«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τώρα που τρελλαθήκαμε, μάς είπε χθες ο υπουργός κ. Στεφανής (στρατηγός στο επάγγελμα) ότι πρέπει να τους καλοδεχόμεθα με «Αλληλεγγύη»

ΑΡΣΕΝΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ Γ

Καλά πως στέκονται τα κτήρια όρθια;;; Πως δεν έχουμε πάρει τα ντουφέκια και όποιον πάρει ο χάρος;;; Στρατηγός μας λέει να υποδεχόμαστε και καλό δεχόμαστε τους εισβολείς λαθροδολοφονους!!! Άραγε αν οι στρατηγοί το 2019 είναι σαν τον Στεφανή?????? Ποιοι θα προστατέψουν την πατρίδα μας;;; Η εσχάτη των ποινών για προδοσία τι έγινε;;;

ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΕ ΠΕΡΙΣΠΟΥΔΑΣΤΟ ΑΡΘΡΟ Υπό τον τίτλον «Ξενοφοβία: Πολλαπλασιαστής της εχθρότητας»:
«η ξενοφοβία δεν συνάδει με τις αξίες της ελευθερίας και της ισότητας, πάνω στις οποίες στηρίζεται το περίφημο κράτος δικαίου, όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και στην πλειονότητα των κρατών της Ε.Ε.»
—-
1) Το να ισχυριζόμεθα ότι πρέπει να είναι και να αντιμετωπίζονται ως ΙΣΟΙ στην Ελλάδα, ο Ελλην και ο παρανόμως εισερχόμενος με τον τσαμπουκά του Αλγερινός, σημαίνει ένα από τα δύο: Είτε αυτός που το ισχυρίζεται είναι παράφρων, είτε είναι πολύ λογικός και θεωρεί ότι εγώ είμαι ένας βλάκας και μισός!

2) Το να ισχυριζόμεθα ότι ο Αλλοδαπός έχει την ελευθερίαν της εγκαταστάσεως στην Ελλάδα, του εποικισμού της και της μετατροπής της σε Μουσουλμανική χώρα, Αλγερία Νο2, σημαίνει ένα από τα δύο: Είτε αυτός που το ισχυρίζεται είναι παράφρων, είτε είναι πολύ λογικός και θεωρεί ότι εγώ είμαι ένας βλάκας και μισός!
3) Το περίφημο κράτος δικαίου ΑΠΑΙΤΕΙ ισότητα δικαιωμάτων μεταξύ των εθνοτήτων! Όπως ο Αλγερινός διεκήρυξε ότι αποτελεί εθνότητα ανεξάρτητη «που πίνει από τις πηγές του Ισλάμ» και θέλει και απαιτεί να ζήση ΜΟΝΟΣ του κι όχι σε ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ κι έτσι εξεδίωξε εν μέσω ανηκούστων σφαγών τους μη Μωαμεθανούς και όλη η προοδευτική ανθρωπότης εχειροκρότησε, ΤΟΙΟΥΤΟΤΡΟΠΩΣ απαιτώ να ζήσω και εγώ ΜΟΝΟΣ άνευ Μωαμεθανών και Αλγερινών!!
4) Η «πλειονότητα των κρατών της Ε.Ε.» πάσχουσα από την Ευρωπαϊκήν Νόσον καλωσορίζει τους Μωαμεθανούς και ηδονίζεται με τους εις μεγάλην κλίμακα ομαδικούς βιασμούς της Κολωνίας και λέγει η κ. Μέρκελ ότι «ο Μωαμεθανισμός είναι γερμανική παράδοση»!! Αυτό υπό οιανδήποτε ψυχιατρικήν θεώρησιν είναι καθαρά παραφροσύνη, παρανοϊδής επινεμομένη ψύχωσις! Συγγνώμην πολύ αλλά ΔΕΝ έχει ουδεμίαν υποχρέωσιν η Ελλάς να ακολουθήση την «πλειονότητα των κρατών της Ε.Ε.» και παραφρονούσα να ευχαριστηθή κι αυτή τον βιασμόν της από τον Μωαμεθανισμόν! ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ!!!
5) Έχω κάθε δικαίωμα να έχω «Ξενοφοβία» και να φοβάμαι και να τρέμω τον Μωαμεθανό, διότι αυτός από τον 7ον αιώνα με σφάζει όπου με βρεί!
ΑΛΛΟΤΕ, ΟΠΟΥ Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΣΚΗΤΕΥΕ ΣΤΑ ΣΠήΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΘΕΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΟΤΑΝ ΕΒΛΕΠΕ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΤΩΝ ΑΛΓΕΡΙΝΩΝ ΚΤΥΠΟΥΣΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΑ, ΩΣΤΕ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΡΟΥΣΟΥΝ!
Τώρα που τρελλαθήκαμε, μάς είπε χθες ο υπουργός κ. Στεφανής (στρατηγός στο επάγγελμα) ότι πρέπει να τους καλοδεχόμεθα με «Αλληλεγγύη»! ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ κ. ΣΤΕΦΑΝΗ ΜΟΥ!!!

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>