«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ντροπή σας ‘Έλληνες, αίσχος για την κατάντια σας, επιτρέπετε να προσβάλουν τους ΗΡΩΕΣ σας, βάλατε μια πόρνη, μια βρόμα, να διασύρει το Ελληνικό ΕΘΝΟΣ και τους ΗΡΩΕΣ του!

ΝΤΡΟΠΗ Ω ΓΤώρα βλέπετε ποιοι πρόδωσαν την Επανάσταση, που είναι οι λόγιοι, οι ποιητές, οι ιστορικοί, οι προύχοντες, η εκκλησιά, οι αρχαιολόγοι, οι επιστήμονες, οι Έλληνες πατριώτες, οι φιλέλληνες;;;

Μόνο η φωτιά και τσεκούρι μας έχει μείνει, να μην μήνη πέτρα επάνω στην πέτρα!!!!!!!

200 χρόνια μετά…!!!την Επανάσταση του 1821 θα αναλάβει να την προβάλει η κ. Αγγελοπούλου…που είσαι ρε Νικηταρά
Η επαναστάτρια Γιάννα Αγγελοπούλου
Η χώρα αυτή έχει χάσει το μέτρο, έχει χάσει τις αξίες της, έχει χάσει την ιστορία της.
Η επανάσταση του 1821 έχει καταρχήν μία λέξη απαγορευμένη για την κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη, η οποία ανέλαβε την τέλεση όλων των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια μετά την επανάσταση του 1821.
Έχει, λοιπόν, τη λέξη επανάσταση.


Το 1821 έγινε μια επανάσταση από λαϊκούς ανθρώπους, από αγωνιστές, και όχι από την άρχουσα τάξη.
Ποτέ δεν έγινε επανάσταση από φεουδάρχες, πλουτοκράτες και δοσίλογους.
Το 2021 θα γιορτάσουμε τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση.
Η Μπουμπουλίνα, η Μαντώ Μαυρογένους, ο Κολοκοτρώνης, ο Οδυσσέας Ανδρούτσος, ο Αθανάσιος Διάκος θα ανέθεταν ποτέ στη Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη να οργανώσει εκδήλωση στη μνήμη τους;
Ποτέ.

Καταργείται η σημασία της ελληνικής επανάστασης αναθέτοντας τις εκδηλώσεις αυτές στη Louis Vuitton και στην Hermès.
Έτσι για να μη χαθεί πλέον το μέτρο των αξιών στη χώρα αυτή.

Ο κύριος Μητσοτάκης συναντά καθημερινά ανθρώπους των σαλονιών με τους οποίους συναναστρέφεται όλα αυτά τα χρόνια και τους αναθέτει έργα, επενδύσεις και ό,τι άλλο θέλει η αστική τάξη από τον εκπρόσωπο της.

Δεν είναι δυνατόν όμως να αναθέτει τον εορτασμό της ελληνικής επανάστασης σε ένα πρόσωπο συνδεδεμένο απόλυτα με τον πλούτο και την επίδειξη.

Η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη έκανε τους ολυμπιακούς αγώνες, υποχρέωσε τη χώρα μόνο και μόνο για να εμφανιστεί τελευταία στην ομιλία στο Ολυμπιακό στάδιο, να γίνει γνωστή στα πέρατα της οικουμένης.

Και να ρήξη στο βάραθρο την οικονομία!

Χώρια ότι φέσωσε τους Έλληνες και το ελληνικό δημόσιο με 100 δισ. φτιάχνοντας εγκαταστάσεις που ρημάξανε, όπως ρημάζουν χρόνια στην Ελλάδα οι κόποι του Έλληνα.
Οι κακές γλώσσες λένε πως όταν ο Κοτζιάς της αφαίρεσε το διαβατήριο της πρέσβειρας με το οποίο μπορούσε να περνάει στα αεροδρόμια χωρίς να κάθεται στη σειρά με τους πληβείους, έγινε έξαλλη με τον ΣΥΡΙΖΑ και με τον Τσίπρα, στη συνέχεια βρήκε έναν καλό επικοινωνιολόγο αμερικανό για τον Μητσοτάκη, συνεχίζουν να λένε οι κακές γλώσσες, και ο Μητσοτάκης ως ανταμοιβή της χορηγεί αυτός το διαβατήριο για να μπορεί να ταξιδεύει στις χώρες του εξωτερικού άνετα προκειμένου να οργανώσει τον εορτασμό των 200 χρόνων από την επανάσταση.

Οι αγωνιστές του ‘21 λοιπόν παραχωρούν στην κυρία Αγγελοπούλου το περιβόητο διαβατήριο που της στέρησε ο Κοτζιάς;;
Ελπίζουμε πως όχι, αλλά γνωρίζουμε επίσης πως θα μπορούσε να φτάσει εκεί η επιδειξιομανία αυτής της γυναίκας.
Πάντως, επανάσταση και αστική τάξη δεν παντρεύτηκαν ποτέ στην ιστορία κι αυτό γίνεται για πρώτη φορά με κουμπάρο τον Μητσοτάκη.
Μια Μπουμπουλίνα αυτής της εποχής θα ήταν αυτή που θ’ άξιζε να φέρει σε πέρας αυτήν την αποστολή.
Και όχι να σηκώνει από τα σαλόνια τις κυρίες οι οποίες θέλουν να σπάσουν την πλήξη τους από τα πλούτη, τα κοσμήματα και τα ταξίδια ή για να παίξουν κι αυτές κάποιο σημαντικό ρόλο.
Κανείς δεν πρόκειται να θυμάται τους ανθρώπους αυτούς παρά μόνο οι τράπεζες στις οποίες υπάρχουν οι καταθέσεις τους.
Όταν η ιστορία επαναλάμβάνεται!!!

Oχι σαν φάρσα αλλά σαν γελοιότητα!

Να τους μαζέψουμε σήμερα! Έχουν μπερδέψει την Επανάσταση του 1821 με τη EUROVISION…
Η επιστροφή στην κανονικότητα μέρα με την μέρα γίνεται πράξη…. θα μας στοιχίσει περισσότερο από την ίδια την επανάσταση…

Εδώ είναι για να κλαίμε και όχι για να γελάμε.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ορίστηκε επικεφαλής της επιτροπής «Ελλάδα 2021»?????????????

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου, «την απόφασή του το 2021 να είναι ένα εθνικής γιορτής για τον Ελληνισμό, εντός και εκτός Ελλάδος, υλοποιεί από σήμερα ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης αναθέτοντας στην κ. Γιάννα Αγγελοπούλου την θέση της επικεφαλής της Επιτροπής που θα συγκροτηθεί για τις εκδηλώσεις οι οποίες θα γίνουν για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση».

Μάλιστα!

Η κ. Αγγελοπούλου θα αναλάβει να οργανώσει τις εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821… Την επανάσταση του Κολοκοτρώνη, του Καραϊσκάκη, του Διάκου, του Νικητηρά, των χιλιάδων ηρώων που ξεσηκώθηκαν ενάντια στους Πασάδες και τους ντόπιους κοτσαμπάσηδες για να ελευθερώσουν την πατρίδα και να δώσουν ταυτόχρονα ψωμί στον πεινασμένο λαό θα αναλάβει να την προβάλει η κ. Αγγελοπούλου.
Η κ. Αγγελοπούλου των Ολυμπιακών αγώνων του 2004 που έγινε γιορτή για τους εργολάβους και το κεφάλαιο και την πληρώνει ακόμα ο ελληνικός λαός μέσα από το δημόσιο χρέος!
Η κ. Αγγελοπούλου του πλούτου και της χλιδής, σύζυγος εφοπλιστή με τάνκερ και μετοχές, με ακριβές κατοικίες σε διάφορα μέρη της γης θα διοργανώσει τις εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια της επανάστασης των ξυπόλητων και πεινασμένων που βγήκαν μέσα από καλύβια και σπηλιές διεκδικώντας ελευθερία και ένα κομμάτι γης για να ζήσουν τα παιδιά τους!
Την επανάσταση του Νικηταρά, ο οποίος όταν η Τριπολιτσά καταλήφθηκε από τους Έλληνες, δε ζήτησε κανένα λάφυρο για τον εαυτό του και όταν του πρόσφεραν ένα αδαμαντοκόλλητο σπαθί, το έκανε δώρο στην προσωρινή Κυβέρνηση… Η κ. Αγγελοπούλου που διατηρεί άριστες σχέσεις με το Φανάρι και τον Οικουμενικό πατριάρχη θα αναλάβει τον «εορτασμό» για τα 200 χρόνια της Επανάστασης του 1821, προφανώς για να «θάψει» ακόμα πιο βαθιά ότι ο Πατριάρχης Γρηγόριος ο Ε’ και οι αυλικοί του είχαν αποφανθεί ότι ο Ρήγας ήταν ένας «διεφθαρμένος τη φρένα»…

Η κ. Αγγελοπούλου ήταν προσωπική επιλογή του κ. Μητσοτάκη του πατριώτη εθνικόφρονα, του προδότη από κληρονομικό Τζάκι!

Όχι τυχαία και η επιλογή της άλλης προδότριας Σακελαροπουλου στην προεδρία.

Μια εκπρόσωπος της αστικής τάξης επιλέχθηκε από τον πρωθυπουργό που υπηρετεί τα συμφέροντα της για να μας …πείσει περί της περιβόητης «εθνικής ενότητας», όπως αυτή μεταφράζεται από το αστικό πολιτικό σύστημα και το κεφάλαιο.
Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο – τηρουμένων των αναλογιών – που έπραξε και η άρχουσα τάξη της τότε εποχής, ειδικά μετά την επικράτηση της επανάστασης με τους «καλαμαράδες» της, όπως τους αποκαλούσαν οι κλέφτες και οι αρματολοί που σήκωσαν τα όπλα.
Πρέπει φυσικά να σημειώσουμε ότι: Από τον προοδευτικό χαρακτήρα των αστικών επαναστάσεων του 19ου αιώνα και φυσικά τον σημαντικό ρόλο που έπαιξε η τότε ανερχόμενη αστική τάξη και στην Ελλάδα το 1821 – παραχωρώντας μέρος της περιουσίας της, προτάσσοντας προοδευτικά αιτήματα και συμμετέχοντας ενεργά στον απελευθερωτικό αγώνα – σήμερα δεν υπάρχει ίχνος τέτοιας προοδευτικότητας.
Στην σημερινή εποχή η αστική τάξη και το πολιτικό της σύστημα αποτελούν τους σύγχρονους δυνάστες του λαού μέσω της εφαρμογής μιας βάρβαρης και απάνθρωπης πολιτικής.
Όπως η ευρωπαϊκή αστική τάξη έθαψε τα προοδευτικά αιτήματα της Γαλλικής επανάστασης του 1789, έτσι και η ελληνική αστική τάξη προσπαθεί να τα «ξεθωριάσει», να τα «παραγκωνίσει» και κυρίως να τα φέρει στα μέτρα της ώστε να υπηρετήσουν το ιδεολόγημά της περί «εθνικής ομοψυχίας»…
«Το 2021 θα είναι μια χρονιά που όλοι οι Έλληνες θα γιορτάσουμε μαζί και ενωμένοι τα 200 χρόνια ελευθερίας του ελληνικού κράτους, με υπερηφάνεια για το παρελθόν μας και αυτοπεποίθηση για το μέλλον μας», είπε σε αυτό το πνεύμα ο πρωθυπουργός για να συμπληρώσει ακριβώς στο ίδιο μήκος κύματος και η Γ. Αγγελοπούλου: «Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη και την τιμή να μου αναθέσει την ευθύνη μιας τόσο σημαντικής για τον Ελληνικό λαό και την Ελλάδα υπόθεσης.
Όλοι μαζί θα κάνουμε το καλύτερο».
Όλοι μαζί λοιπόν. Όλοι μαζί.
Άρχοντες, προεστοί και φτωχός λαός για να πάμε σε εκείνη την εποχή.
Κεφάλαιο, πολιτικοί εκπρόσωποι του, μαζί με τον εργαζόμενο λαό για να έρθουμε στο σήμερα.
Όμως όσο και αν επιχειρούν να μας το «σφηνώσουν» στο μυαλό: «Ό,τι ξέρουμε για το 1821 μοιάζει με αντεστραμμένο είδωλο στον καθρέφτη.
Υπάρχουν δύο ’21, αυτό των αρχόντων, των Φαναριωτών και της επίσημης διπλωματίας και αυτό του λαού και των προοδευτικών ανθρώπων όλου του κόσμου…» (Δ. Φωτιάδης, από την ιστορική μονογραφία «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ»).

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

1 comment to Ντροπή σας ‘Έλληνες, αίσχος για την κατάντια σας, επιτρέπετε να προσβάλουν τους ΗΡΩΕΣ σας, βάλατε μια πόρνη, μια βρόμα, να διασύρει το Ελληνικό ΕΘΝΟΣ και τους ΗΡΩΕΣ του!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>