Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Η Καλαμάτα και οι πολίτες τους έδειξαν τον δρόμο στην υπόλοιπη Ελλάδα, από εδώ ξεκίνησε η επανάσταση το 1821! Από την Καλαμάτα ξεκινά η σύγχρονη επανάσταση. Συγχαρητήρια σε αυτούς και αυτές που αγωνίστηκαν με πατριωτική αγάπη πέρα από κόμματα!

Το 5G διακόπτεται στην Καλαμάτα μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου

 Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2019

Το 5G διακόπτεται στην Καλαμάτα μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Έπειτα από αντιδράσεις πολιτών της Καλαμάτας, η πιλοτική λειτουργία του δικτύου 5G παύει πλέον για την πόλη, καθώς λήφθηκε αντίστοιχη απόφαση από το δημοτικό συμβούλιο.

Οι πολίτες διαμαρτύρονταν, επικαλούμενοι υποθετικές παρενέργειες στην υγεία από την εφαρμογή των νέων δικτύων, κάτι που οδήγησε σε συζήτηση για το θέμα. Με τεταμένο το κλίμα για πάνω από 3 ώρες, το συμβούλιο κατέληξε σε δυο προτάσεις προς ψήφιση, ενώ ο δήμαρχος Καλαμάτας, κ. Θανάσης Βασιλόπουλος, εκτελούσε «χρέη πυροσβέστη».

Οι δυο προτάσεις προς ψήφιση δεν άφηναν περιθώρια, αφού η μία ζητούσε τη μη ανανέωση της σύμβασης στις 31/12 και η δεύτερη πρόταση, τη διακοπή της σύμβασης στο τέλος του έτους. Τελικά υπερψηφίστηκε η πρόταση της διακοπής της σύμβασης με τη Wind, καθώς οι παρευρισκόμενοι δημότες πανηγύρισαν και χαρακτήρισαν την απόφαση «μια πρώτη νίκη.»

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης
Πληροφορίες: tharrosnews.gr

https://www.zougla.gr/technology/world-of-tech/article/to-5g-diakoptete-stin-kalamata-meta-apo-apofasi-tou-dimotikou-simvouliou