«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Μητσοτάκης ένας λαδωμένος απατεώνας τον έκανε ένας λαός δουλικός πρωθυπουργό και αυτός κλίνει τα συμβόλαια που έχει υπογράψει με τα αφεντικά του!

Σχετική εικόνα

Η ανάλγητη απάνθρωπη και προδοτική Κυβέρνηση Μητσοτάκη, μια κυβέρνηση με υπουργούς εκτελεστές των αδύναμων πολιτών, με υπουργούς με παχιούς μισθούς και οικονομική άνεση, με υπουργούς που δεν έχουν καμία επαφή με τον λαό, με υπουργούς μικρούς δικτάτορες της νέας τάξης, αποφάσισε με εντολές των δολοφόνων νταβατσήδων, να εκτελέσουν τους συνταξιούχους.

Εκτός βοηθήματος οι συνταξιούχοι της πείνας και της ανέχειας.

Μιλάμε για πολιτική  γενοκτονίας για συγκεκριμένη κατηγορία πολιτών, που έχουν αποφασίσει ότι πρέπει να αφανιστούν.

Οι συνταξιούχοι είναι φθορά για το κράτος, είναι τα άτομα που διατηρούν ακόμα την οικογένεια, είναι αυτοί που ακόμα μιλούν για την ιστορία της Ελλάδος, έχουν μνήμη και την μεταφέρουν στις επόμενες γενιές και αυτό πρέπει με οποιοδήποτε τρόπο, να σταματήσει.

Αυτή είναι η γνωστή ιστορία της οικογένεια Μητσοτάκη, οι παρακατιανοί δημιουργούν πρόβλημα στους ντόπιους της Ελιτ και στους δανειστές νταβατσήδες.

Δυστυχώς ζούμε μια περίεργη γενοκτονία εν γνώση και με την ανοχή μιας καλοζωισμένης μερίδας πολιτών, με το προδοτικό και πρόστυχο προσωπείο του εγώ καλά περνώ, τι με νεάζει για τα γέρικα  χούφταλα.

ΜΜΕ γραμματείς και φαρισαίοι, δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι, Έμποροι και βιομήχανοι, υπουργοί και γενικά όλοι οι πολιτικοί, δικαστικοί και θρησκευτικοί, δικηγόροι, γιατροί και αεριτζήδες, έχουν συνθηκολογήσει σε μια βρόμικη γενοκτονία για την ποιο τίμια μερίδας πολιτών, που έθρεψε τους παραπάνω, αφού όσα διεκδικούν τα έχουν πληρώσει με αίμα και αφού τους κατάκλεψαν και τους δίνουν ψίχουλα, τώρα αποφάσισαν και τον θάνατό τους.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ