Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Μητσοτάκης ένας λαδωμένος απατεώνας τον έκανε ένας λαός δουλικός πρωθυπουργό και αυτός κλίνει τα συμβόλαια που έχει υπογράψει με τα αφεντικά του!

Σχετική εικόνα

Η ανάλγητη απάνθρωπη και προδοτική Κυβέρνηση Μητσοτάκη, μια κυβέρνηση με υπουργούς εκτελεστές των αδύναμων πολιτών, με υπουργούς με παχιούς μισθούς και οικονομική άνεση, με υπουργούς που δεν έχουν καμία επαφή με τον λαό, με υπουργούς μικρούς δικτάτορες της νέας τάξης, αποφάσισε με εντολές των δολοφόνων νταβατσήδων, να εκτελέσουν τους συνταξιούχους.

Εκτός βοηθήματος οι συνταξιούχοι της πείνας και της ανέχειας.

Μιλάμε για πολιτική  γενοκτονίας για συγκεκριμένη κατηγορία πολιτών, που έχουν αποφασίσει ότι πρέπει να αφανιστούν.

Οι συνταξιούχοι είναι φθορά για το κράτος, είναι τα άτομα που διατηρούν ακόμα την οικογένεια, είναι αυτοί που ακόμα μιλούν για την ιστορία της Ελλάδος, έχουν μνήμη και την μεταφέρουν στις επόμενες γενιές και αυτό πρέπει με οποιοδήποτε τρόπο, να σταματήσει.

Αυτή είναι η γνωστή ιστορία της οικογένεια Μητσοτάκη, οι παρακατιανοί δημιουργούν πρόβλημα στους ντόπιους της Ελιτ και στους δανειστές νταβατσήδες.

Δυστυχώς ζούμε μια περίεργη γενοκτονία εν γνώση και με την ανοχή μιας καλοζωισμένης μερίδας πολιτών, με το προδοτικό και πρόστυχο προσωπείο του εγώ καλά περνώ, τι με νεάζει για τα γέρικα  χούφταλα.

ΜΜΕ γραμματείς και φαρισαίοι, δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι, Έμποροι και βιομήχανοι, υπουργοί και γενικά όλοι οι πολιτικοί, δικαστικοί και θρησκευτικοί, δικηγόροι, γιατροί και αεριτζήδες, έχουν συνθηκολογήσει σε μια βρόμικη γενοκτονία για την ποιο τίμια μερίδας πολιτών, που έθρεψε τους παραπάνω, αφού όσα διεκδικούν τα έχουν πληρώσει με αίμα και αφού τους κατάκλεψαν και τους δίνουν ψίχουλα, τώρα αποφάσισαν και τον θάνατό τους.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ