«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ “Η ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΜΑΣ; ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΜΠΟΡΕΙ!

Σχετική εικόνα

PD DR.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de
17.12.2019

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Το τρασατλαντικο μπασταρδεμενο χρηματοπιστωτικο συστημα παρακινει σημερα ενα ειδοs διεξαγωγηs πολεμου με στοχο την επιτευξη τηs στρατηγικηs που ακολουθουσαν στο παρελθον οι στρατιωτικοι και θρησκευτικοι κατακτητεs των λαων.

Ο στοχοs ηταν η κατοχη των κρατικων υποδομων και η απαλλοτριωση εδαφων και των αποθεματων πρωτων υλων.

 Ωs Υδρα των προσφατων οικονομικων κρισεων απαιτει το στημα αυτο, με εκμεταλλευση τηs ανθρωπινηs συναισθησηs, την εισπραξη τεραστιων χρηματικων ποσων φορου υποτελειαs και εξαναγκαζει την παραχωρηση ανεξελεκτων ποσοτητων χρεουs.

Διοτι ο κοσμοs τηs ανθρωπινηs συναισθησηs ειναι διαχωρισμενοs στον κοσμο που πηγαζει απο την αρχικη ανθρωπινη παρακινηση και στον κοσμο που καταληγει στην αντικειμενοποιηση αυτου, δηλαδη σε ενα ειδοs Θρησκειαs, Μυστικισμου, Μαγιαs, Πνευματοδοξιαs και Ειδωλολατριαs.

Οι ανθρωποι του Πνευματοs, του Σκοτισμου και πολυ συχνα τηs Απατηs και Λωποδοσιαs προβληματιζονταν απο πολυ παλαια για το απο που ερχεται και που παει ο ανθρωποs.

Ετσι προεκυψαν δια των ανθρωπων του Πνευματοs και Σκοτισμου οι ετσι ονομασθεντεs Μυθοι και απο τουs ανθρωπουs τηs Απατηs και Λωποδοσιαs οι Θρησκειεs και τα Δογματα τιs οποιεs οι ανθρωποι ακολουθουν εν μερει με φανατισμο εωs τιs ημερεs μαs.

Ο αρχαιοs Ελληναs και Προσωκρατικοs φιλοσοφοs Ηρακλειτοs χαρακτηριζε τουs ανθρωπουs τηs Απατηs και Λωποδοσιαs ωs τουs εφευρετες των Θεων και Θρησκειων, ωs ανθρωπουs τηs Νυχτοs.

Μπαχουs, Κελταs και Μυσταs που διαλαλουσαν την μετα θανατο τιμωρια και σκορπουσαν ετσι μεταξυ των ανθρωπων τον μεταφυσικο φοβο.

Η κυριαρχια των Θεων στουs ανθρωπουs δια των αντιπροσωπων αυτων και των θρησκειων βασιζεται στον Φοβο και στην Ελπιδα.

Και τα δυο αυτα στοιχεια σπερνονται σκοπημα ηδη στην παιδικη ηλικια βαθεια στο υποσυνειδητο των ανθρωπων. Εκει βρισκεται και η εδρα του Σατανα.

Εκει κατοικουν οι φαντασιωσειs περι Παραδεισου και Κολασηs.

Οι υπηρετουντεs τουs Θεουs και οι επι Γηs αντιπροσωποι ασχολουνται επαγγελματικα με το πωs θα δραστηροποιησουν στα Παιδια την συναισθηση ενοχηs λογω αμαρτιων.

Οι ανθρωποι αυτοι γνωριζουν απολυτα οτι τα παιδικα μυαλα ειναι ευαλωτα για τετοια συναισθηματα και γι’ αυτο τα δημιουργουν εγκαιρα και δη στουs παιδικουs σταθμουs και στα κατηχητικα.

Εδω συναθροιζεται και η καταχρηση εμπιστοσυνηs προs τα προσωπα αυταρχισμου οπωs αυτη εξελισεται με την διαπαιδαγωγηση.

Στο σημειο αυτο ο χαρακτηρισμοs “παιδικη κακοποιηση” για αυτα που επιβαλλουν οι δασκαλοι και οι ιερειs στα παιδια, δεν αποτελει καμια υπερβολη.

Τα παιδια διαπαιδαγωγουνται με την πιστη, οτι οι αμαρτιεs που δεν εξομολογηθηκαν, τμωρουνται δια πυροs στην κολαση.

Η Σταυροφορια ‘η καλλυτερα η Υστερια των ημερων μαs για το “γηινο Κλιμα”, κατα τον πρωην διευθυντη του τμηματοs “μελλοντικη Τεχνολογια” του εθνικου συμβουλιου ασφαλειs των ΗΠΑ, William Happer, ειναι μια νεα Θρησκεια.

Οι Συμμετεχοντεs σε ολα τα μεχρι σημερα συνεδρια για την κλιματικη Αλλαγη ειναι στην ολοτητα τουs μελη περιβαλλοντικηs ειδωλολατρικηs Θρησκειas, που εκκλησιαζονται κατα διαστηματα και συζητουν την επιδραση των καιρικων συνθηκων που επικρατουν στο παρων και πιθανωs και στο μελλον.

Οπωs και σε αλλεs Θρησκειεs, ετσι και στην “νεα κλιματικη Θρησκεια” και με το κινημα Fridays-for-Future κακοποιουνται τα παιδια αυτου του κοσμου.

Απο την κατασταση αυτη οφελουνται οι κοινωνικοι οπρτινιστες του φτωχευμενου τρασατλαντικου
μπαστερδεμενου χρηματοπιστωτικου συστηματος, το οποιο εδραιωθηκε με την ιδρυση το 1913 τηs Κεντρικηs Τραπεζαs FED των ΗΠΑ και απο την 15 Αυγουστου 1971 νοσει βαρυα.

Απο την ημερομηνια αυτης της νοσου εγινε η Αρχη του Τελουs του χρηματοπιστωτικου συστηματοs, το οποιο τα τελευταια 25 χρονια δημιουργησε το μεγαλυτερο μεροs μιαs τεραστιων διαστασεων φουσκαs χρεων, περισσοτερων των 2 Billiarden δολαριων των ΗΠΑ.

Στην προσπαθεια των Μεγαλοαπατεωνων να επεκτεινουν την ζωη του βαρυα αρρωστου χρηματοπιστωτικου συστηματοs, εφηρμοσαν την πολιτικη δανεισμου με μηδενικουs τοκουs, κλεβονταs ετσι τιs αποταμιευσειs των καταθετων στιs τραπεζεs και την πολιτικη κυκλοφοριαs σε μεγαλεs ποσοτητεs χρηματοs-Fiat πυρηδοτωνταs για το μελλον την εκρηξη του υπερπληθωρισμου.

Βοηθητικα στιs απατεs αυτεs οφειλει να συνδραμει για την διασωση του χρηματοπιστωτικου συστηματοs και η νεα απατη με την κλιματικη Αλλαγη και κατ’ επεκταση με την απομακρυνση απο την γηινη ατμοσφαιρα διοξιδιου του ανθρακοs ‘η με χρηματικη επιβαρυνση των κρατων που ευθυνονται αναλογα με την ετησια παραγωγη διοξιδιου του ανθρακοs.

Εδω αποσιωπαται η ευεργετικη επιδραση του διοξιδιου του ανθρακοs στον φυτικο- και κατ’ επεκταση και στον ζω’ι’κο κοσμο και οτι τα περισσοτερα απο 1.000 ενεργα ηφαιστεια του πλανητη μαs, παραγουν 30 φορεs μεγαλυτερεs ποσοτητεs διοξιδιου του ανθρακos (περισσορα απο 200 δισεκατομμυρια τοννουs ετησιωs) απ’οτι η ανθρωποτητα με τιs δραστηριοτητεs τουs (7-10 δισεκατομμυρια τοννουs ετησιωs).

Συνεπωs γινεται και για τον τελειωs ασχετο κατανοητο, οτι η μειωση παραγωγηs διοξιδιου του ανθρακοs απο τιs ανθρωπινεs δραστηριοτητεs, δεν θα φερει καμια αλλαγη προs το καλλυτερο στην επικρατουσα κλιματικη κατασταση.

Τα παραμυθια περι μη αυξησεωs τηs γηινηs θερμοκρασιαs πανω απο 1,5 βαθμουs Κελσιου, παραμενουν παραμυθια χωριs καμια αξια.

Χαριν των παραμυθιων αυτων τα Μεγαλοκαθαρματα ειναι αποφασισμενα να θυσιασουν κρατικεs οικονομιεs και να οδηγησουν τουs λαουs στην φτωχεια και στην πεινα.

Ειδικα οταν στα κρατη αυτα ασκουν εξουσια οι εγκληματικοι τιμαριωτεs των Μεγαλοκαθαρματων αυτων, οπωs στο Κρατιδιο τηs Ρωμιοσυνηs.

Οι μεταλλασομενεs καιρικεs συνθηκεs που επικρατουν στην γηινη Ατμοσφαιρα (Το Κλιμα ειναι ο μεσοs οροs των συνθηκων αυτων για ενα μεγαλο χρονικο διαστημα στο παρελθον) εξαρτωνται απο τουs εξηs παραγοντεs:

1. Απο την μεταβολη τηs ολικηs ποσοτηταs τηs ηλιακηs ακτινοβολιαs  που καταληγει στην γηινη επιφανεια.
α. Κυμανσειs τηs ηλιακηs ακτινοβολιαs ωs αποτελεσμα μεταβολων θερμοκρασιαs ‘η λειτουργικων καταστασεων του Ηλιου μαs.
β. Κυμανσειs τηs διαπερατικοτηταs τηs ηλιακηs ακτινοβολιαs μεσα απο ενδιαμεσα στρωματα συννεφων κοσμικηs σκονηs.

2. Απο την μεταβολη τηs κατανομηs τηs ηλιακηs ακτινοβολιαs πανω απο την Γη
α. Κυμανσειs στα στοιχεια τροχιαs τηs Γηs και του Ηλιου μαs.
β. Κυμανσειs στην διαπερατικοτητα των ηλιακων ακτινων δια του στρωματοs αεροs τηs γηινηs Ατμοσφαιραs λογω ηφαιστειακηs σκονηs.

Απο μεταβολες, λογω γηρανσηs του πλανητη μαs Σιγα σιγα μειωνεται η ποσοτητα των ραδιενεργων υλικων και η απο αυτα εξαρτωμενη ροη θερμοτηταs στο εσωτερικο του πλανητη μαs.

Χωριs ομωs διαφορα θερμοκρασιαs η τεκτονικη και η μαγνητικη ζωη του πλανητη μαs θα βαινει προs το τελοs τουs.

Επιδρασειs στην ποσοτητα ηλιακηs ακτινοβολιαs ειs την Γη απο γαλακτικα κοσμικα τεμαχιδια (Galastic Cosmic Rays, GCR) τα οποια κατα τον Δανο Αστροφυσικο Henrik εισερχοντα συνεχωs στην γηινη Ατμοσφαιρα.

Εαν η ως ανω θεωρια ευσταθει, πρεπει να υπαρχει μια απευθειαs σχεση μεταξυ των μεταβολων στα γηινα πεδια και των καιρικων γηινων συνθηκων.

Διοτι η μαθηματικη σχεση μεταξυ του γηινου μαγνητικου πεδιου και τηs εντασεωs τηs ηλιακηs ακτινοβολιαs στην γηινη επιφανεια, ειναι αποδεδειγμενη.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114
D-40885 Ratingen
Tel.+Fax: 0049 2102 32513
E-Mail: chaziteo@t-online.de
16.12.2019
UM WAS GEHT ES TATSÄCHLICH BEI DER KLIMAKREUZZUG
UNSERER ZEIT? DAS KLIMA KANN AUS DER NATUR DER SACHE
WEDER GESCHÜTZT NOCH GERETTET WERDEN!
Dr. georg Chaziteodorou
Das transatlantische Fake- Finanzsystem betreibt heute eine neue Art der
Kriegsführung, die eine vergleichende Strategie verfolgt wie in der
Vergangenheit die militärische und/oder religiöse Eroberer. Es zielt auf die
Übernahme staatlicher Infrastruktur und die Aneignung von Land und
Ressourcen. Als Hydra der aktuellen Wirtschaftskrisen erhebt es bei
Ausnutzung des menschlichen Bewusstseins ungeheure Tributzahlungen und
erzwingt die Abtretung unkontrollierbaren Schuldenmengen. Denn die Welt
des menschlichen Bewusstseins ist geteilt in der Welt die aus dem
ursprünglichen Trieb der Menschen heraus quellte und die Objektivierung
dieser in einer Art von Religion, Mystizismus, Magie, Spiritualismus und
Okkultismus endete. Die Denker, die Grübler und auch manchmal die Betrüger
und Gauner dachten über das woher kommt und wohin geht der Mensch. So
entstanden über die Denker und Grübler die so genannten Mythen und von den
Betrügern und Gauner die Religionen und Dogmen, die vielfach nachdrücklich
und oft mit Eifer und auch Übereifer vertreten werden. Der althellenischer
vorsokratischer Philosoph Heraklit bezeichnete die Erdinder von Göttern und
Religionen als Nachtmenschen, Bacchier, Keltern und Mysten, die die
Bestrafung nach dem Tode proklamieren und damit metaphysische Angst bei
den Menschen verbreiten. Die Herrschaft der Götter über deren Diener und der
Religionen, basiert auf die Angst und die Hoffnung. Beide Elemente werden
absichtlich bereits im Kindesalter tief ins Unterbewusstsein eingepflanzt. Dort
hat der Satan sein Hauptsitz. Dort behausen die Illusionen, Paradies und Hölle.
Die Diener Gottes jeder Religion sind vorwiegend beruflich damit beschäftigt,
bei den Kindern Schuldgefühle wegen Sünden zu wecken. Sie wissen genau,
wie anfällig Kindergehirne sind und wie wichtig es sei, dass die Indoktrination
frühzeitig stattfindet.

Hinzu kommt der Vertrauensmissbrauch durch eine Autoritätsperson, die zu
verehren dem Kind von der Wiege an erzogen wurde. Hier ist der Ausdruck
„Kindermisshandlung“ für das was Lehrer und Gottesdiener einem Kind
antun, keine Übertreibung. Die Kinder werden in dem Glauben erzogen, nicht
gebeichtete Todsünde würden mit dem ewigen Höllenfeuer bestraft. Die
Klimakreuzzug bzw. die Klimahysterie von heute ist nach dem ehemalige
Leiter der Abteilung Zukunftstechnologie des Nationalen Sicherheitsrates der
USA, William Happer, eine neue Religion. Die Teilnehmer allen bisherigen
Klimakonferenzen seien allesamt Mitglieder eines Umweltkultes, die sich in
Zeitabständen sich versammeln, um über einen nicht existenten Klimanotstand
zu debattieren. Wie bei allen anderen Religionen so auch bei der „neue
Klimareligion“, werden mit der weltweite Fridays-for-Future Bewegung, die
Kinder dieser Welt misshandelt. Davon profitieren nur die zynische
Opportunisten des bankrotten transatlantischen Fake- Finanzsystems welches
mit der Gründung der FED der USA im Jahr 1913 installiert wurde und seit
dem 15. August 1971 schwer erkrankt ist. Ab diesem Datum, begann der
Anfang vom Ende, mit der Bildung der größten Riesen-Super-Blase von mehr
als 2 Billiarden US-$ globaler Verschuldung und Verbindlichkeiten und das
meiste davon in den vergangenen 25 Jahren. Beim Versuch, das marode
System zu retten bzw. sein Lebensdauer zu verlängern, fingen die
Zentralbanken der USA und der EU mit der Nullzinsen Politik an und nehmen
derzeit die größte Geldschöpfungsaktion der Geschichte, zusammen mit dem

Klimabetrug, in Angriff. Der Klimabetrug soll das notleidende Fake-
Finanzsystem durch das Aufpumpen einer neuen grünen Finanzblase unter dem

Vorwand des Klimaschutzes, durch Reduzierung von Kohlendioxid in der
Erdatmosphäre, wieder aufgepäppelt werden, auch wenn dafür die gesamte
produktive Wirtschaft und damit die Existenzgrundlage der Menschheit
geopfert werden muss. Sowohl die Massenmedien als auch die Regierungen,
ignorieren der Tatsache, dass die über Tausend aktiven Vulkane des Planeten
Erde produzieren jährlich 30 Mal mehr Kohlendioxid (200 Milliarden Tonnen
pro Jahr) als die gesamte Menschheit (7-10 Milliarden Tonnen pro Jahr). Die
Reduzierung der globalen Produktion von Kohlendioxid durch die
Menschen kann also aus der Natur der Sache nicht die Erderwärmung
auf unter 1,5 Grad Celsius begrenzen. Die irdische Wetterbedingungen und
damit auch das Klima, das mühsam aus langjährigen Wetterbeobachtungen
errechnen läßt, wird von folgenden Parameter
beeinflusst:
1. Änderung des Gesamtbetrages die auf der Erde gelangten
Strahlungsmenge aus der Sonne.
a. Schwankungen der Sonnenstrahlung infolge Temperatur- oder
Zustandsänderungen der Sonne.

b. Schwankungen Strahlungsdurchlässigkeit der Sonne beim
dazwischen liegenden kosmischer Staubwolken.
2. Änderung der Verteilung der Sonnenstrahlung über die Erde infolge
a. Schwankungen in der Bahnelemente der Erde um die Sonne.
b. Durchlässigkeitsschwankungen der Sonnenstrahlen durch die
Lufthülse der Erdatmosphäre, infolge vulkanischen Staubs.
3. Veralterung unseres Planeten
Langsam schmilzt der schon stark geminderte Vorrat an radioaktiven
Elemente weiter zusammen und der von ihnen ausgehende
Wärmestrom versiegt. Ohne Temperaturgefälle aber muss das
tektonische und magnetische Leben des Erdballs erlöschen und damit
auch der exogene Kreislauf zum Stillstand
kommt.
4. Beeinflussung durch den Einfall der galaktischen kosmische
Strahlungspartikel (Galastic Cosmic Rays, CGR), die ständig in die
Erdatmosphäre, die nach dem dänischen Astrophysiker Henrik
Svensmark, eindringen. Wenn diese Theorie stimmt, muss zwangsläufig
auch ein klarer Zusammenhang zwischen irdischen Feldänderungen und
dem irdischen Klima bestehen. Denn die Korrelation zwischen dem
Erdmagnetfeld und der Strahlungsbelastung am Erdboden steht fest.
4.
Dr. Georg Chaziteodorou

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

5 comments to ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ “Η ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΜΑΣ; ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΜΠΟΡΕΙ!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>