«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Ποιος ρε πατριώτες θα καθαρίσει την κόπρο του Αυγεία;;;;

ΜΕΡΙΣΜΑ Α

Το είπαμε και το κάνουμε φορολογικές αλχημείες!

Δίνουμε  πολλά στους πλούσιους και λίγα  έως καθόλου στους πεινασμένους!

Η κυβέρνηση μας… ξέρει να ακούει?

Οι πλούσιοι έχουν έξοδα ανάγκες, κάνουν επενδύσεις σε ΜΚΟ, στην Ελβετία, στα Νησιά Καηλαν, δεν έχουν μάθει στις στερήσεις και πρέπει να τους βοηθήσουμε να μην νιώσουν την στέρηση!

Για αυτό πάμε μπροστά 40% στα γκάλοπ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οι φτωχοί είναι υπερήφανοι, δεν θέλουν ελεημοσύνες και εμείς τους σεβόμαστε, για αυτό δεν θα τους δώσουμε τίποτα!

Αλώστε έχουν εκπαιδευτή στην ανέχεια και τους ευγνωμονούμε, διότι με την περηφάνια τους βοηθάνε την οικονομία και τους ξένους και ντόπιους επενδύτες να αγοράσουν ότι δεν έχει πουληθεί στην Ελλάδα,  είναι ένας σοβαρό βάρος στην οικονομία, να καλύψεις την πείνα! Και να δώσω και συγχαρητήρια στον Άδωνη που είπε στον αγρότη να πας ρε ρεμπεσκέ στο Τσίπρα να κουβεντιάσεις για τα αγροτικά σου προβλήματα!

Αυτη η κυβερνηση ειναι του λαου?

Συμπάσχει με τον πόνο του, δεν μπορούσε να αφήνει τους συνανθρώπους τους να σαπίζουν, να τους τρώνε τα σκουλήκια, να γδέρνουν τα κόκαλα, μπλα, ανατριχιαστικό, για αυτό έφτιαξε αποτεφρωτήριο να τους καίει να έχουν οι άνθρωποι και κάτι στο σπίτι τους να τους θυμούνται!!!!!!!!!!

Είπαν του τρελού να χέσει και αυτός ξεκολιαστικε, είπαμε να καταργήσουμε το άσυλο, ΟΧΙ και την ασυλία!

Μικρό κοινωνικό μέρισμα το 2019 με διαφορετική φιλοσοφία και στόχευση, άμα πεθάνουν όλοι δεν θα έχουμε οικονομικό πρόβλημα, τέρμα τα κοινωνικά μερίσματα!

Άλλωστε το λέει και το ΔΝΤ που μας βοηθάει!!!!!!!!!!!!

Ποιος ρε πατριώτες θα καθαρίσει την κόπρο του Αιγαία;;;;

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr