«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΩΝ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ.

ΕΛΙΤΗΣ Λ

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen
Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de
10.01.2020

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου
Το 1981 η Ελλαs εγινε μελοs τηs τοτε Ευρωπα’ι’κηs Κοινοτηταs
(EG) και το 1986 η Ισπανια και η Πορτογαλια.

Το 1986 το κατα κεφαλη ΑΕΠ στα ποιο πλουσια κρατη-μελη τηs Ευρωπα’ι’κηs Κοινοτηταs ηταν πεντε φορεs υψηλωτερο απ’ οτι στα κρατη-μελη τηs νοτιαs Ευρωπηs.

Η
διαφορα στο κατα κεφαλην ΑΕΠ εντοs τηs Ε.Ε. αυξηθηκε το 2007 με την
εισοδο στην Ε.Ε. τηs Ρουμανιαs και Βουλγαριαs κατα 20 φορεs.

Προηγηθηκε το 2004 η εισοδοs στην Ε.Ε. οχτω πρωην χωρων του ανατολικου μπλοκ, ωs δε και η Μαλτα και η Κυπροs, οι οποιεs ηταν χαμηλωτερα οικονομικα ανεπτυγμενεs απ’ οτι τα μελη τηs “παλαιαs” Ε.Ε.

Τα “νεα” κρατη-μελη τηs Ε.Ε. επεσαν θυματα τηs χειριστηs μορφηs ψευδων
που διατυπωθηκαν το 1992 κατα την εορταστικη διακηρυξη των στοχων τηs
Ε.Ε.

Καθε αλλο παρα προβλεπονταν μια “ενισχυση τηs συμπαραστασηs”
μεταξυ των λαων τηs Ευρωπηs, ουτε η “οικονομικη και κοινωνικη προοδοs”
αυτων και καθ’ ολου η “ενισχυση τηs ταυτοτηταs και τηs ανεξαρτησιαs τηs
Ευρωπηs”.

Αντι, οπωs αρχικωs σχεδιασθηκε να επιτευχθει η πολιτικη ενωση
τηs Ε.Ε., η Κομισιον αυτηs σε συνεργασια με το ΔΝΤ (εγκληματικα PSI)
εδειξε το πραγματικο τηs προσωπο γεματο με δημοκρατικα ελλειμματα,
εφαρμοζονταs μια επισηs εγκληματικη οικονομικη λεηλασια τηs Ελλαδοs για
την σωτηρια τηs “ Γερμανικηs Τραπεζαs“, με τρια Μνημονια.

Η ιδρυση στην Ελλαδα του Υπερταμειου “Hellenic corporation of Assets and
Participations” και τηs δηθεν ανεξαρτητηs αρχηs “Interpendent Public
Revenue Autority“ εξυπηρετει την λεηλασια τηs δημοσιαs και ιδιωτικηs
περιουσια του ελληνικου εθνουs, δηλαδη οτι ακομη εμεινε στην Ελλαδα για
την αποπληρωμη ενοs ειδεχθουs χρεουs που καθε αλλο παρα χρεοs ειναι.

Το Ευρω ειναι ενα τοξικο νομισμα κρισης και γι’ αυτο η καταρρευση τηs
Ευρωζωνηs ειναι θεμα που απασχολει σοβαρα τουs κερδοσκοπικουs
οικονομικουs κυκλουs και τουs κυκλουs τηs πολιτικηs.

Διοτι η Ελευθερια και η γνησια Δημοκρατια με Δημοψηφισματα, ειναι ανωτερα αγαθα και ζυγιζουν περισσοτερο απο την αυξανομενη αναγκαστικη επικρατηση αποψεων με τασειs δικτατορικων αποφασεων τηs Κομισιον, ΕΚΤ κ.α. Οργανισμων τηs Ε.Ε. και απο τα οικονομικα πλεονεκτηματα και απο την σωτηρια του τοξικου νομισματοs Ευρω.

Εαν η Ελλαs θελει μονο με τιs δυναμειs τηs να σωθει, οφειλει πρωτα να απομακρυνει τα οικογενειακα σκουπιδια που ασκουν εξουσια, με την μεθοδο του Ηρακλη και ακολουθωνταs το παραδειγμα τηs Μεγαληs Βρεταννιαs να εγκαταλειψει την Ε.Ε.

Αλλωs ειναι καταδικασμενη να παραμεινει για παντα προτεκτορατο τηs Γερμανιαs και Γαλλιαs και να χασει την εθνικη τηs υποσταση.

Η Ελλαs πρεπει να ξεκαθαριστει απο τον πολιτικο και θρησκευτικο σταυλο βοδισιων Κοπρων.

Ο Ηρακληs κατωρθωσε να διοχετευσει τιs τεραστιεs ποσοτητεs βοδισιων Κοπρων του σταυλου του βασιλεωs Αγωγια που συσσωρευθηκαν επι μια τριακονταετια (τα σημερινα της Ελλαδοs εχουν μια ιστορια 2020 /1974 = 46 χρονια) εντοs μονο μιαs ημεραs στουs ποταμουs Αλφειοs και Πηνιοs, συνδεονταs τουs με μια διωρυγα.

Αυτοs ειναι και ο στοχοs ξεπλυματος τηs Ελλαδοs.

Ο σημερινοs πολιτικοs και θρησκευτικοs στροβιλοs πρεπει να γινει το τελευταιο καρφι στο φερετρο τηs οικογενειοκρατιαs και τηs επιδρασηs των απατεωνων τηs Ε.Ε.

Μονο μια ξεπλυμενη Ελλαδα θα μπορεσει να επιδειωξει, οπωs το Ισραηλ, την κατοχη πυρηνικων οπλων για την τοσο αναγκαια Ειρηνη του Τρομου στο
Αρχιπελαγοs του Αιγαιου και στην νοτιοανατολικη Μεσογειο για τιθασσευση
τηs Τουρκιαs, που τελευταια εγινε θρασυτερη απο το 1974 οταν την εφεραν οι
συμμαχοι μαs οι Αμερικανοι στην Κυπρο.

Ο Κοσμοs σημερα δεν ειναι ασφαλωs τοσο απλοs, ωστε να καταλογιζει
καποιοs ολεs τιs Μεταβολεs, Κρισειs, Πολεμουs και αλλα πολλα αρνητικα
φαινομενα στον πλανητη Γη, στην κατοχη των κοιτασματων
Υδρογονανθρακων.

Η Εποχη αυτων αρχισε την 28. Αυγουστου 1859 μ.Χ. οταν στην περιοχη του Τιτουσβιλ στην Πενσυλβανια των ΗΠΑ εντοπισθηκε το πρωτο κοιτασμα Πετρελαιου και η ζητηση στο προ’ι’ον αυτο αυξηθηκε με γοργουs ρυθμουs στιs Αγορεs.

Ακολουθησε τον Μα’ι’ο του 1908 ο εντοπισμοs ενοs μεγαλου κοιτασματοs Πετρελαιου στην Περσια που κινητοποιησε τιs μεγαλυτερεs εταιρειεs Πετρελαιου του πλανητη μαs.

Τοτε σκορπισθηκε και ο σποροs του Πρωτου Παγκοσμιου Πολεμου και για την Ελλαδα τηs Μικρασιατικηs Καταστροφηs, με τον απολεσθεισα αντιπροσωπευτικο πολεμο κατα τηs Οθωμανικηs Αυτοκραατοριαs και κατ’ επεκταση κατα τηs Τουρκιαs.

Οι τοτε ευρωπα’ι’κεs μεγαλεs δυναμειs Μεγαλη Βρεταννια και Γαλλια
ταρακουνηθηκαν απο την κατασκευη απο την Γερμανια τηs σιδηροδρομικηs
γραμμηs Βερολινoυ – Βαγδατηs θεωρησαντεs αυτην ωs απειλη για τιs διασυνδεσειs τουs με τιs αποικιεs στην Ινδια, Ινδοκινα, Κινα και
Αυστραλια.

Περιπου το 1910 εγιναν τα κοιτασματα Πετρελαιου τηs Μεσοποταμιαs οχι μονο ζητημα τερστιαs οικονομικηs σημασιαs αλλα επισηs και συμβολο του αγωνα στον Πρωτο Παγκοσμιο Πολεμο, των τοτε Μεγαλων Δυναμεων, για επικρατηση πανταχου τηs Γηs.

Στην εποχη αυτη η τουρκικη πετρελα’ι’κη εταιρεια ΤPCηταν η ποιο αμφιλεγομενη πετρελα’ι’κη εταιρεια του κοσμο, ειδικα διοτι αυτη ποτε δεν εκμεταλλευθηκε τουρκικο Πετρελαιο.

Επι πολλεs δεκαετιεs ειχαν οι Τουρκοι στραμενα τα ματια τουs στα πετρελα’ι’κα κοιτασματα τηs Μοσουληs και Κιργκουτ την πετρελαιμαστευση των οποιων επεδιωκαν και πολλεs αλλεs μεγαλεs εταιρειεs και Μεγαλεs Δυναμειs τηs Δυσηs οι οποιεs καθε λιγο χαρασαν κατα το δοκουν τα συνορα των κρατων τηs περιοχηs.

Το θεμα τηs νομηs και κατοχηs των κοιτασματων αυτων τακτοποιηθηκεν με τιs συμβασειs των Βερσαλλιων 1919, Σαμ Ρεμο 1920, Σεβρων 1920 και Λωζαννηs 1923.

Την 8. Απριλιου 1919 συμφωνησαν οι τοτε εκπροσωποι για θεματα Πετρελαιου τηs Μεγαληs Βρεταννιαs και Γαλλιαs με την διαδικασια τηs συμφωνιαs Λογκ-Μπερενγκερ στα εξηs πεντε σπουδαιοτερα σημεια που τελεσιδηκα εγιναν και κυρια σημεια τηs συμφωνιαs.

Σαμ Ρεμο την 24. Απριλιου 1920:

1. Η Γαλλια λαμβανει το 50% ολων των πετρελα’ι’κων δικαιδοσιων που
ειχαν η Μεγαλη Βρεταννια και η Γαλλια στην Ρωσια, Ρουμανια και
Γαλικια.
2. Η Γαλλια λαμβανει το 34% του Πετρλαιου που ειναι διαθεσιμο στιs
αποικιεs τηs Μεγαληs Βρεταννιαs
3. Η Μεγαλη Βρεταννια λαμβανει το 34% του Πετρελαιου που ειναι
διαθεσιμο στιs γαλλικεs αποικιεs.
4. Η Γαλλια λαμβανει το 25% τηs γερμανικηs συμμετοχηs στα κοιτασματα
Πετρελαιου τηs Μοσσουληs και Βαγδατηs τηs τουρκικηs εταιρειαs
Πετρελαιου TPC
5. Η Μεγαλη Βρεταννια λαμβανει την δικαιοδοσια για την κατασκευη ενοs
αγωγου μεταφοραs Πετρελαιου απο την Μοσσουλη δια περιοχων
γαλλικηs δικαιοδοσιαs εωs την Μεσογειο Θαλασσα.

Λογω των σχεδιων τηs Μεγαληs Βρεταννιαs νομηs και κατοχηs των
κοιτασματων Πετρελαιου στην Μεσοποταμια, η αντιδραση στο Κονγρεσσο
των ΗΠΑ ηταν δραγκοντια, με απαιτηση συμμετοχηs στην συμφωνια του Σαμ
Ρεμο.

Το 1922 επιτευχθει συμφωνια συμμετοχηs των ΗΠΑ στην κατανομη των
ποσοστων τηs τουρκικηs εταιρειαs Πετρελαιου (TPC).

Την εποχη αυτη δρουσε απο το παρασκηνιο και εναs αντιπαλοs παιχτηs
των ΗΠΑ, ο εμποροs οπλων ελληνικηs καταγωγηs, Βασιλειos Ζαχαρωφ, ο
οποιοs επενδυε και στον τομεα Πετρελαιων και ειχε ριξει τα βλεμματα του και
στα κοιτασματα τηs Μοσσουληs και Κιργκουτ.

Εθεωρειτο την εποχην αυτη ο πλουσιωτεροs ανθρωποs μετα τον Ροκεφελλερ.

Στις αρχεs του 1921 ιδρυει μαζι με την “Αγκλοπερσικη εταιρεια Πετρελαιου” την “Societe General des Huiles de Petrole” (αργοτερα μερος τησ ΒP), η οποια ανταγωνιζονταν και στην Γαλλια τιs εταιρειεs Στανταρτ Οιλ των ΗΠΑ και μαζι με την Αγκλοπερσικη εταιρειa Πετρελαιου κινητοποιουσε τα παντα για να εκτοπισει απο την περιοχη τιs πετρελα’ι’κεs εταιρειεs των ΗΠΑ, οι οποιεs στηριξαν πολιτικα την Τουρκια κατα τηs Μεγαληs Βρεταννιαs και τηs Ελλαδοs και επικρατησαν.

Τον Ιουλιο του 1922 αναγκασθηκε να παραχωρησει η Αγλοπερσικη εταιρεια Πετρελαιου το 50% τηs συμμετοχηs τηs στην τουρκικη εταιρεια Πετρελαιου (ΤPC), στιs ΗΠΑ.

Την 10. Οκτωβριου 1922 υπογραφουν η Τουρκια, η Μεγαλη Βρεταννια,
η Γαλλια και η Ιταλια (η Ελλας υπογραφει μερικεs ημερεs αργοτερα) την
ανακοχη με τερματισμο των πολεμικων δρασεων σε ολα τα μετωπα, στα
Μουδανια.

Το απογευμα τηs ιδιαs ημεραs, δηθεν τελειωs τυχαια, υπογραφεται
στην μακρυνη Βαγδατη η πρωτη αγκλο-ιρακινη συμφωνια, η οποια με 18
αρθρα καθωριζει επισημα την δικαιοδοσια τηs Μεγαληs Βρεταννιαs στα
κοιτασματα Πετρελαιου του Ιρακ.

Στο αλλο τελοs του σπασμενου αξονα τηs σιδηροδρομικηs γραμμηs Βερολινο-Βαγδατη, καταλαμβανουν μερικεs εβδομαδεs αργοτερα, την 11. Ιανουαριου 1923, 8.000 Γαλλοι στρατιωτεs την γερμανικη περιοχη Ρουρ.

Ετσι εχουμε ιρακινα-βρετανικα στρατευματα στην Μοσσουλη και στο Κιργκουτ και σχεδον ταυτοχρονα γαλλικα στρατευματα στο Ντου’ι’σμπουρκ και Βοτροπ.

Κρυβεται εδω καποια μυστικη συσχετιση;

Επειδη γινεται ανεκτη απο την Μεγαλη Βρεταννια η κατοχη ξενων εδαφων
απο την Γαλλια, γινεται και απο την Γαλλια ανεκτη η κατοχη απο την Μεγαλη
Βρεταννια τηs Μοσσουληs και του Κιργκουτ.

Ο Ελληνοτουρκικοs Πολεμοs ηταν στην πραγματικοτητα εναs πολεμοs
αντιοροσωπων των τοτε Μεγαλων Δυναμεων τηs Δυσηs για την νομη και
κατοχη των κοιτασματων Υδρογονανθρακων τηs Οθωμανικηs Αυτοκρατοριαs.

Στον πολεμο αυτο η Ελλαs θυσιασε για τουs συμμαχουs τηs ανω των 100.000
στρατιωτεs και αναγκασθηκε να δεχθει και να αφομοιωσει πανω απο 2
εκατομμυρια προσφυγεs χριστιανικου θρησκευματοs.

Οι ιδιεs Μεγαλεs Δυναμειs τηs Δυσηs εφεραν το 1974 την Τουρκια στην Κυπρο και οι ιδιεs θα την φερουν σε λιγo στην δυτικη Θρακη, στα νησια του ανατολικου Αρχιοελαγουs του Αιγαιου και στην Κρητη.

Ποιοs πραγματι θα κυριαρχισει πανω στιs ελπιδοφορεs περιοχεs για την υπαρξη κοιτασματων Υδρογονανθρακων τηs Κυπρου και τηs Ελλαδοs βασιζομενοs στο δικαιο του ισχυρου;

Και εδω θα δημιουργηθουν νεεs Ασυμμετριεs!

Η παλαια συσχετιση “Δημητριακα, Ελαιολαδο και Στρατιωτεs” θα αντικατασταθει απο “Υδρογονανθρακεs και Στρατιωτεs”.

Η Τουρκια σε αντιθεση με την Ελλαδα χαριν τηs σχετικα σταθερηs οικονομιαs
και τηs στρατιωτικηs ισχυοs τηs εξελισεται σε μεγαλη τοπικη δυναμη στην
Ανατολικη Μεσογειο και θα παραμεινει για τιs ΗΠΑ παρ’ ολεs τιs παρωδιεs
τηs με την Ρωσια, εναs σημαντικοs συμμαχοs και συνεργατηs, οι οποιεs ΗΠΑ
τον τελευταιο καιρο εδειξαν στην Εγγυs- και Μεση Ανατολη την ανοικανοτητα  τουs να ρυθμισουν τα υπο εξελιξη γεγονοτα για την κατοχη τηs Ευρασιαs.

Η προσφατη δολοφονια του ιρανου στρατηγου Κβασεμ Σολε’ι’μανι στο Ιρακ,
εφερε στο φωs την τελειωs παρανομη κατοχη απο τιs ΗΠΑ του Ιρακ.

Οι ΗΠΑ δεν εχουν αλλη επιλογη, η θα παραμεινουν παρανομα στο Ιρακ και θα
εμπλακουν σε ενα νεο και αιματερο πολεμο ‘η ταπεινωμενοι θα εγκαταλειψουν
δια παντοs την χωρα αυτη.

Οι λομπυστεs του Ισραηλ και των κοιτασματων Υδρογονανθρακων, θα συνηγορησουν και θα εκβιασουν για την παρανομη κατοχη του Ιρακ και για στρατιωτικη επεμβαση στο Ιραν με απομακρυνση των σημερινων εξουσιων.

Για την επιτευξη των στοχων αυτων απαιτειται καταλληλη και πολυδαπανη προετοιμασια με αμφιλεγομενα αποτελεσματα.

Φυσικα οι πολεμοι στον πλανη Γη για πολλουs και διαφορουs λογουs, ποτε δεν
θα εξαλειφθουν.

Απο ενεργειακη σκοπια υπαρχουν για το ελαιο πολεμοι και κρισειs απο πολυ παλαια και οχι μονο απο την αρχη τηs οικονομικηs εκμεταλλευσηs των κοιτασματων Υδρογονανθρακων.

Ηδη στην αρχαια εποχη (264-146 π.Χ.) ελαβαν χωρα για το πολυτιμο ελαιολαδο οι τρειs Πουνικοι Πολεμοι μεταξυ τηs Ρωμηs και Καρχηδοναs.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνο των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στην http://arxaiaithomi.gr/ . Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>