροδοκίας του Τζο Μπάιντεν για να σταματήσουν την παρακολούθηση από νομιμοποιημένους πράκτορες που προσλαμβάνονται αποκτώντας πρόσβαση στα αρχεία του λογαριασμού του.

Πάρα πολύ, το έκαναν!

Έτσι, παρά τη σύλληψη του Herzog από την Ιντερπόλ, σκληρά αποδεικτικά στοιχεία που παρασχέθηκαν στις αμερικανικές και δικηγόρους του Falcone, είναι η απειλή του Herzog να τα βγάλει όλα γιατί δεν είναι σε δίκη;

Γιατί όχι?

Η Αμερική μπορεί στη συνέχεια να ανιχνεύσει και να ανακτήσει τεράστια ποσά κεφαλαίου και να καθαρίσει τη διαφθορά στην κορυφή. Βοηθήστε τον Πρόεδρο Trump να αποστραγγίσει το βάλτο.

Τωρα ειναι η ωρα.

Βοηθήστε τη Δικαιοσύνη να πολεμήσει στην Αμερική Extradite Herzog και ανοίξτε το Can. Ποια προγράμματα, τα οποία καταβλήθηκαν;

Πόσο απέφυγε η φορολογία μέσω των υπεράκτιων τραπεζών.

Ο Romney έχει εμπλακεί, και πολλά άλλα.

Φέρτε στο Herzog και να τα απομακρύνετε. Η κλίμακα της ενδημικής διαφθοράς είναι εκτός κλίμακας Richter.

Με την αισιοδοξία και όχι την αφελική ελπίδα ότι η νεοσυσταθείσα ομάδα που διαχειρίζεται το Trump, WH (White House) είναι πραγματικοί και αληθινοί πατριώτες, έτοιμοι να εκπληρώσουν πραγματικά την τιμή και τις δεσμεύσεις του γραφείου τους να ανακτήσουν το έθνος τους και να εξαγοράσουν τη σπασμένη εμπιστοσύνη στους Αμερικανούς σε όλο τον κόσμο, εμείς και όλοι σαν ομάδες φροντίδας τύπου, απελευθερώνουμε τώρα λεπτομερείς αποδείξεις για την τεράστια διαφθορά και την εγκληματικότητα που πλήττει την Αμερική εδώ και δεκαετίες.

Δημιουργήθηκε αυτό το άσχημο παράξενο Ουάσιγκτον για πολιτικούς εγκληματίες, αδίστακτους τραπεζίτες, ψεύτες και προδότες.

Η ιδιωτική τράπεζα Fed with Sionist Racketeering, η αμερικανική διαφθορά, σε συνεργασία με το συνεργάτη του Bait and Switch FRB-NY, έχει χρηματοδοτήσει τη δολοφονία εκατομμυρίων ανθρώπων από το Cabal.

Εξάγοντας μαζική γενοκτονία, προστατεύοντας αλήθεια όχι τα έθνη, αλλά μόνο τα συμβόλαια Ενέργειας και Όπλων, επίσης το εμπόριο ναρκωτικών, με την CIA να εμπνέει εγκληματικές αλλαγές του καθεστώτος.

Αυτή η νέα έκθεση εκδίδεται με την ελπίδα ότι το Trump ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ, τελικά, θα διερευνήσουν και θα αναζητήσουν, ΖΗΤΗΣΤΕ !, την ανάκτηση των πραγματικά τεράστιων τρισεκατομμυρίων που συνόδευαν αυτοί οι δολοφονίτες των Προδοκιμαστών συνωμόνων, ο θλιβερός, Thieving FRB-NY και να αναζητήσουν αναγκαστική αποζημίωση από τους υπεύθυνους.

Οι Σαουδάραβες μπορούν, καθώς τώρα οδηγούν την Αμερική στον καθαρισμό του σπιτιού τους!

Γιατί όχι Αμερική;

Η Κίνα έχει τώρα αυτό το θέμα.

Είναι ώρα αφύπνισης.

Δεν πάει μακριά.

Η αποπληρωμή θα έρθει τώρα, κατόπιν ζήτησης, από μια χώρα που έχει δόντια.

Επίσης, η οικονομική δύναμη για να τραβήξει το βύσμα αν διέσχισε.

Αυτό τώρα δεν θα πάει μακριά – είναι OUT.

Η αλήθεια παραμένει πάντα ελεύθερη.

Το Ταμείο Σταθεροποίησης Συναλλαγών (ESF), το Μέρος 1, 2, 3, 4, 5, είναι το όχημα CIA και Cabal που χρησιμοποιήθηκε από διαδοχικούς Cabal Corrupted Presidents όπως ο Μπους, ο Κλίντον και ο Ομπάμα για να διεξάγουν πολέμους υποστηρίζοντας την Chicanery της Υπηρεσίας οι δικές τους τσέπες όπως οι Μπους και οι Κλίντον, τώρα και ο Ομπάμα, έχουν κάνει εδώ και δεκαετίες.

Η διαφθορά στο γραφείο των ΗΠΑ είναι μεγάλη!

Κανένα άλλο έθνος δεν πλησιάζει.

Αυτά είναι τα δικά της ιδρύματα DEEP Deep Throat της Cabal που υποστηρίζουν επίσης την Μονάδα Εκβίασης, Τρομοκρατίας, Απάτης και Ξεπλύματος Χρήματος.

Η Κίνα εκτελεί διαφθορά.

Η Αμερική πρέπει να.

Μας ρωτάνε – “Ποιοι είναι οι SPECTER;”, δεν έχετε δει ποτέ τον James Bond τον Ignoramus;

Αστειεύεται!

Αλλά δεν είναι πραγματικά!

Αλήθεια, είναι το αμερικανικό Cabal!

Εξαφανής, άσχημη και η μηχανή χρήματος Ringmaster Money για να κρατήσει την αμερικανική ηγεμονία ζωντανή και ακμάζουσα από την αλαζονεία.

Η εκδήλωση της πραγματικά τεράστιας κλίμακας της απάτης και της απάτης είναι μια αρχή.

Ονομασία, αποτροπιασμός – ενεργώντας!

Αποκαθιστώντας τώρα αυτά τα τεράστια Μεγάλη Τριμήλια Κλεμμένων και Εξαφανισμένων κεφαλαίων, τα οποία θα σώσει την Αμερική, θα χρηματοδοτήσουν τα RVs και θα ανοικοδομήσουν την παγκόσμια οικονομία.

Ναι μπορούμε!!!

Πρέπει και με την υποστήριξη της Κίνας, μπορούμε!

Μήπως ντρέπεται αυτοί οι ψεύτες και εκθέτουν τα ψέματά τους για να πάρουν δράση;

Δεν ήταν απλά δυνατό κάτω από τον Κένυα / Ινδονήσιο Ποινικό Barry Soetoro-Obama, Deep State μπροστινή στάση, Con Man.

Γιατί δεν χρησιμοποίησε αυτά τα χρήματα για το καλό;

Ο Barry Soetoro, Deep State Asset, έχει πολλά να απαντήσει!

Η Αμερική, ο λαός της και ο παγκόσμιος μας κόσμος, έχουν λεηλατηθεί τυφλά και εξαπατημένοι από αυτούς τους Τσαρλατάνους, που θέτουν τους Τυράντες, με ανεξέλεγκτη ανεξέλεγκτη Racketeering της CIA.

Κανείς δεν μπλοκάρει τους Ισραηλινούς Σιωνιστές ή Μαριονέτες επιτρέπεται να κατέχουν τις βασικές θέσεις εργασίας του αμερικανικού Υπουργείου Οικονομικών και της Fed.

Τερματισμός – ΤΩΡΑ! Είναι φάρσα!

Υπέρβαση από παράνομους όπως ο Barry Soetoro, λεηλατημένοι από τους Hoodlums.

Σταματήστε αυτό το τραπεζικό ολιγοπώλιο ΤΩΡΑ!

Δεν υπάρχουν πλέον κτηνοτροφικές μαριονέτες!

Ξύπνα!

Αφαιρέστε τους απομονωμένους Σιωνιστές και Κροκούς από τη Fed και καθαρίστε το!

Τερματίστε την ιδιωτική Fed!

ArrestTheFed Αυτό που οι συνήγοροι του Συντάγματος δεν συνειδητοποιούν είναι ότι με όλους σχεδόν τους πολιτικούς υπάρχουν σιωνιστικές μαριονέτες, που αγοράζονται με δωρεές καμπάνιας και ευνοεί.

Με τέσσερις σιωνιστικές μαριονέτες που υπηρετούν στο Ανώτατο Δικαστήριο, η προοπτική για “Τερματισμός της FED” ή “Αποκατάσταση του Συντάγματος” είναι αδύνατη.

Τι έχει απομείνει, μια έκκληση για ένα στρατιωτικό πραξικόπημα;

Το καλύτερο σενάριο είναι το Σώμα των Αξιωματικών, το οποίο κλείνει το FED, ακυρώνει τα χρέη με βάση το FED δανεισμό πλαστών χρημάτων και δημιουργεί μια Εθνική Τράπεζα που νομίζει τα δικά της χρήματα.

Δεν ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ λεηλασία της Αμερικής.

Ολοκληρώστε αυτά τα παιχνίδια απατεώνων.

Καθαρίστε το Fed-Sty’s. Σταματήστε το Ισραήλ και τις ομάδες ειδικών συμφερόντων από τη χρηματοδότηση των αμερικανικών πολιτικών εδρών και τον τερματισμό αυτών των υποχρεωμένων ορκισμών του Ισραήλ!

Σταματήστε τα ρακέτες και την ελεύθερη Αμερική! Κάτω από το Deep State της εντολής του Usurper του Barry Soetoro, ο παράνομος Κένυας / Ινδονησίας Con Man, ο οποίος παρανόμως κατείχε το αξίωμα για 8 χρόνια και εξακολουθεί να συνωμοτεί με άλλους, όπως οι Κλίντον και Μπους, να συνεχίσουν να χάνουν την Αμερική τυφλά με περιφρόνηση για τη δικαιοσύνη ή εσένα, η Αμερική βυθίστηκε όλο και πιο βαθιά στο χρέος! Επιλέξτε έναν άπειρο Ένωση Διοργανωτή, παίρνετε το χάος Deep State, καθώς ο κόσμος δεν έχει μόνο δει, αλλά πέσει θύμα.

Καθώς ο Cabal, όπως και ο Lucky Luciano και ο Mob πριν από αυτούς, έχουν τη δικαιοσύνη, το FBI και η CIA, ο καθένας θεωρεί τον εαυτό του αδιάβροχο και πάνω από το νόμο.

Πρέπει να σταματήσει – Τώρα!

Μανγκρέλ ανεξέλεγκτα ταιριάζει μόνο για το Pound Pound!

Όλοι τους είναι οι SCHIMING απίστευτοι τύποι TRAITORS τύπου Benghazi, οι οποίοι όλοι και όλοι χρειάζονται και αξίζουν να κλειστούν ως συνωμότες της RICO για τη LIFE!

Η σύμβαση που παρουσιάζουμε τώρα σε αυτή την έκθεση, είναι ένας από τους πολλούς που θα τους υποβάλει σε δίκη.

RICO και όχι λιγότερο! DOJ (Τμήμα Δικαιοσύνης), όπου έχουν φύγει αυτά τα κεφάλαια;

Επίσης, με την υποστήριξη και την υποστήριξή σας, για να βοηθήσετε το Trump και την ΟΜΑΔΑ, να υποστηρίξετε και να ανακτήσετε την Αμερική!

Το Trump πρέπει να βάλει μια ομάδα αποκατάστασης σε αυτή τη σύμβαση – Κάνε το Donald.

Κάντε το για όλους τους Αμερικανούς.

Πάρτε πίσω αυτά τα τρισεκατομμύρια πριν χτυπήσει η Κίνα.

Ακολουθήστε τα χρήματα!

Κάνε ό, τι είναι ΔΩΣΤΕ!

Αποκαταστήστε την εμπιστοσύνη!

Ανακτήστε την ηγεσία ενός έθνους που εξοργίστηκε από κλοπή και δωροδοκία.

Όπως εμφανίζονται πάντα ανησυχητικά και βαθιά ενοχοποιητικά άρθρα, κυρίως στον εναλλακτικό ελεύθερο Τύπο, καθώς το MSM εξακολουθεί να είναι πρεσβυτέρια για την προπαγάνδα των Σιωνιστών / CIA / NWO, ήρθε η ώρα να εξαπολύσουμε την αλήθεια ως προς την απίστευτη κλίμακα της εγκληματικότητας του Μπους / Clinton / Σιωνιστής, Ιησουίτης (κάθε ένας ξεχωριστός σύνδεσμος) ενορχηστρωμένος Deep State και αμερικανική στρατιωτική βιομηχανική Cabal.

Όλα αυτά υποστηρίζονται από τη μεγαλύτερη Ποινική Απάτη στην Ιστορία που σας παρουσιάζουμε σήμερα.

Εκθέτουμε τις παρεκκλίνουσες δραστηριότητές τους για τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες της Fiat, οι οποίες δημιουργήθηκαν από την ελεγχόμενη από τους Σιωνιστές Αμερικανική Τράπεζα της Αμερικής / Federal Reserve Bank της Νέας Υόρκης.

Ανήκει στο εξωτερικό, μη ελεγχόμενο και υπεύθυνο σε κανέναν από τους ποινικούς υπερασπιστές του.

Αυτή η παρτίδα είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο συνδικάτο SPECT του Τζέιμς Μποντ, αλλά χωρίς την ηρωική ή το στυλ.

Τρωκτικά.

Πριν από μερικά χρόνια, όταν ο Chris McCurdy του FRB-NY εκδόθηκε για πρώτη φορά ως επικεφαλής τμήματος FRB-NY, αντιμετωπίζοντας την απέραντη YR Απάτη, ο τυφλός πανικός του ήταν άμεσος και εξαφανίστηκε από το site ρεκόρ προσωπικού της Fed New York μέσα σε εβδομάδες, προσπαθώντας να αποστασιοποιηθεί από την έκθεση και την τιμωρία.

Λυπούμαστε, αλλά πραγματοποιείται ένας τοίχος βαθιά ενοχοποιητικών αποδείξεων, ο συνεταιρισμός συμμόρφωσης Patsies επίσης.

Πλέον ηλεκτρονικά αποτυπώματα για να κατηγορήσουν τους πολλούς για το ψευδεπίγραφο.

Οι πτήσεις του προς την Ελβετία και άλλες Τράπεζες καταγράφονται και είναι γνωστές.

Το προσωπικό του τμήματος επίσης.

Τα ονόματα, τα αρχεία, το δίκτυο διαφθοράς είναι σε εγγραφή.

Επίσης, οι καταγεγραμμένες συναλλαγές τους με την BIS (Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών) και την Fed στην Τζακάρτα.

Οι επισκέψεις του Greenspan στη Τζακάρτα για αυτή τη σύμβαση είναι γνωστές. Οι υπάλληλοι της Τράπεζας και άλλοι, καθώς και οι Υπουργοί, είναι όλα εγγεγραμμένα.

Η πτήση του Bernanke στο Λονδίνο για την απάτη $ 15T.

Αυτή είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.

Δεν έχουν ιδέα πόσο βαθύ πρόβλημα είναι τώρα.

Το YR έχει τώρα υποστήριξη και ένα πολύ μεγάλο σκυλί!

Ένα σκυλί που έχει πολλούς λόγους να δαγκώσει.

Το μεγάλο ερώτημα τώρα είναι ότι η ομάδα του Trump, που θα εκλεγεί να λάβει αυτή την Cabal / Deep State, θα πάει πραγματικά μετά από αυτά για να πάρει πίσω αυτό που κλέφθηκε;

ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΩ ΑΜΕΡΙΚΗ;

Ή πνίξει;

Man Up ή Shut Up;

Η ώρα είναι εδώ.

Ενέργειες θα μιλούν μόνο.

Ο Κλίντον εξακολουθεί να περπατά ελεύθερος όπως ο Τσοκς!

Πληρώστε πίσω τι οφείλεται και ανοικοδομήστε την εμπιστοσύνη!

Αυτή η σύμβαση, που τώρα κυκλοφορεί δημόσια, σας δείχνει την ΑΛΗΘΕΙΑ του τι έγινε με το όνομα της Αμερικής και της ντροπής της Αμερικής.

Εμπιστοσύνη, αθώοι Επενδυτές αποκομίστηκαν από αυτά τα φτερά.

Όπως είναι τόσα πολλά, από τα κλεμμένα κονδύλια του Μάρκος, την απαξίωση σε τόσα πολλά συμβόλαια των Κινέζων Πρεσβυτέρων, τις τεράστιες παλέτες των αμερικανικών δολαρίων που στέκονται σε αποθήκες σε ολόκληρη την Ασία, όλες τις Off Balance Sheet και χρειάζονται μετατροπή για να τους επαναφέρουν, σταθεροποίηση των εθνών. 40 χρόνια Trust καταστράφηκαν.

Οι μνήμες είναι μεγάλες.

Γνωρίζοντας καλά την προδοσία του Μάρκου και των Πρεσβυτέρων, οι βασικές οικογένειες δυναστείας αποκλείουν τώρα τις ΗΠΑ από οποιαδήποτε πρόσβαση στα απέραντα κρυφά αποθέματα χρυσού και τις παλέτες μετρητών.

Η Αμερική έχει χάσει την Ασία, θα χάσει την Ευρασία, χάνει γρήγορα τη Μέση Ανατολή και το δικό της τρόπο.

Λόγο της κακής μεταφράσεις στον σύνδεσμο είναι το πρωτότυπο.

https://www.oneworldofnations.com/2018/01/our-last-stand-report-9-exposing-biggest-fraud-on-earth.html

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>