ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΕΝΩΜΕΝΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΕ(ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΦΙΑΛΤΕΣ, ΚΑΙ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120, ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΛΑΟΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ, ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ!
«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Έτσι ήταν η Θεσσαλονίκη στην αρχαιότητα – Εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Σε ποια Ευρώπη των λαών επιμένουν οι Έλληνες;

 A ΤΑΜΕΙΟ

Όταν μια χώρα δεν έχει πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική, όπως έχει η Τουρκιά, αλλά δουλική και σε μια Ευρώπη χειραγωγημένη από την Γερμανία και την νέα τάξη, το τέλος της είναι κοντά και φρικιαστικό.

Έχουμε τα εξής ερωτήματα, που είναι η αλήθεια που μας την κρύβουν οι προδότες Έλληνες πολιτικοί ηγέτες και όχι μόνο.

1 Γιατί η Αγγλία  φεύγει από την Ευρώπη, ενώ είχε προνομιούχο θέση μέσα στην Ευρώπη, αφού είχε το δικό της νόμισμα και σε πλήρη οικονομική ασφάλεια;;;

2 Γιατί η Γερμανία αντέδρασε έτσι στο θέμα του ΝΑΤΟ;;;

3 Γιατί η Γερμανία είναι αγκαλιές και αγάπες με τους Τούρκους;;;

4 ποιοι δεν αφήνουν την Ευρώπη να γίνει πραγματική ενωμένη Ευρώπη με το δικό της στρατό;;;

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο

1 Απάντηση γιατί φεύγει η Αγγλία από την Ευρώπη; Διότι είναι αποικιοκρατική χώρα, διότι έχει έξυπνη εξωτερική πολιτική, διότι μπροστά στη Αγγλία δεν υπάρχει καμία ηθική και ειρηνικά ανθρώπινα αισθήματα, διότι κατάλαβε ότι η Ευρώπη έχει σφιχταγκαλιαστεί από την Γερμανία, διότι ξέρει να ελίσσετε σαν το φίδι.

2 Γιατί η Γερμανία αντέδρασε στην δήλωση της Γαλλίας για το ΝΑΤΟ; Γιατί αυτό το όνειρο της Γερμανίας, να κάνει την γερμανική Ευρώπη, που έχει σχεδιαστεί πριν από τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο,  κινδυνεύει ξανά να αποτύχει.

3 Γιατί η Γερμανία είναι σε πλήρη συνεργασία με την Τουρκιά; Γιατί η Τουρκιά είναι το εργαλείο να διασπά την συνοχή της Ευρώπης. Βλέπουμε σήμερα το θέατρο του παραλόγου, δήθεν η Γερμανία μαλώνει κάπου κάπου την Τουρκιά για ξεστράβωμα, αλλά την ίδια στιγμή της δίνει όπλα και την στηρίζει επιτελικά με πολιτικούς και στρατιωτικούς παντού, δεν αφήνει την ευρωπαϊκή ένωση να πάρει μέτρα εναντίον της Τουρκιάς. Η Γερμανία είναι η υπ, αριθμών πρώτη χώρα που διαχωρίζετε τους λαθροαλλοδαπούς δολοφόνους και μέσω της Τουρκιάς και του ΟΗΕ εκβιάζει τους ευρωπαίους. Στάχτη στα μάτια είναι όλες οι κινήσεις σε ότι αφορά τους λαθροαλλοδαπούς στο έδαφός της και τις θεατρικές διαμαρτυρίες των γερμανών ηγετών για τους αλλοδαπούς στο έδαφός της. Φυσικά η Γερμανία είναι το τσιράκι της Αμερικής, ο δούρειος ίππος, δεν θα αφήσει ποτές η Αμερική να γίνει ενωμένη Ευρώπη οικονομικά και στρατιωτικά.

4 Ποιοι δεν αφήνουν να  γίνει ενωμένη Ευρώπη με δικό της στρατό; Η Αμερική, η Ρωσία, η Κίνα, Η Αγγλία, το Ισραήλ. Αιώνες η Ευρώπη αντιπροσωπεύει την αναγέννηση, τον πολιτισμό, την πολιτική δύναμη, οι παραπάνω χώρες, η κάθε μια για διαφορετικούς λόγους φοβούνται μια Ευρώπη ενωμένη πολιτικά, οικονομικά και στρατιωτικά. Σκεφτείτε σήμερα την Ευρώπη με τις χώρες που είναι μέσα, να γίνει στρατιωτική δύναμη, είναι ο τρόμος της νέας τάξης;;; Να γιατί το ΝΑΤΟ ελεγχόμενο από την Αμερική και τον  πουλημένο και εξαρτώμενο από την Αμερική ΟΗΕ και το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα τα έχει καλά και χαϊδεύει την Τουρκιά, δεν την χαϊδεύει απλά την διατηρεί στην ζωή, να γιατί η Αμερική θα τα δώσει όλα στην Τουρκιά να της κάνει την δουλειά της με τους λαθροαλλοδαπούς και όχι μόνο.  Το θέατρο που παίζει η Αμερική δεν έχει καμία ηθική περί δικαίου και θα κάνει τα πάντα αιματοκυλώντας την ανθρωπότητα, διότι έρχεται το ο οικονομικός της θάνατος, έχει κεραστεί εκ τον έσο από τις οικονομικές απάτες και τις έχει γίνει μπούμερανγκ. Πρέπει οι Έλληνες να δούμε την Αμερική σαν ένα κτήνος, ένα τέρας, που όταν κινδυνεύει σκοτώνει τα πάντα ακόμα και τον εαυτό του. Και για αυτό να κρατάμε μεγάλες αποστάσεις.

Εν ολίγης το συμπέρασμα σε ότι αφορά την Ελλάδα που όταν η Τουρκιά έτρεχε να βγει πρώτη, η Ελλάδα έκανε Πικ ΝΙΚ. Τώρα είναι πολύ δύσκολο με τέτοιες προδοτικές ηγεσίες να καλύψει την απόσταση.

Αυτή την συγκυριακή στιγμή που τα παγκόσμια όρνια ξεσκίζουν οτιδήποτε ανθρώπινο, ηθικές αξίες, περί δικαίου και ανθρωπιάς και κυρίως που η Ελλάδα έχει επιλεγεί σαν παράδειγμα πειραματόζωο, για να τρομοκρατήσει τον κόσμο η νέα τάξη. Χρειάζεται μια στρατιωτικόπολιτική κυβέρνηση έξω από κόμματα και θρησκευτικά δόγματα, να ενώσει σε μια γροθιά το ελληνικό στοιχείο, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλο τον κόσμο, καλώντας τους φιλέλληνες και έλληνες της διασποράς σε αγαστή ομοψυχία. Η ομογένεια ας κάνει έστω και τώρα αυτό που δεν έκανε μέχρι σήμερα, από το 1821, που ενώ απέκτησε δύναμη όπου επήγε, την χρησιμοποίησε μόνο για τον προσωπικό πλουτισμό, απεμπολώντας και πολλές φορές παίρνοντας αποφάσεις σε βάρος της μητέρας πατρίδος τους. Δεν είναι η ώρα να αναφέρω παραδείγματα για την συμπεριφορά της ομογένειας, που είναι και η μόνη υπεύθυνη για την προδοτική συμπεριφορά όλων των πολιτικών τα τελευταία 100 χρόνια. Ας κάνει σήμερα αυτοκριτική και ας αντιδράσει αρχικά μέσα στην Αμερική για τον επερχόμενο αφανισμό της Ελλάδος και του ελληνισμού.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr