Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Έτσι ήταν η Θεσσαλονίκη στην αρχαιότητα – Εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ ρωτά γιατί ακόμα δεν έχει δοθεί εντολή για την ενεργοποίηση της πολιτοφυλακής και εθνοφυλακής;;;

ΧΑΜΟΥΡ-ΑΒ

Έλληνες Ελληνίδες φιλέλληνες η Ελλάδα μας, η πατρίδα μας κινδυνεύει άμεσα, ξεσηκωθείτε απαιτείστε τώρα να αναλάβει ο στρατός και να ενεργοποιηθεί άμεσα η πολιτοφυλακή σε όλη την επικράτεια.

Η μη ενεργοποίηση των πολιτών σημαίνει, ότι εγκάθετοι προδότες έχουν κάτω από το τραπέζι συμφωνήσει να  παραδώσουν την Ελλάδα αμαχητί, πρόβατο για σφαγή από τους συμμάχους φίλους μας??????? για τα οικονομικά και γεωλογικά τους συμφέροντα.

Όταν εμείς δεν υποστηρίζεται το έθνος μας, πως να μας στηρίξουν οι ξένοι φίλοι μας;;;;;;;;;

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Τα παιδιά του Soros είναι πολύ αποτελεσματικά στο να καταστρέφουν την θετή Πατρίδα τους, δεν μπορούν να παράξουν έργο ή να ωφελήσουν την Ελλάδα. Πολλά εκατομμύρια έριξε η Νέα Τάξη για να ελέγχουν τις εκλογές, το εκλογικό σύστημα, το κομμάτιασμα της εκλογικής βάσης κλπ.

Η μεταπολιτευτική Ελλάδα, γέμισε από δολοφονίες, αυτοκτονίες, βιασμούς, προδοσίες, διαφθορά, ναρκωτικά, αυτοί δε που κυβέρνησαν και κυβερνούν παραβίασαν το Σύνταγμα, τα ήθη και τα έθιμα, άφησαν τις Τράπεζες να ασκούν την οικονομική πολιτική της Χώρας οδηγώντας την στην καταστροφή, στην αρπαγή βωμών και εστιών με συμπαραστάτες τις διανοητικές πόρνες «ΜΜΕ».

Έλληνα είσαι δειλός, εγκλωβισμένος στο κόμμα και στην ιδιοτέλεια, περιμένεις να φιλήσεις το χέρι του πολιτικού μήπως και σου δώσουν αυτό που σου ανήκει.

Δυστυχώς Έλληνες αναδειχθήκαμε «Ανόητοι, Δηλοί» με πατέντα, το κακό είναι πως το λέγαμε ότι στο τέλος θα μας πούνε και «Μ@λ@κες

Στέργιος Σμυρλής

 

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στην http://arxaiaithomi.gr/ . Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.