«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η Αντικατάσταση Πληθυσμών απαιτεί συνεχή καταπίεση για να πετύχει

ΤΣΙΧΑΝΤ Β

https://www.youtube.com/watch?v=oFs5sHk60mw

σταυρουλα ραϊκου

@DoYouKnowWhoIam Im Ivar the Boneless ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΕΘΝΟΚΤΟΝΑ ΟΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ …… ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ 1000% ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΩΤΑ – ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ( ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ) , ΑΠΛΑ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΑΣΧΕΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΓΗΓΕΝΗ ΕΛΛΗΝΑ , ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΙΟΤΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΠΟ ΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ……. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗΣ ! ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΜΕΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ( ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ) ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ . .

pavlos814

χρειαζεται επιγοντως εθνοσωτηρια επανασταση,οσο το κρατος βρισκεται στα χερια αυτου του εθνοκτονου πολιτικου κοσμου η ολοκληρωτικη καταστροφη ελλαδας και ελληνων ειναι βεβαια,πρεπει να το χωνεψει καλα ο ελληνας οτι αυτα τα κομματα που ψηφιζει ειναι ο πραγματικος εχθρος και υπαιτιος ολων των δεινων του

DoYouKnowWhoIam Im Ivar the Boneless

Καλησπερα Επικροτε..Παντα μεσα στο θεμα εισαι ….Εδω εχουν αρχισει ειδη εδω και 1/2 χρονια να δινουν στους λαθρο ολα τα επιδοματα ..Αμα περασεις απο κανενα ΟΑΕΔ βλεπεις οτι για αναζητηση θεσεις εργασιας[που σπανια βρισκουν] οι ποιο πολυ που πανε ειναι Ελληνες/ιδες ενω για τα επιδοματα οι πιο πολυ που πανε ειναι οι λαθρο που απο οτι φαινετε δεν εχουν αναγκη για εργασια και μαλιστα οι πιο πολυ ειναι ανδρες 18-45 ετων και ορισμενες φορες κουβαλουν γυναικες και παιδια μαζι τους μονο και μονο για να τα χρησιμοποιησουν ως μεσα για να πετυχουν τον σκοπο τους και η ηλιθιοι οι κρατικοι υπαλληλοι δεχονται το δολωμα και τους βοηθανε να ολοκληρωσουν τις αιτησεις ..Και αυτο το κανουν σε καθε δημοσια υπηρεσια που πηγαινουν ..Αντιθετα οι ανεργοι νεοι Ελληνες/ιδες[ακομα και που τα παιδια τους κουβαλουν] ουτε που βλεπουν τις αιτησεις τους για επιδοματα πεινας να μην ολοκληρωνονται ποτε και την αγορα εργασιας να περιοριζει τις δυνανοτητες τους για να βρουν μια θεση εργασιας για να κερδισουν τα προς το ζην τουλαχιστον..Αμα ψαξεις σε καμια ιστοσελιδα εργασιας καποιες επιχειρησεις ζητουν προυπηρεσια αρκετα χρονια σε αρκετες θεσεις ..εμποδιζοντας ετσι νεους ανεργους Ελληνες /ιδες κατω των 30 να βρουν δουλεια ..ενω αλλες εχουν ειδη προσλαβει ατομα Πακιστανους,Αφγανους και λοιπους να δουλευουν σε δουλειες που κανονικα θα δουλευανε Ελληνες [καταστηματα,περιπτερα,ταξι,Εστιατορια,Φουρνοι,Καφετεριες,φορτηγα και κλπ]..Επισης αυτοι παιρνουν και κρατικα λεφτα για να ανοιξουν δικες τους επιχειρησεις εδω ..και βλεπεις στο Μοναστηρακι,την Ομονοια,τα Εξαρχεια και κλπ να ξεφυτρωνουν Αραβικα,Αιγυπτιακα,Ινδικα εστιατορια και κλπ χωρια τους παγκους των Αφρικανων με τα προιοντα μαιμου που πουλανε στο δρομο ..Τους βοηθουν απο οπου μπορουν ..ενω ο Ελληνας/ιδα δεν εχει στον ηλιο μοιρα εδω και αναγκαστικα φευγει απο δω για να βρει θεσεις εργασιας στο εξωτερικο [ΗΠΑ και Αυστραλια οι περισοτεροι ..οσο πιο μακρια απο την ΙσλαμοΕυρωπη γινεται ],να εργαστει και να φτιαξει την ζωη του/της ..Θελουν να φιγουμε απο δω ωστε να τους φερουν εδω και να τους εχουν υπο ελεγχο καλυτερα γιατι αυτοι ολοι τους ειναι τοσο πορωμενοι με την ηλιθια θρησκεια τους και ειναι ευκολο να μαντρωθουν ..Ειναι ο ατυπος στρατος τους εναντιων μας και θα τον χρησιμοποιουν για να χτυπησουν εμας και τα λιγοστα ιδανικα μας[ακομα υπαρχουν αυτα οσο υπαρχουν ανθρωποι που τα τιμουν]..Ειναι καιρος επιτελους να επαναστατησουμε εναντιων τους με καθε μεσο ..ειναι αργα..αλλα δεν μπορουμε αλλιως να κανουμε .

Epicrotus

https://youtu.be/iylcrO-ojRA

Ραβίνος αποκαλύπτει το σχέδιο για γενοκτονία των λευκών

https://www.youtube.com/watch?v=iylcrO-ojRA&feature=youtu.be

9 Ιουλ 2017

Ο πρώτος ραβίνος μας λέει ότι είναι θέλημα του Εβραίου Θεού Γιαχβέ να εξαφανιστούν φυλετικά – γενετικά οι λευκοί Ευρωπαίοι και ο αρχιραβίνος της Ευρώπης στην συνέχεια δηλώνει ότι είναι φυσικοί σύμμαχοί τους στην Ευρώπη οι Μουσουλμάνοι. Φυσικά οι Εβραίοι εννοούν ως προφητεία την εφαρμογή μελετημένου σχεδίου μιας και είναι αυτοί που φρόντισαν με πολλούς τρόπους να έρθουν στην Ευρώπη οι Μουσουλμάνοι. Για πρώτη φορά τους έφεραν για να ξεφορτωθούν τους Χριστιανούς Ευρωπαίους στην Ισπανία. Σήμερα μέσω των αντιρατσιστικών οργανώσεων και των διάφορων ΜΚΟ που ελέγχουν φροντίζουν να έρχονται όλο και περισσότεροι Μουσουλμάνοι στην Ευρώπη ενώ στο Ισραήλ δεν δέχονται κανέναν. Ταυτόχρονα χαρακτηρίζουν ως Ναζί όποιον Ευρωπαίο αντιστέκεται στα σχέδιά τους για την γενοκτονία των Ευρωπαίων.

Epicrotus

@Translesbian Helicopter Δεν σου αρέσουν τα πικάντικα βλέπω. Καλώς. Ένας κατακερματισμένος όχλος μαζανθρώπων/σκλάβων κάτω από μία διεθνική υπερκυβέρνηση σου κάνει; Δες το βίντεό μου για την Αντίστροφη Αποικιοκρατία.

Natasa STAMAT

σωστος, μας επιασαν στον υπνο …το ζητημα ειναι ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ…..κανε ενα video για το πως πρεπει να δρασουμε .ο μπεξης ειπε κατι σωστο στο τελευταιο του βιντεο περι δημοψηφισματος απο τους δημους και καταθεση στη βουλη….εμεις οι απλοι πολιτες τουλαχιστον οι πατριωτες τι πρεπει να κανουμε???

Epicrotus

Πρέπει να ενημερώσουμε τους ανθρώπους γύρω μας για το τι συμβαίνει, ότι τα σύνορα της πατρίδας είναι προέκταση της εξώπορτας του σπιτιού μας κ δεν χρειάζεται να δώσουμε ΚΑΜΙΑ εξήγηση σε κανένα για ποιον λόγο τα θέλουμε κλειστά κ τέλος, να ξυπνήσουμε από τον λήθαργο της προπαγάνδας κ να θυμηθούμε ότι τα σύνορα φυλάσσονται με ΚΑΘΕ τρόπο.
pakkanen

@Epicrotus οι ανθρωποι γυρω μας ”τρωνε” πολυ περισσοτερη προπαγανδα απ οτι ενημερωση μπορουμε να δωσουμε, ξεχνας και την χρηματοδοτηση που εχουν οι εχθροι και τους χρησιμους ηλιθιους. Ειμαστε καταδικασμενοι.

Planet Iscandar

Natasa STAMAT Δεν μας έπιασαν καθόλου στον ύπνο. Απλά επί μία δεκαετία προπαρασκευαστικών μνημονίων, ο κόσμος συνέχιζε να βλέπει Μενεγάκη, Τατιάνα, Αυτιά, Παπαδήμο και τουρκοσειρές, αντί να κλείσει την TV και να ασχοληθεί με τα απίστευτα που βιώναμε και βιώνουμε! Πάμε άλλη μία με την προπαγανδιστική τρομολαγνεία που μας έφτασε ως εδώ (λεπτό 5 ως 7): https://youtu.be/Q4P_m9EXpCU?t=296

Planet Iscandar

@Leon Degrelle Έλα τώρα.. μην “αδικείς” την Χρυσή Αυγή με γενικότητες. Πες ξεκάθαρα ότι δύο από τα σημαντικά πράγματα που της χρωστάμε είναι, πρώτον.. ο δήθεν “αντιρατσιστικός” (στην πραγματικότητα “φιμωτικός-παραλυτικός-κατασταλτικός”) νόμος και δεύτερον, οτιδήποτε πούμε ή κάνουμε που είναι πατριωτικό, τώρα σπιλώνεται ως “φασιστικό”. Με δυο λόγια, όσα νόμιμα και λογικά δεν θέλουν να τα λέει και να τα κάνει ο Λαός, τα βάζουν στο στόμα και σε ορισμένες πράξεις της Χρυσής Αυγής. Έτσι, ο πολίτης φοβάται μην χαρακτηριστεί “φασίστας” και αδρανεί. Περιμένω σχετική βίντεο-ανάλυση από τον Επίκροτο.

pakkanen

μην ελπιζεις

Epicrotus

Δεν είμαι εδώ για να αποθαρρύνω φίλε μου. Εσύ;

pakkanen

@Epicrotus εχει ηδη τελειωσει το θεμα . παιζουν χωρις αντιπαλο. δεν ειναι θεμα θαρρους , η ηττα ειναι ολοκληρωτικη σε ολα τα πεδια

Την ώρα που οι ηγέτες των δυτικών κρατών είναι απόλυτα υποτακτικοί στην ατζέντα των open borders, οδηγώντας σε θάνατο τους λαούς τους, υπονομεύοντας τον πολιτισμό τους και προσκαλώντας πλήθη μουσουλμάνων να έρθουν και να αποικίσουν την Ευρώπη, να χτίσουν τζαμιά και να αντικαταστήσουν εν τέλει τον ευρωπαϊκό χριστιανικό πληθυσμό, η Washington Post γράφει κάποια πράγματα που την ίδια ώρα συμβαίνουν στην Κίνα, που το 10% από αυτά εάν γίνονταν σε κάποιο ευρωπαϊκό κράτος, θα ούρλιαζαν κάθε μέρα οι σειρήνες των «ευαίσθητων» – «ανθρωπιστών» – «αντιρατσιστών» κλπ και θα πονούσανε τα αυτιά μας να ακούμε για «ρατσιστικά πογκρόμ», «άνοδο εθνικισμού», «άνοδο φασισμού», «ξενοφοβία», «ισλαμοφοβία», «ομοφοβία» και όλο το υπόλοιπο ποίημα. Τώρα όμως στο στρατόπεδο των γενικώς «αντί-», επικρατεί σιγή. Αναρωτιέμαι γιατί; Πάει πουθενά στο μυαλό σας; 

Στη Δυτική Κίνα, η κατεδάφιση τζαμιών και ισοπέδωση νεκροταφείων είναι μια συνεχής, αμείλικτη διαδικασία.

Σε μια πολιτισμική γενοκτονία που έχει κάποιον παραλληλισμό με τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, χιλιάδες μουσουλμανικοί θρησκευτικοί χώροι έχουν καταστραφεί. Τουλάχιστον 1 εκατομμύριο μουσουλμάνοι έχουν περιοριστεί σε στρατόπεδα, όπου χειροπέδες φοριούνται σε γηραιούς ιμάμηδες και νέοι άνδρες αναγκάζονται να παραιτηθούν από την πίστη τους. Οι μουσουλμάνοι που δεν είναι σε εγκλεισμό αναγκάζονται να φάνε κατά τη διάρκεια του μήνα νηστείας του Ραμαζανιού, αναγκάζονται να πιουν και να καπνίσουν παραβιάζοντας τους κανόνες της πίστης τους, τους απαγορεύεται να προσεύχονται ή να μελετούν το Κοράνι ή να κάνουν το προσκύνημα στη Μέκκα. …

Αλλά στην ολοένα και πιο αυταρχική κυβέρνηση του Xi Jinping, τίποτα που ανταγωνίζεται με την πίστη του κόμματος μπορεί να γίνει ανεκτό. Προηγουμένως πιστοί κληρικοί, ακόμα και ογδοηκονταετείς, λαμβάνουν ποινές 20 ετών. Οτιδήποτε φαίνεται υπερβολικά “ισλαμικό” – ακόμα και ένας θόλος πάνω σε ένα πολυκατάστημα – κατεδαφίζεται…

Ο Carl Gershman, πρόεδρος του Εθνικού Ιδρύματος για τη Δημοκρατία, παρομοίωσε τους γενναίους δημοσιογράφους του Radio Free Asia με τον Jan Karski, τον Πολωνό που προσπάθησε να προειδοποιήσει τη Δύση για ναζιστικές φρικαλεότητες”.

Ο George Soros αποκάλεσε τον Xi Jinping τον μεγαλύτερο εχθρό της «Ανοιχτής Κοινωνίας». Πρόσφατα απαγόρευσε το hip hopκαι τα τατουάζ ως εκφυλισμό που προέρχεται από την Δύση. Ο τρανσεξουαλισμός χαρακτηρίστηκε ως ψυχική ασθένεια.

http://redskywarning.blogspot.com/2019/11/washington-post.html

Τα Ανοιχτά Σύνορα είναι μια Αντίστροφη Αποικιοκρατία.

https://www.youtube.com/watch?v=5mWgNtBjBEY&t=229s

Epicrotus

26 Σεπ 2019

Οι ελίτ αντί να αναζητούν δούλους στον Τρίτο Κόσμο όπως παλιά, σήμερα προωθούν τη μαζική τους μετακίνηση στη Δύση. Διάβρωση & κατακερματισμός με ανθρωπιστικό μανδύα. Αν το YT τερματίσει κ αυτό το κανάλι, όλα μου τα βίντεο υπάρχουν εδώ: https://www.bitchute.com/channel/utQf… Ενημερωθείτε & ενημερώστε τους ανθρώπους γύρω σας.

Undead381 Hellas

Επικροτε εισαι τρομερά επικίνδυνος για τα μυτοειδή όντα που αποτελουν την ελίτ αλλα και ενας πολυ χρήσιμος αγγελιοφόρος για εμάς.Συνέχισε ετσι !

pavlos814

πολυ λογικα ολα αυτα που ειπες αλλα εχω τις αποριες μου,οχι με τα λεγομενα σου αλλα με το σκεπτικο αυτων που δημιουργουν αυτην την κατασταση,των ελιτ οπως τους αναφερεις.Η απορια μου ειναι πως αφου το τελικο αποτελεσμα θα ειναι η ολοκληροτικη εξαφανηση των ευρωπαιων,αυτο αυτοματως συνεπαγεται με την ουσιαστικη καταστροφη του ανθρωπινου πολιτισμου γενικοτερα,γιατι δεν νομιζω να πιστευει κανενας λογικος ανθρωπος πως απο αυτους τους πληθυσμους θα βγαινουνε επιστημονες και φιλοσοφοι οπως πολυ σωστα ειπες σε αλλα βιντεο σου.Οποτε τι να το κανει η ελιτ οταν θα καταφερει να κυβερναει απολυτα και δεσποτικα μιλλιουνια υποβαθμισμενους μαζανθρωπους,αλλα δεν θα υπαρχουν μηχανικοι που θα τους φτιαχνουν τα αεροπλανα τους και τις λιμουζινες τους,γιατροι για να τους κανουν καλα κτλ. πχ αραβια, οι εμιριδες εχουν απιστευτο πλουτο και απολυτη εξουσια,αλλα τις θαλαμηγους τους τις ναυπηγουν γερμανοι,τα τζετ τους αμερικανοι,τα υπεραυτοκινητα τους ιταλοι,τους ουρανοξιστες τους αμερικανοι και παει λεγοντας.Δεν μπορει η ελιτ να μην το εχει σκεφτει αυτο,οτι εξοντωνοντας τους ευρωπαιους εξοντωνει αυτοματα και την προοδο και τον πολιτισμο,πραγματικα δεν εχω ακομα καταλαβει τι θελουν τελικα να καταφερουν αυτοι

Epicrotus

Βάλε στην εξίσωση την τεχνητή νοημοσύνη που θα δίνει λύσεις σε αυτά που αναφέρεις καθώς κ στο ότι οι ελίτ θα έχουν περιφρουρήσει τη δική τους κλίκα από “διαβρώσεις” κάθε είδους.

ATHENS FZR

Φασίστας εισαι . Η αμερικη ειναι κρατος μεταναστών , εχουν κανόνες κ καλύτερο βιοτικό επιπεδο απο εσένα . Κανεις προπαγάνδα οπως εκανε ο γκεμπελς για να δικαιολογείς διωγμούς ανθρώπων κ ρατσιστικά εγκλήματα .. Μόνο ΠΑΟ13

Epicrotus

Οι ΗΠΑ δεν είναι κράτος μεταναστών.

Είναι δημιούργημα αποίκων.

Μέχρι το 1965 ήσαν 90% από ανθρώπους ευρωπαϊκής καταγωγής.

Οι προϋποθέσεις για να πας εκεί ήταν να είσαι “ελευθερος λευκός καλού χαρακτήρα”.

Μετά άλλαξε για τους γνωστούς λόγους που οι ελίτ θέλουν να εφαρμοστούν κ στον υπόλοιπο δυτικό κόσμο.

Κ βέβαια κάνω προπαγάνδα.

Λέω την αλήθεια με τα πενιχρά μέσα που έχω σε σχέση με την προπαγάνδα των διεθνιστών.

Θέλω να αφυπνίσω τους ανθρώπους ευρωπαϊκής καταγωγής γιατί αυτοί δημιούργησαν τον σύγχρονο κόσμο.

Γράψε κ άλλα, με βοηθάς.

https://www.youtube.com/watch?v=5mWgNtBjBEY&t=229s

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>