«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Χωρίς την Ελλάδα η Διάσκεψη του Βερολίνου για τη Λιβύη;;; Γιατί οι 300+1 προδότες δεν θέτουν βέτο;;;

ΟΥΝΑ ΦΑΤΣΑ

Να πια είναι η Ευρώπη, να γιατί οι Γερμανοί έβαλα πρόεδρο στην Ευρώπη την Γερμανίδα, να γιατί λέμε, ότι τους Εγκάθετους πρωθυπουργούς μας και υπουργούς μας, δημάρχους, περιφερειάρχες και λοιπούς προδότες πρέπει να του διώξουμε αυθημερόν με ανατροπή, βάση του άρθρου 120 του συντάγματος.

Το λέει καθαρά, όταν κινδυνεύει η πατρίδα μας η Ελλάδα, αναλαμβάνει ο λαός???? Που είναι ο λαός ρε γαμώτο;;;;;;;;;;;;;

Αναλυτές μας τόνιζαν πριν τις συμφωνίες να τρέξουμε στη Λιβυη;

Να προλάβουμε μη γίνει με τους Τούρκους καμία συμφωνία.

Μητσοτάκης και Δένδιας το μόνο που ακούν είναι κάτω από το τραπέζι να τους εκβιάζουν οι Γερμανοί, οι διαχρονικοί δολοφόνοι μας.

Κι ακόμα κοιμούνται και μας δουλεύουν όλοι κάθε ημέρα κάθε λεπτό.

θα το λένε σαν ανέκδοτο μεταξύ τους και θα γελάνε ότι ο ερντογαν μπήκε στη μέση σαν ”ειρηνοποιος” και για κατάπαυση του πυρός??????

Αν υπήρχε η παραμικρή περίπτωση ο τούρκος να κερδίσει τον πόλεμο δεν θα καλούσε κανέναν για εκεχειρία.

Προφανώς το παιχνίδι είναι χαμένο και προσπαθεί να κερδίσει χρόνο.

Μάλλον και οι Ρώσοι τον δουλεύουν τον υπαλληλάκο τους.

Ο Ερντογάν ανακοίνωσε τούρκικη επέμβαση στη Λιβύη και η Ελλάδα κοιμάται.

Με την Αίγυπτο απέναντι και σύντομα και την Λιβύη αντιτουρκική, Ελλάδα, Γαλλία και Ισραήλ θα κάνουν πάρτι στη Ξανά μανά, λαθος μοίρασμα στη τράπουλα έκανες Ερν-τηγάν.

Ευτυχώς είσαι λολός και ζητάς και την πίτα ολάκερη και τον σκύλο χορτάτο.

Διαφορετικά αν ήσουν λογικός θα είχαμε εξαφανιστεί.

Σε πήραν χαμπάρι η ΕΕ και Η Π.ΗΠΑ και σκέπτονται οι μεν να σε αφήσουν στην ξέφρενη κούρσα ώστε να συμπαρασυρθείς στην εφαρμογή και τα σχέδιά σου, οι δε από την άλλη μεριά επειδή είσαι και πολύ μαλάκας σε παρακολουθούν και σου κλείνουν το μάτι μέχρι να δουν αν πρέπει να σε εξαφανίσουν ή να σου βάλουν την θηλιά τους.

Ξέρουν καλά πως την τρέλα πρέπει να την ξεγελάσεις πρώτα και μετά να την αλυσοδέσεις..

Όποιος κατέχει την Μεσόγειο κατέχει τον κόσμο.

Όποιος κατέχει την Κρήτη κατέχει την Μεσόγειο.

Δυστυχώς εμείς κατέχουμε την Κρήτη αλλά δεν κατέχουμε τίποτα την παραδίδουμε στους ανθέλληνες και το χειρότερο δεν απαιτήσαμε δωρεάν πολεμικό εξοπλισμό, που εμείς θέλουμε.

Παράδοξο!

Γιατί;

Για τα κακά της μοίρας μας.

Καθημερινά παραμυθολογούμε!

Στην πράξη δεν κάνουμε τίποτα.

Βλέπουμε ότι το μνημόνιο Τουρκίας – Λιβύης έχει ένα όριο που περνάει ξυστά, σύριζα ανατολικά της Κρήτης.

Τι περιμένουμε;

Προφανώς, αν συνεχίσουμε έτσι το επόμενο όριο θα είναι να κόβει την Κρήτη στα δύο.

Όποιος κατέχει την Κρήτη κατέχει την Μεσόγειο.

Και όποιος κατέχει την Μεσόγειο…. πόσες φορές πρέπει να το επαναλάβω.

Για πλάκα κατέβηκε ο Πούτιν στην Μεσόγειο;

Πούτιν και Έρντογκαν, ανεξάρτητα της έκβασης του πολέμου στην Λιβύη, εγκαταστάθηκαν εκεί και δεν μπορεί να τους κουνήσει κανείς με τίποτα.

Για την Ελλάδα, και για την αποτελεσματική διαφύλαξη των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, δεν απομένει, παρά να εξοπλίσουμε το ανατολικότερο σημείο της Κρήτης σε βαθμό απόρθητου φρουρίου (αεροδρόμια, εγκατάσταση πυραύλων, Ντρόνεν και ό,τι άλλο σύγχρονο όπλο).

Παράλληλα και η επέκταση των θαλασσίων συνόρων στα 12 Μίλια!

Η Κρήτη θα πρέπει να εξουσιάζει την Μεσόγειο, αλλά και το Αιγαίο.

Η Μεσόγειος είναι  σήμερα Ευρωπαϊκή θάλασσα.

Πρέπει να αποτραπεί κάθε προσπάθεια αλλαγής αυτής σε Ασιατικο – Αφρικανική – Ρώσσο – Τουρκική λίμνη.

Αποτινάξετε επιτέλοΔιαβάζω πως η Ρωσία λέει θέλει τα πετρέλαια της Λιβύης,και ρωτώ,τι να τα κάνει τα πετρέλαια η Ρωσία ;

Δεν έχει δικά της;

Εκτός και αν δεν επιθυμεί να φτάσει στην Ευρώπη το πετρέλαιο της Λιβύης, όπως δεν επιθυμεί η Κύπρος να βγάλει φυσικό αέριο για αυτό και ανοίγει τα πόδια της στην Τουρκιά!

Είμαι σίγουρος πως η Ρωσία δεν θέλει ούτε η Κρήτη να βγάλει φυσικό αέριους την ληθαργεία, προφυλάξετε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα.

Όχι με λόγια, αλλά με έργα.

Όπως πλέον εξελίσσονται τα πράγματα, ο Χαλίφα Χαφτάρ αποφάσισε να μην χάσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων όσα έχει κερδίσει στο πεδίο των μαχών και βέβαια την σχεδόν βεβαιότητα ότι σε λίγο χρόνο μπορεί να δώσει με στρατιωτικά μέσα ένα θετικό γι’ αυτόν τέλος στην κρίση της Λιβύης, καταλαμβάνοντας την Τρίπολη και βγάζοντας από τον πολιτικό χάρτη την κυβέρνηση του Φαγιέζ Αλ Σαράτζ.

Εν μέσω όλων αυτών, πληροφορίες που μετέδωσαν ιταλικά Μέσα εμφανίζουν πιθανή την συγκρότηση τριμερούς σχήματος συνεργασίας Ιταλίας-Ρωσία-Τουρκία!

Οι ανθέλληνες και οι προδότες δεν θα αλλάξουν ποτέ, εμείς θα αλλάξουμε την δουλικότητα μας;;;;

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>