ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΕΝΩΜΕΝΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΕ(ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΦΙΑΛΤΕΣ, ΚΑΙ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120, ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΛΑΟΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ, ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ!
«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Έτσι ήταν η Θεσσαλονίκη στην αρχαιότητα – Εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.
Permalink

9 comments to

 • .
  .
  .
  Γ. Αδαλής : Η μεγάλη μπλόφα της Τουρκίας και το ενεργειακό Παιχνίδι
  .
  .

  • .
   .
   .
   .
   .
   Σάββατο, 4 Ιανουαρίου 2020
   .
   .

   Το ΜΗΝΥΜΑ του Αλέξανδρου Υψηλάντη, το 1820, πριν 200 χρόνια, επίκαιρο και σήμερα:
   .
   «Μόνοι μας να αποσείσωμεν τον ζυγόν της τυραννίας»
   .
   .
   .
   .

   Του Δαμιανού Βασιλειάδη, εκπιαδευτικού Ισχύει απόλυτα και για την σημερινή συγκυρία και συγκεκριμένα για το 2020 το μήνυμα που έστειλε και ασπάζομαι ο συμπατριώτης μου Αλέξανδρος Υψηλάντης, εθνεγέρτης της ελληνικής επανάστασης του 1821, αρχηγός της Φιλικής Εταιρείας, Γενικός Επίτροπος της Αρχής. Απευθυνόμενος στους αρχιερείς, άρχοντες και προεστούς, προύχοντες του Γένους, απανταχού εις τας νήσους του Αρχιπελάγους διατριβόντες, πριν από διακόσια χρόνια και συγκεκριμένα στις 8 Οκτωβρίου 1820, με τα εξής λόγια:
   .
   .

   «…Ναι αδέλφια ομογενείς, Έχετε πάντοτε προ οφθαλμών ότι ποτέ ξένος δεν βοηθεί ξένον, χωρίς μεγαλύτερα κέρδη. Το αίμα το οποίον θέλουν χύσει οι ξένοι δι’ ημάς, θέλομεν το πληρώσει ακριβότερα και ουαί εις την Ελλάδα, όταν συστηματική δεσποτεία ενθρονιστεί εις τα σπλάχνα της.
   .
   .

   Όταν όμως μόνοι μας αποσείσωμεν τον ζυγόν της τυραννίας, τότε της Ευρώπης η πολιτική θέλει βιάσει όλας τας ισχυράς δυνάμεις να κλείσωσι με ημάς συμμαχίας και επιμαχίας αδιαλύτους»…
   .
   .

   Το μήνυμα αυτό είναι σαν να απευθύνεται σήμερα στον απανταχού Ελληνισμό.
   .
   .

   Δεν υπάρχει σωτηρία για την Ελλάδα, έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα, αν περιμένουν οι Έλληνες να τους σώσουν οι «άσπονδοι φίλοι και σύμμαχοί τους» Αμερικανοί, Γερμανοί, Γάλλοι κλπ., όταν οι ίδιοι δεν θέλουν να σώσουν τον εαυτό τους, περιμένοντας τους άλλους να τους σώσουν.
   .
   .

   Η ιστορία ποτέ δεν επιβεβαίωσε μια τέτοια πολιτική.
   .
   Οφείλουμε λοιπόν να αποβάλλουμε την «συστηματική δεσποτεία» ενδοτισμού, εξάρτησης και υποτέλειας, που μας διακατέχει και να αναλάβουμε εμείς πρώτοι τις ευθύνες μας απέναντι στην πατρίδα, αν θέλουμε να μας βοηθήσουν και οι ξένοι,
   .
   .
   για να «αποσείσωμεν τον ζυγόν»,
   .
   .
   που θέλει να μας επιβάλει ο νέο-οθωμανισμός,
   .
   .
   όπως λέει πολύ σωστά ο Αλέξανδρος Υψηλάντης.
   .
   .
   ΠΗΓΗ: ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, 31.12.2019.

   .
   .
   http://enneaetifotos.blogspot.com/2020/01/1820-200.html
   .
   .
   .
   .
   .
   Εις οιωνός άριστος αμύνεσθαι περι πατρης
   .
   .

  • .
   .
   Γ. Αδαλής: Απαγκίστρωση της Exxon Mobil από την Ελλάδα , η μπλόφα Ερντογάν και η Ελληνική ακινησία
   .