«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Από που μας διαβάζουν

Flag Counter

Τρέξτε πατριώτες να προλάβουμε, στο νέο σύνταγμα θέλουν να διαγράψουν το ΕΛΛΗΝΕΣ και να λεγόμαστε, μόνιμοι, νόμιμοι κάτοικοι

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Συνταγματική αναθεώρηση: Νέο Σύνταγμα της Ελλάδος από αύριο Δευτέρα 25/11
Διαδωστε, κοινοποιηστε την μεγαλυτερη προδοσια εις βαρος των Ελληνων …..
Η αγνοια μας ,μας εχει σκοτωσει ….ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ .
Υπάρχει ένας τόπος στην καρδιά σου, που κανείς δεν μπορεί να σου τον πάρει
Η ΓΗ μας..
Την θεωρούμε ΜΗΤΕΡΑ και ΠΑΤΕΡΑ μας.
Από την λέξη «πατήρ» άλλωστε προέρχεται και η λέξη ΠΑΤΡΙΔΑ.
Είμαστε λοιπόν παιδιά της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ και του ΈΛΛΗΝΑ ΟΥΡΑΝΟΥ και οφείλουμε να υπερασπιστούμε με το σώμα και το αίμα μας κάθε σχέδιο αλλοτρίωσης από κάθε είδους «πρόσφυγες»¨ που έρχονται με σκοπό να μείνουν και να προσβάλουν με κάθε τρόπο την Πατρίδα μας.

ΑΝ ΔΕΝ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΤΡΑ, ΠΕΤΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΕΡΙΩΣΕΙ ΞΑΝΑ .

ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ..
Οι Δαρείοι, Ξέρξηδες, Μαρδόνιοι, Πασαργαδώνιδες, Αχαιμένιδες, Κυροι, Καμβύσηδες, Εφιάλτες, είναι μέσα στην Ελληνική βουλή!
Εμεις όμως Ελληνικε λαε ειμαστε παιδια του Λεωνιδα και θέλω να θυμασαι ότι …
ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ, ΕΙΤΕ ΞΕΝΟΣ ΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ,ΔΕΝ ΛΕΗΛΑΤΗΣΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..

Γιωργος Βαρδης