«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπω. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπω. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ…

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο

Οι κυβερνήτες αυτής της χώρας δεν νοιάζονται για το καλό αυτού του τόπου.Συνειδητοποιείστε, πως όλοι μαζί εκτελούν τις μυσαρές εντολές της «Νέας τάξης πραγμάτων».Το είδατε με τα μνημόνια ,το νοιώσατε με τις Πρέσπες,το αντιλαμβάνεστε τώρα όλο και περισσότερο με την λαίλαπα της λαθρομετανάστευσης.

Ο διασκορπισμός των λάθρο σε κάθε γωνιά της κατάστηθα χτυπημένης Ελληνικής γης δεν είναι παρά μια από τις τελευταίες πράξεις του δράματος.Σε λίγο καιρό οι πρόσφυγες από τα σπίτια μας θα είμαστε εμείς οι ίδιοι και θα το δείτε.

Όταν οι φερέοικοι και οι επήλυδες θα απολαμβάνουν όλο και περισσότερα δικαιώματα ,όταν η συνεχώς συρρικνούμενη και γηράσκουσα ελληνική κοινωνία θα πρέπει να φορολογείται στυγνά για να καλύπτεται το κόστος αξιοπρεπούς και ανέμελης διαβίωσης των δήθεν κατατρεγμένων όλου του κόσμου,όταν θα αντιληφθεί μέχρι και ο πλέον καθυστερημένος και ανενημέρωτος αυτής της χώρας ,ότι εκτελείται στυγνά και με γοργούς ρυθμούς το σατανικό σχέδιο του εμετικού βρυκόλακα, κοσμοπολίτη Richard Coudenhove Kalergi, με ταχεία αλλοίωση και αντικατάσταση πληθυσμού,τότε δεν θα υπάρχει πλέον καμία ελπίδα σωτηρίας!

Και ξέρετε γιατί;Γιατί δεν έχετε συνειδητοποιήσει ,πως το πολίτευμα και οι μαριονέτες που επιλέξατε να το υπηρετούν ,ακούν και υπακούν όλοι μα όλοι στο ίδιο αφεντικό.Εκτελούν όλοι μαζί με εναλλαγή στην εξουσία ,εθελόδουλα τα ξένα και ανθελληνικά παγκόσμια συμφέροντα οθνείων κοσμοεξουσιαστών.

Οι τελευταίοι το μόνο που θέλουν είναι να μην υπάρχει Ελλάδα ,να μην υπάρχουν Έλληνες …Γι αυτό και προηγουμένως υπογράφουν «γραμμάτια» με τα δικά μας κνώδαλα,απόλυτης υπακοής και τυφλής αφοσίωσης.

Επομένως είναι περιττά τα λόγια τα μεγάλα,περιττές οι φανταχτερές φιέστες της δήθεν αντίστασης,αφού δεν είμαστε σε θέση να ορθώσουμε ανάστημα μέχρις εσχάτων, ,ελπίζοντας μόνο πως θα δώσουν λύση στο άλυτο πρόβλημα, τα πολιτειακά μας φερέφωνα με μορφή νανου οσφυοκάμπτη!

Ηλίας Ηλιακόπουλος
Δικηγόρος-Διδάκτωρ Νομικής

Ελλας και Geopolitics