«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο ΟΗΕ η παγκόσμια φράξια δολοφόνων και παγκόσμιου εμπορίου πολέμων, όπλων και ανθρώπινων οργάνων!

Τι είναι η Ατζέντα Αντικατάστασης Πληθυσμών του ΟΗΕ. Δείτε το βίντεο.

Παρουσίαση στα ελληνικά της Ατζέντας Αντικατάστασης Πληθυσμών του ΟΗΕ μέσω μαζικής μετανάστευσης βασισμένη στο βίντεο του Poseidon “Replacement Migration Explained”.

Το βίντεο ήταν διαθέσιμο στο YouTube από 7/8 μέχρι 9/9/2019 κ είχε 9.543 θεάσεις μέχρι που το κανάλι μου τερματίστηκε για “ρητορική μίσους”.

Epicrotus

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

9 comments to Ο ΟΗΕ η παγκόσμια φράξια δολοφόνων και παγκόσμιου εμπορίου πολέμων, όπλων και ανθρώπινων οργάνων!

  • Διεθνές σύμφωνο μετανάστευσης – το ολοκαύτωμα της Ευρώπης

    28 / 11 / 2018
    https://1.bp.blogspot.com/-OVElJlEdiC0/W_1tnDd6ZHI/AAAAAAAAU44/R8BJgimRfZA2IsZpfhOvnPD8TJD0ev3dwCLcBGAs/s1600/%25CE%25BC%25CE%25B5%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25BD%25CE%25B1%25CF%2583%25CF%2584%25CE%25B5%25CF%2585%25CF%2583%25CE%25B71.jpg
    .
    ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΧΟΛΙΟ
    .
    ikonsgr29 Νοεμβρίου 2018 – 12:12 μ.μ.
    .
    Καλά,όλη η συλλογιστική περί “αυθόρμητης μετανάστευσης των υπερπληθών φτωχών και κατατρεγμένων του πλανήτη” είναι ΕΝΤΕΛΩΣ για τον π…, όμως αυτό:
    – θα επιτρέπουν το πολύπλοκο θέμα της κοινωνικής ενσωματώσεως να υπάγεται στην βούληση των μεταναστών και όχι στους νόμους και στις αποφάσεις των χωρών υποδοχής,
    ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ, ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ!

    Δηλαδή οι κύριοι μας λένε ότι ΟΙ ΟΡΔΕΣ, ΒΑΡΒΡΑΡΩΝ, ΑΜΜΟΡΦΩΤΩΝ, ΑΠΝΕΥΜΑΤΙΣΤΩΝ, ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟΚΟΠΡΙΤΩΝ, ΔΕΝ χρειάζεται να… “ενσωματωθούν”- εκπολιτιστούν, αν ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ το θέλουν!!!! Αλλά θα είναι “δικαίωμα”, του κάθε 3 κοσμικού κατσαπαλιά και τυχοδιώκτη, άμα γουστάρει, να παραμένει στην κτηνώδη κατάσταση που βρίσκεται ,και να συμπεριφέρεται αναλόγως…

    Η όλη ιστορία πάντως ειδικά με την έκρηξη πληθυσμού στην Αφρική, είναι κλασσική περίπτωση εβραϊκής συλλογιστικής:
    “πρώτα δημιουργούμε το πρόβλημα, μετά σας “προσφέρουμε” την λύση!”
    Τι εννοώ;
    Εχετε σκεφτεί ποτέ,ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΜΦΤΩΧΕΣ ΥΠΑΝΑΠΤΥΚΤΕΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΞΑΦΝΙΚΑ, ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 10ΕΤΙΕΣ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΕΚΡΗΞΗ ΠΛΥΘΥΣΜΟΥ; Και αυτό βεβαίως ΔΕΝ συνέβαινε παλαιότερα! Τι άλλαξε λοιπόν;
    Αυτό που άλλαξε,είναι η ΤΕΡΑΣΤΙΑ “ανθρωπιστική” βοήθεια των “φιλάνθρωπων” του δυτικού κόσμου, όπου ο συνδυασμός ακατάσχετης παροχής τροφίμων και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης (γιατροί του κόσμου, γιατροι χωρίς ζαρτιέρες κτλ, btw, ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ χρηματοδοτούνται όλοι αυτοι οεο;), ΜΕΙΩΣΕ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΤΙΝΑΞΕ ΤΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ= ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΕΚΡΗΞΗ!!

    Αφού λοιπόν με ωμη παρέμβαση οι “φιλάνθρωποι” ,ΑΝΕΤΡΕΨΑΝ ΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ που υπήρχαν και λειτουργούσαν απο πάντα στην Αφρική, δημιούργησαν ένα ΚΑΘΑΡΑ ΤΕΧΝΗΤΟ πρόβλημα υπερπληθυσμού στην Αφρική!
    Και να που τώρα, λίγες 10ετίες μετά, έρχονται να δώσουν την λύση:
    ΘΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΚΟΜΊΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ “ΚΑΚΙΑ” ΕΥΡΩΠΗ!

    Και γράφω “σας τους μετακομίσουμε”, γιατί φοβάμαι ότι ΚΑΝΕΙΣ από τους αγαπησιάριδες φιλάνθρωπους ΔΕΝ σκέφτεται, ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΦΤΩΧΟΣ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΣ άνθρωπος,είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να μπορέσει από μόνος του, να βρει την δύναμη, τα λεφτά και τα μέσα, για να έρθει ως “προσφυγο-μετανάστης” στην ευρώπη! Για μία ακόμα φορά λοιπόν,η “ανθρώπινη παρέμβαση” δηλαδή η
    ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΚΟ ΤΟΥ ΣΟΡΡΟΣ , είναι αυτή που επιτρέπει την μαζική μετανάστευση, χωρίς αυτήν, ΟΥΔΕΙΣ “ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ-ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ” ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!
    Βλέπουμε λοιπόν, ότι το σχέδιο ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ του λευκού, Χριστιανού πολιτισμένου ανθρώπου, είναι ΣΑΤΑΝΙΚΑ οργανωμένο και δομημένο,(π.χ. το πως χρησιμοποιούν την ανθρωπιστική βοήθεια, ΟΧΙ από… “αγάπη και φιλανθρωπία” αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνον για την ραγδαία αύξηση του πληθυσμού=δημιουργία τους “στρατού εισβολής” για την ευρώπη) όπου επιπλέον, μέσω της ανελέητης προπαγάνδας των “φτωχών καϋμενων προσφυγομεταναστών με τα παιδάκια”, προκαλούν το θυμικό και το συναίσθημα του μέσου ευρωπαίου, ώστε ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ!
    .
    Ο Θεός να βάλει το χέρι του…
    .
    https://panusis.blogspot.com/2018/11/blog-post_28.html
    .
    .
    .
    ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ
    .
    ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο ΟΗΕ ΣΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΙ
    .
    ΩΣΤΕ Η ΝΤΠ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ …….
    .
    100% ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ , ΣΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ….
    .
    ΓΙ ΄ ΑΥΤΟΥΣ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΝΤΠ……….
    .
    ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ 190 ΕΘΝΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΚΟΡ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΟΗΕ ……….
    .
    .
    ΟΗΕ 7 ΧΩΡΕΣ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΙΡΑΚ, ΛΙΒΥΗ,, ΣΟΥΔΑΝ, ΣΟΜΑΛΙΑ, ΛΙΒΑΝΟΣ, ΣΥΡΙΑ, ΙΡΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΝΤΕΚΟΡ
    .
    .
    .
    .

    https://www.youtube.com/watch?v=WvMwf_C4pYA

    • .
      .
      ΚΑΝΤΑΦΙ ΝΑ ΓΙΑΤΙ
      .
      https://www.youtube.com/watch?v=Txz_pL_-HhI
      .
      .
      Alkiviadis ZournatzisΠριν από 1 μήνα
      .
      Και μόνο που βλεπεις τις παροχες που είχε στο λαό του ..ζαλίζεσαι
      .
      ΑΥΤΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΝΤΑΦΙ ΚΑΙ “ΥΠΕΦΕΡΑΝ” ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ. ΠΟΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ; ΚΙ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ….
      .
      1. Δεν υπήρχαν λογαριασμοί ηλεκτρικού ρεύματος. Ο ηλεκτρισμός ήταν δωρεάν για όλους τους πολίτες της.
      .
      2. Δεν υπήρχαν τόκοι στα δάνεια. Οι τράπεζες της ήταν κρατικές και τα δάνεια δίνονταν, σύμφωνα με το νόμο, σε όλους τους πολίτες της με μηδενικό (0%) επιτόκιο.
      .
      3. Η κατοικία θεωρείτο ένα ανθρώπινο δικαίωμα στη χώρα.
      .
      4. Όλα τα νεόνυμφα ζευγάρια λάμβαναν 60.000 δηνάρια (περίπου 50.000 δολάρια ΗΠΑ) από τη κυβέρνηση για να αγοράσουν το πρώτο τους διαμέρισμα και για να βοηθηθούν στο ξεκίνημα της οικογένειας τους.
      .
      5. Η παιδεία και οι ιατρική περίθαλψη ήταν δωρεάν. Πριν την άνοδο του ηγέτη τους στην εξουσία, μόνον το 25% των κατοίκων ήξεραν ανάγνωση και γραφή. Σήμερα το ποσοστό αυτό είναι 83%.
      .
      6. Όσοι αποφάσιζαν να ακολουθήσουν το επάγγελμα του αγρότη, λάμβαναν δωρεάν αγροτική γη, δωρεάν αγροτική κατοικία και δωρεάν εξοπλισμό για να ξεκινήσουν τις φάρμες τους.
      .
      7. Όσοι δεν μπορούσαν να βρουν την εκπαίδευση ή την ιατρική περίθαλψη που χρειάζονταν στη χώρα, λάμβαναν χρηματοδότηση από τη κυβέρνηση για να πάνε στο εξωτερικό (συν 2.300 δολάρια/μήνα για έξοδα διαμονής και μετακινήσεων).
      .
      8. Η κυβέρνηση της χώρας επιδοτούσε το 50% του κόστους αγοράς ιδιωτικής χρήσης οχημάτων.
      .
      9. Η τιμή της βενζίνης ήταν 0,14 δολάρια/λίτρο.
      .
      10. Η χώρα δεν έχει εξωτερικό χρέος και τα συναλλαγματικά της αποθέματα φτάνουν τα 150 δισ. δολάρια(σήμερα, τα κεφάλαια αυτά έχουν “παγώσει” παγκοσμίως).
      .
      11. Αν κάποιος κάτοικος δεν μπορούσε να βρει εργασία μετά την αποφοίτηση του, το κράτος του κατέβαλε το μέσο μισθό του επαγγέλματος που θα λάμβανε αν ήταν εργαζόμενος, μέχρι ότου έβρισκε εργασία.
      .
      12. Ένα μέρος των πωλήσεων πετρελαίου της χώρας, πιστωνόταν απευθείας στους τραπεζικούς λογαριασμούς όλων των πολιτών.
      .
      13. Κάθε μητέρα που γεννούσε ένα παιδί λάμβανε 10.000 δολάρια ΗΠΑ.
      .
      14. Σαράντα καρβέλια ψωμί κόστιζαν 0,15 δολάρια.
      .
      15. Το 25% των κατοίκων έχουν πανεπιστημιακό πτυχίο.
      .
      16. Ο δολοφονημένος πια ηγέτης της είχε ξεκινήσει το μεγαλύτερο αρδευτικό έργο του κόσμου, γνωστό ως Great Man-Made River, ώστε να υπάρχει πρόσβαση σε νερό σε ολόκληρη την ερημώδη χώρα.

      .
      .
      .
      ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ :

      Πες μας κάτι καινούργιο που δεν γνωρίζουμε…!!!
      .
      “BOMBA” Χαρδούβελη: «Δέκα οικογένειες κυβερνούν την Ελλάδα!»
      .
      Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019
      .
      https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/10/bomba.html
      .
      .
      .
      ΕΑΝ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ
      ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙ……………

      .
      .
      .
      .
      .

  • Η Σύμβαση του 1951 σχετικά με το Καθεστώς των Προσφύγων

    https://www.unhcr.org/gr/wp-content/uploads/sites/10/2018/01/04-symvasiprotokollo.pdf

    Η Σύμβαση του 1951 για το Καθεστώς των Προσφύγων είναι το βασικό νομικό κείμενο που αποτελεί τη βάση για το έργο της Ύπατης Αρμοστείας. Η Σύμβαση έχει επικυρωθεί από 145 κράτη και ορίζει ποιος είναι πρόσφυγας, τα δικαιώματά του και τις νομικές υποχρεώσεις των κρατών.
    Βασική αρχή στη Σύμβαση είναι η μη-επαναπροώθηση (non-refoulement), σύμφωνα με την οποία ο πρόσφυγας δεν πρέπει να επιστρέφεται σε χώρα όπου απειλείται η ζωή ή η ελευθερία του. Η αρχή της μη-επαναπροώθησης αποτελεί πλέον κανόνα του εθιμικού διεθνούς δικαίου. Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες λειτουργεί ως «θεματοφύλακας» της Σύμβασης του 1951 και του Πρωτοκόλλου του 1967, το οποίο αφαίρεσε τους γεωγραφικούς και χρονικούς περιορισμούς που έθετε η Σύμβαση. Τα κράτη οφείλουν να συνεργάζονται μαζί μας προκειμένου να διασφαλιστεί ότι τα δικαιώματα των προσφύγων γίνονται σεβαστά και προστατεύονται.

    ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ 1951 ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

    https://www.unhcr.org/gr/wp-content/uploads/sites/10/2018/01/04-symvasiprotokollo.pdf

    Σύμβαση της Γενεύης του 1951: Ερωτήσεις και Απαντήσεις

    https://www.unhcr.org/gr/wp-content/uploads/sites/10/2017/05/Geneva1951faq.pdf

    Συμβαλλόμενα Μέρη στη Σύμβαση και το Πρωτόκολλο

    https://www.unhcr.org/3b73b0d63.html

    https://www.unhcr.org/gr/η-σύμβαση-του-1951-σχετικά-με-το-καθεστώς-τ

    Η Χώρα Εάλω (09-12-2019)
    15 Δεκ 2019
    Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019 (21:00′ – 22:30′), Διαδικτυακός Ραδιοφωνικός Σταθμός ( web radio ) ΕΟΕ. Εκπομπή “Η χώρα εάλω” με τον Μιχάλη Πατσίκα. Ενδιαφέρουσα συζήτηση με θέμα την παράνομη μετανάστευση, με τον ιστορικό ερευνητή και συγγραφέα κ.Γιώργο Ρωμανό.

    https://www.youtube.com/watch?v=GDtnQoyxlXM

  • Δέκα μουσουλμανικές πόλεις ιδρύει ο κ. Μητσοτάκης. Οι νόμοι
    6/12/19

    Γιώργος Ρωμανός
    Συγγραφέας, ιστορικός ερευνητής
    Η «Σύμβαση της Γενεύης για το Καθεστώς των Προσφύγων», του 1951, (Convention relating to the Status of Refugees, 1951) είναι το βασικό νομικό κείμενο για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις προσφύγων και κρατών. Επικυρωμένη από 145 κράτη έχει ισχύ παγκόσμιου νόμου. Συνοδευτικό σχετικό είναι το «Πρωτόκολλο για το Καθεστώς των Προσφύγων», (Protocol Relating to the Status of Refugees, 1967).
    Η Ελλάδα προσυπέγραψε την «Σύμβαση» το 1959. ΟΜΩΣ η Ελληνική κυβέρνηση κατέγραψε επιφυλάξεις στο Άρθρο 26 της Σύμβασης με τις οποίες ΔΙΑΤΗΡΕΙ τις δυνατότητες «εξαιρετικής διαδικασίας, όταν απειλείται η εθνική της ασφάλεια και η δημόσια τάξη της.» Τελεία και παύλα!…
    Από την «Σύμβαση» συνάγεται, ότι κανένα άτομο δεν έχει την δυνατότητα να αναγορεύει το ίδιο τον εαυτό του σε «πρόσφυγα» επειδή έτσι θέλησε. Πόσο μάλλον καταστρέφοντας τα ατομικά του έγγραφα και προκαλώντας επίτηδες ναυάγιο. Και οι δύο αυτές πράξεις είναι εγκληματικές ιδίως η δεύτερη που επιφέρει άμεσο κίνδυνο ζωής συνανθρώπων του. Σε κάθε περίπτωση είναι αποκλειστικό και κυρίαρχο δικαίωμα κάθε κράτους αν θα αποδώσει σε κάποιον την ιδιότητα του πρόσφυγα. Ή, αν θα συλλάβει και θα απελάσει τους παράνομους μετανάστες και κυρίως όσους τελούν εγκληματικές πράξεις, όπως οι προαναφερθείσες, της σκόπιμης καταστροφής ατομικών εγγράφων και της πρόκλησης ναυαγίου.
    Θεμελιώδες στοιχείο της «Σύμβασης» είναι ότι η ιδιότητα «πρόσφυγας» αποδίδεται στην πρώτη ΟΜΟΡΗ, ασφαλή χώρα. Και η Τουρκία είναι η πρώτη όμορη χώρα με την Συρία και έχει κριθεί διεθνώς, όπως και από το ελληνικό ΣτΕ, ως «ασφαλής χώρα». Σε κάθε άλλη χώρα και χωρίς νόμιμα έγγραφα ο επίδοξος πρόσφυγας είναι παράνομος.
    Ως γνωστόν η Ελλάδα ΔΕΝ συνορεύει με τις χώρες των παράνομων εισβολέων της, που είναι οι: Συρία, Ιράκ, λοιπές Αραβικές χώρες, Αφγανιστάν, Πακιστάν, Μπαγκλαντές, Κίνα, Θιβέτ, Βιρμανία, Σουδάν, Σενεγάλη, λοιπές Αφρικανικές χώρες, Άγιος Δομίνικος, Κούβα κ.α. Οι χώρες προέλευσής τους είναι 77-87, σύμφωνα με επίσημο καταλόγο (2016) του Ν. Τόσκα, τ. Αναπλ. Υπουργού Προστασίας Πολίτη, και με τα σημερινά στοιχεία του ιδίου υπουργείου. Έτσι, ΟΛΟΙ όσοι εισβάλλουν στη χώρα μας και επιτελούν βίαιο εποικισμό είναι παράνομοι, συμπεριλαμβανομένων και των Σύριων, αφού η Ελλάδα ΔΕΝ έχει σύνορα με τη Συρία. Οι Σύριοι αποτελούν μόνο το 2% των εισβολέων, βάσει δήλωσης Γ. Κουμουτσάκου, Αναπλ. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη.
    Σημειώνεται πως στη «Συνθήκη Λειτουργίας της ΕΕ», στο Άρθρο 79 παράγραφος γ, το θέμα αναφέρεται ως: «λαθρομεταναστευτικό», επί λέξει, και όχι ως δήθεν «παράτυποι μετανάστες» ή σαν «πρόσφυγες και μετανάστες», επίτηδες μαζί οι δύο λέξεις σε ένα δόλια, συγχυτικό «πακέτο» εννοιών.
    Μεταξύ άλλων στη Σύμβασης της Γενεύης προβλέπονται τα εξής:

    • Άρθρο 31. 1. «όσοι εισέρχονται […] άνευ αδείας, θα παρουσιαστούν αμελλητί εις τας αρχάς [και] θα δώσουν επαρκείς εξηγήσεις περί της παρανόμου αυτών εισόδου ή διαμονής.»
      Άρθρο 31. 2. «Αι Συμβαλλόμεναι χώραι θα εφαρμόζουν […]τα απαραίτητα περιοριστικά μέτρα.» Άρα προβλέπονται περιοριστικά μέτρα και όχι «ανοιχτές δομές», τύπου ΣΥΡΙΖΑ.
      Άρθρο 32. 1. «Αι Συμβαλλόμεναι χώραι (απελαύνουν) δια λόγους εθνικής ασφαλείας ή δημοσίας τάξεως.»
      Άρθρο 32. 3. «Αι Συμβαλλόμεναι χώραι δύνανται να εφαρμόζουν, κατά τας προθεσμίας (σ. παραμονής των παράνομων στη χώρα), μέτρα εσωτερικής τάξεως οία ήθελον κριθή αναγκαία.»
      Άρθρο 33. 2. (Απελαύνεται): «…πρόσφυξ όστις, δια σοβαράς αιτίας, θεωρείται επικίνδυνος εις την ασφάλειαν της χώρας ένθα ευρίσκεται ή όστις, έχων τελεσιδίκως καταδικασθή δι’ ιδιατέρως σοβαρόν αδίκημα, αποτελεί κίνδυνον δια την Χώραν.» Δηλαδή τρομοκράτες, αλλά και όσοι παραβιάζουν την ελληνική νομοθεσία έχοντας εκβιάσει την είσοδό τους στη χώρα μας με ναυάγιο και έχοντας κάψει προηγουμένως τα χαρτιά ταυτότητός τους με στόχο να θεωρηθούν έως και «Ανιθαγενείς»… Κι αυτό είναι ένα τεράστιας σημασίας ζήτημα το οποίοι μεθοδεύει η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ, για τους «πρόσφυγες», καθώς δημιουργεί μαζικά «Ανιθαγενείς» ως φτηνά εργατικά χέρια για την Δύση.
      Ειδικότερα, το Άρθρο 83 του (ελληνικού) Ν. 3386/2005 αναφέρει συγκεκριμένα: «1. Ο υπήκοος τρίτης χώρας, που εξέρχεται ή επιχειρεί να εξέλθει από το ελληνικό έδαφος ή εισέρχεται ή επιχειρεί να εισέλθει σε αυτό χωρίς τις νόμιμες διατυπώσεις, τιμωρείται με ποινή φυλάκισης τουλάχιστον τριών μηνών και χρηματική ποινή τουλάχιστον 1.500 €».

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>