«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο Όμιλος της Ρώμης και οι χρηματοδότες του με τον τίτλο του Γερμανικού Ταμείου Marshall ήταν δύο πολύ οργανωμένα συνωμοτικά όργανα που λειτουργούσαν υπό την κάλυψη του ΝΑΤΟ και ότι η πλειοψηφία των στελεχών της Λέσχης της Ρώμης προέρχονταν από το ΝΑΤΟ

Λέσχη της Ρώμης (Επιτροπή με 300 ανατρεπτικό σώμα)

Διαβάστε τι λένε οι νεοταξήτες.

Ο Όμιλος της Ρώμης είναι μια οργάνωση ατόμων που μοιράζονται μια κοινή ανησυχία για το μέλλον της ανθρωπότητας και προσπαθούν να κάνουν τη διαφορά.

Τα μέλη μας είναι αξιόλογοι ακαδημαϊκοί, επιχειρηματίες και πρώην υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής από όλο τον κόσμο.

Η εποχή του Technetronic Henry Kissinger ήταν τότε και εξακολουθεί να είναι ένας σημαντικός πράκτορας στην υπηρεσία του Βασιλικού Ινστιτούτου Διεθνών Υποθέσεων, μέλους της Λέσχης της Ρώμης και του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων.

Ο Όμιλος της Ρώμης διεξάγει έρευνα και διοργανώνει συζητήσεις, συνέδρια, διαλέξεις, συναντήσεις υψηλού επιπέδου και εκδηλώσεις.

Ο Όμιλος δημοσιεύει επίσης έναν περιορισμένο αριθμό αναθεωρημένων “εκθέσεων προς τη λέσχη της Ρώμης”, το πιο γνωστό από τα οποία είναι “Τα Όρια στην Ανάπτυξη”.

Αποστολή μας είναι να προωθήσουμε την κατανόηση των παγκόσμιων προκλήσεων που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα και να προτείνουμε λύσεις μέσω επιστημονικής ανάλυσης, επικοινωνίας και υπεράσπισης.

Αναγνωρίζοντας τη διασύνδεση των σημερινών παγκόσμιων προκλήσεων, η ξεχωριστή προοπτική μας είναι ολιστική, συστηματική και μακροπρόθεσμη.

Η συμμετοχή στο Club είναι ανοιχτή σε όσους ενδιαφέρονται για την Κοινοπολιτεία και τις εκδηλώσεις που διοργανώνουμε.

Τα ποσοστά συμμετοχής μας υποστηρίζουν το έργο του Ομίλου.

Έχουμε αρκετές κατηγορίες μελών, μεταξύ των οποίων η ιδιότητα του μέλους, ατομική, ζευγάρι και εταιρική ιδιότητα.

Η εταιρική ιδιότητα παρέχει ειδική πρόσβαση σε ορισμένες εκδηλώσεις.

Έχουμε επίσης μια κατηγορία τιμητικής συμμετοχής που προορίζεται για μερικούς ειδικούς φίλους του Club, συμπεριλαμβανομένων των Πρέσβεων που εκπροσωπούν τις χώρες της Κοινοπολιτείας στη Ρώμη.

Ο Όμιλος λειτουργεί σε ευρωπαϊκό ακαδημαϊκό έτος (από Σεπτέμβριο έως Αύγουστο).

Λέσχη της Ρώμης (Επιτροπή με 300 ανατρεπτικό σώμα) Club of Rome (Committee of 300 subversive body)

ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΟΗΙ ΤΟΥ ΠΛΗΘΗΣΜΟΥ

Η ομάδα αυτή οργανώθηκε το 1968 από τον όμιλο Morgenthau με στόχο την επιτάχυνση των σχεδίων για τη θέσπιση της νέας παγκόσμιας τάξης μέχρι το έτος 2000.

Ο Όμιλος της Ρώμης ανέπτυξε ένα σχέδιο για να διαιρέσει τον κόσμο σε δέκα περιοχές ή βασίλεια.

Το 1976, δημιουργήθηκε η Ένωση Ηνωμένων Πολιτειών της Λέσχης της Ρώμης (USACOR) για να σταματήσει σταδιακά την οικονομία των ΗΠΑ.

Η εποχή του Technetronic Henry Kissinger ήταν τότε και εξακολουθεί να είναι ένας σημαντικός πράκτορας στην υπηρεσία του Βασιλικού Ινστιτούτου Διεθνών Υποθέσεων, μέλους της Λέσχης της Ρώμης και του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων.

Ο ρόλος του Κίσινγκερ στην αποσταθεροποίηση των Ηνωμένων Πολιτειών μέσω τριών πολέμων, της Μέσης Ανατολής, της Κορέας και του Βιετνάμ είναι γνωστός, όπως και ο ρόλος του στον πόλεμο του Κόλπου, στον οποίο ο αμερικανικός στρατός ενήργησε ως μισθοφόρος για την Επιτροπή των 300 για να φέρει το Κουβέιτ πίσω από τον έλεγχό του και παράλληλα παράσχει ένα παράδειγμα από το Ιράκ, έτσι ώστε άλλα μικρά έθνη να μην μπουν στον πειρασμό να επεξεργαστούν το δικό τους πεπρωμένο.

Ο Σύλλογος της Ρώμης, ενεργώντας σε επιτροπή 300 εντολών για την εξάλειψη της γενικής ul Haq, δεν είχε καμία απολύτως ηθική για να θυσιάσει τις ζωές πολλών Αμερικανών στρατιωτών στην πτήση, συμπεριλαμβανομένου ενός στρατιωτικού οργανισμού της Υπηρεσίας Πληροφοριών Άμυνας των Η.Π.Α., με επικεφαλής τον Γενικό Ταξίαρχο Herber Wassom.

Ο στρατηγός ul Haq είχε προειδοποιηθεί από την τουρκική μυστική υπηρεσία να μην ταξιδέψει αεροπορικώς, καθώς στόχευε σε βομβαρδισμό του.

Έχοντας αυτό κατά νου, η ul Haq πήρε μαζί του την ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών ως “ασφαλιστήριο συμβόλαιο”, όπως σχολίασε στους εσωτερικούς συμβούλους του κύκλου.

Ο Όμιλος της Ρώμης και οι χρηματοδότες του με τον τίτλο του Γερμανικού Ταμείου Marshall ήταν δύο πολύ οργανωμένα συνωμοτικά όργανα που λειτουργούσαν υπό την κάλυψη του ΝΑΤΟ και ότι η πλειοψηφία των στελεχών της Λέσχης της Ρώμης προέρχονταν από το ΝΑΤΟ.

Ο Όμιλος της Ρώμης διατύπωσε όλα όσα υποστήριξε το ΝΑΤΟ ως πολιτικές του και, μέσω των δραστηριοτήτων της επιτροπής των 300 μελών, ο Λόρδος Carrington, μπόρεσε να χωρίσει το ΝΑΤΟ σε δύο ομάδες, μια πολιτική εξουσία και την πρώην στρατιωτική συμμαχία.

Ο Όμιλος της Ρώμης εξακολουθεί να είναι ένας από τους σημαντικότερους κλάδους εξωτερικής πολιτικής της Επιτροπής των 300 και ο άλλος είναι οι Bilderbergers.

Κατασκευάστηκε το 1968 από σκληρά μέλη του αρχικού ομίλου Morgenthau με βάση ένα τηλεφώνημα του αείμνηστου Aurellio Peccei για μια νέα και επείγουσα προσπάθεια να επιταχυνθούν τα σχέδια της κυβέρνησης ενός κόσμου που τώρα αποκαλείται Νέος Κόσμος Σειρά.

Η κλήση του Peccei απαντήθηκε από τους πιο ανατρεπτικούς “μελλοντικούς σχεδιαστές” που προέρχονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Γαλλία, τη Σουηδία, τη Βρετανία, την Ελβετία και την Ιαπωνία που θα μπορούσαν να συγκεντρωθούν.

Κατά τη διάρκεια της περιόδου 1968-1972, ο Όμιλος της Ρώμης έγινε μια συνεκτική οντότητα επιστημόνων νέας επιστήμης, παγκοσμιοποιημένων, μελλοντικών σχεδιαστών και διεθνικών επιστημόνων κάθε επιστήμης.

Όπως έλεγε ένας εκπρόσωπος, “Είμαστε το παλτό πολλών χρωμάτων του Ιωσήφ”. Το βιβλίο του Peccei “Η ανθρώπινη ποιότητα” αποτέλεσε τη βάση του δόγματος που υιοθετήθηκε από την πολιτική πτέρυγα του ΝΑΤΟ.

Ο Peccei ήταν επικεφαλής του Οικονομικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου του Ατλαντικού για τρεις δεκαετίες, ενώ ήταν ο Διευθύνων Σύμβουλος της Fiat Motor Company του Giovanni Agnellis.

Ο Agnelli, μέλος μιας αρχαίας ιταλικής οικογένειας μαύρης αρχοντικής οικογένειας, είναι ένα από τα σημαντικότερα μέλη της επιτροπής των 300.

Έχει διαδραματίσει ηγετικό ρόλο σε αναπτυξιακά έργα στη Σοβιετική Ένωση.

Ο Όμιλος της Ρώμης είναι μια συνωμοτική ομπρέλα οργάνωση, ένας γάμος μεταξύ των αγγλοαμερικανών χρηματοδότες και των παλαιών οικογενειών της Μαύρης Ευγένειας της Ευρώπης, ιδιαίτερα της λεγόμενης «ευγενείας» του Λονδίνου, της Βενετίας και της Γένοβας.

Το κλειδί για τον επιτυχή έλεγχο του κόσμου είναι η ικανότητά τους να δημιουργούν και να διαχειρίζονται άγριες οικονομικές υποχωρήσεις και ενδεχόμενες κατάθλιψη.

Η Επιτροπή των 300 εξετάζει τις κοινωνικές αναταραχές σε παγκόσμια κλίμακα, ακολουθούμενες από κατάθλιψη, ως τεχνική μαλάκυνσης για τα μεγαλύτερα πράγματα που έρχονται, ως η κύρια μέθοδος δημιουργίας μάζας ανθρώπων σε όλο τον κόσμο που θα γίνουν οι «ευημερούντες» αποδέκτες τους του μέλλοντος.

Η επιτροπή φαίνεται να βασίζει πολλές από τις σημαντικές αποφάσεις της που επηρεάζουν την ανθρωπότητα στη φιλοσοφία του πολωνικού αριστοκράτη Felix Dzerzinski, ο οποίος θεωρούσε την ανθρωπότητα ως λίγο πάνω από το επίπεδο των βοοειδών.

Ως στενός φίλος του βρετανικού πράκτορα πληροφοριών, Sydney Reilly (ο Reilly ήταν στην πραγματικότητα ο υπεύθυνος του Dzerzinski κατά τη διάρκεια των σχηματιστικών χρόνων της μπολσεβίκικης επανάστασης), συχνά εμπιστευόταν τον Reilly κατά τις περιόδους πίεσης του.

Ο Dzerzinski ήταν, φυσικά, το θηρίο που έτρεξε τη συσκευή Red Terror.

Κάποτε είπε στον Reilly, ενώ οι δυο ήταν σε ένα πικρό άσθμα, ότι «ο άνθρωπος δεν έχει σημασία» Κοιτάξτε τι συμβαίνει όταν τον λιμοκτονείτε και αρχίζει να τρώει τους νεκρούς συντρόφους του για να παραμείνει ζωντανός

Ο άνθρωπος ενδιαφέρεται μόνο για τη δική του επιβίωση Αυτό είναι το μόνο που μετράει.

Όλα τα πράγματα του Σπινόζα είναι πολλά σκουπίδια.

“Όσον αφορά τον Τρίτο Κόσμο, ο Harland Cleveland της Λέσχης της Ρώμης ετοίμασε μια έκθεση που ήταν το ύψος του κυνισμού και την εποχή εκείνη ο Κλίβελαντ ήταν Πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών στο ΝΑΤΟ. δήλωσε ότι θα ήταν έτοιμο να αποφασίσουν μεταξύ τους ποιοι πληθυσμοί θα πρέπει να εξαλειφθούν, όπως έγραψε αργότερα ο Peccei (βασισμένος στην έκθεση του Κλίβελαντ): «Βλάστησαν από τις αντιφατικές πολιτικές τριών μεγάλων χωρών και μπλοκ, η υπάρχουσα διεθνής οικονομική τάξη διακρίνεται εμφανώς στις ραφές … Η προοπτική της αναγκαιότητας της προσφυγής στην ταξινόμηση να αποφασιστεί ποιος πρέπει να σωθεί είναι πράγματι πολύ ζοφερός.

Όμως, αν θρηνήτως τα γεγονότα πρέπει να περάσουν σε τέτοιο πέρασμα, το δικαίωμα λήψης τέτοιων αποφάσεων δεν μπορεί να αφεθεί σε λίγα έθνη, διότι θα προσφερθεί δυσοίωνη δύναμη στη ζωή των πεινασμένων στον κόσμο “.

ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

https://www.oneworldofnations.com/2016/10/club-of-rome.html

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>