Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Τώρα που τρελλαθήκαμε, μάς είπε χθες ο υπουργός κ. Στεφανής (στρατηγός στο επάγγελμα) ότι πρέπει να τους καλοδεχόμεθα με «Αλληλεγγύη»

ΑΡΣΕΝΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ Γ

Καλά πως στέκονται τα κτήρια όρθια;;; Πως δεν έχουμε πάρει τα ντουφέκια και όποιον πάρει ο χάρος;;; Στρατηγός μας λέει να υποδεχόμαστε και καλό δεχόμαστε τους εισβολείς λαθροδολοφονους!!! Άραγε αν οι στρατηγοί το 2019 είναι σαν τον Στεφανή?????? Ποιοι θα προστατέψουν την πατρίδα μας;;; Η εσχάτη των ποινών για προδοσία τι έγινε;;;

ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΕ ΠΕΡΙΣΠΟΥΔΑΣΤΟ ΑΡΘΡΟ Υπό τον τίτλον «Ξενοφοβία: Πολλαπλασιαστής της εχθρότητας»:
«η ξενοφοβία δεν συνάδει με τις αξίες της ελευθερίας και της ισότητας, πάνω στις οποίες στηρίζεται το περίφημο κράτος δικαίου, όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και στην πλειονότητα των κρατών της Ε.Ε.»
—-
1) Το να ισχυριζόμεθα ότι πρέπει να είναι και να αντιμετωπίζονται ως ΙΣΟΙ στην Ελλάδα, ο Ελλην και ο παρανόμως εισερχόμενος με τον τσαμπουκά του Αλγερινός, σημαίνει ένα από τα δύο: Είτε αυτός που το ισχυρίζεται είναι παράφρων, είτε είναι πολύ λογικός και θεωρεί ότι εγώ είμαι ένας βλάκας και μισός!

2) Το να ισχυριζόμεθα ότι ο Αλλοδαπός έχει την ελευθερίαν της εγκαταστάσεως στην Ελλάδα, του εποικισμού της και της μετατροπής της σε Μουσουλμανική χώρα, Αλγερία Νο2, σημαίνει ένα από τα δύο: Είτε αυτός που το ισχυρίζεται είναι παράφρων, είτε είναι πολύ λογικός και θεωρεί ότι εγώ είμαι ένας βλάκας και μισός!
3) Το περίφημο κράτος δικαίου ΑΠΑΙΤΕΙ ισότητα δικαιωμάτων μεταξύ των εθνοτήτων! Όπως ο Αλγερινός διεκήρυξε ότι αποτελεί εθνότητα ανεξάρτητη «που πίνει από τις πηγές του Ισλάμ» και θέλει και απαιτεί να ζήση ΜΟΝΟΣ του κι όχι σε ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ κι έτσι εξεδίωξε εν μέσω ανηκούστων σφαγών τους μη Μωαμεθανούς και όλη η προοδευτική ανθρωπότης εχειροκρότησε, ΤΟΙΟΥΤΟΤΡΟΠΩΣ απαιτώ να ζήσω και εγώ ΜΟΝΟΣ άνευ Μωαμεθανών και Αλγερινών!!
4) Η «πλειονότητα των κρατών της Ε.Ε.» πάσχουσα από την Ευρωπαϊκήν Νόσον καλωσορίζει τους Μωαμεθανούς και ηδονίζεται με τους εις μεγάλην κλίμακα ομαδικούς βιασμούς της Κολωνίας και λέγει η κ. Μέρκελ ότι «ο Μωαμεθανισμός είναι γερμανική παράδοση»!! Αυτό υπό οιανδήποτε ψυχιατρικήν θεώρησιν είναι καθαρά παραφροσύνη, παρανοϊδής επινεμομένη ψύχωσις! Συγγνώμην πολύ αλλά ΔΕΝ έχει ουδεμίαν υποχρέωσιν η Ελλάς να ακολουθήση την «πλειονότητα των κρατών της Ε.Ε.» και παραφρονούσα να ευχαριστηθή κι αυτή τον βιασμόν της από τον Μωαμεθανισμόν! ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ!!!
5) Έχω κάθε δικαίωμα να έχω «Ξενοφοβία» και να φοβάμαι και να τρέμω τον Μωαμεθανό, διότι αυτός από τον 7ον αιώνα με σφάζει όπου με βρεί!
ΑΛΛΟΤΕ, ΟΠΟΥ Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΣΚΗΤΕΥΕ ΣΤΑ ΣΠήΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΘΕΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΟΤΑΝ ΕΒΛΕΠΕ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΤΩΝ ΑΛΓΕΡΙΝΩΝ ΚΤΥΠΟΥΣΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΑ, ΩΣΤΕ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΡΟΥΣΟΥΝ!
Τώρα που τρελλαθήκαμε, μάς είπε χθες ο υπουργός κ. Στεφανής (στρατηγός στο επάγγελμα) ότι πρέπει να τους καλοδεχόμεθα με «Αλληλεγγύη»! ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ κ. ΣΤΕΦΑΝΗ ΜΟΥ!!!